![]() |
#61 |
Konto usunięte
|
Dot.: Instynkt macieżyński...
dzisiaj mi się instynkt cofną u cioci na imieninach jak piątka wrzeszczących tupiących dzieci nie dała wypić spokojnie szklanki wody
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale w związku - powinny być te same poglądy na kluczowe kwestie. A posiadanie potomstwa - jest jedną z nich. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Wredny kotecek
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- No i śmieszne tłumaczenie- jak kobieta dziecka nie chce to nie wolno jej zmuszać bo to jej macica, ale jak facet ojcem być nie chce to trudno, zajdź w ciążę będzie się musiał ucieszyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
zuy mod
|
Cytat:
Decyzja o ciazy powinna byc wspolna, a kobieta ktora celowo wrabia faceta w dziecko powinna tracic prawo do alimentow z jego strony na to dziecko. Wtedy niech ponosi konsekwencje swoich decyzji SAMA.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj ex swiadomie zrobil mi dziecko a pozniej radosnie oswiadczyl wszystkim znajomym ze go w dziecko wrobilam, w sadzie by pewnie zeznal to samo gdybym chciala od niego alimenty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Dot.: Instynkt macierzyński...
Miałam taką sytuację jak byłam w wieku 21-23 lat, potworne "parcie" na dziecko. Niestety (albo i stety
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jestem w tym samym wieku i chociaż lubię dzieci to fakt ich posiadania wywołuje we mnie rownież negatywne emocje. Ciekawe czy nie mam tego mitycznego instynktu czy tylko mi się spóźnia. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
No owszem sa okropne dzieciaki, ale ja na szczescie blizej z takimi do czynienia nie mialam, wlasnie przeciwnie, wszystkie jakie czesto widuje sa super, no kwestia rodzicow i otoczenia.
Mialam wielkie parcie, ale teraz mi przeszlo. Chce miec, ale mam inne plany na przyszle conajmniej 3 lata. Mam nadzieje, ze nie wpadne haha. A jak tak to trudno xd Wyslane przez tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.