Jak nie lubisz Ani Lewandowskiej to jesteś zaściankowym polaczkiem... - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-09-21, 13:18   #61
susuanne
Wtajemniczenie

Dot.: Jak nie lubisz Ani Lewandowskiej to jesteś zaściankowym polaczkiem...

Cytat:
Napisane przez invisible_01 Pokaż wiadomość
Nie mam telewizora, myślałam że wystąpiła tylko w reklamie T-Mobile, bo widziałam plakat na salonie. W takim razie przyznaję, że trochę tego
Ja rzadko oglądam telewizję (jedynie Kuchenne Rewolucje ) i w trakcie 3 reklam, które lecą podczas Kuchennych wyskoczy Ci ona z 6 razy minimum Ona dla mnie jest po prostu sztuczna, źle ją odbieram.
susuanne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-21, 13:26   #62
201607111042
Konto usunięte

Cytat:
Bardziej chyba chodzi o to że dobrą torebkę można też kupić w normalnej cenie. No nie wiem, ja choćbym i wygrała 6 w lotto to nie kupowałabym ciuchów gdzie jeden za kilka stów czy nawet tysięcy, może co najwyżej jakieś porządne buty terenowe by starczyły na lata. Dlatego ja nawet jak ktoś jest bogaty nie rozumiem tego kupowania drogich rzeczy prestiżowych marek chociaż można mieć to samo o wiele taniej tylko bez marki prestiżowej.
Ale Radwańska sama sobie zapracowała na to co ma i może kasę wydawać na co chce. Ona promuje sie talentem i ciężką pracą, nie reklamami w których występuje z bogatym mężem, i nikomu nie poleca power śniadań za większe pieniądze niż przeciętnego Polaka na to stać.
201607111042 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-21, 13:30   #63
Niebieskooka arystokratka
Marszałkini II RP

Avatar Niebieskooka arystokratka

Cieszę się, że powstał taki wątek Nie trawię tej pani, która jest sztuczna i nadąsana ponieważ miała szczęście wyjść za mąż za bardzo bogatego i znanego piłkarza. Gdyby sama dzięki swojej pracy osiągnęła sukces to jeszcze bym ją zniosła, a i Lewandowska byłaby pewnie inną, skromniejszą i mniej nachalną osobą.
Niebieskooka arystokratka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-21, 13:33   #64
201607111042
Konto usunięte

Cytat:
no ale co w sumie mają mówić celebryci czy ludzie mediów?
Jak patrzę na taką Siwiec to myślę, że lepiej żeby w ogóle nic nie mówiła

Cytat:
Inna sprawa, że to co się popularnie nazywa hejtem to ja osobiście uważam, że to jest po prostu zwykłe obrabianie tyłków na masową skalę. Zawsze było tak, że ludzie się obgadywali, tylko kiedyś robili to między sobą za plecami obgadywanego, i w kręgu znajomych, a jak już się obgadywało piosenkarkę czy aktorkę to nie było szans, by się dowiedziała (no bo niby skąd ), a teraz jest tak, że bach, kto chce to komciuje w necie na stronach i jest jak jest.
Też prawda

Cytat:
A tu pac, jesteś sławny i nagle milion ludzi uważa, że powinni ci mówić jak masz wyglądać czy co masz robić. To jest nieco chore. :P
Nieco chore jest też to, że człowiek oderwany od rzeczywistości przeciętnego Polaka chce radzić Polakowi jak żyć Tak jak napisała Jamestown.

No i żeby nie było to nie tak że ja siedzę tylko przed tv czekając na reklamy z Lewandowską i wyszukuję informacji w necie żeby ją zhejtować, nie przepadam za nią ale nie jakoś szczególnie, po prostu wzięłam ją jako przykład osoby nad którą niektórzy celebryci się litują że taka wspaniała a ludzie jej nie lubią. Padło na nią bo o niej jest akurat głośno.
Stary 2014-09-21, 13:43   #65
Marszałkini II RP

A propos, Lewandowska z niejaką Sarą Mannei, czyli inną żoną bogatego piłkarza, być może stworzą front przeciwko "polaczkowej nienawiści":
http://www.pudelek.tv/video/To-sa-mo...e-podoba-6709/
Stary 2014-09-21, 13:47   #66
201605161006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Bez przesady

