|
|
#61 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Instynkt macieżyński...
dzisiaj mi się instynkt cofną u cioci na imieninach jak piątka wrzeszczących tupiących dzieci nie dała wypić spokojnie szklanki wody
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale w związku - powinny być te same poglądy na kluczowe kwestie. A posiadanie potomstwa - jest jedną z nich. |
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Wredny kotecek
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- No i śmieszne tłumaczenie- jak kobieta dziecka nie chce to nie wolno jej zmuszać bo to jej macica, ale jak facet ojcem być nie chce to trudno, zajdź w ciążę będzie się musiał ucieszyć
|
|
|
|
|
|
#64 | |
|
zuy mod
|
Cytat:
Decyzja o ciazy powinna byc wspolna, a kobieta ktora celowo wrabia faceta w dziecko powinna tracic prawo do alimentow z jego strony na to dziecko. Wtedy niech ponosi konsekwencje swoich decyzji SAMA.
|
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj ex swiadomie zrobil mi dziecko a pozniej radosnie oswiadczyl wszystkim znajomym ze go w dziecko wrobilam, w sadzie by pewnie zeznal to samo gdybym chciala od niego alimenty. |
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Instynkt macierzyński...
Miałam taką sytuację jak byłam w wieku 21-23 lat, potworne "parcie" na dziecko. Niestety (albo i stety
) byłam wtedy sama. Teraz mam 26 lat i szybko mi przeszło jak posłuchałam opowieści koleżanek z pracy i dziecko chcę dopiero na 30tkę. Ja akurat nie miałam nikogo z małym dzieciakiem w rodzinie ani wśród znajomych, nie do końca zdawałam sobie sprawę, że to nie jest jak w reklamie gerbera, wszyscy uśmiechnięci, wypoczęci, sielanka. Dopiero jak dotarło do mnie, że pierwsze miesiące to jest nieraz horror, to przestało mi się spieszyć
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jestem w tym samym wieku i chociaż lubię dzieci to fakt ich posiadania wywołuje we mnie rownież negatywne emocje. Ciekawe czy nie mam tego mitycznego instynktu czy tylko mi się spóźnia. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
No owszem sa okropne dzieciaki, ale ja na szczescie blizej z takimi do czynienia nie mialam, wlasnie przeciwnie, wszystkie jakie czesto widuje sa super, no kwestia rodzicow i otoczenia.
Mialam wielkie parcie, ale teraz mi przeszlo. Chce miec, ale mam inne plany na przyszle conajmniej 3 lata. Mam nadzieje, ze nie wpadne haha. A jak tak to trudno xd Wyslane przez tapatalk 2 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:15.

W odwrotnych sytuacjach rady inne o 180 stopni, od razu najlepiej się rozwieść i zapomnieć że się znało 
) byłam wtedy sama. Teraz mam 26 lat i szybko mi przeszło jak posłuchałam opowieści koleżanek z pracy i dziecko chcę dopiero na 30tkę. Ja akurat nie miałam nikogo z małym dzieciakiem w rodzinie ani wśród znajomych, nie do końca zdawałam sobie sprawę, że to nie jest jak w reklamie gerbera, wszyscy uśmiechnięci, wypoczęci, sielanka. Dopiero jak dotarło do mnie, że pierwsze miesiące to jest nieraz horror, to przestało mi się spieszyć

mam tak od kiedy pamiętam, dzieci są okropne i pewnie nigdy mi to nie minie :P