![]() |
#61 |
BAN stały
|
Dot.: styczniowa wymiana
Zapomnialam wykreslic buteli juz nieaktualna. Wole mam:
Znikopis NOWY Grzechotka NOWA Tablet 1szt NOWY Kombinezon miś Co prawda już raz tu byłam ale no niech będzie spróbujmy :P podobają mi się u Ciebie - LOLITA LEMPICKA edp 60/100ml - Calvin Klein Eternity 80/100ml - Avon In Bloom edp 23/50ml i firanka ![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Powiem szczerze że najbardziej mi zależy na LOLITA LEMPICKA ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
niestety nie robię zdjęc na sobie, bo wystawione rzeczy na mnie nie pasują
![]() |
#63 |
BAN stały
|
tak dla potwierdzenia to jest ta :
http://www.perfumesco.pl/lolita-lemp...FScXwwoddSIAcA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
NUXE Nuxellenxe Jeunesse krem przeciwstarzeniowy 50ml NOWY
To mi jedynie w oko wpadło,nie wiem,co Ty na to. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
BAN stały
|
Wolałam sie upewnic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Witchdoctor
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Dzięki za odpowiedź ![]()
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Krem jest do 11.2016 a gra jest oznaczona jako 4+. Żeby było sprawiedliwie,mogłabyś coś oczywiście dobrać,ale nie wiem,czy coś jeszcze Cię w ogóle interesuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
niestety nic ;(
![]() |
#69 |
BAN stały
|
Podobne aczkolwiek nie takie same
![]() ![]() ![]() http://allegro.pl/lolita-lempicka-l-...047694162.html Sugerujemy się więc realnymi cenami czy cenami z allegro ? Bodajże 0-3 (a dokladniej to chyba waga tam jest podana) jutro sprawdze bo dzis nie mam jak. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Oj,ja mam 5 letnią córkę,ciuszków i akcesoriów dla tak małych dzieci już nie mam. Dopiero coś od 104.
---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Hmm,mogę mieć ewentualnie książki z bajkami w bdb stanie,ale to raczej też dla przedszkolnych dzieci. Już prędzej znajdę poza wątkiem coś dla Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Pod pachami 47, niżej 49. Noszę solidne M,mam biust D i jest na mnie za luźna,głównie w ramionach-nie wiem,jakie są Twoje ciążowe wymiary. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
BAN stały
|
Po 1 nie wyceniałam twoich perfum a bardziej chodziło mi o kolor buteleczki (niebieska czy fioletowa) bo szczerze mówiąc nigdy ich nie miałam i nie byłam pewna bo widziałam takie i takie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Dopuszczasz opcje wymiany - LOLITA LEMPICKA edp 60/100ml - Calvin Klein Eternity 80/100ml za ciuszki, pościel? jeśli tak moge porobic dokładne zdjecia i możemy ponegocjowac ![]() Znikopis NOWY Grzechotka NOWA Tablet 1szt NOWY kombinezon "miś" + moge dołożyć oslonki (jesli Cię dalej interesuja) a do porodu nic nie potrzebujesz do szpital? mam majteczki jednorazowe siateczkowe, podkladki na sedes (jesli nie interesuje Cię wymiana to ze szczerego serca polecam kup sobie bo mi życie tam chyba uratowały ![]() Z ciuszków tylko neutralne? dziewczece Cię nie interesuja? Napisz czy szukasz raczej bawełnianych typu body, koszuli czy raczej takich wierzchnich pajacyków welurowych itp. ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Mogę oddać termofor misia z wkładem z ziarenek do grzania w mikrofali nowy. Fajna sprawa wiem bo sama używam bo dostaliśmy aż 4 :P Z takich przydatnych dupereli mam jeszcze nowa przytulanka (pomocna do podtrzymywania butelki czy smoczka żeby dziecinie z buzi nie wypadł) niebiesko-zielony pies z babyono. ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Dałabym sobie reke obciac ze z Toba pisałam o oslonkach na sutki... Ok a In bloom za ciuszki tez odpadaja? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
BAN stały
|
Ze mną o nich pisałas :P chcialas te Osłonki na sutki 1 para mniejsze S
![]() ![]() Edytowane przez 23Paula23 Czas edycji: 2015-02-01 o 17:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
BAN stały
|
Nowe ale nie są w foliach bo były wyparzone i miałam je w szpitalu ale się nie przydały
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Tylko od razu uprzedam że ciuszki na zdjeciach będę pogniecione bo nie bede wszystkiego prac i prasowac do zdjec, trzymam ciuszki w workach próżniowych więc są pomięte oczywiscie przed ewentualna wysyłką doprowadze je do ładnego stanu ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Mój syn ma nieco ponad rok i już go to napewno by nie zainteresowało ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Białe ogrodniczki polarowe z zebra Koszulka na guziczki w biedronki Rampersik krótki rekaw i nogawki krótkie body z lwem z 5cio paku f&f pod spodem sa białe z lwem kombinezon ecri z misiami z bucikami dopinanymi na zatrzaski Kurteczka wiosenna na polarku buciki polarowe jasny braz z pieskami ogrodniczki grube ocieplane jeansowe Ogrodniczki grube ocieplane z pieskami Kombinezon brazowy z rekawiczkami Koszulka biała z brazowym z autkami ![]() body dlugi rekaw z pasy biala brazowe body krotki rekaw z cienkie paseczki jasny braz body krotki rekaw w kropeczki kolorowe body dlugi rekaw z pasy biala brazowe te co u góry ^ body jasny braz w krówki krotki rekaw spodnie ogrodniczki cienki jeans bluza polarowa cos miedzy szarnym a niebieskim pajacyk w fioletowe kwiaty rekawy mozna wywinac na raczki 6zdj to przyblizenie prawego rogu ze zdjecia 4 wiec 2gi raz zaznaczylas body krotki rekaw z cienkie paseczki jasny braz body krotki rekaw w kropeczki kolorowe body krótki rekaw w peski body krótki rekaw bezowe z apisem farm bluza ta co wyzej bluza polarowa cos miedzy szarnym a niebieskim skarpetki zielone x 2 buciki polarowe biale łapki biale z oddychajacej jakby siateczki skarpetki bezowe śliniaczek krówka ma odstajace uszka zapinany na rzep wszystkie rzeczy kóre zaznaczyłas sa 0-3mc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