Daruj sobie, 10 zł za śniadanie to jest sporo bo można zjeść normalne zdrowe i syte śniadanie za 3-4 złote od osoby, chyba że ktoś jada śniadania ''na mieście'' albo na śniadanie jada jakieś kupne gotowce to może 10 zł to norma. To tak jak np. na uczelni są osoby dla których 10 zł na śniadanie to norma bo nie zrobią sobie kanapek w domu i nie zjedzą do tego owocu czy jogurtu tylko kupują jakieś bułki-kanapki-gotowce i jedni się dziwią jak można normalnie zjeść za 3 zł śniadanie a drudzy jak można wydawać 10 zł na śniadanie i że to drogo.

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Skąd wiesz jakbyś się zachowywała mając kilka milionów na koncie? Nie możesz tego przewidzieć. Poza tym co z tego, że Ty masz takie a nie inne zdanie. Radwańska czy inne kobiety mające dużo pieniędzy, mają inne zdanie i swoje podejście do wydawania SWOJEJ kasy. Nie rozumiem więc czepiania się, że jedna z druga ma torebki od projektantów czy buty za kilka tysięcy. Kto w ogóle to śledzi i się tym przejmuje? Niech każdy robi to co chce i wydaje pieniądze na co chce. Widać po tym wątku, że portale typu Pudelek powinny zniknąć z internetu, może niektórym żyłoby się lepiej jakby nie sprawdzali każdego newsa i nie wyliczali każdej złotówki wydanej przez celebrytów.
Wiem, że tak by było chyba że by mnie coś mocno rąbnęło w głowę albo nie wiem co. I nie mówię że nie wolno wydawać pieniędzy na co się chce - każdy ma prawo wydać na co chce ale ja czy ktokolwiek inny ma prawo uważać że kupowanie torebki za kilka tysięcy to próżność i głupota. Jeśli jest to jakieś niespełnione marzenie to co innego, niż jak ktoś się tylko/głównie takimi ciuchami obkupuje.

Edytowane przez 201605161006
Czas edycji: 2014-09-21 o 13:46
201605161006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-21, 13:49   #67
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
Napisane przez takasobie93 Pokaż wiadomość
Daruj sobie, 10 zł za śniadanie to jest sporo bo można zjeść normalne zdrowe i syte śniadanie za 3-4 złote od osoby, chyba że ktoś jada śniadania ''na mieście'' albo na śniadanie jada jakieś kupne gotowce to może 10 zł to norma. To tak jak np. na uczelni są osoby dla których 10 zł na śniadanie to norma bo nie zrobią sobie kanapek w domu i nie zjedzą do tego owocu czy jogurtu tylko kupują jakieś bułki-kanapki-gotowce i jedni się dziwią jak można normalnie zjeść za 3 zł śniadanie a drudzy jak można wydawać 10 zł na śniadanie i że to drogo.
Moja koleżanka codziennie od poniedziałku do piątku kupuje przed pracą kawę na wynos za 14 zł. I jakoś to nikogo nie szokuje, a razem z nią w kolejkach stoją inni robiący to samo. Tak samo mój kolega codziennie kupuje sobie kanapkę w Subwayu, wcale nie tanią. Ale niech ktoś sławny i bogaty zaproponuje śniadanie za 10 zł (faktyczna kwota, jak ktoś wyliczył, a nie 40 zł), to zaraz oburzenie, że kogo na to niby stać.
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-21, 13:54   #68
201605161006
Konto usunięte

Cytat:
Wygrana w lotto to też coś innego niż stały przypływ milionów Poza tym - nigdy nie wiesz. Ja będąc nastolatką byłam pewna, że w życiu nie kupiłabym sukienki za 200 zł, bo miałabym zamiast niej 7 kupionych na wyprzedaży. A teraz spokojnie mogłabym kupić sukienkę za tyle, gdyby mi się spodobała. Tak samo zawsze myślałam, że jak ludziom nie żal wydać 100 zł na obiad dla dwóch osób na mieście, przecież to tyle kasy. A obecnie wcale mnie ta kwota nie szokuje. Ciężko mi uwierzyć w to, że gdybyś miesięcznie miała dochody w wysokości kilkudziesięciu czy kilkuset złotych, to wydawałabyś tyle kasy co teraz. Nie istotne, czy na ubrania, czy na inne rzeczy. Nie wydaje mi się.
Ale Twój przykład to co innego. Ja uważam że wydanie kilku tysięcy za torebkę jak mogę mieć to samo i takiej samej albo lepszej jakości kilka/naście razy taniej to głupota. To tak jak z wodą - nie leję jej bez sensu i niepotrzebnie i wiem że jak będę bogata to też nie będę.

