![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: ... Motylek ...
zaznaczam ze pozostaje neutralna dla tej dyskusji, ponny poprosila zebym to wkleila bo jej przykro przez oskarzenia w strone froggie, wiec sie zgodzilam .Wklejam...
TO SLOWA PONNY: >>>>" Miałam nie pisać ale napisze jeszcze raz. Froggie i ja to 2 różne osoby Niech administrator posprawdza wszystkie logi z ostatnich dni (tygodni) i wtedy się okaże, jak jest naprawde. Ja mam IP 81.219.70.(70-80) Naprawde nie wiem jak to było możliwe żeby przez 2 miesiące pisać z jednego IP i żeby admin tego nie zauważył ![]() ![]() ![]() Mam nadzieje ze wklejajac to nie lame regulaminu, bo bardzo mnie prosila- jezeli tak to prosze usunac te wiadomosc.
#62 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
miałam podobną sytuację na innym forum-dwie różne osoby, to samo IP , w tym samym czasie zalogowane ( jedna broniła drugiej, atakowała osobę która naraziła się tamtej
![]() da się tak zrobić, jak mi wyjaśnił admin ...nie wiem ja się na tym nie znam. Ale za dużo zbiegów okoliczności jak dla mnie. papryczko, a czy Dolly użyła jakichś wulgaryzmów? Rozumiem że mogła stracić panowanie nad nerwami i wcale jej się nie dziwię |
![]() ![]() |
![]() |
#63 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
- zachowanie Ponny nie odpowiada moim standardom, a już szczególnie chorobliwe czepianie się moderatora; - prawdopodobieństwo powtórzenia IP wraz z zauroczeniem współużytkowniczką tego samego IP jest... jest? Praktycznie go nie ma; - poza wizaz.pl jest olbrzymi internet, gdzie być może Ponny się doskonale zaaklimatyzuje, czego jej szczerze życzę, bo nie lubię banować kolejnych klonów. Z mojej strony EOT. Dolly - jeśli z Twojej również, zamknij wątek proszę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
papryczko, moderator to też człowiek prawda?
może troszke za mocno się uniosłam (za co przepraszam) ale już nie wytrzymałam z tą dziewczyną, bo co nie napisze to jej się nie podoba! OK... jeśli byłaby długo na forum to jeszcze bym zrozumiała że mnie nie lubi, ale jest NOWA i tak naprawde nie zna mnie ani żadnej z nas na tyle żeby od razu z góry oceniać Zamykam wątek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.