|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Ataki terrorystyczne: gdzie w kraju zachodniej Europy jest granica tolerancji?
Cytat:
Znałam kiedyś kilka takich zapatrzonych kobiet, przecież Koran tak nie mówi, przecież w Islamie nie o to chodzi, a ten mój to nawet nie jest wierzacy. Tyle sie nauczyłam przy nich o opatrywaniu ran i obdukcjach. Także jak słyszę takie gadanie u kogoś to jest koniec znajomości, ja nie potrzebuję takich emocji. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Konto usunięte
|
Dot.: Ataki terrorystyczne: gdzie w kraju zachodniej Europy jest granica tolerancji?
I milion chyba zapomniala ze jestem antykatolem nr 1. Wiec wez mi tu z laski swojej z pedofilami nie wyjezdzaj bo tak jak sie pluje tytaj o nienawisc muzulmanow tak sie pluje o Chazana i ekipe.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Konto usunięte
|
Dziwi mnie to, że jak była sprawa morderstwa Brytyjki przez Polaka to przez Wlk. Brytanię przetaczała się dyskusja o ograniczeniu napływu Polaków na wyspy. A przecież to była jedna osoba. A islamistów, których obecność jest groźna, jest znacznie więcej. Ale właśnie dlatego, że potencjalnie stanowią duże ryzyko, nie powinno ich tu być.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
I jeszcze wracając do idiotycznego stwierdzenia, że każdy muzułmanin sieje nienawiść.
Istnieje taki nurt w islamie (który dzieli się tak samo różnorodnie katolicyzm), który nazywa się ahmadija, liczący obecnie od 5 do 12 milionów wyznawców. tabum-tssss Tutaj również kończę dyskusję, ponieważ wy przecież i tak wiecie lepiej, znacie dziewczyny, które wyszły za muzułmanów i w ogóle widziałyście w telewizji. Samą i tylko prawdę, wiadomo. Ja natomiast mam za sobą próbę gwałtu, która na szczęście się nie powiodła, ponieważ smutny pan w bramie nie wiedział, że od jakiegoś czasu trenuję krav magę. Także dobranoc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eeee, Ty tak serio? ![]() Weź sobie poczytaj stronę "nie dla islamizacji europy", tam znajdziesz masę przykładów.
![]() Edytowane przez Lady in Blue Czas edycji: 2015-01-07 o 23:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Konto usunięte
|
I wiedząc, co muzułmanie robią z takimi kobietami po próbie gwałtu/gwałcie nadal ich bronisz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Konto usunięte
|
Co ma do tego twoja proba gwaltu
![]() Odplynelas na szerokie wody prujac sie do mnie ze bronie katolikow swoja droga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Orientuję się mniej więcej w części twoich poglądów, uważam cię za osobę racjonalną i twardo stąpającą po ziemi, dlatego nie mogę się nadziwić temu, jak łatwo ulegasz negatywnym stereotypom w tym przypadku. Sama zresztą też mam wiele do zarzucenia wielu grupom religijnym, ale tak samo nie trawię ludzi uważającym, że skoro jakimś zrządzaniem losu urodziliśmy tu, a nie gdzie indziej, mamy prawo innym ograniczać możliwości zmiany miejsca zamieszkania. Z których zresztą sami, jako Polacy, wielokrotnie korzystaliśmy, w ostatnim stuleciu - po zakończeniu wojny, po 1968, po 1981, po wejściu do Unii. Miałam szczęście, że nie urodziłam się w krajach bliskowschodnich czy w Afryce, ale to nie daje mi prawa odbierania innym szansy na zmianę życia. Serio. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
od 5:45 do 5:55
https://www.youtube.com/watch?v=AFZCT9KHvkA To mówi dużo, o tej kulturze. Każdy człowiek wywodzący się z naszej kultury nie przeszedłby sobie tak na spokojnie obok zakrwawionego mordercy z tasakiem(narzędziem mordu) w ręku.
<ciach_reklama> Edytowane przez Emir1994 Czas edycji: 2015-01-07 o 23:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do przemocy. Przemoc występuje w każdej grupie, niezależnie od religii. Tylko jak facet bije i jest Arabem to podkreśla się jego pochodzenia, a jak facet bije i jest hmmm Japończykiem to tego się nie robi? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
Wręcz przeciwnie.