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość

Może właśnie dała jeszcze jakieś pieniądze, tylko po prostu nie musi trąbić o tym na wszystkie strony Poza tym ta koszulka poszła na licytację na Balu TVN za 5o tys zł.

Smutne i wkurzające jest to że jak nie pomożesz to żeś chytry i niedobry, a jak pomożesz to się promujesz: mur:
Ale przeinaczasz. Nie mówię że jak ktoś nie pomoże to chytry. Ale jak ktoś ma kasę i lansuje się kosztem tej chorej osoby to powinien rzeczywiście pomóc a nie koszule po sportowcu dawać. Dla mnie to było słabe i mam prawo tak uważać tak samo jak mam prawo uważać że marnowanie wody czy kasy jest głupie. Panuje tu jakaś moda na ''nie masz prawa tak myśleć'' - ''bo ja się z Tobą nie zgadzam''.

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

Cytat:
Moja koleżanka codziennie od poniedziałku do piątku kupuje przed pracą kawę na wynos za 14 zł. I jakoś to nikogo nie szokuje, a razem z nią w kolejkach stoją inni robiący to samo. Tak samo mój kolega codziennie kupuje sobie kanapkę w Subwayu, wcale nie tanią. Ale niech ktoś sławny i bogaty zaproponuje śniadanie za 10 zł (faktyczna kwota, jak ktoś wyliczył, a nie 40 zł), to zaraz oburzenie, że kogo na to niby stać.
Mnie wydawanie 10 zł na śniadanie też nie szokuje, tylko zobacz w jakim kontekście o tym mówimy - po pierwsze że to drogo po drugie że Lewandowska polecała takie coś przeciętnej osobie żyjącej w Polsce a nie w UK czy Niemczech.

Czas edycji: 2014-09-21 o 13:55
Stary 2014-09-21, 13:55   #69
201607111042
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Niebieskooka arystokratka Pokaż wiadomość
A propos, Lewandowska z niejaką Sarą Mannei, czyli inną żoną bogatego piłkarza, być może stworzą front przeciwko "polaczkowej nienawiści":
http://www.pudelek.tv/video/To-sa-mo...e-podoba-6709/
A mnie dziwi jedno. Skoro ta wsiowa polsza taka zła i w ogóle be, i ludzie nie tacy, i wszystko nie takie, to dlaczego tak uparcie się w tej wsiowej polszy lansują? Skoro na Zachodzie tak by je uwielbiali? Masochistki czy co?
Stary 2014-09-21, 13:57   #70
201605161006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cottan Pokaż wiadomość
A mnie dziwi jedno. Skoro ta wsiowa polsza taka zła i w ogóle be, i ludzie nie tacy, i wszystko nie takie, to dlaczego tak uparcie się w tej wsiowej polszy lansują? Skoro na Zachodzie tak by je uwielbiali? Masochistki czy co?
Przecież wiadomo że tam by nie zrobiły kariery chyba że na tydzień jakimś marnym skandalem. To siedzą tutaj.
Stary 2014-09-21, 13:58   #71
aer
O RLY?

Cytat:
Ale przeinaczasz. Nie mówię że jak ktoś nie pomoże to chytry. Ale jak ktoś ma kasę i lansuje się kosztem tej chorej osoby to powinien rzeczywiście pomóc a nie koszule po sportowcu dawać. Dla mnie to było słabe i mam prawo tak uważać tak samo jak mam prawo uważać że marnowanie wody czy kasy jest głupie. Panuje tu jakaś moda na ''nie masz prawa tak myśleć'' bo ja się z Tobą nie zgadzam .
Ale skąd wiesz, że ona oprócz koszulki nie dała też kasy.
Tak samo ostatnio było z Dorocińskim - jak wrzucił na swojego fb prośbę o pomoc dla psa, który grał z nim w "Róży". Masa ludzi rzuciła się na niego pisząc czemu on prosi o pomoc zwykłych zjadaczy chleba, niech on opłaci wszystko bo przecież śpi na kasie a innym niech da spokój.
Uspokoiło się dopiero kiedy kobieta zajmująca się psem napisała, że Dorociński i Kulesza opłacili operację już wcześniej.
To, że ktoś da koszulkę/czapkę/sukienkę/cokolwiek na aukcję charytatywną nie znaczy, że nie dał też kasy.

