rozpoznał was ktoś na forum - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-08-13, 11:14   #61
smerfetk_a
Żona Gargamel

Dot.: rozpoznał was ktoś na forum

Rozpoznałam znajomą z dzielnicy

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-13, 11:48   #62
Nadzieja80
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez weraa66 Pokaż wiadomość
Mnie nikt nie rozpoznał, byłoby to dość ciężkie
Za to ja rozpoznałam ex mojego brata, opisującą, że kocha jednego ale zdradza go z drugim, zgadnijcie czemu się rozstali (oczywiście się przyznała do zdrady, a wcześniej sporo się upewnialiśmy) :brzyda l:
Zastanawiam się w jaki sposób udało się Wam dojść do tego, że to właśnie ona?
Ważne, że dzięki temu brat dowiedział się prawdy o niej
Nadzieja80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-13, 11:49   #63
0d75851a92bcdb93dfbf170261c847a0f1cef222
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Tak, byliśmy trzy lata ze sobą później się rozstaliśmy, ale bardzo miło to wspominam.

ooo jaka miła historia

Jeszcze mogę dodać, że uważam na rożnych forach żeby np. nie podać prywatnego maila, który może zostać rozpoznany, albo wykorzystany w złych celach.
Raz miałam nieciekawą sytuację (ale niezwiązaną z rozpoznaniem) - na forum na Filmwebie podałam komuś swojego maila. Jakiś gość go podłapał i regularnie wysyłał mi zdjęcia swoich intymnych części ciała

Przypomniało mi się też, że udzielam się też na pewnym muzycznym forum i poznałam tam chłopaka z mojego miasta. Pisaliśmy tylko o muzyce, wiec żadne z nas nie zdobyło prywatnych informacji.

A! I tutaj na wizażu przypadkiem natrafiłam na dziewczynę z mojego miasta - prowadzi bloga i ma tam swoje zdjęcia. Tylko dlatego ją rozpoznałam
0d75851a92bcdb93dfbf170261c847a0f1cef222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-13, 13:49   #64
wskazówka
Zakorzenienie

Ja rozpoznałam moją siostrę cioteczną, po tym jak napisała, że była rozmowa o zespołach i napisała, że ona w jednym śpiewa i podała nazwę. To przecież ja wiem w którym ona śpiewa i nie było to trudne do rozszyfrowania, bo podała się na tacy
wskazówka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-13, 14:04   #65
Sylwia1900r
Wtajemniczenie

Jestem taką cicha myszą, że mnie nikt nie rozpoznał.
Jak jest inaczej to piszcie na priv
Sylwia1900r jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-13, 14:11   #66
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
To mi przypomina, jak w liceum trafiłam na bloga chłopaka, który mi wpadł w oko, a on na tym blogu pisał o mnie same urocze rzeczy, bo też się we mnie podkochiwał, ach
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-13, 14:36   #67
semprebambino
Wtajemniczenie

Rozpoznała mnie znajoma z mojego środowiska, nie mamy jakiegoś wielkiego kontaktu ale rozesłała kilku osobom mój profil... dlatego przestałam udzielać się na wizażu na jakiś czas, teraz postanowiłam założyć nowe konto i wrócić
semprebambino jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-13, 14:45   #68
ssue
Zadomowienie

Rozpoznała (tzn. własciwie sama się wygadałam z nickiem) i nawet miałam wizażowego szpiega w związku z tym. Niby nic takiego strasznego nie piszę co bym się miała wstydzić ale denerwowały mnie komentarze "a podobno lubisz A a rok temu pisałaś w internecie, że nie lubisz", "a po co kupiłas sobie X?" itd. Myslałam nawet, żeby zmienić sobie nicka
ssue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-13, 14:53   #69
Sylwia1900r
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ssue Pokaż wiadomość
Rozpoznała (tzn. własciwie sama się wygadałam z nickiem) i nawet miałam wizażowego szpiega w związku z tym. Niby nic takiego strasznego nie piszę co bym się miała wstydzić ale denerwowały mnie komentarze "a podobno lubisz A a rok temu pisałaś w internecie, że nie lubisz", "a po co kupiłas sobie X?" itd. Myslałam nawet, żeby zmienić sobie nicka
Drażniące takie dogadywanie, mógł się zmienić gust zapachowy... bywa tak i nagle kupujemy rzeczy które dawniej nie lubiłyśmy, osoba musiała być wkurzająca, co ją to obchodziło co było rok temu, historia.
Sylwia1900r jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-13, 16:03   #70
GoodNight
Zadomowienie

Śmieszne jest to, że dużo z was pisze: mnie nikt nie rozpoznał ale ja rozpoznałam X ale jej nie powiedziałam, przecież to może działac w drugą stronę

Ja nie rozpoznałam nikogo a mnie raczej też nikt, no chyba, ze się nie przyznaje.
GoodNight jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-13, 16:28   #71
201706190936
Konto usunięte

