|
|
#61 |
|
BAN stały
|
Dot.: Owsiak wyprowadzał pieniądze na prywatne życie?
Lubię Cię ,ale nie xxx kocopołów.
Edytowane przez alkaxy Czas edycji: 2014-11-27 o 19:04 |
|
|
|
|
#62 |
|
Konto usunięte
|
A ja widzialam wiadomosc o Rosji ktora zajela Polske i o smierci papieza Franciszka.
Poza tym, nawet jesli to prawda, to sie nie dziwie. Odwala kawal dobrej roboty. A nie wierze, ze wszyscy od fundacji itp. Oddaja wszystkie pieniadze, co do grosza. Gdyby tak bylo, to ksieza nie jezdziliby mercedesami. Polskie znaki tak wzięły i wyszły z telefonu. |
|
|
|
|
#63 |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
Woodstock to to samo co Marsz Niepodległości, no... aż słów brakuje na takie mądrości.
|
|
|
|
|
#64 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
tiaaaaaaaaaaaa, a ty tam na bank byłeś i piszesz z autopsji ![]() tak jak pisała kennedy=- weź wreszcie wykaż się inteligencją i napisz coś sensownego.
|
|
|
#66 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
zaraz napisze, ze był zawsze ci, co 'nie byli' wiedzą lepiej od tych co byli
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#68 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
czyli nie byłeś. Cytat:
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
Eh. Jak czytam tę propagandę kościoła w sieci i nie tylko na temat owsiaka to mi się robi niedobrze. Człowiek który naprawdę działa, który coś robi i efekty jego pracy widać.
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;49105016]Ja jestem ciekawa, czy ludzie krytykujący Owsiaka w sytuacji (której oczywiście nikomu nie życzę, ale teoretycznie), gdy ich dziecko by zachorowało - odmówiliby, gdyby miało mieć badanie na sprzęcie z serduszkiem. Bardzo ciekawa.[/QUOTE]
No ja muszę głowę posypać popiołem. Miałam nienajlepsze zdanie o panu Owsiaku i Wośp, ale jak zobaczyłam moje dziecko podpięte do aparatury z serduszkiem to mi rura zmiękła. |
|
|
|
|
#72 |
|
Konto usunięte
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;49105016]Ja jestem ciekawa, czy ludzie krytykujący Owsiaka w sytuacji (której oczywiście nikomu nie życzę, ale teoretycznie), gdy ich dziecko by zachorowało - odmówiliby, gdyby miało mieć badanie na sprzęcie z serduszkiem. Bardzo ciekawa.[/QUOTE]
BRAWO! Zgadzam się w stu procentach. |
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Są narkotyki. Choć nic poważniejszego niż trawka nie widziałam. Alkohol też. Są kradzieże (ja zawsze mam namiot na kłódeczkę) i śmieci. Na paręset tysięcy ludzi musi się coś takiego zdarzyć. Ale nie ma burd ani bijatyk. Można z każdym pogadać i nikt Cię nie wyśmieje. Jest pozytywna atmosfera. Na marszu jest nieco inna, nie?
|
|
|
#75 |
|
Konto usunięte
|
No jest alkohol, ale w calym Kostrzynie jest zakaz sprzedawania wodki itp :p jak bylam w tym roku to wypilam jedno piwo. A bylam 5 dni.
Polskie znaki tak wzięły i wyszły z telefonu. |
|
|
|
|
#76 |
|
Konto usunięte
|
Ten raz w roku czuje, ze wszyscy mnie kochają i każdy mi pomoże. Niech nigdzie tak nie ma. Nikt mnie nie okradł, dali mi mnostwo kasy na piwo i jedzenie, zajęli się mną gdy dostałam udaru.
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Wnoszą wino (raz sie trzymałam z punkami i widziałam), czerwoni sprawdzają czy butelki nie są szklane (jest zakaz - wiele osób chodzi boso), są niestety nawet zgony z powodu udaru. Ale nikt im alkoholu na siłę nie pchał. I nie kladł w słońcu. Ale jest prawda, że nieznajomi się mogą zająć poszkodowanymi. Wszyscy są przyjaźni. Nie widziałam kradzieży i nie znam okradzionej osoby, ale znajomy, z którym byłam pierwszy raz mówił, że zdarza się i lepiej się chronić. Namiot na kłódkę a kasę i telefon przy sobie. Chociaż podejrzewam, że najprędzej zniknęłyby: fajki (w sobotę już na każdym kroku są żebracy fajki) i jedzenia (wielu brakuje, bo przepuścili kasę). Jeśli ktoś chce kasę, to wymyśla zabawny tekst i idzie pożebrać na aleję handlową (wiele osób tak zarabia na powrót.
