![]() |
#63 |
Welcome to Jamrock
|
Dot.: LISTOPAD smako³yki z USA miniatury Givenchy Marc Jacobs OPI Essie Bobbi Brown p
Hey, kilka próbek chetnie bym zagarnê³a, ale Revitalasha za nie nie oddam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dok³adki
Teraz raczej ju¿ to nieaktualne,bo tyle czasu siê nie odzywa³a¶,¿e my¶la³am,¿e zrezygnowa³a¶,a mam ju¿ inne chêtne na te produkty.Pozdrawiam
![]()
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
Dot.: LISTOPAD smako³yki z USA miniatury Givenchy Marc Jacobs OPI Essie Bobbi Brown p
masz jeszcze paletke naked?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Co¶ u mnie za jedn± miniaturkê Endless Euphoria?
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
co¶ za miniaturkê chloe i pêdzelek maestro?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
Oj, chyba nic dla siebie nie widzê
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#75 |
Wtajemniczenie
|
Hej, powinnam mieæ te¿ serum Sebium z Biodermy i parê innych drobiazgów z Twojej wish, mam te¿ nowe potrójne opakowanie Inneov Densilogy i nadal siê ¶liniê do Twojego naszyjnika Svarovskiego ale wiem ¿e szanse na niego mam mizerne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Rozeznanie
|
z listy(mniej wiêcej) mam ksi±¿kê Kuchnia polska e. adamskiej i od¿ywkê do w³osów cece med
![]() |
#77 |
Wtajemniczenie
|
Sporo s³ysza³am o tej witaminie, ale w naszych aptekach jest ona z tego co siê orientujê nieosi±galna. Sinupret i Neosine mam, mam te¿ Sinulan forte duo i parê innych te¿ siê znajdzie. Nie mam dzisiaj dostêpu do kompa a z telefonu nie mam mo¿liwo¶ci przegl±dania zdjêæ wiêc zerknê sobie do Ciebie jutro. Moja wish jest u mnie w 1 po¶cie, kosmetycznie za wiele nie pragnê, bardziej mnie interesuj± ró¿ne domowe przydasie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Wtajemniczenie
|
Ze skutecznych wcierek do w³osów mam nowe op Ducray Chronostim, co prawda jest to produkt dedykowany dla mê¿czyzn ale przy ³ysieniu androgenowym super siê sprawdza u kobiet. I tak jak Ci pisa³am wcze¶niej mam nowe opakowanie Inneov Densilogy 180 szt
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Konto usuniête
|
A mo¿e chcia³aby¶ Estee BB DayWear 01 Light? Bo widzê, ¿e medium kupi³a¶ przez przypadek, a pewnie chcia³aby¶ ja¶niejszy. Mam nówkê, wersja 15 ml.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
Hej, mam poza w±tkiem sok z aloesu oraz niemal kilogram pestek moreli, a widzia³am, ¿e pilnie poszukujesz amigdaliny
![]()
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Witaj, jak najbardziej, podobaj± mi siê:
przede wszystkim: 6. NOWY OPI Designer Series DS Reserve pó¼niej chloe edp - obie miniatury mini pianka detaphil do tr±dzikowej bobbi brown perfekcyjny makija¿ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
za sprung dziêkujê
![]() za w/w rzeczy mog³abym oddaæ: 1. Glazed apple edt + The Body Shop - Glazed Apple - ¿el do k±pieli (galaretka) 2. Propodia - Regeneruj±cy krem na popêkane piêty 50 ml 5. Bioderma Node K 6. Propodia - Codzienny krem ochronny do stóp 75 ml 7. Bioderma - Sensibo eye cream - krem pod oczy do skóry wra¿liwej - 1 sztuka co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
|
Cze¶æ
![]() Co¶ u mnie za: CK Endless Euphoria 1x15ml Chloe EDP 1x5ml ? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
ale forsted cranberry i vailla bliss to te¿ edt
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Rozeznanie
|
Dot.: Trochê UBRAÑ nowych i wstanie bdb+
za jimmiego szukam czegos z mojej wish
![]()
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
co powiesz na:
1. Glazed Apple - ¿el do k±pieli (galaretka) 2. Propodia - Regeneruj±cy krem na popêkane piêty 50 ml 4.. Bioderma - Sensibo eye cream 5. Bioderma Node K za chloe edp - obie miniatury mini pianka detaphil do tr±dzikowej bobbi brown perfekcyjny makija¿? Bo opi w miêdzyczasie zakupi³am ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
hej, ja przysz³am siê jeszcze raz zapytaæ o miniaturki chloe i pêdzelek do linera maestro. Mo¿e tym razem co¶ u mnie? A je¶li nie to moze co¶ znajdê poza watkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
U mnie L'oreal potionizer
![]() ja jestem zainteresowana: -Br±zer rozswietlacz Essence Sun Club for blondes zu¿ycie jak na zdjêciu (widoczne, porysowane pude³ko) -- Mini baza Benefit nowa - Dwa ró¿e NARS Enchanted (kremowy z drobinkami) i Luster (w kamieniu) oba tylko testowane, Luster wymieniê tylko za co¶ super z wish - Miniatura bazy pod oczy roz¶wietlaj±cej Smashbox - Miniatura CC Cream Smashbox - Miniatura BB Cream Bobbi Brown - BAZA SMASHBOX Anti Shine oraz Baza artificial light - mogê siê podzieliæ ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Potionizer za: ![]() albo ta baza smashbox anti shine....tylko czy by³aby miniatur±, ile ml by jej by³o? ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Okej, czyli próbka smashbox 5ml i co mog³aby¶ jeszcze do tego do³o¿yc? a na przyk³ad CK Endless Euphoria 15ml?
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:33.