![]() |
#61 | |
Rozeznanie
|
Dot.: moj chlopak calowal sie z inna
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#62 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#63 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jezeli kocha miloscią prawdziwą to nie zdradza... chocby nie wiem co sie wokol dzialo.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
No to teraz ja.
Eris, przeszlam to samo rok temu. Poznalam cudownego chlopaka, nigdy wczesniej nie bylam zakochana w ten 'prawdziwy sposob', cale moje zycie wywrocilo sie do gory nogami, cudowne ![]() duzo czasu minelo, az wreszcie bylam pewna swoich uczuc i zwiazalismy sie ze soba. sielanka trwala [i trwa] nadal, jestem z nim od prawie 2 lat. ale pewnego dnia... ![]() pamietam dokladnie ta koszmarna sytuacje. w czerwcu rok temu sie bardzo rozchorowalam i nie widzialam go dwa tygodnie. wpadal tylko dac mi kwiaty, przyniosl slodkiego misia, martwil sie o mnie bardzo, pisal do mnie i wypytywal moja siostre co z moim zdrowiem. nie chcialam go wtedy widziec, bo zbyt zle sie czulam. i pewnego dnia on napisal mi, ze koniecznie chce sie ze mna zobaczyc..zobaczylam jego opis na gg, mial cos o tym ze jest skonczonym debilem...od razu wiedzialam o co chodzi, chociaz nie jest podrywaczem (wrecz przeciwnie, jest bardzo niedostepny) i nie dal mi nigdy powodow do zazdrosci. przyznal mi sie, ze podczas jakiegos tam wyjscia do knajpy, po paru piwach pocalowal swoja byla dziewczyne. potem dlugo, dlugo plakalam i nie moglam sie z tym pogodzic, swiat dla mnie runal. On bardzo tego zalowal, widzialam nawet jego lzy co bylo dla mnie poteznym szokiem, jeszcze wiekszym niz ten cholerny pocalunek. mowil, ze zaraz potem jak go pocalowala odepchnal ja...wierze mu, bo nigdy mnie nie oklamal. nie nalegal na nic, ale blagal zebym mu wybaczyla. napisal mi jeszcze dlugiego maila...przemyslalam wszystko i postanowilam sprobowac. od tej pory nie dal mi zadnego powodu do zazdrosci i nie zrobil niczego podobnego. przestal sie z nia w ogole widywac, rozmawiac. inna nachalna dziewczyne ktora za nim lazila tez splawil kategorycznie, chociaz nic miedzy nimi nie bylo. i teraz nie zaluje tamtego 'nie zostawie cie' ktore powiedzialam prawie 1,5 roku temu. moja historia pokazuje, ze wszystko da sie przejsc, a zaufanie mozna nadbudowac...moze warto czasem wybaczyc cos tak okropnego ![]() zycze podjecia dobrej decyzji ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
BAN stały
|
Trudna sytuacja hmmm
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Dać mu szanse możesz, a z czasem się przekonasz, czy coś z tego będzie, czy mu wybaczysz i czy będziesz mogła z nim być. Nie zakładaj na pewno, że z góry wszystko będzie źle. Każdemu może się zdarzyć taki wybryk... Pamiętaj, teraz wszystko zależy od Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Powiem tylko tyle. Wybaczyć możesz, ale nigdy nie zapomnisz.
![]() |
#69 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
To głupie ale jak byłam z kimś tez całowałam się z innym, za dużo alkoholu... Nie wybaczył mi tego, moze to dziwne do żadnego poczucia winy nie mam. Przyznałam się mu od razu, nienawidzę kłamstwa, a on to po prostu skończył
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
oj ja jestem pamietliwa i nie wybaczylabym raczej czegos takiego... z reszta strasznie boje sie zdrady, po czyms takim nie potrafilabym byc z nim dalej...
ale moze to juz zalezy od mojego charakteru... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Do ciebie, Boże, wznoszę mej modlitwy słowa:
spraw, by mój miły mocno, czule mnie całował! I proszą, niech przez niego łzy moje nie płyną: niech raczej umrze, niżby miał całować inną. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niedlugo na wizazu powstanie klub Voo-doo na niewiernych ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#74 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#75 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
witam wszystkich, wlasnie wrocilam od mojego ( nadal
![]() wybaczylam ale bylo ciezko, troche lez klotni, ale tez spacer po parku, mily wieczor, duzo rozmow i milych slow czyli to co lubie bardzo u niego bylo tez noszenie na rekach az sie zmachal biedaczek a i wiecie co kiedys on wycial nozem na drzewie serce i nasze inicjaly to bylo zaraz na poczatku naszego chodzenia, moze dla niektorych glupstwo ale dla mnie cos waznego bo nadal jest ten znak na drzewie w ogole nie nadszarpniety przez czas, wybaczylam ale jest trudno i bede ciagle pamietac, ale kocham go wiem ze zle zrobil ale wiem tez ze jest tego swiadomy widze jak sie stara wszystko naprawic i jak zaluje tamtego a u mnie jest tak jak na poczatku naszej znajomosci- powoli oswajam sie z dotykiem dziekuje wszystkim ze byliscie ze mna w tej trudnej sytuacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zycze Ci wszystkiego NAJ... Trzymaj sie cieplo. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
wiesz bylam w identycznej sytuacji tylko ze moj luby calowal sie z moja najlepsza przyjaciolka.Bylismy na jednej imprezie razem i poklocilismy sie 2 dni przed nia sadzilam wiec ze nie przyjdzie ale pech chcial ze przyszedl i stalo sie...moja psiapsiolke tez olal facet wiec ...zobaczylam ich razem..Boze co za okropne uczucie ,osobe w tym przypadku 2 osoby ktorym ufalam mnie skrzywdzily.Pozniej byly przeprosiny i tym podobne.Rozstalam sie z nim bo wiadomo wybaczyc mozna wszystko ale nei zapomniec i tak bylo przez pol roku, straszne 6 miesiecy .Kochalam go zreszta widzialm ze wzajemnie .Nie umielismy bez siebie zyc i zaczelismy sie spotykac na poczatku tak na probe i jestesmy razem do tej pory czyli 3 lata i 5 miesiecy i jest cudownie .Wiec naprawde czasami warto dac szanse.
Za to moja "psiapsiolka" przestala nia byc jak sie okazalo ( w trakcie tych 6 miesiecy) nie mogla zniesc tego ze z jakimkolwiek facetem jestem szczesliwa:/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:56.