|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
| Pokaż wyniki sondy: Najlepsze efekty miałam po ćwiczeniach z: | |||
| Ewą Chodakowską |
|
1 | 8,33% |
| Mel B |
|
2 | 16,67% |
| Anną Lewandowską |
|
0 | 0% |
| Inne |
|
9 | 75,00% |
| Głosujący: 12. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ćwiczenia z Ewą Chodakowską Polecacie?
Moi drodzy dośc troszke mnie tu nie było ale musze sie pochwalić wraz z racjonalnym odżywaniem i cwiczeniami z ewka schudłam 5 kilo
i wchodze w ciuchy zprzed ciązy teraz dąże do jeszcze mniejszej wagi tej juz wymarzonej moje cialo sie zmieniło ta babeczka jest super!!
|
|
|
|
#62 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Chodakowska efekty
Witam ja ćwicze z Ewką troszke ponad miesiąc schudlam 5 kilo wraz z cwiczeniami i racjonalnym odzywianiem raz nawet kebaba zjadłam czy kawałek pizzy a i tak chudlam
zdjęc narazie nie dodam bo nie mam sie czym chwalić nie sa to jakies spektakulatne efekty ale cieszy mnie to że wchodze w ciuchy zprzed ciąży.Moje ciało sie zmieniło tylko kilka kilo a rezultaty super jestem 3 miesiace po cesarce a znajomi sie zdziwieni bo mowią że nie widac że miałam cesarke po wygladam jak przed ciążą Ale i tak mam duzo do zrzucenia jakieś 15kilo bo juz przed ciażą miałam problemy z wagą aktualnie ważę 73 kilo w wazylam 78 za miesiąc ponownie zdam relacje aktualnie waga staneła ale to pewnie dlatego że mam dostac okres.Ps Tak to prawda Ewka uzaleznia i ćwicze tylko skalpel i Tiffany na boczki a efekty sa boskie mam taka samą wage jak przed ciążą a ciuchy leża sto razy lepiej, ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Cytat:
Edytowane przez Nikua5 Czas edycji: 2013-10-01 o 21:13 |
|
|
|
|
#63 |
|
Przyczajenie
|
Jesli chodzi o mnie, staram sie nie jesc slodyczy (chociaz po 9 lekcjach w szkole czasem zjem cukierka czy kilka drazy), probuje jesc zdrowo, ale nic sobie za bardzo nie narzucam, bo mam juz za soba glodowke i dobrze sie to nie skonczylo dla mnie - wiec teraz bardziej sie pilnuje. Zrezygnowalam z ziemniakow i jasnego pieczywa, jem wiecej ryzu, kaszy i pelnoziarnistego makaronu.
Moj system wygladal nastepujaco: najpierw zrobilam przez 10 dni skalpel, zeby sie wprawic troche, a pozniej: 3x w tygodniu turbo, 3x killer i 1x skalpel. Czasem jeszcze hobbistycznie jezdzilam na rowerze. Musze chyba jeszcze dodac, ze chodze 1.5 km do szkoly w jedna strone na nogach w dosc szybkim tempie, mysle, ze to tez moze miec znaczenie ![]() Na ten miesiac mam juz inny plan, dodalam wiecej roznorodnych cwiczen, i - jak obiecalam - opisze efekty 26.10. Powodzenia wszystkim!!! )
|
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
Jak wy dajecie rade inne ćwiczenia??ja w całości to potrafie tylko skalpel inne sa dla mnie za cięzkie ehh 20 min i odpadam
|
|
|
|
#65 |
|
Przyczajenie
|
Wszystko stopniowo i powoli
![]() Zrobiłam dziś po raz pierwszy trening, który był dołączony do Shape'a i w sumie jestem trochę zawiedzona, bo myślałam, że będzie trudniejszy. Określiłabym go między killerem a skalpelem. W każdym razie myślę że raz na tydzień będę go wykonywać, choćby po to, żeby sobie urozmaicić trening ![]() Dziewczyny, czy macie może w jakiś sposób ściągnięty szok trening? |
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
Z Chomika.
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ćwiczenia z Ewą Chodakowską Polecacie?
też bym chciała spróbować, ale jakoś mnie to przeraża. Wiem że najtrudniejszy pierwszy krok no i konsekwencja w działaniu...może w końcu się zdecyduję.
|
|
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
natzz - wow ależ masz świetny tyłek! żebym ja taki miała to by było super
Ja się od następnego tygodnia biorę do roboty, nie ma co marzyć o super ciałku, trzeba działać, bo samo patrzenie na rowerek, który stoi w mojej sypialni raczej mi jędrnego tyłeczka nie zrobi, a szkoda
|
|
|
|
#69 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#70 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Aż normalnie mam motywację do dalszych ćwiczeń! Swoją drogą, wczoraj pierwszy raz robiłam inny zestaw ćwiczeń, niż książkowy. Zrobiłam skalpel i w sumie cieszę się, że za 1 razem zrobiłam całość. Dziś 15minutówka, a jutro i kolejnych parę dni planuję robić dalej skalpela, później wprowadzać killera i turbo. ![]() Cytat:
Pokochałam tooo!
|
|
|
#71 | |
|
Raczkowanie
|
