|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jak nie lubisz Ani Lewandowskiej to jesteś zaściankowym polaczkiem...
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Marszałkini II RP
|
Cieszę się, że powstał taki wątek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i żeby nie było to nie tak że ja siedzę tylko przed tv czekając na reklamy z Lewandowską i wyszukuję informacji w necie żeby ją zhejtować, nie przepadam za nią ale nie jakoś szczególnie, po prostu wzięłam ją jako przykład osoby nad którą niektórzy celebryci się litują że taka wspaniała a ludzie jej nie lubią. Padło na nią bo o niej jest akurat głośno. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Marszałkini II RP
|
A propos, Lewandowska z niejaką Sarą Mannei, czyli inną żoną bogatego piłkarza, być może stworzą front przeciwko "polaczkowej nienawiści":
http://www.pudelek.tv/video/To-sa-mo...e-podoba-6709/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Konto usunięte
|
Daruj sobie, 10 zł za śniadanie to jest sporo bo można zjeść normalne zdrowe i syte śniadanie za 3-4 złote od osoby, chyba że ktoś jada śniadania ''na mieście'' albo na śniadanie jada jakieś kupne gotowce to może 10 zł to norma. To tak jak np. na uczelni są osoby dla których 10 zł na śniadanie to norma bo nie zrobią sobie kanapek w domu i nie zjedzą do tego owocu czy jogurtu tylko kupują jakieś bułki-kanapki-gotowce i jedni się dziwią jak można normalnie zjeść za 3 zł śniadanie a drudzy jak można wydawać 10 zł na śniadanie i że to drogo. ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
Edytowane przez 201605161006 Czas edycji: 2014-09-21 o 13:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzeniona
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Cytat:
Edytowane przez 201605161006 Czas edycji: 2014-09-21 o 13:55 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Konto usunięte
|
Przecież wiadomo że tam by nie zrobiły kariery chyba że na tydzień jakimś marnym skandalem. To siedzą tutaj.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
O RLY?
|
Cytat:
Tak samo ostatnio było z Dorocińskim - jak wrzucił na swojego fb prośbę o pomoc dla psa, który grał z nim w "Róży". Masa ludzi rzuciła się na niego pisząc czemu on prosi o pomoc zwykłych zjadaczy chleba, niech on opłaci wszystko bo przecież śpi na kasie a innym niech da spokój. Uspokoiło się dopiero kiedy kobieta zajmująca się psem napisała, że Dorociński i Kulesza opłacili operację już wcześniej. To, że ktoś da koszulkę/czapkę/sukienkę/cokolwiek na aukcję charytatywną nie znaczy, że nie dał też kasy.
![]() |
![]() |
#72 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201607111042 Czas edycji: 2014-09-21 o 14:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Marszałkini II RP
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Zwykłe śniadanie - np. duża pełnoziarnista kanapka z dobrą wędliną, pomidorem, papryką, cebulą, przyprawami + jogurt + owoc to koszt około 3 złote i nie wiem jakie by miało być to śniadanie za 10 zł - albo jakieś kupne na mieście, albo jakieś wypaśne i luksusowe, czyli nie dla przeciętnego Polaka, no albo taki ktoś je taką porcję jak wyżej ale x3 czy x4. Dla przeciętnego Polaka czyli osoby zarabiającej 1200-1600 zł wydanie 10 zł na śniadanie to dużo, o przeciętnych studentach już nawet nie wspominam. Edytowane przez 201605161006 Czas edycji: 2014-09-21 o 14:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- A blogerki urodowe też powinny pokazywać kosmetyki np do 80zł, bo na droższe przeciętnej Polki nie stać? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Widać to po zachowaniu. Przepraszam bardzo, Ty oceniasz ludzi bo siedzisz w ich głowach czy oceniasz po tym jak się zachowują i co mówią? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
To jest normalny mechanizm obronny. O zaściankowych Polaczkach mówił już wcześniej Wojewódzki, Siwiec, Urbańska. Nie są najbardziej lubiani, więc coś powiedzieć muszą na swoją obronę. To tak samo, jak dziewczyny przy kości lajkują strony typu "facet nie pies, na kości nie poleci''- no jakoś się pocieszyć trzeba, najlepiej atakując innych
![]() To nic jednak, że jest wiele bogatych i znanych, którzy są lubiani mniej lub bardziej, ale jakoś masowego hejtu nie ma i przeważają fani i osoby neutralne. To nic, po co to zauważać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
-Kowalczyk -Dorociński -Stoch -Mariusz Wlazły -Anja Rubik -Angelina Jolie -Madonna |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Konto usunięte
|
