![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: STYCZEŃ / Noworoczny wątek wymiankowy !!! Zapraszam !!!
Mogłabym pomyśleć nad torbą w kratę, ale nie wiem co Ci się u mnie spodobało i co to za torba - firma, jak ją wyceniasz, etc.
![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Raczej powinny być, napisz co Ci się podoba to skontroluję. O ile oczywiście wybierzesz tyle, żeby "uzbierać na kuferek" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Wymieniam sie tylko na rzeczy z wish, takze nic u Ciebie nie widze.
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
![]() |
#64 |
Wtajemniczenie
|
Nie mam żelu Organique i nie jestem pewna co do kremu pod oczy - mama się koło niego kręciła i muszę jej zapytać czy go przypadkiem nie otworzyła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Wtajemniczenie
|
Zapach mam z wymiany (wtedy był jeszcze nieotwarty), a w tych - o ile tylko jest taka możliwość - biorę pod uwagę regularną cenę z oficjalnego sklepu minus ewentualne zużycie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
Kochana, obawiam się, że to trochę za dużo
![]() Rimmel Scandaleyes cień w kremie z wygodnym aplikatorem. Kolor 006 rich russet. Nowy, z zabezpieczeniem. Pomadka Avon "Doskonałość absolutna". Kolor natural flush. Użyta raz w celu sprawdzenia koloru. Produkcja 050913 (ważne 3 lata). Pomadka Avon "Doskonałość absolutna". Kolor red velvet. Użyta raz w celu sprawdzenia koloru. Produkcja 141113 (ważne 3 lata). Peeling do ciała Love Me Green. Nowy, ale bez folii, bo wyciekło z niego trochę wody podczas transportu i chciałam to powycierać. Do 20.03.2015. Yves Rocher comme une Evidence edp. Początkowo 50 ml, zużycie na zdjęciu. Jest kartonik. Lanvin Eclat Perles - odlewka z wymiany, psiknięta kilka razy - zużycie na zdjęciu. * czerwony (678) Eveline colour show, nowy, 10 ml * czerwony (11) Bourjois anti-choc, początkowo 9 ml, maźnięty po razie na każdą dłoń Rimmel kupiony w SP - 20 zł, pomadka avon z katalogu 2 x 32 zł (ale liczę jako 30 bo maznęłam nimi po razie), peeling LMG - 50 zł (choć kupiłam go za 80 zł), YR jakieś 130 zł (mocno zaokręglone po odjęciu zużycia) to już 260 zł. Do tego odlewka Lanvin i dwa lakiery. Chętnie dołożę coś jeszcze, np. kajal, albo kolejny lakier do paznokci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
coś za chustę i Pięć nowych grzebyczków do przeczesywania rzęs lub brwi? Jaki jest jej stan?
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
martuska877
|
czarne buty chodzi pani o spzilki graceland czy z cyrkoniami sandaly?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.