![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze pasje:)
-sport
-historia i architektura mojego miasta, uwielbiam stare kamienice ![]() -namiętnie oglądam filmy ![]()
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
Moje pasje...
![]() ![]() -sport!!! moja wielka miłość, szczególnie bieganie, jestem maniaczką tej dyscypliny ![]() ![]() -muzyka-punk i inne ciężkie jej odmiany. uwielbiam mocną i szybką muzykę ![]() -śpiew-co ciekawe, śpiewałam w teatrze i to nijak ma się do mojej punkowej wieloletniej miłości ![]() -książki-standard...chyba prawie każda z nas to kocha ![]() -matematyka i informatyka-uwielbiam liczby i rachunki... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Francja.. jej kultura, język, kulinaria... kocham ten kraj i na 80% jestem pewna, ze kiedys zamieszkam w nim
![]() ![]() moja pasja jest taniec, niestety w moim miescie nie ma warunkow by sie rozwijac w tym kierunku. lubie dobre ksiązki, w sumie czytam non stop, gdy sie nudze i kiedy nie mam czasu ![]() ![]() no i pasją jest moje zycie, choc nie zawsze mnie ono zachwyca. Edytowane przez ufcio Czas edycji: 2007-08-10 o 18:43 Powód: dojrzałam. ;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
No fajny temat, oto moje pasje:
*dobra książka (pochłaniam je w całości ![]() *dobry film (średnio 2 razy w m-cu jesteśmy z moim TŻ w kinie, a dziesiątki razy oglądamy filmy na DVD) *TAROT i ogólnie ezoteryka (czary, kabała, runy itd.) *muzyka (kocham śpiewać) i taniec *ostatnio (a raczej od 3 lat) turystyka *kultura i cała specyfika Indii (moje życiowe marzenie-pojechać tam) *kocham zakupy ![]() Jest wiele inych rzeczy, ale te są najważniejsze ![]()
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
-> hiszpański, a za tym idzie zainteresowanie Hiszpanią i krajami Ameryki Łacińskiej, tamtejszą literaturą, muzyką, polityką, wszystkim
![]() -> parapsychologia, szeroko pojęta, reinkarnacja, channeling, ld, obe, hipnoza, rozwój duchowy... -> książki, zwłaszcza związ. z pkt. 1 ![]() -> muzyka, zwłaszcza związ. z pkt. 1 ![]() -> polityka, historia XX w., zwłaszcza dyktatury, totalitaryzmy, holocaust -> internet -> portugalski -> zwierzaki hehe |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#69 |
Przyczajenie
|
snowboard , snowboard , snowboard nad życie!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
a oto i moje:
1) muzyka . . . 2) taniec (choc niestety amatorsko) 3) podróże (poznawanie nowych miejsc-uwielbiam to) 4) ksiazki (och czytanie!!!) 5) fotografowanie (choc tez amatorsko) 6) uwielbiam rysowac (oj jak dawno tego nie robiłam, ![]() ![]()
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Rozeznanie
|
Hm moją pasją jest muzyka i granie na instrumentach, normalnie uwielbiam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
- gotowanie
![]() - historia starożytna - czytanie i pisanie wierszy - książki (najbardziej biografie) - Szwecja ![]() - od niedawna łyżwy i narty ![]()
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
-Muzyka
-Ciuchy, kosmetyki, biżuteria i te babskie sprawy ![]() -Zwierzęta, szczególnie koty ![]() -Pisanie pamiętnika -Filmy - zwłaszcza komedie i horrory -Kiedyś projektowałam wszystkim znajomym blogi, ale już raczej mi przeszło -Język niemiecki -Obozy koncentracyjne i holocaust - wiem na ten temat wszystko i przeczytałam prawie wszystkie książki o tym -Sport oglądany oczywiście w tv, szczególnie siatkówka męska i żeńska, a także lekkoatletyka -Od nowego roku mam nadzieję, że moją nową pasją stanie się fitness ![]() Trzymajcie za mnie kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
![]()
Moje:
--Książki-nie wyobrażam sobie życia bez nich-Agatka teraz aktualnie --Muzyka-świat bez niej?Nie nie nie! --Geografia i historia-tak bardziej życie codzienne ludzi w poszczególnych latach i genialni przewijający się wśród tych zwykłych ![]() --Gotowanie --Zwierzaczki-kocham je wszystkie --Psychologia-na codzień ![]() A ostatnio chciwie czytam o zachowaniach ludzi w rozmaitych ekstremalnych sytuacjach i analizuje te ich cenne doświadczenia-->np Blondynka śpiewa w Ukajali.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
1. Francuski
2. Francja (nigdy nie byłam, ale te parki, budowle, i... centra handlowe! ![]() 3. Jeszcze raz francuski:p 4. Literatura! Kocham zarówno czytać jak i pisać! (nie tylko do szuflady ![]() 5. I od niedawna aktorstwo... A może skoncze akademię teatralną w Warszawie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Wtajemniczenie
|
- oczywiście muzyka i gra na fortepcu.