Living zagranico juz 30 months. I zapomniec polski language
aer jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-21, 13:59   #72
201605161006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aer Pokaż wiadomość
Ale skąd wiesz, że ona oprócz koszulki nie dała też kasy.
Tak samo ostatnio było z Dorocińskim - jak wrzucił na swojego fb prośbę o pomoc dla psa, który grał z nim w "Róży". Masa ludzi rzuciła się na niego pisząc czemu on prosi o pomoc zwykłych zjadaczy chleba, niech on opłaci wszystko bo przecież śpi na kasie a innym niech da spokój.
Uspokoiło się dopiero kiedy kobieta zajmująca się psem napisała, że Dorociński i Kulesza opłacili operację już wcześniej.
To, że ktoś da koszulkę/czapkę/sukienkę/cokolwiek na aukcję charytatywną nie znaczy, że nie dał też kasy.
Bazuję na informacji z drugiego wątku, chyba to zaznaczałam w moim pierwszym poście w tym wątku w którym o tym pisałam. Chodzi mi ogólnie o tego typu zachowanie - lansowanie się czyimś kosztem, kosztem czyjejś choroby. I ciekawe czy by pomogła ona czy ktokolwiek z celebryckiej paki, gdyby nie mogli się wylansować kosztem tych chorych psów, dzieci czy ochrony zniszczonego środowiska. Kto by to zrobił tak o, z czystym sumieniem, bez poklasku, bez lansowania się z tych wszystkich celebrytów? Większość to robi tylko dla lansu...
Stary 2014-09-21, 13:59   #73
201607111042
Konto usunięte

Cytat:
Mnie wydawanie 10 zł na śniadanie też nie szokuje, tylko zobacz w jakim kontekście o tym mówimy - po pierwsze że to drogo po drugie że Lewandowska polecała takie coś przeciętnej osobie żyjącej w Polsce a nie w UK czy Niemczech.
Dokładnie. To że milioner je śniadania nawet za 100 zł (tak dla przykładu) by mnie nie zdziwiło, ale gdyby polecił je panu Zenkowi z pensją 1500 zł to bym go uznała za idiotę. Wiem, że dla niektórych śniadanie za 10 zł dla jednej osoby to niedużo, ale u mnie jak sobie policzę to to są jakieś 3-4 zł, a pewnie mniej. I dla mnie te przepisy można sobie o kant... rozbić, dla przeciętnego Polaka też, bo w Niemczech czy UK standard życia jest po prostu wyższy. I tyle.

Edytowane przez 201607111042
Czas edycji: 2014-09-21 o 14:01
Stary 2014-09-21, 14:02   #74
Marszałkini II RP

Cytat:
Może i w Niemczech będzie próbowała się wylansować, kto wie?
Stary 2014-09-21, 14:02   #75
201605161006
Konto usunięte

Cytat:
Dokładnie. To że milioner je śniadania nawet za 100 zł (tak dla przykładu) by mnie nie zdziwiło, ale gdyby polecił je panu Zenkowi z pensją 1500 zł to bym go uznała za idiotę. Wiem, że dla niektórych śniadanie za 10 zł dla jednej osoby to niedużo, ale u mnie jak sobie policzę to to są jakieś 3-4 zł, a pewnie mniej. I dla mnie te przepisy można sobie o kant... rozbić, dla przeciętnego Polaka też, bo w Niemczech czy UK standard życia jest po prostu wyższy. I tyle.

Zwykłe śniadanie - np. duża pełnoziarnista kanapka z dobrą wędliną, pomidorem, papryką, cebulą, przyprawami + jogurt + owoc to koszt około 3 złote i nie wiem jakie by miało być to śniadanie za 10 zł - albo jakieś kupne na mieście, albo jakieś wypaśne i luksusowe, czyli nie dla przeciętnego Polaka, no albo taki ktoś je taką porcję jak wyżej ale x3 czy x4. Dla przeciętnego Polaka czyli osoby zarabiającej 1200-1600 zł wydanie 10 zł na śniadanie to dużo, o przeciętnych studentach już nawet nie wspominam.

