![]() |
#61 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Wyciekły nagie, prywatne zdjęcia gwiazd-J. Lawrence, K. Upton
Cytat:
![]() ![]() Błąd nr 2. Nie jestem zadufaną osobą roszczącą sobie prawo do decydowania co komu wolno. Gdzie napisałam, że im nie wolno? Jak chcą niech robią, ja tylko uważam że to nieodpowiedzialne i głupie. W tej chwili to Ty rościsz sobie prawo do decydowania co komu wolno, bo wg Ciebie nie wolno mi mieć własnego zdania. Edytowane przez 201605161006 Czas edycji: 2014-09-01 o 22:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A tu jedno własne zdanie zdetronizowałaś drugim ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Swoją drogą, gdzie napisałam, że jesteś? tak samo jak ty napisałam ogólną obserwację na temat społeczeństwa. Edytowane przez Hibiku Czas edycji: 2014-09-01 o 22:24 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Konto usunięte
|
Nie szykanuję, strasznie wyolbrzymiasz. Krytykuję za głupotę, nie za to że są ofiarami kradzieży. I dalej - to mam oceniać ludzi po tym jacy są naprawdę, prywatnie, czy mam oceniać po tym jakich udają oficjalnie, pod publiczkę? Biorę pod uwagę przede wszystkim pierwszą wersję, nijak się to ma do szykanowania, przemocy seksualnej. Nigdzie też sobie nie zaprzeczyłam, po prostu twierdzenie na takich podstawach że jestem promotorem przemocy seksualnej jest bezpodstawne. Daję sobie prawo do obalania przekłamań i o to mi chodziło, wyrwałaś z kontekstu wypowiedzi, znów bezsensownie. Chyba jesteś z tych osób, dla których powiedzenie o kimś, że jest rozwiązły już jest szykanowaniem i przemocą seksualną
![]() Edytowane przez 201605161006 Czas edycji: 2014-09-01 o 22:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
Zgadzam się z takasobie93, i uważam, że Hibiku naprawdę mocno przesadza... Rozumiem, że traktujesz te opinie na temat robienia rozbieranych fot bardzo personalnie, bo sama robisz sobie takie zdjęcia? Bo jakoś ciężko mi sobie wyobrazić inny powód, dla którego tak "wsiadłaś" na takasobie93.
Edytowane przez imaginaria Czas edycji: 2014-09-01 o 22:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Żona Gargamel
|
ano, pisałam wcześniej o Dropboxie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Konto usunięte
|
Wsiadła to mało powiedziane. Bez jakichkolwiek podstaw zarzuciła mi promowanie przemocy seksualnej i szykanowanie ofiar kradzieży. Szczyt manipulacji i przekłamania w tym wątku został chyba osiągnięty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Tak sobie czytam i niektóre z Was mocno popłynęły naskakując na takąsobie. Mam zresztą wrażenie, że to z zasady. Ja też uważam, że robienie sobie takich zdjęć to wielka głupota, tak uważam, że ani pragmatyczne ani inteligentne ani mądre to nie jest, ale na Boga, to że uważam, że osoby cykające sobie takie fotki są zwyczajnie głupie nie znaczy, że popieram przemoc seksualną. Opanujcie się trochę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |||
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() To samo chcialam napisac. Nie wiem czy ja moze znam za duzo ludzi, ktorzy osiagneli 'dno moralne' czy takie teraz czasy, ale znowu widze ze sporo osob zyje w jakims teczowo-jednorozcowym swiecie. Bo nawet nie podejrzewacie ile waszych kolezanek (czasem im bardziej niewinne tym ostrzejsze jak nikt nie widzi ![]() -- Odpowiadajac na wczesniejsze pytania typu po co takie robia? A po, ze je to kreci, moze sa ekshibicjonistkami i tyle. Moze zyja chwila i nie mysla o tym, ze to moze wyciec. --- I ja widze roznice pomiedzy pryatnym zdjeciem a wrzuceniem czegos do neta. --- I prosze jak latwo kogos nazwac idiota ![]() ![]() Bylo na wykladach na jej uczelni ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2014-09-01 o 22:58 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Dla mnie jest jeszcze cos posredniego pomiedzy rzeczami bardzo prywatnymi a udawaniem pod publiczke, no ale to u mnie ![]() -- A jak uwazam, ze ludzie przeginaja pale ujawniajac nazwiska i adresy panien wystepujacych na kamerkach to oznacza, ze ja tez tak spedzam swoj wolny czas? ![]() --- To uzywajac waszej logiki mam stwierdzic, ze kazda uwazajaca takie zdjecia za glupote i debilizm pewnie zazdrosci, bo nikt jej takich zdjec zrobic nie chce, albo i lepiej nikt jej nago nie widzial? ![]()
