![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: pazurki Anulki:-)
Moniko juz sie odnosze do regulaminu bo chyba cos przoczyłam...
![]()
![]() |
#62 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
zresztą czy tylko ja to zauważyłam....wybacz uważasz ,ze bluźnierstwo idzie w parze z krytyka konstruktywną???wątpię.. ale to nie ja wprowadziłam taką atmosferę na forum Cytat:
![]() moje prace zostały przyjęte na szerszą publikę.. szczęście? Cytat:
"Jeżeli sama zajmuje się paznokciami " ,a do tego sama nie robi ich idealnie..:/ Jeżeli sie nie zajmuje spoko...nie każdemu muszą sie podobać moje paznokcie prawda??? widze ze zmieniłas swojego posta wiec...odpisuje na wątpliwosci..
![]() |
![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
super !!
![]() |
#64 |
Przyczajenie
|
HA HA HA HA Widzę, że jesteś kobietą, która nie potrafi przyjmować krytyki. No cóż widać, że masz jakieś kompleksy, skoro musiałaś odszukać mój bardzo stary wątek, żeby mi dokopać i pokazać jak bardzo nie umiem malować paznokci. Bardzo współczuję. Tak w ogóle możesz pisać sobie na mój temat, co tylko chcesz... i tak mnie nie znasz, nie wiesz jakie robię zdobienia i jak one wyglądają. A Twoje zdobienia są bardzo skromne, więc czym chwalić się na forum??? I co oceniać.. skoro większość paznokci to.. to samo...
Oczywiście moja wypowiedź skierowana jest do abra30 (jakby ktoś nie domyślił się);-)
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Skromne bo takie lubię,,,
![]() ![]() ![]() kompleksy to masz Ty... ![]() kończę tą polemikę z Tobą..A KRYTYKE potrafie przyjmowac ale konstruktywna , a nie zlosliwoscia
![]() |
#66 | ||||||
La Moderatoiure
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() I jeszcze raz powtarzam że nikt nie jest tu bardziej złośliwy niż Ty sama, ale widać jesteś ślepa jak kura. Bije od Ciebie narcyzm. Nie będę prowadzić z Tobą już więcej dywagacji bo to nie ma sensu, to jak rzucanie grochem o ścianę, wybacz. ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Bardzo mi się podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
i widziałam wczoraj co napisałaś o swoich pracach "Co zreszta widac po pracach.. są doskonale "(czy perfekcyjne zreszta synonim) szkoda ze nie zacytowałam od razu bo zedytowałaś posta. Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#69 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam , że reaguję dopiero teraz, ale od kilku dni nie mogłam zalogować się na wizaż... problemy z siecią...
![]() Bardzo proszę nie ciągnąć dalej tej dyskusji, bo posypią się kolejne punkty karne/bany/zamknięcia wątków itp. Proszę też zacząć odróżniać krytykę od krytykanctwa. BTW Wizaż.pl jest forum publicznym, każdy ma prawo wypowiadać się tam gdzie mu się podoba więc proszę o zaprzestanie rzucania zakazów/nakazów i innych rozkazów od których jest tutaj szefostwo. ![]()
![]() |
#71 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Może Twoje wzorki tak... ograniczają sie tylko do publiki na forach??? w takim razie zachęcam do czytania pras branżowych... ![]() ![]() Nie prawda nie każdemu są różne gusta bądź bez gusta.. ![]() Nic nie zmieniałam ![]() Nie kochana, Abra potrafi przyjąć krytykę godnie,,ale tak jak napisałam podparta argumentami... tutaj niestety takowych nie znalazłam... Cytat:
![]() A takim prawem,że jeżeli ktoś ma coś do zażucenia moim pracom to nich to pisze na przykład po ludzku...lubię konkrety ![]() Narcyzm??? hehe ![]() czyż to nie obraza......uuuuuuuuuuuuu uu dostałam ostrzeżenie a jak widać nie tylko ja tu obraziłam w tamim razie moze jest jakaś sprawiedliwosć... A najbardziej bawi mnie fakt ze obie z froogie macie najwiecej do powiedzenia w tym temacie?? żałosne jak dla mnie.... I jeszcze słówko do moderatora dostałam ostrzeżenie za atak??? dziwne bo to przecież ja zostałam zaatakowana... i to na dodatek przez trzy kobietki które ograniczają sie jedynie do malowania wzorków na tipsach... ![]() skonczyłam Ta rozmowe z wami dziewczynki.... ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Przepraszam moderatorów za zaistniała sytuacje, wecej juz nie napiszę,,
bo po prostu nie warto....skonczyłam ten temat
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się, że skończyłaś. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.