- maniakalne czytanie nabokova - fotografia artystyczna - filmy (pisanie, czytanie, myślenie o nich ![]() - a ostatnio naszło mnie na gotowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
![]()
Pierwsza i najwieksza to chyba podroze
![]() ![]() Druga to sporty wodne ![]() ![]() ![]() ![]() Trzecia pasja to fotografia ![]() A zbieram swieczki i pocztowki (tych mam prawie 2 000 ![]()
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
no to i ja napisze liste moich pasji
![]() * malarstwo, rysunek itp, wszystko co zwiazane z lepieniem, malowaniem i tworzeniem ![]() * mkijaz , moda i te kobiece sprawy ![]() ![]() * sztuka (renesans, barok przede wszystkim) * szybkie motory ![]() * sport - siatka * mój ukochany TŻ oczywiscie... ![]() * biologia * podrozowanie ( a najbardziej lubie jazde pociagiem ![]() * góry * fotografia ( ale tylko amatorska ![]() * projektowanie wnętrz Pozdrawiam wszystkie pasjonatki czegokolwiek ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#79 | ||
Rozeznanie
|
Moim największym zainteresowaniem jest mój YŻ-cik
![]() a potem: -wizaż (zdobienie akrylem,makijaż) -moda i uroda ![]() -muzyka -wypady -coś związane z humanizmem ![]()
Nikt mnie nie poznał i nie zna mnie za dobrzE Nie ważne co osiągnę,co stworzę,co zrobiĘ Dla ślepych głupców pozostanę taka samA Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM Taka już jestem..i to właśnie jA
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Moje pasje i pasjątka
![]() -parapsychologia i psychologia(zwłaszcza reinkarnacja-swego czasu szukałam wszędzie dowodów,ogladałam programy na ten temat,czytała ksiązki tematyczne;możliwości ludzkie,autotrening i wiele innych) -praca nad soba,samodoskonalenie -ksiązki(czytanie,swego czasu też cos skrobałam ![]() -filmy(zwł,horrory;uwielbi am oglądać,rozmyślać jak ja bym to nakręciła,jakie sa niedociągnięcia,co było złe a co do pochwalenia) -mój pies ![]() -marze o podróżach(narazie dużo miejsc nie zobaczyłam,ale jak mam okazję to zawsze korzystam) -zbieram aniołki(ale tylko te darowane) -bardzo lubię grać(czasami nawet coś udaję,płaczę na zawołanie-ot taka praktyka ![]() ![]() -języki(chłone jak gąbka angielski i marze o nauce włoskiego i hiszpańskiego-bo to główny język w Ameryce Południowej,a tam chciałabym kiedys na dłużej zabawić) -wizaz.pl(moja miłość) -ciuchy i kosmetyki troszeczkę -uwielbiam tańczyć ![]() To tyle,ale cały czas odczuwam że jeszcze to nie to i że nie robię czasem zbyt dużo dla mych pasji. Dziewczyny a jak Wy "spełniacie" te pasje tzn. jak np. Irlandia czy Francja może byc pasją co robicie w tym kierunku? Czytacie o niej,oglądacie filmy na jej temat... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie pasja to mocne słowo. Jak zobaczylam ten watek, na mysl przyszla mi tylko jedna rzecz, ale jak poczytalam wasze wypowiedzi to juz calkiem sie pogubiłam
