![]() |
#61 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XIII
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
Ja też już po śniadaniu teraz trzeba odpocząć. Później zabieram się za sprzątanie, kot byl z gościami wiec trochę syfu jest a i prania jeszcze więcej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 | ||
Konto usunięte
|
też się przywitam w nowym
![]() zaczęłam dziś 34 tydzień i az by mi się chciało powiedzieć jak zwykle wcześniej że "nic jeszcze nie mam dla dzidzi",czym nieźle TZta irytowałam ![]() ![]() nie mama tylko m.in. takiego małutkiego kombinezony na wyjście ze śzpitala, mama rozmiar 0-3 m-ce ale on od czubka głowy do pięt ma 67 cm. Możecie mi poradzić, dziewczyny, czy taki styknie, dziecko sie nie utopi w dyskomforcie, czy jednak mniejszego szukac? Hanka, ty moja "rówieśnico ciążowa" ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Witam sie i ja
![]() Noc nie przespana cały czas się budziłam o 3 popatrzyłam na zegarek i nie spalam nie wiem kiedy usnęłam ale długo się męczyłam... Piers która mnie bolała moczyła koszulkę cały czas praktycznie i mnie denerwowała ale przynajmniej boleć przestało ![]() No i kruszynka moja też nie spała razem z mamą... ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- [1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;50375092]też się przywitam w nowym ![]() zaczęłam dziś 34 tydzień i az by mi się chciało powiedzieć jak zwykle wcześniej że "nic jeszcze nie mam dla dzidzi",czym nieźle TZta irytowałam ![]() ![]() nie mama tylko m.in. takiego małutkiego kombinezony na wyjście ze śzpitala, mama rozmiar 0-3 m-ce ale on od czubka głowy do pięt ma 67 cm. Możecie mi poradzić, dziewczyny, czy taki styknie, dziecko sie nie utopi w dyskomforcie, czy jednak mniejszego szukac? Hanka, ty moja "rówieśnico ciążowa" ![]() ![]() ja mam kombinezon 62/68 i tez mi się wielki wydaję... ale ma podwijane rękawki więc obstawiam że styknie najwyżej bd smiesznie wyglądać ale to tylko na chwilkę się założy więc może wytrzyma nie drząc się ![]()
![]() |
#65 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja jem sniadanko i potrm sie smaruje i ubieram i lece z Kapryskiem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() btw.- tez sie wczoraj i dziś zajadałam sałatką Fightless ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;50375312]tez chyba na razie przy tym moim zostanę, najwyżej będzie mała miec luźno w nogach
![]() ![]() btw.- tez sie wczoraj i dziś zajadałam sałatką Fightless ![]() ![]() Niby tak ale po poludniu juz sie robi nieciekawie. Zaczyna wiac..:/ |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki a zauważyłam że jak robię siku to na koniec siusiania mam upław dziwnej konsystencji Jakby rozpuszczonej tabletki białej takie jak sie polopiryne rozpuszczało na łyżeczce wody to takie coś pod koniec sikania mam dość dużo tego.. spotakała się któraś z czyms takim lub poodbnym? bo ciutkę mnie to niepokoic zaczyna
![]()
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() ![]() Od 8 już nie śpimy zjadlam śniadanko i Tż pojechał do pracy ![]() Gratuluje rozpoczętych tygodni ![]() Dziś jakis dziwny dzień a mialo słońce świecic, może jeszcze wyjdzie, słyszałam że pod koniec miesiąca ma wrócić zima ![]()
#70 |
Zakorzenienie
|
GOCZEK ja też mam trochę za duży kombinezon i jest on typowo zimowy wiec nawet nie wiem czy z niego skorzystamy. Jakby bylo ciepło to założę na body i pajaca dodatkowy puchaty spioch i w foteliku przykryje kocykiem tylko.
GOSSIP ja mam takie właśnie upławy ale to przez luteine która mi wycieka. Jak nic nie bierzesz to dziwne to trochę szczególnie przy sikaniu.
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Auto zostało pod przedszkolem, musze tam jakoś dotrzeć ![]() