![]() |
#61 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 7
Cytat:
![]() ![]() Dziś na oddziale cala masa przeterminowanych... niektóre po 12 dni..jakie sa zle dziewczyny...a tu z nimi i tak nic nie robią..chyba dopiero po 14 dniach zaczynają cos działać.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Jestem.
Po drzemce wstałam i poszłam zmywać naczynia i zacięłam się nożem wpieprzonym ostrzem do góry do zlewu. Rozpłakałam się jak przedszkolaczek ze swojego nieszczęścia, opieprzyłam męża, że zawsze tak te noże wrzuca do zlewu bez pomyślunku i to już nie pierwszy raz i dalej w ryk...ryk i końca nie ma, bo paluszek zraniony! W końcu się uspokoiłam. No i poszliśmy na niedzielny obiad do indyjskiej, bo stwierdziłam, że dziś nie gotuję. Nie bo nie... nie mam ochoty. No i fajnie było, pysznie ![]() Pogadaliśmy sobie o różnych rzeczach... o teściowych np, jak w sumie mamy dobrze, bo obie się nie wtrącają, nie trzymają niczyjej strony, jeśli jest jakiś konflikt między nami. Nie ma że moja mama krytykuje mojego M, bo ja dla niej jestem najważniejsza, a jego mama mnie, bo syneczek mamusi. Naprawdę mamy szczęście, że obie kompletnie się nie wtrącają. Związki, gdzie trzeba wybierać między matką a żoną i ogólnie, kiedy trzeba się zmagać z jedną i drugą często nie dają rady. Żony wymiękają, więc się cieszymy, że jest jak jest. Zaraz biorę się za planowanie kuchni. Alunia, ja też wolę styl angielski, rustykalny w ogóle.. ale podoba mi się też nowoczesny ze względu właśnie na funkcjonalność. Fronty, owszem, chciałabym inne niż w tym linku, ale muszę się zastanowić nad jakimiś niekłopotliwymi. Zaraz sobie poplanuję, poprzeglądam ![]() Mala Ty to jesteś taka dobra kobieta - posprzątane, ugotowane, SKARB! Nie będe o Tobie opowiadać mężowi:P |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
Hej mamuśki. Witam się w nowym wćtku, choć starego nie wykończyłyśmy
![]() ![]() ![]() Martula ja mam dokładnie tak samo, nie mogę nagrać mojego żyjącego brzucha ![]() Zielona, dzięki za odp.ale ja z tel cały czas piszę i nie wiem jak to skopiować ![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Hej. Podczytuję was, ale nie miałam kiedy pisać. Widzę, że sytuacje się uspokoiły na razie. Też jestem za wrzuceniem fotek czopów Moja młoda po swojej "młodzieżowej imprezce" wczoraj na rodzinnej umierała wiem, wredna matka tak się nabija ale już jako pełnoletnia ma nauczkę, że musi ponieść konselwencje czynów dnia poprzedniego. Olcia, śliczna sukienka i pięknie w niej wyglądasz przyda się jakiś dodatek, ale to sama musisz pokombinować. Emdzik, współczuję choroby i sytuacji z teściami.Mi dziś opryszczka wylazła i nie wiem co z tym zrobić? Agata piękny ten kosz. Ja gdybym nie miała kołyski to też bym na kosz się decydowała. Aga fajnie że już prawie koniec remontu. U mnie właśnie dziś się zaczął. Tadzik właśnie kładzie tapetę w pokoju dziewczyn. To akurat szybko pójdzie. Gorzej będzie z meblami bo my nie kupujemy nowych tylko je przemalowujemy i najgorszd co może być, to zcieranie z nich lakieru. Zielona, ładna kuchnia. Chociaż ja wolę styl angielski. Mam meble kolor banan i strasznid się brudzą. Myję je co tydzień ale mają dużo więcej zagłębień niż te co wybrałaś, więc może nie będzie tak źle. Dziewczyny ja też się wczoraj czułam jak ufo, do córy przyszedł jej tata z obecną partnerką, jego mama (moja była t) i jego babcia, więc musiałam porobić sałatki, ciasta itd. Na szczęście mój kochany mąż bardzo mi pomógł Patrzyli na mój brzuch aż dziwnie się czułam. Ta partnerka obecna mojego ex siedziała normalnie wklejona w niego aż mi się śmiać chciało. babka nadawała ciągle z moim Tadzikiem a moja dx t. kurka tak rozgadana była jak nigdy podczas gdy byłam z jej synkiem. Nawet do kuchni za mną łaziła i gadała Ale córa cudny prezent od ojca dostała płytę zatytułowaną "pierwsze urodziny Gosi" i jak oglądałyśmy, to obie się popłakałyśmy ze wzruszenia. Jak była malutka, pożyczyliśmy kamerę na jej roczek, ale udało się pożyczyć na tydzień. To taka wielka jeszcze na kasety vhs. No i on porobił wycinki z tego nagrania i zrobił jej film na płycie, taki jak z wesel robiom. Podłożył jej ulubioną muzykę, zdjęcia..super wyszło. A na wieczór miałam już tak spuchnięte i bolące nogi, że nie wiedziałam co mam z nimi zrobić i gdzie je wsadzić.. |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Konto usunięte
|
ala super prezent to nagranie:p
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Też chce takie nagranie
#67 |
Zakorzenienie
|
Alunia.. suuuuper prezent..
![]()
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
Alunia bardzo fajny prezent, widac że się postarał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
Alunia
niedawno mialam opryszczke. Kupilam dozwolona w ciazy masc erazaban, polecam! Lepsza niz te zowiraxy itp co nie mozna, bez kitu! Mnie opryszczka w zyciu wyszla bardzo wiele razy i kurde mimo masci przeroznych wyprobowanych nigdy nie udalo mi sie jej zatrzymac i i tak franca rosla jak miala wyjsc mimo iz smarowalam jak dopiero miala wyjsc, a tym razem z ta mascia byla malusia bo masc sobie z nia pieknie poradzila. Takze naprawde super dziala. |
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() alunia sama chcialabym taki prezent ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
Wiecie co ), popralam te tetry kupione z roznych zrodel i powiem wam ze te lux to naprawde sa lux... reszta taki lekki shit, po 1 praniu i takie podziurkowane sa jak stare i uzywane :/ takze polecam jak cos te tetry lux, ja kupilam je w gemini za 2,99 szt (tyle ile te drugie w sklepie).
Wlasnie skonczylam prasowanie ostatnich rzeczy dla malego rozbojnika ![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Aaa, cukrzyki, znow skusilam sie na te babeczke, jak pomiar po obiedzie byl dobry to wszamalam jedna i po godzinie sprawdzilam i cukier luks ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Tż pojechał już do pracy i znowu zostałam sama
![]() Zrobiłam sobie michę budyniu czekoladowego i capię w łóżku ![]() Alunia no też przyznam, że fajny prezent zmontował Twój ex ![]() Aga nie mogę z Ciebie i Twojej teściowej ![]() Madzia a Tobie jak nic nie pomaga, a jest nawet gorzej, to idź może do lekarza, może coś Ci da? Ile można się tak męczyć przecież
#73 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki Hope, jutro się przejdę do apteki. Na razie smaruję pastą do zębów, teź mi często pomagało. Niestety'ja też z tych co często miewają i już się cieszyłam, że w ciąży nie miałam a tu bach!
![]() No chociaż z tym prezentem się postarał ![]() Ja też nie chcę rodzić jeszcze w tym wątku. Mogę tak 13 lutego ewentulnie ![]() Ja też mam 2 te woombie i 2 podobne otulacze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i miałam jeszcze kolorowe tetry z róznych źródeł i najlepiej wytrzymały pierwsze pranie te, które były w trójpakach - któraś z dziewczyn polecała - dwie kolorowe+jedna biała za 9,90 zł ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Wtajemniczenie
|
Mlebi tylko faktycznie jak cos warto upiec wiecej bo niestety sam moj tz zjadl mi juz polowe
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Wtajemniczenie
|
No jasne ze tak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Ja idę robić budyń śmietankowy a do tego wisnie mniaaam
#81 |
Wtajemniczenie
|
Ewa zaraz sobie spróbuję czy mi wyjdzie ładny kwadracik
![]() Aga genialną masz teściową ![]() Łóżeczko rozłożone ah jak cudownie jest ![]() ![]()
#82 |
Zakorzenienie
|
:)
A my już po urodzinach. Było dobre jedzenie, słodkości, było sto lat
![]() ![]() Migotka, Alunia, dziękuję ![]() ![]() Aga, pyszny obiad miałaś mniam! Mala, dobra z Ciebie żona ![]() Alunia, piękny prezent ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: :)
My z siostrą miałyśmy nagrane 5 urodziny, tym sposobem mam nagranie jak mam 3,5 roku i 5
![]() ![]() Ewa to pierwsze kółko to te hmmm niezwykłe które trzeba zacisnąć? Trochę nie po ludzku pisze ale na pewno będziesz wiedziała o co chodzi ![]() Umoczyłam dziobala w winie Tż produkcji i normalnie bajka ![]() ![]() Nie mam pomysłu na kolacje ![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Brakuje nam do łóżeczka tej płyty która oddziela łóżeczko od szuflady ![]() Będzie na razie wszystko widać ![]()
#84 |
Zakorzenienie
|
Paulina, też napiłabym się winka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
Ojjj ja też duuuuzo bym dała za winko...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Rozeznanie
|
Ja to juz śnie o winku po nocach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Wtajemniczenie
|
A ja za piwko
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
Ale mi smaka zrobiłyście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny super ze jedne i drugie urodxziny się udaly
![]() Ja dzisiaj odwiedziałam cmentarz, babcią i jeszcze rodziców i załapałam sie przypadkiem na kolędę :P ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Ja bym się napiła tego, które robiłam w zeszlym roku bo jest taaaaaakie pyszne! winko z kwiatów mlecza mniaaaam!
#90 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja coś czuję ze Młody w pierwszym tygodniu życia dostanie juz odciagane mleko bo nie wytrzymam widoku wina w szafce ... będę wyrodną matką ![]() Ale jednorazowo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.