|
|
|
#78 |
|
BAN stały
|
Na Marszu jest jeszcze lepsza atmosfera, bo nie muszę spodziewać się przemocy ze strony uczestników (tylko policji). Podobno lewackie bojówki zaatakowały Marsz w 2010 roku (Biedroń biegał z kolegami po mieście). Podobno miały być również walki 2011 roku, ale wówczas niemiecka Antifa wolała atakować ludzi z grup rekonstrukcyjnych. A byłem wtedy w pełnej gotowości bojowej. No ale na szczęście lewacy obchodzą teraz rocznicę rewolucji bolszewickiej czy Nocy Kryształowej (nie znam się na ich świętach, więc poprawcie), więc jest względnie spokojnie jak na taki tłum.
A prawda jest taka - Pan którego Owsiak pozwał do sądu wygrał sprawę, czyli mówił prawdę. Edytowane przez Imperialista Czas edycji: 2014-12-16 o 16:22 |
|
|
|
|
#79 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Trzeba się skupić odrobinkę i wczytać się w orzeczenie i zrozumieć CO jest prawdą, CO ten pan mówił i ZA CO został pozwany. |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 |
|
Rozeznanie
|
a co teraz powiecie po słynnym wyprowadzeniu dziecka z hipotermii i jedynym takim przypadku na świecie? Gdzie w każdej gazecie roiło się od czerwonych serduszek na sprzęcie wokół Adasia?
|
|
|
|
|
#81 | |
|
BAN stały
|
W 2010 roku Biedroń i jego koledzy z Antify zrobili sobie blokadę. Policja rozwiązała ten problem w najlepszy możliwy sposób - po prostu zmieniła trasę Marszu Niepodległości. Wtedy Robercik i jego ziomale oraz ziomalki przemieścili się 2 km od miejsca swojej blokady i dalej próbowali blokować. Wtedy policja się wkurzyła i zrobiła z nimi porządek. Jak wiadomo lewacy z Polski nie są tak samo bojowi jak Ci sprzed 60 lat i albo uciekli, albo dostali. W tym Robert B.
Potem Biedroń w mediach stwierdził, że musiał się przemieścić, bo skandalem nie było zachowanie jego i kolegów z Antify, a policji która pozwoliła kontynuować Marsz inną trasą. Jest filmik który pokazuje jak lewacy przemieszczają się za narodowcami. Jest to dowód, że nie MW czy ONR to faszyści, tylko właśnie wspomniana Antifa, bo tego dnia mogliby się sobą zająć, a nie biegać za narodowcami. Na szczęście jest zgoda w narodzie i Antifa może hucznie obchodzić rocznice Nocy Kryształowej czy rewolucji październikowej, a polscy patrioci 11 listopad. W sumie szkoda, że się nie pojawiają, bo przynajmniej chuliganie mieliby jakieś ciekawsze zajęcie niż bicie się z policją. Cytat:
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
został oczyszczony, ale on ani nie powiedział czegoś czego nie było w dokumentach, ani Owsiak nie zrobił czegoś czego nie było w dokumentach.
|
|
|
|
|
#83 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie wiem po co te dyskusje na temat: co robi Owsiak z kasą, jak na stronie WOŚP są szczegółowe rozliczenia coroczne: ile kasy na co idzie...
|
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
na pewno jej chodziło o to że na oddziale było sporo sprzętu kupionego przez tego złego Owsiaka. taki zły a każdy widział ile sprzętu na oddziale było. no i po tej akcji Owsiak jeszcze powiedział że szpital dostanie specjalny sprzęt.
|
|
|
|
|
#86 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#88 |
|
Rozeznanie
|
Przecież ten cały Adaś to od początku akcja marketingowa Owsiaka.
Naiwniaki jesteście, tyle wam powiem.
Edytowane przez LuckyJane Czas edycji: 2014-12-17 o 00:21 |
|
|
|
|
#89 |
|
Konto usunięte
|
Nie zrozumialas, chodzilo mi o to, ze przeciwnicy i tak sie czepia zaraz czegos. Jak juz nie ma czego, to cos wymysla, typu ze to on otworzyl mu drzwi.
|
|
|
|
|
#90 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:27.

Naiwniaki jesteście, tyle wam powiem.