|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Kochane czy dołączeniamy do wątki Odchowalniowych? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 7,69% |
Nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
12 | 92,31% |
Głosujący: 13. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIII
uuufff dzieciaki śpią z tzem a ja dzis padam na twarz. Głowa mnie cos boli. Zaraz wezne prysznic i do wyrka nyny.
Migotka mam nadzieje ze będzie szcczęśliwy. Póki co tule mocno! ![]() Ruda juz nie farsuj sie tak mocno. I tak na ślubie będziesz laska ![]() Kasiu współczuje sytuacji z dziadkiem. Wiem jak to jest. Tza babcia tez szybko zachorowała. I bardzo szybko odeszła... Trzymam kciuki zeby było lepiej. Magda ![]() Mysia robota moze wykonczyc. Uwazaj tam na siebie. Mam nadzieje ze ten zajob sie skończy lada dzień. Mu gratuluje biznesu ![]() Arletko to brawa dla Tza ![]() Zophiee fajnie ze Tz juz taki ogarnięty. Ty przynajmniej bedziesz spokojniejsza. Lila super ze wycieczka udana. Ja też chetnie bym sie gdzies wybrała. Iza jutro piątek i będziesz miała wolne to odpoczniesz. Uciekam spać bo mi sie dziubek otwiera. Dobrej nocy! |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIII
Laski ja też spadam,jutro mam solar,biedre i wizytę u siostry ciotecznej
![]() ![]()
#63 | |
Zakorzenienie
|
witam
Cytat:
:przytul; Przykro mi ![]() Dobrze ze dzis piatek. Wysłane z mojego GT-S5830i
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Hej
Czy wy poszalalyscie??? Tyle nadrabiania! My na nogach od 6 nie bede pisac o nocy bez sensu:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Hej. My też na nogach.
A gu już od 5.30 nawija... I zatkany nos powrócił. ... |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
U mnie wczoraj byla kolezanka bez zapowiedzi potem szybki spacer a wieczorem dentysta.
Kasia wspolczuje ze z tata na razie bez zmian niestety problem leczenia u ludzi w tym wieku wlasnie jest opoznione ze wzgledu na ich upartosc . Wiek robi swoje ale trzymam kciuki!!! Ewcia ale sie zjarasz ![]() ![]() Migotko sciskam mocno!!! ![]() Myska mam nadzieje ze dzis lepszy humor ze odpoczelas naladowalas akumulator i jest lepiej ![]() Zophee no szalejesz juz w robocie ![]() Arletko wow!wielkie brawo dla tz!!!! Yss ciesze sie ze wrocilas juz spkojnie do mezulka ![]() Lilka zdjeciami musisz sie pochwalic koniecznie ![]() I ide bo mi dzidka placze ---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ---------- Zophee a moze tylko po nocy nosek zatkany? Oby tak. |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
hej
panna Magda mam nadzieję, że dziś będzie lepiej ![]() Mysiu i u Ciebie oby było dziś słoneczko ![]() ---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ---------- o masz, znów katar u Boryska? ![]() ---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ---------- Gianka jak ząbki?
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Noc znow do duuuupy. Pomogla na troche moja sukienka wsadzona do lozeczka ale to na troche. PannaMagda ![]() Izka dziaj piatek weekendu poczatek ![]() Gianka straszna jest starosc. Kurfze teraz nawet lekow nie chce brac ![]()
#69 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten tusz to eveline magnetic look kupiłam w promocji z kartą hebe za 10 zł . Zobaczymy co to będzie. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja dzisiaj lepiej, chociaż przede mną tez trochę stresu tylko teraz trochę innego. Opisze w k.
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
witam sie
ja Was chyba nie nadrobie . jak bede miala czas to zajme sie lista i pierwszym postem Wanessa chora i zaczyna mnie tez gardlo bolec ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- migotka ![]() ![]()
#71 |
Zakorzenienie
|
laski poratujcie...szczegolnie Gianka i Mysia bo mnie widzialy.. dziś z Hanią na zdjecia jedziemy właśnie szukam w co się ubrać. rurki jeansowe czy rozszerzana nogawka?
![]() ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- w sunie czy trochę sportowo czy bardziej tak na elegancko.. . ja pie^prze. ale mam dylematy
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Kluska rurki!!! Ostatnio w rurkach wygladalas bardzo dobrze wiec koniecznie rurki zadne rozszerzane!
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Rurki
![]() Ja bym postawiła na luz ![]()
#74 |
Zakorzenienie
|
takich ciuchów jakie Lubie najb nie mam na ten rozm
![]() ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- ooooo dobra, to mam spodnie, baleriny czarne do tego. jeszcze góra. hmm. sprawdze może w jakiś fajny tshirt wejdę
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
hej.
mu u nas jest troche roboty w polu ale jakby tylko u nas robic to spoko ale na około jest tyle sasiadów, znajomyh ze tz wiecznie ma co robic, a najlepsze jest to ze tesc nie robi prawie nic!rządzić to potrafi a żeby robic to nie bardzo, i on ma w dupie że tz czy jego brat mają swoje rodziny...takie realia... migociu ... ![]() mysiu, magda dziś lepiej? kolejna cieżka noc, zasneła niby ładnie ale o 22 sie obudziła i chciała bawic i to nie sama a z nami, i ją na siłe lulaliśmy i krzyczała i marudziła, i się wyginała, raz ja raz tz, w końcu o 23 zasnela, do 3 potem znowu pół godz cudowania. wogóle strasznie sie kreci, kilka razy przekreca sie w poprzek, rano to wogóle nogi na poduszce, i okropnie kopie nogami???chyba jej gorąco było, prawie całą noc spała bez okrycia, dałam jej cienki kocyk ale zaraz go skopała...
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
kobietki czy Wy kupywalyscie lakiery hybrydowe ?
#77 |
Zakorzenienie
|
eeeee prawie wszystkie w pudlach gdzies pochowane. ech. wyjeta mam kure domowa ale brzuch opina :/
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
a może to?
ps jak fajnie że H drzemie :P
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
ee już widzę że w tym smutno. chyba stanie na białej co miałam jak się widziałyśmy.
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Wtajemniczenie
|
Hej!
Kubuś wczoraj zaczął raczkować do przodu ![]() Zrobiłam manicure i humor lepszy ![]() Kluska Ewci Kostek i Hania to agenci z BUKami ![]() Kluska zdjęcia , ale super! Migotka ![]() Mysia, Madzia trzymajcie się kochane Zophiee ![]() Arletka ![]() Gianka oj Natka to nocny marek ![]() Kasiu a co to Oleńka tak szaleje w nocy? Skok? Czy ząbki? |
![]() ![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- jak dla mnie to bardzo ladnie wygladasz ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- aha i musze opi***lic Kluske Co Ty chcesz od ciala swojego PIEKNA MASZ FIGURE ![]()
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Basiu dziękuję
![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Ziajka super ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
|
Kluska 2 fajne, 1 też ale jakby tshirt bez kury dla mnie
![]() Szczupło wyglądasz ![]() Basiu zdrówka dla dla Was |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Kluska fak nie widze zdjec!!!
Ziajka no wlasnie kolezanka wcale nie oderwala mnie najpierw zaczela prawic wywody o spaniu natki itd a pozniej oznajmila ze jest w 12tc!!!a starali sie ponad 3lata wiec super tylko uwaga powod jaki podala ze zaszla i pozniej caly czas walkowanie tematu mnie wykonczyla!!!a pow ze zaszla bo odstawila fajki i juz w ciagu mies zaciazyla i teraz mi przedztawiala plusy bez papierosow przez godzine ale po co skor ja jie pale??? Jest na poczatku ciazy a juz ma cala wyprawke kupiona lacznie z wozkiem i lozeczkiem ![]() ![]() Basia ja kupuje hybryde z estetiqa jestem bardzo zadowolona dlugo sie trzyma nie kurczy sie podczas malowania i nie odpryskuje a nie polecam ci neonail!!!masakra! Magda jak dzis sie czujesz?co sie dzieje w ogole przeczytalam wczoraj twoje posty i sie zmartwilam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wanessa je parówkę zaraz dam jej leki i zaraz sie kladziemy( no to znaczy Vanessa )a ja przemeblowanie robie (czytac zmieniam akwarium chomikowi na klatke a akwarium narazie dostaje świnka morska )Ciekawe jak świnka morska zniesie pierwszy dzien u nas (dzis ja przynosimy ) ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- kochane zalozyla konto w banku ( nie bede pisala w jakim chyba ze nie dostane tableta to napisze ) no i mieli kazdemu kto spelni warunki dac tableta i sie okazuje ze prawdopodobnie dadza tylko nielicznymbo zbyt wiele osob spelnilo warunki (a mial dostac kazdy i teraz czekam z Tz na maila )
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
Hej mi dzisiaj tz pozwolil dospac do 8 nawet Natke przebral i ogarnal jej lozeczko az bylam w szoku. Teraz powiozl mamusie do dentysty. Natalia sie budzi woec juz nie pocytuje. Bede na kolejnej drzemce
13.05.2013 MOJE UPRAGNIONE II KRESKI ![]() 21.01.2014 Przewidywany termin porodu -Natalia 25.01.2014 godz 16.05- narodziny coreczki ![]() żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Jestem, ale też nie pocytuję, bo mały nie daje
![]() TŻ ma wolne i znów gdzieś jedziemy na wycieczkę, póki pogoda piękna, musimy wykorzystać, bo całe wakacje w domu ![]() Ale się drze Natan masakra, nie wiem jak wyjdziemy z domu
#88 |
Zakorzenienie
|
ziajka brawo za raczkowanie!!!
kluska gdzies ty kupiła ten tshirt z kurą???zajefajny!!! kurde mac, pomalowałam pazury i mi się do kibla zachciało, no jak zwykle, i 2 pazury do poprawki!!!wrr....
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Wtajemniczenie
|
Gianka niezła koleżanka, cieszy się z ciąży ale takie wywody denerwują
![]() ![]() Zazdroszczę hybrydy, doszłam do wniosku, że nie opłaca mi się, bi po tygodniu u mnie już duży brzydki odrost. A zwykły lakier też tydzień trzyma mi się. Ile mniej więcej zestaw na start kosztuje? Wczoraj zaszalałam na drzemce Kubulka i zrobiłam granatowy prawie czarny z ćwiekami na kciuku i serdecznym ![]() Lila ale fajnie macie z wycieczkami, oby Natek miał lepszy humor ![]() Basiu świnka już dziś będzie ![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Kami no to miałaś dziś dzień dziecka ![]() Arletko nie znoszę tego ![]() Edytowane przez Ziajka Czas edycji: 2014-10-10 o 09:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:37.