|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powinienen?
To przestań trząść się nad 3 złotymi za bilet, życzeniami złożonymi wieczorem i prezentem, który nie pasuje Twojej matce. Chyba brakuje Ci wrażeń bo wymyślasz problemy.
|
#62 |
|
BAN stały
|
Nie rozumiem "powinien" w tej sytuacji. Po prostu normalnie się rozmawia o kasie w kilkuletnim związku, więc i o tym, że ci jej na bilety brakuje.
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jej nie brakuje.
|
#64 |
|
Konto usunięte
|
W moim przypadku było zupełnie inaczej ,niezależnie od tego kto do kogo przyjeżdżał zawsze składaliśmy się po połowie na bilety. Mówię tutaj o kwocie 20 zł w jedną stronę.Ja jako uczennica ,bez stałej pracy nie mogłam pozwolić sobie na takie wydatki . Gdy przyjeżdżał do mnie facet dokładałam mu się do paliwa i tak to funkcjonowało. Jak bywałam u niego w domu na weekendy to korzystałam z jego mieszkania i również nie płaciłam za śniadanie czy herbatę albo wodę w łazience .
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2014-10-12 o 12:27 |
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
Teraz po waszych wszystkich wypowiedziach widzę, że mój związek jest udany i niczego mi nie brakuje, jeśli chodzi o takie sprawy związane z wydatkami, musiałam chyba do tego teraz dojść
![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Teraz po waszych wszystkich wypowiedziach widzę, że mój związek jest udany i niczego mi nie brakuje, jeśli chodzi o takie sprawy związane z wydatkami i z moimi potrzebami, musiałam chyba do tego teraz dojść
|
|
|
|
#67 |
|
Rozeznanie
|
OK, czyli chodzi o to żeby sam Ci te bilety wciskał a ty po krótkiej wymianie zdań typu:
- nie, nie potrzebuję - no masz, musisz wziąć itp. Mogła je z czystym sumieniem wsiąść bo wiesz, że i tak Ci nie odpuści, jak odmówisz to potajemnie Ci je wrzuci do torebki. Jeżeli dalej nie rozumiem, proszę o przykladowy scenariusz scenki z biletami. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Zaczynam wspolczuc temu chlopakowi
|
#69 |
|
Czarna owca
|
Chciałabym płacić 3zł w obie strony. Płacę 12, jestem licealistką, nie zarabiam. Mam zaledwie 17 lat, jestem w związku od roku a mimo to umiem z chłopakiem porozmawiać poważnie na jakieś tematy. Bywało tak, że nie byłam w stanie zapłacić za bilet i wtedy mówiłam, że nie przyjadę. Wtedy chłopak przyjeżdżał do mnie albo proponował kupno biletu. Skoro z takimi problemami radzą sobie nastolatki, to czemu nie osoba, która jest ponoć w poważnym związku? Policz, ile facet na Ciebie wydaje. Nie wyobrażam sobie czegoś takiego. Dał Ci palec, a chcesz wziąć całą rękę.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- To tak jak ja :thumbdown: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#70 | |
|
Zielona Driada
|
![]() Ja piernicze I pod jakim przymusem? Przecież chyba nikt go nie zmusza? Po co ten wątek? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
Zgubiłam się... To masz czy nie masz tą kasę?
![]() A tak między nami- POWINIENEN xD
|
#72 | |
|
sissy that walk
|
Czyli problem polega na tym, że chłopak pokrywa wszystkie koszty Waszego wspólnego spędzania czasu (posiłki, bilety do różnych miejsc, zakupy itd.), a do tego jeszcze kupuje Ci czasem bilet na autobus? To fakt, to jest problem, byłoby mi z czymś takim koszmarnie głupio...
|
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
Kompletnie nie rozumiem Twojego postu. Super, że teraz doszłas, że wszystko jest jednak super, ale jaki był wgl problem na samym początku?
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Powinienen i powinnien. Nowe okreslenie mezczyzny, ktory spozyl wino lub napój winopochodny
|
#75 |
|
Zielona Driada
|
Autorce głupio chyba nie jest. Przecież bierze bilety, tylko pewnie wcześniej jak ktoś już napisał odstawi szopkę pt.: oj nie misiu nie, już tyle mi kupiłeś, nie no nie wygłupiaj się, oj misiu nie nalegaj, po czym: ok no dobrze, cmok
Gdyby jej było głupio, to by się dokładała do wszystkiego, a nie wałkowała bilet za 1,50 Poza tym nagle odkryła, że związek zaspokaja jej wszystkie potrzeby
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dajmy jej szansę... Może się ogarnie ostatecznie każdy dorasta w swoim tępie. Niemniej macie wszystkie rację... Nieładnie tak się zachowywać, oj nieładnie
|
|
#77 |
|
Konto usunięte
|
Chyba Autorka po prostu chciała poprzez ten wątek uzyskać potwierdzenie, że w jej związku jest wszystko ok, jest on udany i niczego jej nie brakuje.
|
|
|
|
#78 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Mam.Jak do niego jadę i na powrót. |
||
|
|
|
#79 |
|
Rozeznanie
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#80 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez monika2284 Czas edycji: 2014-10-12 o 13:25 |
|
|
|
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
[1=fbf4f81e41525779832788c d71e9a6a506251643_6580de1 7ecce4;48493422]Chyba Autorka po prostu chciała poprzez ten wątek uzyskać potwierdzenie, że w jej związku jest wszystko ok, jest on udany i niczego jej nie brakuje.[/QUOTE]
Dokładnie tak było
|
|
|
|
#83 |
|
Czarna owca
|
|
|
|
|
#84 |
|
Wtajemniczenie
|
Naprawdę, weź nam wytłumacz krok po kroku, co miałaś za problem, bo mnie to zafascynowało.
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
Chciałam poznać zdanie innych co sadzicie o kupowaniu chłopaka swojej dziewczynie czasami biletów na podróż do niego, bo często ja do niego jeżdżę( on nie przyjeżdża do mnie nie tylko z tego powodu, że wszyscy u mnie przeważnie są, też dlatego, że mam problemy rodzinne, ale wolę o tym nie pisać tu) i trochę byłabym właśnie u mnie skrepowana, a u niego czujemy się swobodniej.
|
|
|
|
#86 |
|
Raczkowanie
|
I mimo, że kupuje Ci masę rzeczy, zastanawiałaś się, czy jeszcze to powinien?
|
|
|
|
#87 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
OK, ale on Ci kupuje te bilety i chcesz się upewnić, czy to dla innych do przyjęcia? A może dopiero masz zamiar doprowadzić do sytuacji, że będzie je kupował? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#88 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#89 |
|
lise-kotta
|
urbancard we wrocławiu - ulgowy bilet na 30 dni, na wszystkie linie zwykłe to 45 zł.
twój chłopak więcej wydaje w jeden dzień na twoje śniadania, obiady, kolacje, zakupy, inne bilety i jeszcze coś słodkiego na deser. ogarnij się!! współczuję chłopakowi. |
|
|
|
#90 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.

ostatecznie każdy dorasta w swoim tępie. Niemniej macie wszystkie rację... Nieładnie tak się zachowywać, oj nieładnie