Czesc kochana, dziękuję za zainteresowanie
![]() Znalazłam u Ciebie kilka rzeczy. W wątku kosmetycznym -zapachy (szukam czegoś ładnego) czyli lola lub calvin i lokówkę remington ![]() W wątku ciuchowym; wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=5901682&d=1422707602 wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=5901688&d=1422707810 wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=5901669&d=1422707411 nie wiem czy mozna podawać publicznie link do mojej strony z ciuchami, wiec wysyłam w wiadomosci prywatnej, bo mam duzo do zaoferowania ![]() _________________________ ___________________ Co do tej piżamki w czarno-czerw kratkę jest ona w poważnych negocjacjach, także podaję wymiary na płasko fioletowej pizamki ![]() bluzeczka długość 60cm szer w piersiach 47 Spodnie dł 93cm szer w pasie (guma) 37cm zalezy mi najbardziej na płaszczu, bo za tydzień wyjeżdżam i będzie mi potrzebna ciepła kurtka ![]() ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- PS-Jesli chcesz wymienić ck i lolę za inne zapachy to poza mexxem mam jeszcze nie wystawione bruno bannani dangerous woman ok 18ml ![]() Jeśli byłabyś zainteresowana, wyślę fotę ![]()
WRZESIEŃ 2015 Kosmetyki ![]() Styczeń 2015; ciuchy ![]() Najnowszy wątek ciuchowy -LIPIEC ![]() ______________ Odpisuj u mnie ![]() Edytowane przez korba3589 Czas edycji: 2015-02-01 o 22:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
Długosc całkowita 93cm, od krocza mierzac 72cm
![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Haha, dzisiaj ją wysyłam takze nie ma szansy ![]() na mnie płaszcz moze byc trochę za duży:/ tak jak mówię -zaproponuj tak żeby było dobrze, aczkolwiek powiem tylko tyle ze sukienkę i gorę od pizamy miałam na sobie raz ![]() ogolnie stan moich rzeczy -idealny/bdb! ![]() Jedynie granatową koszulę miałam na sobie kilka razy bo bardzo ją lubiłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
hej, jestem na kupnie fioletowego szamponu, więc napisz mi czy jesteś zainteresowana wymianą, bo nie wiem czy czekać czy kupować...
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
sorry ale jestem lewa i zle sie wymierzylam
![]() ![]() Zaproponuj jak mialaby w takim razie wygladac nasza wymiana -podoba mi sie tez u Ciebie ta szara sukienka, ale tak jak wspomnialam -aktualnie szukam plaszcza ![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- 93cm=długość całkowita, powiedz co chciałbyś dodatkowo ode mnie wzamian za płaszcz? Mam jeszcze kilka luznych sukienek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
BAN stały
|
przewijak przenosny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pd to tylko takie neutralne mam jeszcze więcj takich chłopiecych i tyle samo dziewczecych i to sa tylko 0-3 a gdzie tam reszta ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- No tak ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
Długosc całkowita spodni to 93cm, długość spodni (od krocza mierzac) to 72cm
![]() Niestety nie dodam tej bluzeczki, przepraszam, ale zastanawiam się nad wycofaniem jej... zobacz proszę u mnie post numer 20 i 21 tam są większe zdjęcia sukienek, pizamy i bluzy -moze cos z tego wpadnie Ci w oko? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
BAN stały
|
źle mnie zrozumiałas :P jeśli zalezy Ci na in bloom to zamiast tego może być coś innego nie wiem np jakieś zele pod prysznic czy coś podstawowego bo na nich mi jakoś szaleńczo nie zależy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Szczerze mówiąc średnio pasuje mi wymiana za ten swetr, bo jeszcze w nim chodzę i miałam tu raczej na myśli ze mam, ale nie wystawiam
![]() Ale jeśli inaczej się nie dogadamy, oddam go.. Chyba że cos z bluz i swetrow innego Ci się podoba to ostatecznie oddam nawet 2 rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
Hej, bluza reserved jest u mnie dostępna i ta bluzka medicine. Mnie zainteresował CAUDALIE płyn micelarny oraz AVENE Cleanance żel oczyszczający do skóry z niedoskonałościami. Chciałabyś się wymienić?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
BAN stały
|
Niani nie wymienię
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
Bluza reserved 54 pod pachami i 61 dlugosc, bluzka 53 pod pachami na 68 dlugosc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
To może ja coś zaproponuję:
ODE MNIE: tunika h&m, koszula cropp, piżamka, swetr szary, syoss i pharmaceris OD CIEBIE: płaszczyk, swetr, tunika szara. Zależy mi na czymś jeszcze poza płaszczem,bo lubie większe wymianki, a skoro podoba Ci się jeszcze coś u mnie to i ja mogłabym skorzystać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:48.