![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. III
Bajlaga skoro lekarz powiedział ze dziecko sie dobrze rozwija to bedzie wszystko w porzadku
![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- W przekonaniu utwierdza Cie polowkowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 | |||
<3 <3 <3
|
Cytat:
![]() ![]() dzięki za pomoc ![]() Cytat:
![]() A kawałek za chwilkę prześlę tylko zrobie zdjęcie tel ![]() Cytat:
![]() Spokojnie doczekasz się ruchów ![]() ![]()
![]() |
#63 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() mam nadzieję, że na połówkowym dowiem sie samych dobrych rzeczy... niech już w końcu będzie dobrze lilijka zazdroszczę ![]() Edytowane przez bajlaga Czas edycji: 2014-08-15 o 09:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
moja teraz wieczorami mi się tak rusza, że nawet staję się to denerwujące, bo nie mogę zasnąć, tylko ciągłe bulgotanie, a dzisiaj rano normalnie mnie kopała, śmieszne uczucie.
skarpetki dwie pary kupiłam w h&m za 14.90zł, a spodnie, bluzę i body w smyku za 30zł(przecenione z 80zł) . jak się dobrze pogrzebie to można jeszcze coś znaleźć bardzo tanio. |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
tam coś nie poszło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |
Raczkowanie
|
LindaC masakrycznie współczuję śmierdzenia:P heh na samym początku ciąży, tak mi wszystko śmierdziało, że najchętniej przebywałam wogóle na dworze... Niezły ubaw miala ze mnie rdzinka jak do tego wszystkiego dochodził płacz na zawołanie z okazji "wszystko mi śmierdzi"
![]() Maritxell też używam tej oliwki i kupiłam ostatnio jeszcze balsam z Lirene "Będę mamą", bo mimo oliwki zauważyłam pierwsze rozstępy na piersiach ![]() ![]() Bajlaga Nie, w przegotowaną wodę sie nie bawiłam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Możesz przypomnieć kiedy masz połówkowe? Trzymam mocno kciuki, na pewno wszystko będzie dobrze ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- justynalyp kurcze ja nie mam Smyka koło siebie nigdzie ![]() Dziewczyny a co z Pepco? Kupujecie tam ciuszki? Ostatnio jak byłam byla mega wyprzedaż! body, kaftaniki, pajacyki wszystko dosłownie za parę zł, tylko zastanawia mnie jak ten materiał się zachowa po praniu...hm... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
Zuzanka to i tak wszystko mamy zapisane w genach... ale wg mnie jak się zachowuje dobre nawilżenie to jest szansa, że możemy trochę pomóc w rozciąganiu naszej skóry
![]() co do wody, u nas jest tragiczna... i droga! nie mogę się doczekać tego pukania, kopniaków ![]() Co do Pepco, widziałam tam bodziaki za 5 zł, ale potem stwierdziłam HMM, a jeśli to wypiorę i szwy nagle zmienią położenie? W lumpku są rzeczy używane, wyprane sto razy, a szwy wciąż są na swoim miejscu i z materiałem się nic nie dzieje, więc czasami lepiej kupić używane, które posłuży 5 pokoleniom jeszcze ![]() ![]() ![]() Ps. A Ty który masz tydzień? Nie wiem czy jesteś na 1. stronie, jak jesteś to przepraszam za moje lenistwo ![]() justyna ale to słodziutkie ![]() ![]() Edytowane przez bajlaga Czas edycji: 2014-08-15 o 09:40 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() my sie zaraz zbieramy do rodzinki ale widzę że za oknem pogoda będzie piękna ![]() Linda, a tak jakos nas naszły wątpliwości co do Janka ale pewnie przy nim zostaniemy ![]() a do avatara sama nie mogę się przyzwyczaić ale tak mi się te butki spodobały że o jej ![]() Bajlaga, spokojnie kochana, nie pocieszyłaś mnie z tymi ruchami bo teraz widzę jak się brzuch rusza a jestem właśnie w 16tc ![]() mam nadzieję że poczujesz i Ty niedługo takiego kopniaka że Ci się odechce ![]() Kinqa, kciuki za wizytę w szpitalu ![]() ![]() Dusiolka, mam pytanie do Ciebie a co sądzisz o tribiotyku na tą moją mega diodę? ona jest naprawdę olbrzymia i taka dziwna ![]() niektore beda rodzić w lutym (pewnie ja ![]() ![]() Justyna, super rzeczy ![]()
#69 |
Zadomowienie
|
ja w pepco kupiłam body 3zł za sztukę w domu okazało się, że są krzywe, kupiłam też jedne spodenki, ale nie wiem czy po praniu coś z nich zostanie. Za to sukienki za 20zł, są według mnie w porządku jakościowo. W smyku można kupować przez internet, ale wiadomo, że to nie to samo co dotknąć, pomacać.
smerfetka octenisept też się spiszę. Edytowane przez justynalyp Czas edycji: 2014-08-15 o 09:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja się tam będę zaopatrywać ![]()
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
Bajlaga Co racja to racja
![]() ![]() ![]() ![]() Kupiłam parę sztuk na próbę, jak je wypiorę to dam znać czy coś sie zniekształciły ![]() Chyba mnie nie ma na 1 str ![]() ![]() ![]() W ogóle tak patrze, że między naszymi dzidziami dzień różnicy tylko jest nie? ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- justynalyp właśnie kurcze wolałabym pomacać:P ale cenami to mnie zabili w Croccodrillo... weszłam tak z ciekawości i spodobał mi sie komplecik kaftanik plus pajacyk cena 45zł, pomyślalam, że jeszcze ok, ale potem sie okazało, że to cena za kaftanik!! Za calość 45 plus 45 za pajaca.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
Zuzanka90 dla siebie to nic nigdy nie znalazłam ciekawego w lumpku, jednak dla dzieci są naprawdę piękne ciuszki i materiały są przecudowne, czysta bawełna, miękkie... super
![]() to daj znać potem jak te z Pepco, choć wg mnie lepiej jest kupić używane, a lepsze jakościowo, no albo nowe lepiej szyte, bo żal mi będzie wywalać takich małych słodkich ciuszków ![]() oo, ja mam dzisiaj 18t6d, więc faktycznie chyba 1 dzień różnicy ![]() W Coccodrillo czy jak to sie pisze, ciuszki mnie nie powaliły, ceny jedynie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Bajlaga właśnie nie... na 10.01... jakos smiesznie to wszystko policzone... a z usg mi wyszło w ogóle na 31.12... ale wolałabym raczej w styczniu urodzić...
Zobaczymy jak to będzie z tymi ciuszkami, wyjdzie w praniu:P Moj niedawno stwierdził, ze w ogóle to ciuszki sie kupuje dopiero jak sie Maleństwo urodzi... Myślałam, że go śmiechem zabije:P ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Buc
|
cześć w nowej części.
![]() dziewczyny... ![]() obczaiłam dziś, że używałam mleczka do demakijażu z witaminą A przez miesiac, dostałam jakieś ślepoty i nie zobaczyłam tego w składzie wcześniej. i mam teraz schizy, że mogła zaszkodzić, zważyszy na to, że wit A jest zabroniona w ciąży. ![]()
#75 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() No i nieźle Tż zabłysnął ![]() suszarka wit. A chyba nie jest zabroniona w ciąży, a jej nadmiar może szkodzić, a pomyśl: ile w tym mleczku jest tej witaminy? ![]() ![]() Edytowane przez bajlaga Czas edycji: 2014-08-15 o 10:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Ja tez wiem
![]() Suszarka nawet w mleczku do demakijażu???? szczerze to nawet nie wiem jak to z tymi zabronionymi składnikami jest, ale nie popadalabym w skrajności... przecież w mleku, jajkach itp też jest wit.a ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Ja juz po polowkowym.