![]() ![]() Moją pasją jest turystyka. Niestety moje zasoby finansowe narazie nie pozwalaja mi na liczne podroze, ale gleboko wierze ze kiedys sie to zmieni. Uwielbiam czytac podroznicze pisma, ogladac tego typu programy, przegladac zdjecia miast w Polsce i krajow w ktorych jeszcze nigdy nie byłam... O dziwo szczegolnie jestem zafascynowana naszym pieknym, chociaz wciaz niedocenianym krajem. Geografia Polski też jest moją pasją. Z przyjemnoscia ucze sie tego, co dotyczy Polski. Az mi się coś robi kiedy jakiegos zjawiska nie potrafie zrozumieć ![]() ![]() Uwielbiam też fotografować, ale raczej nie poglebiam swojej wiedzy z tego zakresu. Fotografuje dla przyjemnosci, zalezy mi przede wszystkim na uchwyceniu jakiejs chwili. Zdjecie nie musi byc artystyczne i swietnie zrobione. Najwazniesze aby przywolywalo wspomnienia.
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
No ja tez nie do końca wiedziałam co napisac.Wyszło bardziej na to ,że wypisałam swoje większe i mniejsze zainteresowania.
A moja pasja to chyba psychologia i parapsychologia(w szerokim znaczeniu). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
Hmm... ja chyba nie posiadam typowych pasji, ktorym byłabym wierna do bólu. Mam takie zmienne nastroje i w własnie od nich jestem w pewnym sensie zależna. Jesli coś to:
* alkohole ![]() * fitness ![]() * ksiązki ![]() * Indie ![]() * joga ![]() * makijaż ![]() * zakupy ![]() ![]() Jak jeszcze cos sobie przypomne to napisze :P
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
![]()
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
przez przypadek dodalam posta wyzej :P
czyli moje pasje to: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() uhhh...co ja bym bez tego zrobila? ![]()
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
wizaz
![]() psy ![]() podroze(uwielbiam) psychologia i parapsychologia(uwielbiam obserowowac ludzi (w samolocie na ulicach w autobusie a takze ich sluchac-wierze tez w zjawiska parapsychologiczne) gry komputerowe fantasy makijaz i moda taniec film muzyka fotografowanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
1. Rower
![]() ![]() ![]() 2. Piłka nożna .... czasem tak myśle że to jest bez sensu ...co dwa dni grają te same zespoły a ja ogladam każdy mecz ![]() ![]() 3. Moje autko ![]() ![]()
![]() |
#88 |
Wtajemniczenie
|
psy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
hhhmmmm moje pasje oj sporo ich.......
-makijaz ![]() -kosmetyka ciala i dłoni ![]() -masaż -moda -koty -wędkarstwo ![]() -ksiązki -muzyka -taniec -wystrój i projektowanie wnętrz -teatr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zadomowienie
|
*literatura-rozna zaleznie od nastroju ale nic z rodzaju fantasy
*poezja *koty- a kiedys jezdzilam konno przez pare lat,troche zaluje ze zaprzestalm bo bylo to moja wielka pasja * nie lubie seriali brazylijskich ale uwielbiam ten jezyk i z tego powodu ogladam jakis dziwny serial na tvn o 16 ![]() *samochody, lubie jezdzic samochodem *nocne spacery- ostatni nocny spacer -poczatek stycznia 3 w nocy ,narazie czekamy do wiosny ![]() *swiece,kadzidelka ,kwiaty,butelki po alkoholach *wizaz ![]() *kosmetyka,moda
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:40.