|
|
#62 | |
|
Welcome to Jamrock
|
niestety nie mam nic z wish
---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
Mam jeszcze prośbę, czy mogłabyś okleić wszystkie wieczka produktów(bez pajacyków i balsamu do ust) bezbarwną taśmą?I jeszcze w razie co popakowac i zawiązać każdy produkt osobno ( pajacyki też) w najzwyklejsze reklamówki? I jeszcze jak Ci starczy taśmy ;p to całą paczkę, tak bym w razie co widziała czy ktoś sie do niej na poczcie nie dobierał? ![]() Chcę uniknąć wylania się czegoś, a w razie nawet to zeby ciuszki się nie pobrudziły I oczywiście zabezpieczenie folią babelkową bądź czymś co naprawde zabezpieczy ![]() U mnie sprawa jest o tyle prostsza, że to włóczka i jej sie nic stac nie może. Zostanie jeszcze sprawa wysyłki. Najlepiej gdybyśmy się zdecydowały na paczki polecone ekonomiczne z potwierdzeniem doreczenia albo wzrotu w razie usterki. Czekam na odpowiedź
Edytowane przez chellaria Czas edycji: 2015-01-19 o 22:05 |
|
|
|
|
#63 |
|
Welcome to Jamrock
|
Dot.: Grudniowa wymiana - kosmetyki YR, zabawki i inne
Okej to przechodzę na PW
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, a ile byś chciała tych kaszek? Jeśli mogłabyś napisać co ewentualnie masz poza wątkiem to bylabym wdzięczna.
---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Mogę oddać wszystkie, ale wiesz, ze one maja ważność do 16.03.2015? ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- podoba mi się u Ciebie: balsamy do ust YR kokos i wanilia, avon planet spa scrub z jagodami acai z wymianki (chyba nowy, ja nie używałam), woda wanillia/ jeżyna (zastanawiam się, bo wanillię znam i lubię, jeżyny nigdy nie wąchałam). Co byś mi z tego mogła oddać za kaszki? ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- To wezme dwa razy wanilie. Paczkę będę mogła wysłać dopiero w środę, bo jutro juz nie dam rady. Edytowane przez navioe Czas edycji: 2015-01-26 o 21:37 |
|
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
dokładka
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za riche creme i wiesiolek w kapsulkach?
|
|
|
|
#70 |
|
Lux Mundi
|
Cześć
,znajdziesz coś u mnie za wszystkie suplementy ?
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
coś u mnie za: YR Riche Creme YR krem do rąk czarne owoce 75ml nowy YR PN jeżyna woda 100ml
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Mi pasuje.
|
|
|
|
#74 |
|
Lux Mundi
|
Poza wątkiem z Avonu mam dwie odżywki : do włosów długich i Morela & Masło Shea, szampon Jantar oraz krem do cery naczynkowej Perfect Beauty z Farmony - użyłam dziś rano, ale nie moja bajka
.---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- A dorzuciłabyś krem do rąk ? ![]() I proszę o daty ważności ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Dzięki za daty - zdążę wyłykać Co do kremu - jabłko i cynamon, to nie moje zapachy .Nie doczytałam, że tamten, to wymianka siostry. Toreb nie mam, ale zachęcam do zakupu .Hm.. to nie wiem, może dorzuciłabyś żel pod prysznic? ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Z tymi jadalnymi zapachami, to jest o tyle gorzej, że mój nos uznaje jedynie wiśnię i owoce leśne. Czasem wanilię, ale musi być wyjątkowo mało dusząca .Tak, że za mgiełkę podziękuję i jeśli dogadasz się z sis, to zostańmy przy kremie do rąk Co do lakierów, to pomarańczowy jest zużyty w 1/3, a ten drugi jest praktycznie cały - robiłam nim tylko kropki do jednego malowania ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Ok ![]() Czyli u mnie : 1) Wibo, gel like, nr 2 - electric orange, zostało 2/3 buteleczki 2) Wibo, Celebrity Nails, nr 7 - Pastele Love, ubytek jednego pomalowania 3) NOWA Yves Rocher oliwka przedłużająca opaleniznę Monoi de Tahiti [ kwiat gardenii z olejem kokosowym]. Polecana również do włosów. Pojemność : 100ml. Data ważności : 05/2015. NOWA Odżywka Avon - Morela & Masło Shea. za : YR krem do rąk czarne owoce 75ml nowy Fish Oil nature made 1200mg początkowo 300 kapsułek (nie wiem ile na wysokość pojemnika ) obecnie ok 1/3 pojemnika Witamina E 400ml puritan's pride początkowo 100 kapsułek (nie wiem ile na wysokość pojemnika ) obecnie ok 1/2 pojemnika L- arginina 500mg puritan's Pride początkowo 100 kapsułek (nie wiem ile na wysokość pojemnika ) obecnie ponad 1/2 pojemnika B- coupe B 12, puritan's pride, początkowo 180 tabletek (ok 2/3 na wysokość pojemnika ) obecnie ok 1/2 pojemnika Potas naturell glukonian potasu 80mg początkowo 100 tabletek w listkach, obecnie 62szt Cynk 50mg puritan's Pride początkowo 60 tabletek (nie wiem ile na wysokość pojemnika ) obecnie ok 1/3 pojemnika Cynk 50mg puritan's Pride 60 tabletek nowy zapieczętowany DW Fish Oil 12.2015 wii E 02.2018 cynk 01.2016 l-arginina 03.2018 potas 01.01.2017 wit B 11.2016 ![]() Priv.
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2015-01-30 o 22:50 |
|
|
|
#77 |
|
Konto usunięte
|
Hej,
jeśli chodzi o perfumy, to raczej nie chciałabym wychodzić poza listę chciejstw a z innych działów, to chętnie jakiś dobry, kryjący lub matujący podkład lub coś z kolorówki
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:07.

Mam jeszcze prośbę, czy mogłabyś okleić wszystkie wieczka produktów(bez pajacyków i balsamu do ust) bezbarwną taśmą?

.
a z innych działów, to chętnie jakiś dobry, kryjący lub matujący podkład lub coś z kolorówki