|
|
#61 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 6
Mała Ty to się prosisz o szpital na święta
Słowo daje sprzątanie nie jest najważniejsze.---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Lui super Fajne takie wieści
|
#62 |
|
Zadomowienie
|
cieszymy się bardzo, tamta praca za niewielkie pieniądze, umowa zlecenie, premie nie do osiągnięcia, brak rozwoju, no ale wiadomo gdzieś pracować trzeba, zwłaszcza w obecnej sytuacji
![]() a tutaj wszystko wygląda super, mam nadzieję i mam nadzieję, że tak będzie idę myśleć nad kolacją
|
|
|
|
#63 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie kanapki z jajkiem. A mala czyści mi łazienkę chusteczkami.jutro moze ogarne na normalnie i tyle
|
#65 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ty odpoczywaj ![]() Cytat:
ojej... Zdrówka dla Was ![]() Cytat:
![]() Ja dzisiaj 2 godziny przy gotowaniu, godzina na sprzątaniu kuchni i półtorej na prasowaniu i chyba ciut za dużo bo do bolącego kręgosłupa i nóg doszedł jeszcze brzuch. Ale dostałam lanie od męża plastikową butelką po pupie Mnie dzisiaj mała tak okładała po wątrobie że mi łzy z oczu leciały. Uczucie jakby mnie ktoś gwoździem dźgał. Maladt a zapuszczasz czymś ucho albo czujesz że masz wilgotne?
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Ucho ogólnie nie zostało żadnych kropli i nic tam nie wrzucam.ale uczucie jakby tam jakiś płyn był. Taki jak po zalaniu woda.no i jeszcze jest gorące bardziej niż drugie
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Zasnelam na chwile... ale chce mi sie dalej spac
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
No to i ja się witam w nowym wątku
![]() Tak Was czytam jak piszecie o porządkach i przygotowaniach do swiat i normalnie Wam zazdroszcze Lecę na ktg a potem będę Was nadrabiać |
|
|
|
#69 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#71 |
|
Wtajemniczenie
|
Więc i ja się witam w nowym wątku
![]() Lubcia super, że się odezwałaś i że z synkiem wszystko dobrze. Kuruj siebie i męża żebyście na święta byli zdrowi. Z nadrabianiem daj sobie spokój zwłaszcza teraz, gdy roboty po uszy. My wszystkie jeszcze w dwvpaku na szczęście. ![]() Ewek kuruj się kochana. Dzięki za tego linka do cycków, też sobie zbkupię bo nie mam. Jak Ty dasz radę tyle naprodukować do poniedziałku? Już w ogóle spać nie będziesz Olcia, piękności ![]() Ewek, piękne prezenty, zwłaszcza w oko wpadł mi komplecik w misie A ja dziś nie sprzątałam. Byłam w pracy odwiedzić koleżanki z działu na szczęście kierowniczka na urlopie więc nie musiałam się na jej fałszywą gębę patrzeć. Zawiozłam im serduszka, które wczoraj dla nich uszyłam. Były zachwycone
|
|
|
|
#72 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Cytat:
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Lubcia dobrze ze jestes
![]() Oj i duzo zdrowia dla was,dobrze ze Wojtek nic nie zlapal Ewa jeszcze nie wrocilam do domu,ale maz mowi ze cos przyszlo Pamietaj wyslij mi pw kochana! A roboty sporo masz,dasz rade? Nieoceniona jestes ![]() No i dla Ciebie tez zdrowka Asia wyspalas sie? Monia wlasnie,to juz masz termin cc ustalony? Lui ale super wiesci No super taka wiadomosc ![]() Ja skonczylam zakupy,kupilam chyba wszystko co chcialam,kasy troche wydalam no trudno swieta raz w roku,kazdemu pier.dolke i sie uzbieralo Ooo ja nie kupilam miodu do pierniczkow Super,obym cos znalazla w domu |
|
|
|
#74 |
|
Wtajemniczenie
|
Mala, Tobie to się baty należą. Córcię masz przecudowną.
Monia a nie da rady do początku nowego roku dociągnąć chociaż? No i wykrakałyście wypakowywnie w tym wątku :p Dziś napisała do mnie ta koleżanka, co chce oddać dziecko. Dziś miała wizytę i będzie chłopczyk Lui gratki dla męża! Super wieści tak na święta, prezent że lepszego nie można sobie wymarzyć
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
lui gratulacje dla męża
) a ja dzwoniłam do małża swojego "zaspana" o której będzie i mi powiedział, że niestety 30-60 min później, to się poryczałam, i dukam przez tel, że ja niespodziankę mam, że obiad zrobiłam, a go nie będzie ( bo już wstawione było) i że ja coś muszę zjeść bo głodna już jestem... powiedział, że przyjedzie najszybciej jak to możliwe. Przyjechał i jeszcze Merci dostałam od niego za spóźnienie
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Mala Twoja corcia tak Ci pomaga,super,to sie chwali
Faktycznie ogarnieta mocno jak na dziecko w tym wieku Ale przynajmniej mozesz na nia liczyc troche Uwazaj na siebie i odpocznij troche |