Czas edycji: 2014-09-21 o 14:05
Stary 2014-09-21, 14:09   #76
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Ale przeinaczasz. Nie mówię że jak ktoś nie pomoże to chytry. Ale jak ktoś ma kasę i lansuje się kosztem tej chorej osoby to powinien rzeczywiście pomóc a nie koszule po sportowcu dawać. Dla mnie to było słabe i mam prawo tak uważać tak samo jak mam prawo uważać że marnowanie wody czy kasy jest głupie. Panuje tu jakaś moda na ''nie masz prawa tak myśleć'' - ''bo ja się z Tobą nie zgadzam''.
Tylko ze może ona się nie lansuje tylko pomaga. Dostała zaproszenie na Bal to przyszła i przyniosła w imieniu męża (bo on miał mecz) koszulkę, która potem została sprzedana i kasa poszła na cele charytatywne. Jak inne znane osoby biorą udział w jakiś imprezach charytatywnych to też się lansują? Jak Stoch dał kombinezon na aukcję charytatywną czy pojechał na charytatywny mecz siatkówki to też się lansował? Po prostu taki pogląd jest krzywdzący.

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

Cytat:

A blogerki urodowe też powinny pokazywać kosmetyki np do 80zł, bo na droższe przeciętnej Polki nie stać?
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-21, 14:10   #77
201605161006
Konto usunięte

Cytat:
Tylko ze może ona się nie lansuje tylko pomaga. Dostała zaproszenie na Bal to przyszła i przyniosła w imieniu męża (bo on miał mecz) koszulkę, która potem została sprzedana i kasa poszła na cele charytatywne. Jak inne znane osoby biorą udział w jakiś imprezach charytatywnych to też się lansują? Jak Stoch dał kombinezon na aukcję charytatywną czy pojechał na charytatywny mecz siatkówki to też się lansował? Po prostu taki pogląd jest krzywdzący.
A czy pomogli by bez tego lansowania się, bez gadania o tym w tv itd.? Jakoś wątpię. Tak wiem, pomaganie to pomaganie i zawsze warto pomagać ale teraz mówimy nie o samym pomaganiu a o postępowaniu osób pomagających i ich motywacji.
Stary 2014-09-21, 14:11   #78
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Większość to robi tylko dla lansu...
Taaaa, bo ty siedzisz w ich głowach i wiesz dlaczego to robią
Stary 2014-09-21, 14:12   #79
201605161006
Konto usunięte

Cytat:
A blogerki urodowe też powinny pokazywać kosmetyki np do 80zł, bo na droższe przeciętnej Polki nie stać?
Czytam trochę blogi kosmetyczne i nawet trochę w tym siedzę i z reguły ktoś opisując droższy kosmetyk zaznacza że jest droższy a nie pisze tak jakby był dla każdego przeciętnego to raz, a dwa że akurat drogi kosmetyk często nie równa się wcale dobry kosmetyk.

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Cytat:
Taaaa, bo ty siedzisz w ich głowach i wiesz dlaczego to robią
Widać to po zachowaniu. Przepraszam bardzo, Ty oceniasz ludzi bo siedzisz w ich głowach czy oceniasz po tym jak się zachowują i co mówią?
Stary 2014-09-21, 14:15   #80
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
A czy pomogli by bez tego lansowania się, bez gadania o tym w tv itd.? Jakoś wątpię. Tak wiem, pomaganie to pomaganie i zawsze warto pomagać ale teraz mówimy nie o samym pomaganiu a o postępowaniu osób pomagających i ich motywacji.
Ja nie wątpię, może po prostu wierze w ludzi i w to że niektórzy mają po prostu zwykła potrzebę komuś pomóc. Nawet ci źli i zepsuci celebryci Może gadają o tym w TV aby zwrócić uwagę na osoby którym pomagają. Nie czarujmy się taka Lewandowska zwróci większą uwagę na jakąś chorą osobe niż Kryśka z warzywniaka. Chyba po coś w wielu kampaniach występują znane osoby, a nie zwykli ludzie.
Stary 2014-09-21, 14:16   #81
_Mia
Zakorzenienie

To jest normalny mechanizm obronny. O zaściankowych Polaczkach mówił już wcześniej Wojewódzki, Siwiec, Urbańska. Nie są najbardziej lubiani, więc coś powiedzieć muszą na swoją obronę. To tak samo, jak dziewczyny przy kości lajkują strony typu "facet nie pies, na kości nie poleci''- no jakoś się pocieszyć trzeba, najlepiej atakując innych
To nic jednak, że jest wiele bogatych i znanych, którzy są lubiani mniej lub bardziej, ale jakoś masowego hejtu nie ma i przeważają fani i osoby neutralne. To nic, po co to zauważać
_Mia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-21, 14:19   #82
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Czytam trochę blogi kosmetyczne i nawet trochę w tym siedzę i z reguły ktoś opisując droższy kosmetyk zaznacza że jest droższy a nie pisze tak jakby był dla każdego przeciętnego to raz, a dwa że akurat drogi kosmetyk często nie równa się wcale dobry kosmetyk.

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Widać to po zachowaniu. Przepraszam bardzo, Ty oceniasz ludzi bo siedzisz w ich głowach czy oceniasz po tym jak się zachowują i co mówią?
Co jest takiego w zachowaniu Lewandowskiej że twierdzisz że się lasuje? Jeśli byś mogła to napisz mi czy pomagając innym lansuje się
-Kowalczyk
-Dorociński
-Stoch
-Mariusz Wlazły
-Anja Rubik
-Angelina Jolie
-Madonna
Stary 2014-09-21, 14:25   #83
201605161006
Konto usunięte

Cytat:
Co jest takiego w zachowaniu Lewandowskiej że twierdzisz że się lasuje? Jeśli byś mogła to napisz mi czy pomagając innym lansuje się
-Kowalczyk
-Dorociński
-Stoch
-Mariusz Wlazły
-Anja Rubik
-Angelina Jolie
-Madonna
Mówiłam przecież o ogóle takich zachowań - pomagania dla lansu. Nie wiem jak pomagają osoby o których piszesz bo nie interesuję się showbiznesem, jak czasem coś przeczytam, usłyszę, na coś się natknę to wiem ale tak aż celebrytów to nie śledzę. Wiem tylko że Angelina adoptowała dzieci.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-21, 14:29   #84
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Mówiłam przecież o ogóle takich zachowań - pomagania dla lansu. Nie wiem jak pomagają osoby o których piszesz bo nie interesuję się showbiznesem, jak czasem coś przeczytam, usłyszę, na coś się natknę to wiem ale tak aż celebrytów to nie śledzę. Wiem tylko że Angelina adoptowała dzieci.
Chodzi ci o to że mówią o tym w telewizji? Jak ich poproszą to mówią.
Stary 2014-09-21, 14:43   #85
dacn
Zakorzenienie

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;48220700]Tak, zauważyłam. Moim ulubionym stwierdzeniem jest to, że tylko w Polsce ludzie hejtują i zazdroszczą innym sukcesów a zagranicą to rozpływają się z zachwytu, życzą innym samych sukcesów i nie krytykują (taaaa). Osobiście mi Lewandowska nie przeszkadza (chociaż nieco podpadła mi tym spotem promującym wf) ale już na Urbańską patrzeć nie mogę. Ma w sobie coś takiego co mnie odpycha, a jeszcze jej mężuś dolewa oliwy do ognia swoimi uwagami na temat zaściankowości Polaków. Wyjątkowo nie trawię tej pary.[/QUOTE]

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;48220972]Bo w tych spotach gadają głupoty, że dzieci nie chcą ćwiczyć tylko przez lenistwo, nie próbują dotknąć sedna problemu i to mnie drażni. Więc każda osoba, która bierze w tym udział ma u mnie dużego minusa. Ale nie chcę zacząć offtopu na temat WF, więc może dalej w to nie wnikajmy[/QUOTE]

