Problem u.. 'Chińczyka' :) - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-11-09, 09:38   #61
elamem
Rozeznanie

Dot.: Problem u.. 'Chińczyka' :)

Cytat:
Napisane przez Mija62 Pokaż wiadomość
Tylko zbankrutował
Oj tam, to były pojedyncze strony, nie całe książki, no i miał jeszcze ladę z długopisami
elamem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-09, 10:07   #62
jelonki
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez elamem Pokaż wiadomość
Skąd w ogóle taki pomysł??? Chińskich malarzy nie brakuje!

Potrafisz wymienić jakiegoś, tak na szybko, bez zaglądania do internetu czy innego źródła ?

jelonki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-09, 11:47   #63
elamem
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jelonki Pokaż wiadomość
Potrafisz wymienić jakiegoś, tak na szybko, bez zaglądania do internetu czy innego źródła ?
Potrafię, ale to są bardziej prywatne znajomości, więc nie będę ich w necie wypisywać... Nie znani publicznie w Polsce. Swoją drogą jakby poprosić Francuza o wymienieniem jednego współczesnego malarza z Polski to miałby problem, co nie dowodzi, że ich w Polsce nie ma.

Swoją drogą sugestia z malarzem nie była moja! Po prostu zdziwił mnie Twój komentarz z powyższej przyczyny. Ktoś chciał chyba powiedzieć, że mógł patrzeć z innego powodu.

Edytowane przez elamem
Czas edycji: 2014-11-09 o 11:50
elamem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-09, 15:30   #64
zlotniczanka
plum plum

malarstwo ma się tam akurat bardzo dobrze...

Ja mam wrażenie, że autorka stworzyła cały wątek w oparciu o egzaltację tym, że ktoś "egzotyczny" zwrócił na nią uwagę. Stąd całe to krygowanie się: byłam w spodniach itp. Wysyłanie koleżanek na zwiady pachnie zaawansowaną fascynacją albo bardzo niską samoocenę w stylu "na mnie nawet worek z ziemniakami nie poleci, pewnie babiarz".

zlotniczanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-09, 19:50   #65
Wieszczka
Zadomowienie

Jak cię będzie podrywał dalej to po prostu powiedz, że miło ci, ale masz już chłopaka (nie ważne czy masz czy nie).
Mnie kiedyś - swoją drogą też w jadłodajni- podrywał czarnoskóry facet. W tym czasie mój chłopak był w toalecie a podrywacz sądził, że jestem sama.
Wieszczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-09, 22:58   #66
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Cytat:
Napisane przez Wieszczka Pokaż wiadomość
Jak cię będzie podrywał dalej to po prostu powiedz, że miło ci, ale masz już chłopaka (nie ważne czy masz czy nie).
Mnie kiedyś - swoją drogą też w jadłodajni- podrywał czarnoskóry facet. W tym czasie mój chłopak był w toalecie a podrywacz sądził, że jestem sama.
Hihihi, mi się przypomniała taka sytuacja, z czasów, gdy jeszcze nie miałam własnego auta.
Ponieważ zmotoryzowana koleżanka mieszkała o kilka ulic dalej, zawsze zgarniała mnie na trasie przed sklepem, w którym zawsze kupowałam rano czekoladowe mleko. No i pech, tego dnia mleka nie było, więc poszłam dalej w poszukiwaniu go do innego sklepu, a był to spożywczo-monopolowy. Nastukałam koleżance esa, skąd mnie ma zgarnąć a ona akurat chyba zaspała, więc czekając przechadzałam się po ulicy: w tą i z powrotem. Nagle jacyś Arabowie zaczęli normalnie mnie zaczepiać i to niegrzecznie i dość obcesowo. Zdziwiona takim zachowaniem też ich niegrzecznie spławiłam. Dopiero potem skojarzyłam, że przechadzam się w tą i z powrotem przed willą, w której mieści się znana agencja towarzyska

Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!
Mijanou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-09, 23:22   #67
Magdallen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wieszczka Pokaż wiadomość
W temacie czarnoskórych podrywaczy - swego czasu u mnie na uczelni było ich mnóstwo. W końcu większość dziewczyn żeby uniknąć blagan o pójście z nimi na kawę (chyba każdej to proponowali) zaczęła unikać jednego korytarza. A raz taki jeden się do mnie przyczepił i łazil za mną i był taaki biedny, bo dałam mu kosza. Może powinnam go wtedy przeprosić?
Magdallen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-10, 06:03   #68
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Cytat:
Napisane przez Magdallen Pokaż wiadomość
W temacie czarnoskórych podrywaczy - swego czasu u mnie na uczelni było ich mnóstwo. W końcu większość dziewczyn żeby uniknąć blagan o pójście z nimi na kawę (chyba każdej to proponowali) zaczęła unikać jednego korytarza. A raz taki jeden się do mnie przyczepił i łazil za mną i był taaki biedny, bo dałam mu kosza. Może powinnam go wtedy przeprosić?
nie. Nie ma takiego powodu. Sama decydujesz, z kim chcesz się umawiać a z kim nie. Kolor skóry nie ma żadnego znaczenia. Szkoda tylko, że nie wszyscy to rozumieją. U nas na uniwerku jest kilku obcokrajowców konkretnej narodowości (nie podam jakiej, bo to niepotrzebne). Oczywiście to tylko jedna z grup wśród innych obcokrajowców z całego świata chyba. I, z całym szacunkiem do wszelkich obcokrajowców, na odmowę ("kosza") reagują dość agresywnie i potrafią oskarzyć o rasizm. A to przecież kompletna bzdura bo narodowość/wyznanie nie ma tu nic do rzeczy. Ja też zostałam ogłoszona rasistką, ponieważ nie umówiłam się z jednym z nich. To było w październiku, ja byłam trzy miesiące po rozstaniu a nie lubię tak z kwiatka na kwiatek i potrzebny mi czas, by uporządkować to, co się stało. No i, co tu kryć, facet mi się nie podoba i tyle. I nie widziałam powodu, by tłumaczyć się jemu (obcej osobie) z przyczyn mojej odmowy a tym bardziej za nią przepraszać.

Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!
Mijanou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości