![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Automatyka i robotyka
.
Edytowane przez Hemikryptofit Czas edycji: 2018-02-12 o 09:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
A tak jeszcze zapytam (dwie pieczenie na jednym ruszcie, zaszaleję!)
'Co byście zrobili na moim miejscu?' - głupie pytanie, ale skoro wiem, że poprawiać maturę będę i to na milion procent. I będę celować w politechnikę (gdzie? to jeszcze przemyślę) to znów potrzebuję takiego świeżego spojrzenia. Rzucić to co teraz studiuję tu i teraz. Jutro nawet. I od razu iść do pracy, czy udawać, że studiuję do stycznia jednocześnie szukając pracy? Mam też w planie po rzuceniu studiów zapisać się do jakiejś policealnej (wiem, że nabory są też od lutego) żeby mieć status ucznia. Wiem, że to głupie i bla bla bla. Ale przechodząc obok sklepów np. w galerii są ogłoszenia, że szukają do pracy studentów. Wtedy mają jakieś zniżki itd. Co o ty myślicie? Jak dla mnie to idealne wyjście, ale chcę też znać opinię kogoś 'innego'. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Chciałam jeszcze zaznaczyć że pomimo tego co napisałam wyżej - co oczywiście jest jak najbardziej zgodne z rzeczywistością (przynajmniej na mojej macierzystej uczelni ) to przygotuj się ze na początku łatwo nie będzie i przede wszystkim postaw systematyczna nauka. Air to nie budownictwo czy transport, to serio jeden z trudniejszych kierunków na polibudzie. Natomiast przy systematycznej pracy do przejścia jak wszystko.
Edytowane przez Hemikryptofit Czas edycji: 2018-02-12 o 09:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:24.