![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 51 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: głównie Oriflame
Cytat:
![]() ![]() MagJa przykro mi, ale nic więcej nie mogę znaleźć
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
różowiutka
przykro mi, ale nie znalazłam nic dla siebie MagJa nie wiem... może przy jakiejś dokładce się kiedyś coś znajdzie i wyrówna? ![]() [chyba zbyt dobroduszna jestem :P]
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
interesuja mnie maseczka witaminowa ,kre do ciala milk-honey i peeling z kokosem oto moj watek ! http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=76835
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
Garnier - Czysta Skóra - Żel oczyszczający peeling (używany)
Oriflame - Giordani Gold - Perfumowany olejek do kąpieli Oriflame - peeling z kokosem i solą morską Masumi-perfumy - Interesują mnie te rzeczy-przejrzyj proszę moje wątki-jeśli nic nie znajdziesz podam ci na pw bo mam jeszcze listę innych kosmetyków
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() interesuja mnie te rzeczy: 1.specjalny ręcznik do włosów Silk - krem pod prysznic Milk&Honey - orzeźwiający żel do kąpieli Milk&Honey Hand & Body Creme peeling z kokosem i solą morską Aromacare - Pianka pod prysznic przywracająca równowagę midsummer zel pod prysznic odświeżający spray do stóp Mam oryginalny blyszczyk Lancome Juicy Tubes Pop 6 gr., uzyty może z 5 razy, kolor Toffie Pop ;-) złoty beż lekkko wpadający w czekoladę ;-) na ustach daje naturalny kolor, troche ciemnieszy od naturalnego koloru ust ;-) jest piekny, ale ja wole czyste róże. Mam tez cień Max Factor nr 149 kolor Coral Jungle - wlaśnie rudawa brzoskwinka ;-) - uzycie 5%,czyli zadne prawie. Mam tez róż bourjois, kolor Ambre dor, rdzawa brzoskwiniowo-bursztynowa rudość, uzycie 3 razy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.
|
interesuje mnie
moję watki w podpisie Oriflame - Aromacare - Pianka pod prysznic przywracająca równowagę Żel wyszczuplający z algami peeling z kokosem i solą morską
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Angi74 to by mnie interesowało:
# Citre Shine Pielęgnujący Spray Prostująca Do Włosów- (zuzycie Ok.10%)naturalny Bez Dodatków Chemicznych #sunsilk Aloe Serum Mleczko Zapobiegające Puszeniu (zuzycie Ok.10% ) ^^ SZCZOTKA DO PROSTOWANIA WŁOSÓW-TERMICZNA FIRMY CONAIR (KUPIONA W USA) GARNIE FRUCTIS--SERUM NA PUSZĄCE SIĘ WLOSY( UZYCIE ZNIKOME) 1)MAKE UP NR.4 WRZESIEŃ 2004 NR.1 STYCZEŃ 2005 teraz słucham co Ty byś chciała z moich zbiorów kafetka 10.cien do powiek firmy oriflame pojedynczy CBO kolorek golden haze zloty perlowy bardzo ladnie mieniacy sie na oku...uzyty maksymalnie 3 razy... taki sam jak na tej fotce z allegro! http://img24.allegro.pl/photos/oryg...648563/64856333 9.gwiazdki bordowe na paznokcie w foliowym opakowanku a peelingu z kokosem juz nie mam paulucha przykro mi, ale nic nie znalazłam sylwia.gda wszystkie 3 pozycje wydają się ciekawe ![]() śliweńka *magiczny połyskliwy puder do ciała Avon magic użyty kilka razy nie masz zdjęć reszty lakierów? a sypki cień koloru cafe shimmer jest jeszcze aktualny?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.
|
nie jest aktualny a reszty lakierów nie mam zdjęć
![]()
![]() |
#82 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
kafetka 10.cien do powiek firmy oriflame pojedynczy CBO kolorek golden haze zloty perlowy bardzo ladnie mieniacy sie na oku...uzyty maksymalnie 3 razy... taki sam jak na tej fotce z allegro! http://img24.allegro.pl/photos/oryg...648563/64856333 9.gwiazdki bordowe na paznokcie w foliowym opakowanku a peelingu z kokosem nie ma w takim razie poprosze o adres i jutro wysle... i mam pytanie poniewaz nie jest podane zuzycie kometykow wiec sa one nowe? a i prosilaym o ta maseczke w noeym opakowanku... pozdrawiam i czekam na p/w! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
|
Oriflame Foam Batr Exotic - egzotyczny płyn do kąpieli (2-3 razy użyty)
Oriflame - Lotus Flower Body Cream Oriflame - Milk&Honey Hand & Body Oriflame - Swedish Care - Maseczka oczyszczająca do cery tłustej Oriflame - krem złuszczający [peeling] z aloesem Oriflame - Midsummer Woman - Shower Gel Chyba się trochę spóźniłam ,bo wiele z tych rzeczy co mnie interesowało juz "poszło" Wyzej lista rzeczy z których chciałabym głównie balsamy do ciała i ten krem złuszczający. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
kafetka
tak, kosmetyki są nowe Angi74 to co, mogę wysyłać Ci adres na PW czy chcesz coś zmienić? Mirianka już się nie mogę doczekać ![]()
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#88 |
Wtajemniczenie
|
#sunsilk Aloe Serum Mleczko Zapobiegające Puszeniu (zuzycie Ok.10% )
GARNIE FRUCTIS--SERUM NA PUSZĄCE SIĘ WLOSY( UZYCIE ZNIKOME) 1)MAKE UP NR.4 WRZESIEŃ 2004 NR.1 STYCZEŃ 2005 Cmokisiu,co mozesz mi zaproponować w zamian za te rzeczy? (moja lista wyzej) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
Cmokusiu, czy moglabyś mi dorzucić do paczuszki jeszcze ten sztyft z filtrem i jakis kremik do rąk??? proponuje Ci za nie korektor w sztyfcie manhattanu, zielony cien do powiek Wibo i brazowy ze złotymi drobinkami Joko (zajrzyj do mojego watku mam pare nowych pozycji)
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=75708 Pozdrawiam!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Angi74
to, co Ty wypisałaś wyżej lub inne 'wolne' rzeczy z pierwszego wątku Kasiulek ![]() Kolastyna - wzmacniający krem do rąk i paznokci? jest bardzo dobry, nieużywany (wcześniej zużyłam 3 czy 4 tubki, więc wiem, że jest dobry ![]() korektor w sztyfcie manhattanu, zielony cien do powiek Wibo jestem za ![]() ale zamiast brązowego cienia ze złotymi drobinkami mogłabyś mi dorzucić coś z tej listy? 8 Pani Collection ![]() 11 Bell - odsypka pudry z "iskierkami" w kolorze jasnej brzoskwinki 46 L'Oreal - Translucide, kolor 15 Chair Light beige, 30 ml, zużycie 15-20%
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:35.