Pani Lewandowska jest ładna. Jest wysportowana. Zna się na sporcie, fit stylu życia i dietach to fakt.
Jednak jest naburmuszona, wyniosła i zwyczajnie niemiła. Fanów się zdobywa inaczej nić drąć dzioba w mediach społecznościowych o Polaczkach cebulaczkach i hejcie, nie podoba się że w Polsce nie zdobyła wyznawców to wypad do Dojczlandii gdzie pewnie nie ma hejtu i cebulactwa i wszyscy będą ją wielbić.
Ona NIE UMIE być idolką, celebrytką, ekspertką czy wzorem, taka Chodakowska jest w tym milion razy lepsza ( też ma hejterów, ale ma też dużo fanów). Lewandowska to bogata dziewczynka, która stwierdziła że teraz będzie uwielbiana i kochana a jak jej nie wyszło to stoi w swojej pięknej sukience tupie nózkami, płacze i wali pięściami krzycząc: dlaczego mnie nie kochacie, buuuuuu, pewnie bo..... zazdrościcie o wy chamy jedne.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-21, 14:56   #86
201607111042
Konto usunięte

Cytat:
-Kowalczyk
-Dorociński
-Stoch
-Mariusz Wlazły
-Anja Rubik
-Angelina Jolie
-Madonna
Ja nie wiem czy ona pomaga dla lansu czy nie, ale prawda jest taka że są osoby które mają "to coś", i czy pokażą się w worku na śmieci przerzucając kartofle w imię ratowania przemysłu ziemniaków czy oddadzą koszulkę na aukcję charytatywną to wydają się autentyczne i szczere. Lewandowska tego czegoś po prostu nie ma, wydaje się sztuczna. Ale ja nie będę nikogo potępiać za pomaganie innym, nieważne z jakiego powodu to robią. Nie robi mi róznicy czy ktos wyłoży kasę na operację chorego dziecka bo jest dobry czy po prostu chce się wylansować, ważne że da kasę na szczytny cel.

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------

Cytat:
Pani Lewandowska jest ładna. Jest wysportowana. Zna się na sporcie, fit stylu życia i dietach to fakt.
Jednak jest naburmuszona, wyniosła i zwyczajnie niemiła. Fanów się zdobywa inaczej nić drąć dzioba w mediach społecznościowych o Polaczkach cebulaczkach i hejcie, nie podoba się że w Polsce nie zdobyła wyznawców to wypad do Dojczlandii gdzie pewnie nie ma hejtu i cebulactwa i wszyscy będą ją wielbić.
Ona NIE UMIE być idolką, celebrytką, ekspertką czy wzorem, taka Chodakowska jest w tym milion razy lepsza ( też ma hejterów, ale ma też dużo fanów). Lewandowska to bogata dziewczynka, która stwierdziła że teraz będzie uwielbiana i kochana a jak jej nie wyszło to stoi w swojej pięknej sukience tupie nózkami, płacze i wali pięściami krzycząc: dlaczego mnie nie kochacie, buuuuuu, pewnie bo..... zazdrościcie o wy chamy jedne.
W samo sedno.

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;48220972]Bo w tych spotach gadają głupoty, że dzieci nie chcą ćwiczyć tylko przez lenistwo, nie próbują dotknąć sedna problemu i to mnie drażni. Więc każda osoba, która bierze w tym udział ma u mnie dużego minusa. Ale nie chcę zacząć offtopu na temat WF, więc może dalej w to nie wnikajmy[/QUOTE]
A mogłabyś zrobić jednak tego off-topa i napisać na szaro o co chodzi?
Stary 2014-09-21, 15:06   #87
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Konto usunięte

Cytat:
-Kowalczyk
-Dorociński
-Stoch
-Mariusz Wlazły
-Anja Rubik
-Angelina Jolie
-Madonna
Tylko wiesz, Rubikowa rzeczywiscie osiagnela prawdziwy sukces. Nie umniejszam Lewandowskiej, ale jej przemiana spoleczna i wizualna zaczela sie wraz z pieniedzmi meza. Nikt nie krytykuje jej za te pieniadze tylko za to jakie durnoty bredzi chocby i o tych pieniadzach. "Nauczyłam się też nie wstydzić tego, że zarabiamy pieniądze". Rzecz w tym, ze przed malzenstwem z Lewandowskim byla nie znana nikomu zawodniczka. Nie byla bogata. Takie teksty jak powyzej wiec smiesza, bo wiadomo, ze bez pieniedzy meza bylaby nikim.Tym bardziej, ze jakies haslo o pieniadzach potrafi w kazda wypowiedz wplesc. Porownaj Lewandowska z Blaszczykowska, zobaczysz roznice.
Rubik ma wyksztalconych, dosc zamoznych rodzicow. Wszystko co ma zarobila sama pracujac. I nie, nie dal jej pieniedzy bogaty maz. Wybila sie na swojej pracy, nie na pracy meza. Rubik jest gwiazda w swojej dziedzinie. Lewandowska nie jest.