Mówiłam przecież o ogóle takich zachowań - pomagania dla lansu. Nie wiem jak pomagają osoby o których piszesz bo nie interesuję się showbiznesem, jak czasem coś przeczytam, usłyszę, na coś się natknę to wiem ale tak aż celebrytów to nie śledzę. Wiem tylko że Angelina adoptowała dzieci.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;48220700]Tak, zauważyłam. Moim ulubionym stwierdzeniem jest to, że tylko w Polsce ludzie hejtują i zazdroszczą innym sukcesów a zagranicą to rozpływają się z zachwytu, życzą innym samych sukcesów i nie krytykują (taaaa). Osobiście mi Lewandowska nie przeszkadza (chociaż nieco podpadła mi tym spotem promującym wf) ale już na Urbańską patrzeć nie mogę. Ma w sobie coś takiego co mnie odpycha, a jeszcze jej mężuś dolewa oliwy do ognia swoimi uwagami na temat zaściankowości Polaków. Wyjątkowo nie trawię tej pary.[/QUOTE]
![]() [1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;48220972]Bo w tych spotach gadają głupoty, że dzieci nie chcą ćwiczyć tylko przez lenistwo, nie próbują dotknąć sedna problemu i to mnie drażni. Więc każda osoba, która bierze w tym udział ma u mnie dużego minusa. Ale nie chcę zacząć offtopu na temat WF, więc może dalej w to nie wnikajmy ![]() ![]() Pani Lewandowska jest ładna. Jest wysportowana. Zna się na sporcie, fit stylu życia i dietach to fakt. Jednak jest naburmuszona, wyniosła i zwyczajnie niemiła. Fanów się zdobywa inaczej nić drąć dzioba w mediach społecznościowych o Polaczkach cebulaczkach i hejcie, nie podoba się że w Polsce nie zdobyła wyznawców to wypad do Dojczlandii gdzie pewnie nie ma hejtu i cebulactwa i wszyscy będą ją wielbić. Ona NIE UMIE być idolką, celebrytką, ekspertką czy wzorem, taka Chodakowska jest w tym milion razy lepsza ( też ma hejterów, ale ma też dużo fanów). Lewandowska to bogata dziewczynka, która stwierdziła że teraz będzie uwielbiana i kochana a jak jej nie wyszło to stoi w swojej pięknej sukience tupie nózkami, płacze i wali pięściami krzycząc: dlaczego mnie nie kochacie, buuuuuu, pewnie bo..... zazdrościcie o wy chamy jedne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 --------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- [1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;48220972]Bo w tych spotach gadają głupoty, że dzieci nie chcą ćwiczyć tylko przez lenistwo, nie próbują dotknąć sedna problemu i to mnie drażni. Więc każda osoba, która bierze w tym udział ma u mnie dużego minusa. Ale nie chcę zacząć offtopu na temat WF, więc może dalej w to nie wnikajmy ![]() A mogłabyś zrobić jednak tego off-topa i napisać na szaro o co chodzi? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Rubik ma wyksztalconych, dosc zamoznych rodzicow. Wszystko co ma zarobila sama pracujac. I nie, nie dal jej pieniedzy bogaty maz. Wybila sie na swojej pracy, nie na pracy meza. Rubik jest gwiazda w swojej dziedzinie. Lewandowska nie jest. I wiesz, chcac uchodzic za guru od dietetyki i sportu trzeba znalezc zloty srodek. Zarowno dla bogatego jak i przecietniaka. Bycie na sile oderwanym od rzeczywistosci w tym przypadku jest smieszne. Jakos od rzeczywistosci oderwana przez malzenstwem nie byla, dziwne nie? Sam fakt stawiana jej w jednym zdaniu z Anja Rubik wywoluje przedziwny efekt. Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2014-09-21 o 18:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Konto usunięte
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;48225547]Tylko wiesz, Rubikowa rzeczywiscie osiagnela prawdziwy sukces. Nie umniejszam Lewandowskiej, ale jej przemiana spoleczna i wizualna zaczela sie wraz z pieniedzmi meza. Nikt nie krytykuje jej za te pieniadze tylko za to jakie durnoty bredzi chocby i o tych pieniadzach. "Nauczyłam się też nie wstydzić tego, że zarabiamy pieniądze". Rzecz w tym, ze przed malzenstwem z Lewandowskim byla nie znana nikomu zawodniczka. Nie byla bogata. Takie teksty smiesza jak powyzej wiec smiesza, bo wiadomo, ze bez pieniedzy meza bylaby nikim.Tym bardziej, ze jakies haslo o pieniazach potrafi w kazda wypowiedz wplesc. Porownaj Lewandowska z Blaszczykowska, zobaczysz roznice.
Rubik ma wyksztalconych, dosc zamoznych rodzicow. Wszystko co ma zarobila sama pracujac. I nie, nie dal jej pieniedzy bogaty maz. Wybila sie na swojej pracy, nie na pracy meza. Rubik jest gwiazda w swojej dziedzinie. Lewandowska nie jest. I wiesz, chcac uchodzic za guru od dietetyki i sportu trzeba znalezc zloty srodek. Zarowno dla bogatego jak i przecietniaka. Bycie na sile oderwanym od rzeczywistosci w tym przypadku jest smieszne. Jakos od rzeczywistosci oderwana przez malzenstwem nie byla, dziwne nie? Sam fakt stawiana jej w jednym zdaniu z Anja Rubik wywoluje przedziwny efekt.[/QUOTE] ![]() Tylko ja nie odnoszę się do tego co mówi Lewandowska, kim jest jej mąż czy do tego ile zarabiają jej rodzicę. Mnie po prostu wkurzyło pisanie że Lewandowska pomaga dla lansu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zadomowienie
Lokalizacja: Na Mazury, Mazury, Mazury, popływamy tą łajbą z tektury!
|
Sara Boruc wita! "900 zł to mało pieniążków na zakupy"
![]() |
#90 |
Konto usunięte
|
Porownujac ja do Blaszczykowskiego wypada slabo jesli juz sie upierasz. Poza tym wyrobic sobie o kims zdanie mozna czytajac to, co mowi. Slowa daja dobry obraz czynow.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.