Potrafię samodzielnie analizować różne fakty i sytuacje, nie potrzebuję posiłkować się czyimiś, nierzadko idiotycznymi, popisami elokwencji. Nie bronię też osób, które prześladują kobiety, ale rozróżniam je inaczej niż "muzułmanin - oprawca" i "niemuzułmanin - przyjaciel". ---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ---------- Bo Arab (który wcale nie musi być muzułmaninem nawet) ma genach zakodowane to, że kobiety są maltretuje. U pozostałych to zapewne kwestia błędu Matrixa... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Jakie rzetelne źródła "Nie dla islamizacji Europy" i Mariusz Max Kolonko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie kultura, a warunki życia mają tutaj znaczenie. Podczas wojny, kiedy ludzie dosłownie umierają na ulicach, widok zakrwawionego ciała raczej nikogo już nie szokuje. Edytowane przez milionmalychkawalkow Czas edycji: 2015-01-07 o 23:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Konto usunięte
|
Ja wymiękam, dyskusja z kimś tak głęboko przekonanym o swojej mądrości jest co najmniej uciążliwa. A i mądrości tu niewiele.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Polecam sprawdzić u źródła. Pooglądać al Jazeere, pooglądać jakieś filmy z bliskiego czy środkowego wschodu, pogadać z kimś kto jest muzułmaninem. Albo chociaż to http://blogs.spectator.co.uk/coffeeh...ampaign=buffer
Spojrzeć ze strony, która pokaże, że nie wszyscy muzułmanie to żądni krwi terroryści. O Polsce też dałoby się zrobić ładną stronkę "nie dla polinizacji Europy" w której to ktoś wrzucałaby informacje o tym co złego zrobili Polacy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Owszem nie wszyscy muzułmanie to terroryści, ale większość terrorystów to jednak muzułmanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | ||
BAN stały
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;49650802]No pewnie, ze bezpieczniej, w koncu ten sam kolor skory, wiec to nie rasizm. A przeciez rasizm jest taki zly, oj oj. Zyjemy w durnym społeczeństwie, ludzie zatracili zdolność wyciągania wniosków.[/QUOTE]
Oj tam, w Polsce nie jest tak źle. Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
sajkolidżist
|
Skąd masz te dane? Serio pytam, bo siedzę w temacie i nie znam takich statystyk.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
BAN stały
|
Cytat:
Chociaż część polskiej również czuje się winna za kolonializm. Największym kwiatkiem jeśli chodzi o uchodźców był słynny Simon Mol, bardzo bliski przyjaciel (w dosłownym tego słowa znaczeniu) wielu lewicowych działaczek i studentek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak - nie wszyscy muzułmanie to terroryści,ale ich zdecydowana większość ![]() Kiedy duńscy karykaturzyści kilka lat temu "obrazili" proroka Mahometa to muzułmanie wyszli na ulice z demonstracjami. I to było ok - takie prawo ma każdy. Ale teraz sięgnęli po broń - do tego prawa nie mają i mieć nie będą. Może to przekona Francję do powstrzymania napływu szczególnie Algierczyków do kraju - no chyba,że chcą kolejnych ofiar. I niech patrzy uważnie pan Cameron - walczy z emigrantami z Polski a obok ma większą i dużo groźniejszą hordę islamistów. A co do stronki o polakach to Gert Wildeers już dawno to wymyślił - to już passe. ![]()
![]() |
![]() |
#83 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam i wiem, że jakby to się stało na ulicy to każda polka wiałaby z tego miejsca a nie przechodziła sobie na spokojnie obok miejsca zbrodni. Cytat:
Państwa europejskie z głupim multi-kulti albo zmądrzeją albo w perspektywie kilkudziesięciu lat staną się kalifatami. Co do Islamizacji to się ona dokonuje stąd pomysły na prawo szariatu w niektórych miastach europejskich gdzie muzułmanie stanowią dużą grupę ludzi. http://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/wi...prawa-szariatu W europie powinno być tak jak mówił premier Australii w skrócie czyli możesz u nas mieszkać jeśli dostosujesz się do naszej kultury Judeo-chrześcijańskiej i zwyczaju, chcesz wprowadzać szariat itp. deportacja.
![]() |
![]() |
#84 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Spójrz sobie na mapę Afryki. Myślisz, że została stworzona z uszanowaniem przez kraje zachodnie podziałów plemiennych i religijnych? Na dodatek, kraje te na siłę próbowały prowadzić tam jedyny słuszny system - demokrację, która w Afryce po prostu się nie sprawdza. Nic dziwnego, że się tak tam kotłują. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeciwników aborcji też mordowano ale to, że zdarzy się chora jednostka po jednej czy po drugiej stronie sporu o niczym nie świadczy. Problem robi się wtedy gdy jest to działanie zorganizowane jak w przypadku terrorystów islamskich. http://wyborcza.pl/dziennikarze/1,84...cji_w_USA.html
![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zauwaz prosze, ze wyprawy krzyzowe byly w XI wieku i taki okres panuje u muzlumanow zabijajacych w imie Allaha wlasnie dzis, jakby ominelo ich ze mamy 2014 a nie 1096
![]() |
![]() |
#87 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Prawoe kazdy terrorysta W MEDIACH jest muzulmaninem. Media bardzo upraszczaja rzeczywistosc, by podniesc sprzedawalnosc niusa, rzetelnoscto czesto kwestia trzeciorzedna. W latach 70. Niemcami watrzasaly ataki terrorystycze Rotte Armie Fraktion, ktora niewiele miala wspolnego z jakakkolwiek religia. Terrorystami nazywano takze bojownikow IRY, a obecnie Paleatynczykow w Gazie i na Zachodnim Brzegu Jordanu. Osobie, ktora nie chce rozmawac ze mna, poniewaz ponoc sie wymadrzam moge tylko wspolczuc. Skoro przeraza ja to, ze wiem cos lepiej, to co to dopoero byl w szkole i na studiach? pisze z telefonu, wybaczcie brak ogonkow |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Max Kolonko jakis czas temu mowil ze czekajmy z zalozonymi rekoma az muzlumanski chlopiec przyjdzie do naszego domu by nas wyrznac za to ze nie jestesmy wyznawcami Allaha.
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Krzyczał, że robi to w imię Boga czy może modlił się na głos?
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
nie mówiłem? to był początek, dzisiaj znowu strzelanina i to gdzie? we Paryżu znowu!
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/strz...icjantow/579gg jak widać apel ISYS aby mordować w europie został przyjęty. ja w przypadkowego strzelca z AK-47 nie wierzę, bo to już czwarty przypadek gdy atakuje się obywateli Francji po apelu ISYS. Edytowane przez dominikmeller25 Czas edycji: 2015-01-08 o 08:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.