I wiesz, chcac uchodzic za guru od dietetyki i sportu trzeba znalezc zloty srodek. Zarowno dla bogatego jak i przecietniaka. Bycie na sile oderwanym od rzeczywistosci w tym przypadku jest smieszne. Jakos od rzeczywistosci oderwana przez malzenstwem nie byla, dziwne nie?

Sam fakt stawiana jej w jednym zdaniu z Anja Rubik wywoluje przedziwny efekt.

Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Czas edycji: 2014-09-21 o 18:29
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-21, 15:20   #88
201607111040
Konto usunięte

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;48225547]Tylko wiesz, Rubikowa rzeczywiscie osiagnela prawdziwy sukces. Nie umniejszam Lewandowskiej, ale jej przemiana spoleczna i wizualna zaczela sie wraz z pieniedzmi meza. Nikt nie krytykuje jej za te pieniadze tylko za to jakie durnoty bredzi chocby i o tych pieniadzach. "Nauczyłam się też nie wstydzić tego, że zarabiamy pieniądze". Rzecz w tym, ze przed malzenstwem z Lewandowskim byla nie znana nikomu zawodniczka. Nie byla bogata. Takie teksty smiesza jak powyzej wiec smiesza, bo wiadomo, ze bez pieniedzy meza bylaby nikim.Tym bardziej, ze jakies haslo o pieniazach potrafi w kazda wypowiedz wplesc. Porownaj Lewandowska z Blaszczykowska, zobaczysz roznice.
Rubik ma wyksztalconych, dosc zamoznych rodzicow. Wszystko co ma zarobila sama pracujac. I nie, nie dal jej pieniedzy bogaty maz. Wybila sie na swojej pracy, nie na pracy meza. Rubik jest gwiazda w swojej dziedzinie. Lewandowska nie jest.

I wiesz, chcac uchodzic za guru od dietetyki i sportu trzeba znalezc zloty srodek. Zarowno dla bogatego jak i przecietniaka. Bycie na sile oderwanym od rzeczywistosci w tym przypadku jest smieszne. Jakos od rzeczywistosci oderwana przez malzenstwem nie byla, dziwne nie?

Sam fakt stawiana jej w jednym zdaniu z Anja Rubik wywoluje przedziwny efekt.[/QUOTE]

Tylko ja nie odnoszę się do tego co mówi Lewandowska, kim jest jej mąż czy do tego ile zarabiają jej rodzicę. Mnie po prostu wkurzyło pisanie że Lewandowska pomaga dla lansu.
Stary 2014-09-21, 15:27   #89
ceciii
Zadomowienie

Lokalizacja: Na Mazury, Mazury, Mazury, popływamy tą łajbą z tektury!

Cytat:
Napisane przez Northpole Pokaż wiadomość
Nie lubię AL jak i każdej dziuni, która jest znana z bycia żoną czyjąś, podchwytuje to i staje się ekspertem w jakiejś dziedzinie. Następnie pisze książki i tak dalej.
Sara Boruc wita! "900 zł to mało pieniążków na zakupy"

23.09.2010r.

NO PAIN, NO GAIN!

Najpiękniejsza
<i>filmy zablokowane</i>
ceciii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-21, 15:29   #90
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Konto usunięte

Cytat:

Tylko ja nie odnoszę się do tego co mówi Lewandowska, kim jest jej mąż czy do tego ile zarabiają jej rodzicę. Mnie po prostu wkurzyło pisanie że Lewandowska pomaga dla lansu.
Porownujac ja do Blaszczykowskiego wypada slabo jesli juz sie upierasz. Poza tym wyrobic sobie o kims zdanie mozna czytajac to, co mowi. Slowa daja dobry obraz czynow.
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości