|
|
#61 | |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Dot.: Smutne, poruszające, wzruszające historie zasłyszane i z życia
Cytat:
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
szczerze mówiąc zmartwiłam się jak parę dni temu napisałaś, że wyjeżdżasz na studia za granicę i od razu pomyślałam o Kotkowie co teraz z nim będzie ![]() a widzę, że jest całkiem spora grupa
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Konto usunięte
|
Wrzuc!
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#64 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Konto usunięte
|
jezu to jest smutne http://joemonster.org/art/28992/Wzru...niakow_Mondrup
|
|
|
|
|
#66 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Przeważnie ludzie wstydzą się kalekiego brata czy dziecka. Osoby te często całe swoje życie spędzają w czterech ścianach. Chociaż ostatnio trochę się zmieniło. Edytowane przez przylaszczka50 Czas edycji: 2014-08-28 o 15:54 |
|
|
|
|
|
#67 |
|
Konto usunięte
|
no a mnie jakoś smuci że jeden brat cierpi na niedotlenienie mózgu a drugi nie. dziwna jestem może.
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Podziwiam ich.
|
|
|
|
|
|
#69 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Poruszającą dla mnie historią jest wypadek córeczki pani Ewy Błaszczyk. I całe jej życie, śmierć męża. Zdrowe, piękne dziecko a przez jedną tabletkę tak cierpi i razem z nią jej rodzina. Edytowane przez przylaszczka50 Czas edycji: 2014-08-28 o 16:10 |
|
|
|
|
|
#70 |
|
Konto usunięte
|
Facepalm. Po prostu zamilcz i przestan ciagnac filozoficzny wywowd "przykre lecz nic nie poradzisz". Mnie to smuci i deal with it bo watek rozwalasz.
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
BAN stały
|
Nie potrafisz dyskutować. Drażni Cię gdy ktoś ma inne zdanie, nie przytakuje Ci. To jest smutne.Bo ciężko z takim charakterem będzie Ci w życiu. Tak, nie moja broszka.
|
|
|
|
|
#73 |
|
Konto usunięte
|
Co do Ewy Blaszczyk. Czytalam kiedys fragment jej ksiazki. Ryczalam jak bobr wiedzac, ze nigdy jej nie przeczytam, bo nie dam rady.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#74 |
|
Konto usunięte
|
Ogladlalyscie Pitbulla? Serialowego. Scena, w której staruszek wręcza policjantowi sfatygowana czekolade za to, że pomógł mu wykupić leki. Za każdym razem płacze jak po.ebana. To chyba nawet pierwszy odcinek.
Jak będę przy komputerze to postaram się wrzucic link. Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2014-08-29 o 10:38 |
|
|
|
|
#75 |
|
Konto usunięte
|
Widzialam ta scene kilka razy. Tez mi sie chce wtedy ryczec.
|
|
|
|
|
#76 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Przed chwila ty przez dwie strony debatowalas, jak to cie nie wzrusza historia Mariusza i drwilas sobie z postu na post, 'bo ma prawo cie to nie wzruszac', a jak ty wrzucilas cos i ktos ma inne zdanie-to od razu sie ciskasz. 'Zamilcz'? Serio? ![]() Zbastuj troche, bo im wiecej twoich postow czytam tym bardziej zastanawiam sie kiedy sie w koncu ogarniesz i nabierzesz chociaz troche pokory. |
|
|
|
|
|
#78 |
|
Konto usunięte
|
Również się zgadzam z poprzedniczką.
Musisz być strasznie pewną siebie osobą, bo jak już ktoś sądzi inaczej niż Ty, od razu masz jakieś pretensje. To, że masz inne zdanie, nie oznacza, że musisz być złośliwa dla innych (jak i dla mnie), z czym już się spotkałam;/ |
|
|
|
|
#79 |
|
Konto usunięte
|
Wycisnęła mi łzy ta oto historia
http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kra...ic,462685.html
|
|
|
|
|
#80 |
|
Uzależnienie
|
Historia znajomej mojej mamy, dla mnie najsmutniejsza historia ever. Długo się dziewczynie życie nie układało, ale przed 40 poznała cudownego faceta, urodziła 2 córki, była przeszczęśliwa. Kilka lat potem zachorowała na raka, walczyła, bo miała o co. Moja mama ją spotkała na mieście, radosną, szczęśliwą - operacja się powiodła, chemia skuteczna, badania dobre, przerzutów nie ma. Zmarła dwa miesiące potem, przerzuty jednak były. Rodzina powiedziała, że jej ostatnie słowa brzmiały "Nie chce umierać".
|
|
#81 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() równie popularne co obwiązywanie głowy psa cegłową i zanurzenie w wodzie, taka wiejska forma uśpienia psa. |
||
|
|
|
|
#82 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
[1=f1c0d63fc5ca1c381c34296 7d346813606c679f4_610b1c1 cbeee7;47912538]Również się zgadzam z poprzedniczką.