|
|
|
#77 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#78 |
|
Wtajemniczenie
|
A właśnie miałam napisać jeszcze Buu fajnie, że malutka nie będzie wielkoludem, łatwiej będzie urodzić. Najważniejsze, żeby była zdrowa
![]() Mama Zuzi, normalnie zazdroszczę Ci tego ciacha :ślina: |
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
maz mnie znowu wkurrrrrrrxzzył... mowie mu juz 3 raz plan na swieta i sie dopiero skapnał ze po sniadaniu 26 chce dopiero do jego rodzicow jechac... no i juz z tekstem typu taa całe świeta u Ciebie!!! rozłaczyłam sie bo mnie wpienił. rozumiałabym jakby to 1 raz było powiedziane... a ja juz z mama gadałam itd. no szlak mnie trafi zaraz
|
|
#80 |
|
Wtajemniczenie
|
Maciejka ach te hormony.. haha
Duszona, nie. Źle się wyraziłam. U niej to wpadka. ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Mala a mówiłaś mu o dzisiejszej akcji u Chebie? Zobaczcie http://www.sfora.pl/swiat/Mozg-cieza...tm_campaign=o2 |
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Ala no a Ty myslalas o wzieciu tego dzieciaczka ? juz o tym nie myslisz ?
Maciejka ale milo miłe sa takie niespodziankiMonia ale ze po swietach wracasz i cc czy wracasz do szpitala na obserwacje zeby sprawdzic i postanowic co dalej ?
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Ewa, zdrowia dla Ciebie
Monia, wow! Już niedługo Ale chyba po Nowym Roku? w styczniu? Alunia, już jestem zadowolona z tych pieluszek Widać gołym okiem, ze są dobre jakościowo, grube...bardzo dobre ![]() Szkoda mi Twojej koleżanki . Życie jest niesprawiedliwe. Życie ją zmusza do oddania dziecka, aż się serce kroi . Duszona, zapamiętam sobie o tej soli ![]() Mala, mam nadzieje, ze jak mąż wróci, wszytko sobie jeszcze na spokojnie wyjaśnicie jakie są plany na Święta. Powiedz mu, ze w następnym roku w pierwsze Święto i Wigilię spędzicie u jego rodziny ![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Alunia, a można wiedzieć ile ma lat? Oczywiście mozesz nie pisać. Zrozumiem. Edytowane przez Ollllciaaa Czas edycji: 2014-12-19 o 20:10 |
|
|
|
#83 |
|
Rozeznanie
|
Olcia same pieknosci
![]() Ewa kuruj się żeby do świat było ok ![]() Lui super takie wieści przed swietami ![]() Maciejka ja nie wiem co jest ale ja tez na rożne rzeczy ostatnio reaguje płaczem ![]() Mala super ta Twoja corcia! A z mężem kierowca wspolczuje... U mnie tata i brat jeżdżą...tata najczęściej w sobotę zjeżdża a w niedziele rano juz się pakuje i po obiedzie go nie ma... Takie życie w samochodzie ![]() Ja się narobilam a ok 18 usnelam i teraz nieprzytomna jestem...szok. |
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
hejo w nowym wątku
![]() wróciłam umęczona, dziś zmieniłam męża na 5godz, nacieszyłam się malutkim. Najbardziej pozytywna wersja wyjścia ze szpitala to 30/31 grudnia, także jeszcze przynajmniej 12 dni tż zabrał Andzie do kina i zdążył pozałatwiać parę spraw. a ja zaraz kładę Andzię i w końcu odpoczynek
|
|
|
|
#85 |
|
Konto usunięte
|
mała kochaną masz corcie
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ale najważniejsze, ze Malutki zdrowieje i powoli dochodzi do siebie Trzymajcie się, Logoasia, uważaj na siebie |
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Asia ehh szkoda ze tak na swieta
ale najwazniejsze ze lecza i juz jest poprawa
|
#88 |
|
Zadomowienie
|
Witam w nowym wątku
Ale dziś moja córcia sie wierci, jak mi dziś przywaliła gdzieś w okolice jajnika to aż się zgiełam w pół ałłłłł teraz ''skacze'' i sie rozpycha, aż dziwne że takie maleństwo ma tyle siły. |
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
tak maz wie ale nie łączy faktu ze jak się zdenerwuje to jest gorzej.
Co do świat u niego... Ja nie chce.oni nie maja ducha świat i wogole tam bym wolała przebywać jak najmniej.szkoda ze maz tego nie widzi i nie umie pojąć że tam czuje się zle,obco i na tyle niekomfortowo że nawet siku w nocy wole przetrzymać niż przechodzić przez ich pokój.a teraz bedzie to ciezkie
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Tutti takie silne te nasze dzieciaczki
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:52.

Słowo daje sprzątanie nie jest najważniejsze.
Fajne takie wieści 

czyli będzie tacierzyński 

. Życie jest niesprawiedliwe. Życie ją zmusza do oddania dziecka, aż się serce kroi 
tż zabrał Andzie do kina i zdążył pozałatwiać parę spraw. a ja zaraz kładę Andzię i w końcu odpoczynek