![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Facet korzysta ze stron z ogłoszeniami erotycznymi
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
To może blef nr 2: Powiedz mu, żeby Ci powiedział prawdę, czy choc raz umówił się z którąś z tych kobiet, bo jestes pewna, że nieprzypadkowo się to wzięło na jego telefonie, i jesli powie Ci prawdę i się przyzna to mu wybaczysz (tzn. tak powiesz :P) a jeśli nie będzie z Tobą szczery to koniec z Wami. No i jak się przyzna to nie wybaczysz, bo to blef był :P
Ale i tak nie wiem czy się przyzna... kurcze, ciężka sprawa, trudno stwierdzic, czy to oglądał, czy naprawdę się z nimi umawiał, skoro to w tym samym mieście ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Nie mam pojęcia jak miałabyś to sprawdzić. Ale co do tego portalu to parę razy(raz nawet z moim chłopakiem
![]() Ostatnio jakoś głośno było/jest o tej stronie i znam dużo ludzi, którzy tam wchodzą się pośmiać albo sprawdzić o co tyle szumu. Ja już bardziej bym się zaniepokoiła o jakąś sympatię, edarling i tego typu niż o roksę szczerze mówiąc. No ale nie mówię, że Twój chłopak jest bez winy. Nie wiem, może wchodził się pośmiać a może po to, żeby się z jakąś panną umówić. 50/50 Ciężka sytuacja. Fakt, że się nie przyznaje, że tam w ogóle wchodził gdzie raczej wątpię, że to wirus albo koledzy pogarsza jego sytuację. A wcześniej był w porządku w takich kwestiach w 200%? Pozostaje Ci chyba tylko z nim jeszcze raz porozmawiać i powiedzieć że albo mówi całą prawdę albo koniec z wami i poczekać co on na to. Bo jak dalej będzie szedł w zaparte to słabo... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Nigdy wcześniej nic nie wzbudziło moich podejrzeń co do jego wierności wobec mnie. Mam hasło na wszystkie portale społecznościowe z których korzysta, jego telefon leży swobodnie, nikt do niego nie pisze, laptop też mi zostawia...
Może to głupie co teraz napiszę, ale jego podniecają takie wulgarne dziwkarskie teksty... Edytowane przez paaulinkaa2 Czas edycji: 2014-08-17 o 23:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A równie dobrze może wszedł tam żeby znaleźć jakąś pannę i jest na to szansa taka sama dokładnie. Musisz to jakoś wyjaśnić bo ja bym np. nie zasnęla spokojnie po takim odkryciu jakbym się nie dowiedziała od a do z o co chodzi. Współczuję sytuacji, niestety nie umiem doradzić jak masz się dowiedzieć prawdy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2014-08-18 o 13:38 Powód: Słownictwo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Konto usunięte
|
Ja znalazlam jedna znajoma xD ale nie ze studiow bo nieszczesliwie zakonczyla edukacje na gimnazjum xD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie jestem trolololo Edytowane przez paaulinkaa2 Czas edycji: 2014-08-17 o 23:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Konto usunięte
|
Po figurze pozach i najwazniejsze po tatuazach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tym bardziej, że jedna z nich cyknęła fotkę na tle bardzo charakterystycznej ściany w pokoju w którym całą grupą uczyliśmy się kiedyś do koła. Także tego.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
Ja nikogo niestety nie znalazłam, bo nie mogę rozpoznac bez ryjów :P Ale jest kilka babek z mojej dzielnicy, które nawet nie mają zasloniętych twarzy na zdjęciach, jak je kiedys zobaczę na ulicy to nie wiem czy się nie posikam ze smiechu :P
Kurcze, a moze ten facet też tam kogos szukał? Nie ma jakiejś byłej dziewczyny, która załamała się po rozstaniu z nim? ![]() Jedynymi osobami, które by wiedziały o ewentualnej zdradzie jest on i ta babka, a ona raczej nic nie powie, on też wątpię, więc ciężko się będzie dowiedziec. No chyba, że te blefy :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Konto usunięte
|
Ale ta byla na tyle malo inteligentna ze to samo seksowne zdjecie w szpilach i super mini wkleila i na fejsa i na portal ale zamazala twarz xD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, wydaje mi się, że gdyby tylko oglądał zdjęcia tych kobiet, to przyznałby się. Idzie w zaparte, że nie wie skąd to się wzięło w jego telefonie, bo musi miec coś na sumieniu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Skoro takie masz przeczucie to widocznie coś w tym musi być, bo Ty go znasz lepiej niż my.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
Wciąż nie wiem co o tym wszystkim myślec...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
Może spróbuj jeszcze raz z nim porozmawiac, może uda Ci się jakos dojsc do tego, czy kłamie, czy nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
kobieto postaw sprawe jasno, ma Ci powiedziec skad ma to na telefonie, bo przeciez samo sie to nie wzielo tam. ja powiedzialabym mow prawde, albo nie odezwe sie juz nigdy. nie badz naiwna blagam. wiem po kolezankach jak to wierzyly na slowo facetom, a dowody zdrady mialy... potem facet zrobi to znowu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
dziwna sprawa, czasem jakies portale tego typu lub ich reklamy wyskakuja automatycznie, ale roksa mi sie nigdy nie zdarzyla.