Musisz być strasznie pewną siebie osobą, bo jak już ktoś sądzi inaczej niż Ty, od razu masz jakieś pretensje. To, że masz inne zdanie, nie oznacza, że musisz być złośliwa dla innych (jak i dla mnie), z czym już się spotkałam;/[/QUOTE] Dziewczyny, ale nie kłóćcie się bo taki fajny wątek a kłótnie go psują. Mi się zawsze odechciewa czytać dalej, gdy widzę przerzucanie się zarzutami i wielkie wojny o pietruszkę. Lepiej opowiedzcie coś wzruszającego
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
|
#83 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#84 | ||
|
BAN stały
|
''żony nie dałem..., żonę wziąłeś sobie sam..!''
![]() 1. A mnie Mariusza szkoda. Ale mnie szkoda każdego porządnego faceta, który skupia się na pracy a panna bije go po rogach, albo nie docenia kogo ma. Poza tym to, że został na ojcowiźnie i się nie buntował, nie oznacza, że nie widział się w tej roli. Pracował, miał plany, chciał rozwijać gospodarkę, nie jest powiedziane, że nie mógł być z tym szczęśliwy. To, że nie protestował w kwestii ślubu itd., też jeszcze nie oznacza, że nie miał charakteru - bo szczerze mówiąc, mniej ważne, co się stało z garniturem i obrączką, a więcej ważne, że dziewczyna, którą kochał, dała się poderwać bratu. 2. Dziewczyny też szkoda. Nie miał jej za bardzo kto w życiu pokazać, że może zrobić coś więcej niż mieszkać z babcią. Nie zakochała się specjalnie. I osobiście uważam, że była nieźle naiwna dając się błyskawicznie wyrwać bezrobotnemu pasożytowi, który ją uwodził wożąc furą swojego brata. 3. Trudno też trochę mieć pretensje do rodziców. Jak sobie młodzi w 3kę ustalili, że będzie jak miało być, to co ich nawracać na siłę i zaliczki marnować. 4. Nie ogarniam natomiast zachwytu nad charakterem/asertywnością brata. Jaki światowiec, ze wsi się wyrwał, za granico był. Dla mnie jeśli ktoś się chce żenić, to powinno być go stać na to, by się wyprowadzić od razu po ślubie, a nie nie mieć pracy, jedno i drugie, a brać się za żeniaczkę i wisieć na bracie, któremu się bezczelnie odbiło narzeczoną. ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Cytat:
Cytat:
Poza tym nie wiem, ale wg mnie jest jednak jakaś różnica, kiedy panna przyprowadza swojego chłopaka, ten poznaje się z siostrą i się zakochują, a kiedy np. relacja trwa dłużej , czy jest nawet narzeczeństwo, i bum, rozwalamy radośnie związek bo przecież nie ma takiego tramwaju którego nie można odczepić.
|
||
|
|
|
|
#85 | |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
Nie rozumiem natomiast zachwytów nad bratem-światowcem, podobnie jak Ty. Bo to, że wyrwał się ze wsi, "za granico" i w mieście mu się nie powiodło i wrócił na garnuszek rodziców to nie powód do chwały żadnej.
|
|
|
|
|
#86 |
|
Konto usunięte
|
Na szaro: duch grubelli sledzi dyskusje o mariuszu i lagodnie uśmiecha się z góry z miloscia w oczach.
|
|
|
|
|
#87 |
|
BAN stały
|
http://www.filmweb.pl/film/Si%C5%82a+i+honor-2000-30585
Ten film mnie bardzo wzrusza. |
|
|
|
|
#88 |
|
Konto usunięte
|
Przypominam że jest to wątek o smutnych i poruszających historiach zasłyszanych i z życia, a nie wątek o Mariuszu tudzież o wzruszających filmach.
|
|
|
|
|
#89 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Trochę to enigmatyczne, co napisałas. Mogłabyś wyjaśnić, Harleyko?
|
|
|
|
#90 |
|
Konto usunięte
|
Grubella odeszla z wizazu a ona zawsze lubila takie historie.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:30.

Podziwiam ich.