![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspaniałe stulecie, TVP1
Wspolczuje tej kobiecie, bo co by nie zrobila, to zawsze ktos bedzie niezadowolony. Hurrem ja wykorzystuje, Mahidevran terroryzuje, a Ibrahim to juz calkiem poszalal.
![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Biedny Bali Bey. Bardzo smutny wątek. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ogólnie Ibrahim jakoś tak "dziadzieje" ![]() Nigar zbyt zadowolona nie była na wieść, że ma wyjść za mąż. Rozumiem, że się zakochała w Ibrahimie, ale mogłaby mieć własnego chłopa, dom i żyłaby sobie z daleka od pałacowych intryg i nieżyczliwych osób traktujących ją wyłącznie jako narzędzie do swoich celów. Co do Armin, to myślałam,że wyzdrowieje. Szkoda jej. Nudzi mnie już wątek z Izabelą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wątek z Izabelą niedługo się skończy, chociaż akurat ja jestem zawiedziona tym w jaki sposób... Właśnie kończę oglądać 2 sezon i trochę jestem zawiedziona, zwłaszcza zachowaniem Sulejmana ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
od razu wyobrażam sobie jakie emocje nią targają, jest mądra, mimo tego, że zakochała się w ibrahimie nie straciła rązsądku zresztą, gra na dwa fronty, jak korzystniej dla niej samej, nie odcina się od hurrem, bo wie, że moze coś jeszcze ugrać ![]() Cytat:
nieto że dziadzieje, to jeszcze takie śmieszne zachowanie np. tu ściemnia do hurrem, ale flirtuje tez z izabelą
![]() |
![]() |
#66 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Hej!
![]() Ja również wciągnęłam się w ten serial. Nie mogąc się doczekać kolejnego w tv zaczęłam oglądać kolejne na yt, obecnie jestem na 56 odcinku i czekam na następne ![]() ![]() Już o Izabeli zdążyłam zapomnieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Z tego co czytałam to po hiszpańsku są przetłumaczone ![]() ![]() Dobrze, że historia z Efsun się skończyła, bo miałam jej dosyć. ![]() Edytowane przez Chloe_7 Czas edycji: 2015-02-07 o 17:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Widziałam jeden odcinek z dubbingiem hiszpańskim i jest okropny, mam nadzieję, że znajdę z napisami, potem będę szukać ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, może byście tak więcej na biało pisały
![]() Niedługie zakończenie wątku Izabeli, zmiana aktorki grającej Hurrem, kwestia Gulsah i tego, że wkrótce zmieni front - do jasnej anielki, to moim zdaniem są wszystko spoilery ![]() Od paru stron to strach czytać wątek, żeby powoli całej fabuły nie poznać. Piszcie na biało, plisss.
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
A ja uwielbiam spojlery :-D:-D:-D powinnam zalozyc nowy watek "wspaniale stulecie - spojlerownia" :-D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
Wystarczy, jeśli zaznaczysz na biało co gorętsze informacje
![]() ![]() ![]()
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#79 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
Dołączam się, też wciągnęłam się w ten serial. Chyba również zacznę oglądać na yt, szczególnie biorąc pod uwagę to, że na tvp jest lektor. Nienawidzę lektora, też tak macie?
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
Dzięki za białe spoilery
![]() ![]() ![]() Nameria, ja też za lektorem nie przepadam, chyba że jest naprawdę dobrze nagrany (Łukomski!). Niestety w przypadku WS to ten sam facet, co czytał Modę na sukces i jakoś tam dziwnie się ogląda ![]()
![]() |
#82 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mustafa nie weźmie ślubu z Aybige. Już widzę, że pewnie będzie mnie irytować Mihrimah w przyszłych odcinkach, aktorka grająca ją ma taką dziwną urodę chytrego lisa ![]() ![]() Lektor mnie nawet nie wkurza, bo mimo wszystko przebijają się głosy aktorów. Za to widziałam odcinki z dubbingiem po hiszpańsku! To jest dopiero katastrofa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Hurrem mimo wszystko lubię - nie wiem dlaczego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja co do Hurrem mam mieszane uczucia, raz ją lubię, a raz nie. Za to wkurza mnie brak konsekwencji u Sulejmana, Mahidevran ukarał za to, że chciała się pozbyć Hurrem, a Hurrem zabiła Izabelę i nie poniosła żadnej kary ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
Porzuciłam oglądanie na youtube i teraz oglądam sobie z doskoku na tvp. I zauważyłam pewne niechlujstwo w edycji serialu, czasami nie wytną kawałka jakieś usuniętej sceny np. był taki fragment jak Mahidevran czesała włosy przez sekundę i potem hop! następna scena
![]() Za to stroje mają naprawdę piękne, kurde, nawet taka Sansa z GOT przez 3 sezony pomykała w tej samej kiecce, a tu elegancko, w każdym odcinku inny ałtfit. Szczególnie podobają mi się wdzianka Sulejmana (sam Sulejman już mniej ![]() Czy tylko dla mnie Hurrem wygląda czasem jak przebrany facet? ![]() Sorry Hurrem. Ten Bali Bej niezły towar, osobiście nie zauważyłam jeszcze u niego objawów łysienia, tak jak tu było przez kogoś wytknięte. Szkoda, że nie wyskakuje z ciuchów. Zamiast niego mieliśmy Ibrahima w alkowie...ble. Najfajniejsi są chyba Nigar (choć trochę rozczarowała mnie tym szałem macicy do Paszy) i Sumbul Aga.
![]() |
#86 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mnie wkurza dwulicowość Nigar i jej okropna suknia w paski, którą ma prawie w każdym odcinku, teraz na dodatek ten niby golf, fuj ![]() Ibrahim według mnie niestety urodą nie grzeszy, ale pasuje do swojej roli. A Sumbula lubię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Konto usunięte
|
Witajcie,
mnie tym serialem zaraziła mama ![]() Podoba mi się Izabela. Jej oczy i usta ![]() Hurren to taki babochłop. Potężna baba, ale gra świetnie. Widać że wczuła się w rolę. Lubię Ibrahima, nawet z wyglądu jest niezły. A najbardziej irytują mnie tych 2 facetów w haremie. Jeden taki gapa na usługach Hurren, drugi gejowaty mocno. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
Tak mnie zastanawia. Ok to jest harem, więc te kobiety mogą chodzić odkryte ale czy mogą pokazywać się tak każdemu,. Przecież tam jest służba, są różni mężczyźni a one są muzułmankami. Wiecie może jak to jest z tymi zasadami?
![]() |
#89 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do Nigar - mnie jej żal... Cytat:
Co do 'pokazywania się' jeszcze - są sceny też w serialu, gdy np. sułtanka rozmawia z wróżbitą i są oddzieleni parawanem, ona dodatkowo ma zakrytą twarz chustą. Rzeczywiście nie zawsze się do tego w serialu stosują. Ogólnie jest to 'troszeczkę' inaczej pokazane. Edytowane przez Chloe_7 Czas edycji: 2015-02-10 o 20:18 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A Ibrahim sypia ze swoją żoną w jednej komnacie co niby też nie powinno mieć miejsca jeśli dobrze się wczytałam.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:48.