Dziecko narządy ma zdrowe, data porodu ciągle ta sama 2 stycznia. Mierzyla kosc udowa, główkę, nerki, kręgosłup,sprawdzała gorna warge , dlugo oglądała serduszko, nic nie mówiła wiec nie wiem nic wiecej ile waży ani mierzy, jedynie ze idzie wzrostowo i rozwojowo idealnie. i mnie intuicja zawiodła tym razem, ![]() Wprawdzie nie sprawdzala jakos mega dokładnie, ale dwa razy mówiła, ze chyba dziewuszka. Pozostaje mi czekac 20tyg do porodu zeby sie ostatecznie przekonac, Bo to mozliwe moje ostatnie usg. ![]() Edytowane przez Katerina_00 Czas edycji: 2014-08-15 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Lindus kochana ja prace koncze o 00:30
![]() Morning gaduly ![]() Maritxell ja używam bio oil ![]() Pandorcia sie obrazila tutaj, uniosla honorem i wyszła , a szkoda Kinga tylko na jedna noc idziecie do szpitala ? Jak mala reaguje na sytuacje ? Bajlaga ja też ruchow jeszcze nie czuje, a zaczęłam dzis 19 tc . O tak mnie albo Hannah , albo Aaron/Arian stresuje Suszarka nic nie zaszkodzilas .ileż tej wit tam jest ? Karoloo ja też uwielbiam sie kąpać w mega cieplej wodzie.teraz jednak tego nie robię Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Zakochani ...zaczarowani od 02.11.2008 ![]() 11.05.09 żegnaj kruszynko ![]() 17.03.10 żegnaj kruszynko ![]() wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę ![]() 07.05.13 ciąża pozamaciczna ![]() 04.05.14 - II kreseczki ![]() 20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Buc
|
no mam nadzieję, że OK, nie moge się do ilości % tej wit A dokopać, ale mniemam, że w mleczku ziaji za 8 zł nie ma raczej jej tony. zwariować idzie, najlepsze jest to, że sprawdzam składy i sprawdziłam w tym wypadku ale dosłownie mózg mi odcieło i nie zauważyłam, że jest poza składem wielką literą, ze zawiera wit A. masakra
![]()
#80 |
Zakorzenienie
|
Suszarcia dzidzia z pewnością ma się dobrze
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Zakochani ...zaczarowani od 02.11.2008 ![]() 11.05.09 żegnaj kruszynko ![]() 17.03.10 żegnaj kruszynko ![]() wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę ![]() 07.05.13 ciąża pozamaciczna ![]() 04.05.14 - II kreseczki ![]() 20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Smerfetka nie zaleca sie stosowania tribioticu w ciazy.. Moze spróbować pasta cynkowa? Aby punktowo nanosic,powinno podsuszyc dziada
![]() Witamina A jest zakazana w ciazy bo ma działanie teratogenne,nie mozna stosować w nadmiarze dlatego nie poleca sie kremów z ta witamina i innych kosmetyków. W witaminach ciążowych zazwyczaj tez jest ale w niedużych dawkach i zwykle jest to beta-karoten który dopiero w wątrobie jest przeksztalcany w witaminę. ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Suszarka od jednego razu napewno nic sie nie stanie,dla pocieszenia dodam ze przez pomyłkę posmarowanym stopy maścią z witamina A,także no.. (Pomyliłam tubki..masakra;p) teraz dostaw i tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Smerfetka jeszcze sa takie plasterki które miejscowo sie przykleja z olejkiem eukaliptusowego albo z drzewa herbacianego,mozesz sam tez taki olejek kupic i patyczkiem od ucha nakładać na swojego "nieprzyjaciela" ;p
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
Buc
|
Cytat:
tylko, że ja około miesiaca raz dziennie stosowałam... dlatego mam paranoję. ![]()
![]() |
#84 |
Rozeznanie
|
Wklejam szybko fotkę i jadę w odwiedziny do takiego maleństwa
![]()
#85 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Suszarka a na którym miejscu w składzie ta witamina A była? Myśle ze pewnie przy końcu co? Teraz odstawisz i git bedzie
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Brawurka na początku panikowala nie chciała a teraz nic spokój. Hmmm upewnila się, że ze mną zostanie tam...i sie uspokoila. Heh zobaczymy później.
O 17 musze tam zadzwonić się spytać czy łóżko jest jakies wolne. Jak nie to przesuna nam na jutro. Ale pewnie będzie ok.
#89 | |
Buc
|
Cytat:
Aqua(water), Parrafinum liquidum (mineral Oil), Propylene Glycol, Ceteaerth-12, Cucumis Sativus (Cucumber), Fruit Extract, Cetearyl Alcohol, Panthenol, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Dimethicone, Magnesium Sulfate, Sodium Benzoate, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, parfum (fragrance), Amyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Citric Acid niestety nie. ![]() jak mogłam być tak ślepa, to nie wiem. ![]()
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Kinga oby dzjsjaj bylo to łóżko i miejcie to szybko za sobą. A mała zuch !
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.