wróciłam do Ewy po 4 dniach zdradzania ją z Jilian i... z Ewą czuję, że ćwiczę i pocę się i mi dobrze. Koniec skoków w bok.
---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
No to nie jest głupia myśl!
Ale ja też zauważyłam, że ćwiczyłam z innymi osobami i tylko po ćwiczeniach z Ewą czuję się na serio taka jakaś zmęczona, nie mówiąc że się leje ze mnie :p Ale co ważniejsze to chyba przez tą jej motywację "gadaną" podczas treningu potem czuję się taka spełniona, że zrobiłam wszystko i robię to dla siebie. Też tak macie? |
|
|
|
#73 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
Mam dokladnie tak samo
|
#75 |
|
Przyczajenie
|
W takim razie i ja się do Was kobitki dołączam.
![]() Dziś pierwszy dzień ze Skalpelem, pierwsze pomiary, zobaczymy jakie będą rezultaty po miesiącu. Mam zamiar przez pierwszy tydzień ćwiczyć tylko Skalpel, żeby później móc mieszać z Killerem. Pozdrawiam gorąco
|
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
To zapraszamy do watku 100 dni z Chodakowska, bo ten mial byc fotograficzny tak w ogole
A my tu gadu gadu, a zdjec malo.
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj jestem po 4 skalpelu i czuję się coraz fajniej!
A to mój szczęśliwy brzuch... (btw nie zwracajcie uwagi na rankę pod pępkiem - sama nie wiem co to
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
Ladny brzuszek!
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#80 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczęta, mam zamiar do was się dołączyć tylko mam tak mało chęci do tego...
wracam do domu o 19 a wychodze o 7 z domu i po prostu padam. ... zanim zrobie obiad to też już późno jest.. postaram się wkońcu przemóc i dołączyć do was ! bo patrząc na te efekty... miło się robi i aż się chce
|
|
|
|
#81 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja Dziewczyny, jestem właśnie po moim pierwszym KILLERZE w życiu! Sama sobie mam ochotę bić brawo. ![]()
|
|
|
#82 |
|
Przyczajenie
|
a jak myślicie co jest najlepsze na spalenie zbędnych kilogramów?
który program chodakowskiej? bo ja mam jedną płytke z shape z tym Tomkiem i powiem wam ze średnio. nawet mokra nie byłam... |
|
|
|
#83 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#84 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#85 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak ktoś chce hektolitry potu wylewać i nie móc złapać oddechu, to musi zabrać się za mocniejsze
|
|
|
#86 |
|
Przyczajenie
|
kurcze ja mam do zrzucenia tak z 10 kg, bo przez ostatnie 4 lata tyle przytyłam... i przy wzroście 165 cm waże 65 kg i mam straszny brzuch
właśnie moja cała nadzieja w tych cwiczeniach
|
|
|
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, u mnie minal miesiac cwiczen. Zdjec nie mam co wrzucac, bo naprawde nie widac zadnej roznicy. Podam wam wymiary bo ciutenke sie zmienily:
-waga-50/49 -ramiona-25/24 -biust-88/85 (z tego nie jestem zadowolona )-pod biustem-74/72 -talia-69/67 -brzuch najbardziej wystajacy- 82/79 -biodra (z pupa)-89/89 (i tu jestem zadowolona, bo chce miec pupe troszke wieksza -uda- 54/bez zmian -lydki-32/bez zmian no i wedlug mojej wagi (nie wiem czy to w ogole miarodajne pomiary,srednio w to wierze): % tluszczu- 25,3/24,6 %wody-55,2/55,7 %miesni-40,3/40,5 %kosci-2,4/bez zmian Ogolnie musze powiedzic, ze sama widze zmiany, boczki troszke sie wciagnely,pupa sie troche podnosi, ludzie mi mowia, ze widza zmiane. Na zdjeciach jednak nie widac NIC ![]() Oczywiscie jednak nie mam zamiaru sie poddawac, ciesze sie z tego co juz widze i biore sie za kolejny miesiac cwiczen
|
#88 |
|
Raczkowanie
|
A tu zdjecie na potwierdzenie, ze jeszcze nic nie widac
|
#89 |
|
Przyczajenie
|
A ja jestem załamana, po mam naderwany mięsień w łydce i mogę się pożegnać z Chodakowską póki co. Zostają mi ćwiczenia z piłką, rowerek, twister i chodzenie... Było już tak dobrze...
|
|
|
|
#90 |
|
Raczkowanie
|
O kurcze! Przykro mi. Jak sobie go naderwalas? Jakims cwiczeniem?
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:15.

i wchodze w ciuchy zprzed ciązy teraz dąże do jeszcze mniejszej wagi tej juz wymarzonej 

Nie mniej jednak - mam zamiar dalej ćwiczyć.

Ja się od następnego tygodnia biorę do roboty, nie ma co marzyć o super ciałku, trzeba działać, bo samo patrzenie na rowerek, który stoi w mojej sypialni raczej mi jędrnego tyłeczka nie zrobi, a szkoda
Pokochałam tooo!