Ja miałam kilka podejrzeń ale koniec końców nie dochodziłam kto to itd. Natomiast jak ktoś mnie kojarzy to jak coś to niech mówi
201706190936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-13, 20:48   #72
kiss of night
Zakorzenienie

Mnie chyba nikt nie rozpoznał. Jak tak to proszę mi powiedzieć.
kiss of night jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-13, 21:56   #73
daymare92
Przyczajenie

nie udzielam się na forum, jedynie czasem jakiś wątek podczytam, głównie kosmetyki, dermatologia, ciuchy, ale jak zobaczyłam ten temat, to stwierdziłam - muszę napisać

rozpoznałam dziewczynę byłego współlokatora, która obsmarowała nas (3 pozostałe osoby mieszkające w mieszkaniu, w tym mnie) na wątku o współlokatorach, używając bardzo paskudnych epitetów i krytykując za sprawy, do których nie powinna mieć czelności się wtrącać. na ten post trafiłam przez zwykły przypadek, dopasowanie danych do osoby było banalnie łatwe. jak jej powiedziałam, to się wypierała, a potem zniknęła z forum w trymiga, sprawdziłam :P i dobrze jej tak, niech sobie nie myśli, że jest anonimowa. jak ma nowe konto i to czyta, to niech sobie czyta
daymare92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-13, 22:14   #74
Mitsukki
Naczelny Hipster

Cytat:
Napisane przez daymare92 Pokaż wiadomość
nie udzielam się na forum, jedynie czasem jakiś wątek podczytam, głównie kosmetyki, dermatologia, ciuchy, ale jak zobaczyłam ten temat, to stwierdziłam - muszę napisać

rozpoznałam dziewczynę byłego współlokatora, która obsmarowała nas (3 pozostałe osoby mieszkające w mieszkaniu, w tym mnie) na wątku o współlokatorach, używając bardzo paskudnych epitetów i krytykując za sprawy, do których nie powinna mieć czelności się wtrącać. na ten post trafiłam przez zwykły przypadek, dopasowanie danych do osoby było banalnie łatwe. jak jej powiedziałam, to się wypierała, a potem zniknęła z forum w trymiga, sprawdziłam :P i dobrze jej tak, niech sobie nie myśli, że jest anonimowa. jak ma nowe konto i to czyta, to niech sobie czyta
Uuu ostro

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
Jestem dzieckiem chaosu, tylko chaotyczne działania mają u mnie prawo bytu i nie przyprawiają mnie o zniechęcenie, poczucie bycia niewolnikiem, marazm i łzy w oczach.
Mitsukki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-14, 03:10   #75
Candy_lips
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JaOna19 Pokaż wiadomość
Czytam dużo wątków na tym forum,niektóre z nich są dość intymne i ze szczegółami.Zaczęłam się zastanawiać czy ktoś was(albo przyjaciółkę) kiedyś rozpoznał albo pytał,czy to wy pisałyście np. jakaś koleżanka.I czy w związku z tym miałyście jakieś ciekawe perypetie
Czasem chyba za dużo piszę, ale będę się stopować, fakt Chociaż jakiś bardzo osobistych rzeczy, których bym nie chciała zdradzić chyba nie piszę. Nie no, raczej nie. Niemniej, mimo tego nie miałam takiej sytuacji, choć wiadomo, ktoś może wiedzieć, a nie mówić. Chętnie poczytam perypetie innych. Ja sama nikogo nie rozpoznałam. Gdyby tak się stało, to raczej przypadkiem, bo nie śledzę postów pod kątem czy mogę tę osobę znać. Tak tylko czytam co może mi się przydać, dyskutuję, czasem poznałam kogoś z forum, bardziej z innego, ale tak mówię

Edytowane przez Candy_lips
Czas edycji: 2014-08-14 o 03:47
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-14, 10:41   #76
JaOna19
BAN stały

Cytat:
Napisane przez daymare92 Pokaż wiadomość

Faktycznie grubo Masz link do tego wątku,chętnie poczytam(może być na priv)
JaOna19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-17, 15:38   #77
Azumi_90
Raczkowanie

Rozpoznała mnie przyjaciółka, która podczytywała wątek o "Hannibalu" (przez jakiś czas się tam udzielałam) Było to bardzo proste ze względu na mój nick i link do bloga w podpisie. Jak widać, specjalnie się nie ukrywam
Azumi_90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-17, 17:59   #78
Nameria
Zadomowienie

Ja rozpoznałam koleżankę na wizażu. Do tej pory się nie przyznałam bo mi głupio. Niezręcznie dziewczynie by było, mi zresztą też bo takie rzeczy pisała w dziale seks. Nigdy bym jej o to nie podejżewała. Ja sama po tej sytuacji założyłam nowy nick.
Nameria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-17, 18:28   #79
pankasztan
Rozeznanie

Nie dziwi mnie to, że ktoś zostaje rozpoznany. Niektórzy opisują swoje intymne życie tak szczegółowo, że nie trudno ich potem zdemaskować.