Doczytalam, ze w historii bylo kilka wejsc, przejrzanych stron, wiec to raczej nie jest wirus. Edytowane przez provoge Czas edycji: 2014-08-18 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
No właśnie nie jest to wirus, więc facet od początku kłamie, że nie wchodził na stronę, jak ewidentnie wchodził. I teraz nie wiadomo, czy wchodził tylko i oglądał i wstydzi się do tego przyznac, czy korzystał lub miał zamiar korzystac z usług którejś z kobiet. Jednak ciężko będzie do tego dojsc, bo nikt oprócz niego (i ewentualnie pani, która była klientką) może o tym nie wiedziec. Jeśli jego nie nakłoni się do przyznania się co zrobił, to ciężko będzie do czegokolwiek dojsc :P Dlatego proponowałam blefy, bo innego rozwiązania nie widzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Mi tam żadne takie strony same nie wyskakują i nawet w to nie wierz
![]() Dlaczego z nim nie porozmawiasz? Postaw sprawę jasno, niech poczuje, że może Cię stracić. Powiedz dosadnie, że nie wierzysz w takie gadanie, że wcześniej mówił iż nikt nie miał dostępu do jego telefonu (zresztą kto normalny prosi kolegę/koleżankę o telefon w celu oglądania/umawiania się na płatny sex). Żal Ci kończyć ten związek ale od tej pory będziesz ciągle zastanawiała się czy on korzystał z usług, czy tylko przeglądał, czy nadal to robi - tak chcesz żeby wyglądało CAŁE Twoje życie?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
Nie chce żeby tak wyglądało moje życie. Jeśli tego mi nie wyjaśni, to myślami będę cały czas do tego wracac i będę się zastanawiała czy jak mi napisze ''dobranoc'' o godzinie 20, to czy naprawdę poszedł spac czy może w tej chwili mnie zdradza...
![]() Wydaję mi się, że znam swojego faceta i zdrada z jego strony to ostatnia rzecz, której mogłabym się po nim spodziewac. Jednak może byc tak, że po prostu tak naprawdę ja wcale go nie znam, bo jest dobrym aktorem i świetnie się kamufluje i ma dwie twarze... ![]() Rozmawiałam z nim wielokrotnie, wszystkiego się wypiera, twierdzi, że on nie odwiedzał tych stron. Wspomniał coś, że jakiś kolega używał jego telefonu, ale wchodził tylko na allegro, w dodatku w jego obecności. Naprawdę, było jakieś 15 wejsc na tą stronę Edytowane przez paaulinkaa2 Czas edycji: 2014-08-18 o 11:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
No to postaw sprawę jasno - powiedz, że ani trochę nie wierzysz w to, że te strony i kilkakrotne wyswietlenia wzięły się znikąd i jeśli nie powie prawdy, to z Wami koniec. To chyba ostatnia szansa. Jeśli nadal będzie szedł w zaparte, to chyba Ty już musisz zdecydowac czy wierzysz mu, czy nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
Jakos musial sie na tej stronie znalezc. Ale w sumie dziwi mnie jedno:
Gdyby szukal kogos w wiadomym celu i do intymnej sytuacji by doszlo, to by sie przyznal, ze wszedl z ciekawości i autorka tak czy siak by sie niczego nie dowiedziala... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie są dwie możliwości: - facet wchodzi na takie stronki, po prostu kręci go to, podnieca się tymi zdjęciami - albo korzysta z usług tych kobiet albo np. wyszukuje kluby i chodzi z kolegami. Weszłam z ciekawości na tą stronkę i są tam też reklamy klubów go-go czy też agencji. Nie przyzna się, bo wcześniej mówił, że czymś się takim brzydzi. Wie, jakie masz zdanie na ten temat. Ja bym się z nim nie cackała. Albo powie prawdę albo kończysz związek. Obojętnie jaka byłaby ta prawda. Nawet jeśli robił to z ciekawości jego zasranym obowiązkiem jest powiedzieć Ci prawdę. A Ty zdecydujesz czy chcesz z nim dalej być. On przyjeżdża do Ciebie czy Ty też jeździsz do niego? Ja bym zrobiła mu niezapowiedzianą wizytę i jeszcze dzisiaj lub jutro pogadała w 4 oczy. Pisałaś, że masz hasła do portali - może sprawdź go? W tej sytuacji nie miałabym wyrzutów sumienia i nie zastanawiałabym się czy jest to nieetyczne. Bo widać, że gość ewidentnie kręci. Edytowane przez Deborah100 Czas edycji: 2014-08-18 o 11:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Konto usunięte
|
Nie wierzę że virus pokazywał by akurat ogłoszenia z jego okolicy.
to śmierdzi na kilometr,facet definitywnie kłamie. jak pisałam kilkakrotnie na tym forum mam koleżankę w tym biznesie i od tego co ona mi opowiada włos się jeży na głowie . faceci zapraszają ja do domu kiedy żona jest w Tesco na zakupach wpadają do niej w czasie lunchu w pracy. nie zaufalabym juz twojemu facetowi u mnie byłby skreślony |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:55.