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2014-09-01 o 23:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Poza tym, kłamiesz bo: - nikogo nie krytykowałam za intymne preferencje tylko za głupotę - nikogo nie szykanowałam tylko krytykowałam za głupotę - nie promowałam przemocy seksualnej Możesz się ze mną nie zgadzać co do tego, że robienie sobie nagich fot (i tym bardziej wrzucanie ich na internetowy serwer) jest niemądre, ale nie masz prawa mi zarzucać, że kogoś szykanuję i że promuję agresję seksualną, bo to nieprawda. ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez 201605161006 Czas edycji: 2014-09-01 o 23:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() -- takasobie: pomiedzy niedojrzale, a debil jest roznica. A drugiego slowa uzylas.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2014-09-01 o 23:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Oczywiście, że nie, ale jeśli już przypadkiem wyszła na jaw natura jakiejś konkretnej osoby(w ten czy inny sposób, nie ma to znaczenia), to mamy prawo wyrobić sobie na jej temat opinię, i bynajmniej nie oznacza to, że popieramy ludzi, którzy udostępniają tego typu rzeczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Wracając do Kate Upton, oglądałam dziś film pt. Inna kobieta, i świetnie tam zagrała, a jakie ciało
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#78 |
Konto usunięte
|
A gdzie powiedz one bronią prawa do prywatności? Jak na razie to zakazują prawa do własnego zdania. Bo nikt tutaj nie pochwala kradzieży, a jedynie krytykuje głupotę jaką jest robienie sobie wyuzdanych fotek i tym bardziej wrzucanie ich na internetowe serwery.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
zawsze mam racje
|
Z tego co mi wiadomo to one same nie wrzucaly, przynajmniej nie swiadomie. 'Wspanialy' iphone w ramach 'bezpieczenstwa' sam kopiuje dane.
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
nie trzeba, ale akurat w tym przypadku nie chodziło o zwykłe bronienie jakiejś opini, tylko o straszną nagonkę na osobę o innych poglądach, to był atak, a nie obrona opinii! Poza tym, ja tylko zasugerowałam, że MOŻE chodzić o jakieś osobiste wątki, bo ciężko mi sobie wyobrazić takie atakowanie drugiej osoby zupełnie bez powodu, ale oczywiście tak być nie musi.
Edytowane przez imaginaria Czas edycji: 2014-09-01 o 23:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Konto usunięte
|
Ale to nie ma znaczenia w stosunku do mojej wypowiedzi. Po prostu Hibiku wcale nie broni prawa do prywatności tylko próbuje w sposób (pseudo)nowoczesny dyskwalifikować każdego kto się z nią nie zgadza - tym samym próbując odebrać prawo do własnego zdania. I o to mi chodziło w zacytowanym poście.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wyjaśnię ci łopatologicznie - osoby mające takie a nie inne preferencje uznałaś za "mentalnie siedzące w gimnazjum", "mentmalne smarkule" co jest obraźliwe. Nie przeszkadza mi cudze zdanie, póki nie obraża innych ludzi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | ||
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() twoje słowa: Cytat:
Widze roznice miedzy gwiazdka x, wrzucajaca seks tasme zeby zdobyc slawe, a gwiazdka y ktorej prywatne zdjecia ukradziono.
![]() |
![]() |
#86 |
Konto usunięte
|
Nie, to nie są żadne wnioski, po prostu obraźliwie kłamałaś na mój temat, że promuję przemoc seksualną i że szykanuję ofiary kradzieży. Nie mam z czym sobie radzić, mogę mieć tylko nadzieję, że za tak skrajnie kłamliwe zarzuty wysokiego kalibru i atak na mnie dostaniesz bana.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Konto usunięte
|
Ok, ale nie w tym rzecz, napisałam o co mi chodziło bo znalazła się jakaś obrończyni Hibiku która najzwyczajniej w obrzydliwy sposób skłamała na mój temat.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
zawsze mam racje
|
![]() I jak tu isc spac. hibiku: niestety takasobie, zawsze tak dyskutuje -rzuca ostre argumenty liczac na poparcie -jak znajda sie Ci, którzy nie popra zmienia ton, mowiac ze miala na mysli co innego -jak dyskusja zachodzi dalej omija niewygodne pytania i udaje, ze sie innym przywidzialo i zarzuca atak na swoja osobe Tak schematyczne, ze az nudne ![]()
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
No i fajowo.
Wyslane przez tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli moderacja uzna ostrzeżenie za słuszne (ban by mnie poważnie zdziwił zważając na zerowe przewinienia), to walczyć nie bedę ![]() Edytowane przez Hibiku Czas edycji: 2014-09-01 o 23:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.