Tak. Ktoś zajrzał mi przez ramię i widział, że korzystam z tego forum na komputerze.

Edytowane przez pankasztan
Czas edycji: 2014-08-17 o 18:30
pankasztan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-18, 00:02   #80
chwast
Zakorzenienie

Ja mam wrazenie, ze jedna z wizazanek stalych bywalczyn, ze tak powiem to moja dawna przyjaciolka. Zgadzaja sie poglady, sposob zachowania z tego co opisuje, styl pisania, troszke charakter czy moze jakies tam jego cechy bardziej widoczne.
Z kolei reszta nie np miasto wiek itd, ale w sumie moze nie pisac tu prawdy. Nie wiem, w sumie mi to zwisa, ale smiesznie by bylo xd

Wyslane przez tapatalk 2
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-18, 00:18   #81
201607111040
Konto usunięte

Mnie chyba nikt. Jeśli tak to piszcie na priv

ja rozpoznawać dalsza sąsiadka.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-18, 15:13   #82
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

Moja przyjaciolka tu jest, ale sama mowila jaki ma nick.
A mnie kazdy znajomy by tu rozpoznal, powodzenia w szukaniu czegos ciekawego w 9000+ postach

wysłano z mojej Xperii SP

L'amore scalda il cuore.

Do. Or do not. There is no try.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Mojwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-18, 15:46   #83
Fleur_D
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mojwa Pokaż wiadomość
Moja przyjaciolka tu jest, ale sama mowila jaki ma nick.
A mnie kazdy znajomy by tu rozpoznal, powodzenia w szukaniu czegos ciekawego w 9000+ postach

Nie kuś, jestem gotowa je przeszukiwać i dopasowywać do moich znajomych jeszcze wyjdzie, że jesteś hybryda kilku osób.
Fleur_D jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-18, 16:45   #84
Kolor Bzu
Zakorzenienie

Nic mi na ten temat nie wiadomo Ale podejrzewam, że spokojnie ktoś mógł. Piszę na forum dość dużo o sobie, a i kilka informacji jest na tyle charakterystycznych, że pewno ktoś chociażby podejrzewa, że ja to ja, ale co mi tam Jakby coś to śmiało piszcie na PW że wiecie kim jestem

Ja nie rozpoznałam nikogo, ale też nie szukałam nigdy ani nie zastanawiałam się. Zwłaszcza, że zawsze to forum i niektóre informacje mogą być celowo zmienione.
Kolor Bzu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-18, 17:26   #85
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

Cytat:
Napisane przez Fleur_D Pokaż wiadomość
Nie kuś, jestem gotowa je przeszukiwać i dopasowywać do moich znajomych jeszcze wyjdzie, że jesteś hybryda kilku osób.
Jezeli moj nick nic Ci nie mowi - nic nie znajdziesz mnie po prostu wszyscy po tym nicku kojarza.

L'amore scalda il cuore.

Do. Or do not. There is no try.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Mojwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-18, 20:42   #86
Dotka90
Zakorzenienie

Ja 'rozpoznałam' przyjaciółkę - rozpoznałam to za dużo powiedziane, bo sama mi powiedziała, że założyła taki, a nie inny wątek. Udzielałam się w tamtym wątku, więc i ona zna mój nick

Tutaj dodam, że na swoje urodziny dzięki temu dostałam IDEALNY prezent, bo swego czasu pisałam w jednym wątku, że marzy mi się żeliwny dzbanek, ona szukała inspiracji, zobaczyła mój post i właśnie to dostałam w prezencie, mega miłe to było

Cholerko - ale fajna historia!

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Mojwa, a u mnie powodzenia w szukaniu w 25 tys. postach
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-11, 19:24   #87
201706190936
Konto usunięte

Rozpoznała mnie asystentka mojego dentysty Pozdrawiam ją z tego miejsca bo wiem że to czyta
Stary 2014-09-11, 19:41   #88
coffee
and cigarettes

Cytat:
Napisane przez Senses Woman Pokaż wiadomość
Rozpoznała mnie asystentka mojego dentysty Pozdrawiam ją z tego miejsca bo wiem że to czyta

Coś pisałaś o swoich zębach czy po czym Cię poznała?
coffee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-11, 19:56   #89
layla_lbn
Zakorzenienie

GG do layla_lbn Send a message via Skype™ to layla_lbn

Mnostwo osob, w czasie studiow zalozylam sobie konto na forum roku z tym samym nickiem... Bardzo duzo tam pisalam , ale bylo to kilka lat temu, mam nadzieje, ze juz nikt mnie nie pamieta

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

layla_lbn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-11, 19:59   #90
201706190936
Konto usunięte

Po jednej z moich wcześniejszych wypowiedzi Co najwyżej będzie o czym rozmawiać w kuluarach gabinetu Wszak na ponad 3 tysiące postów jest w czym wybierać
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości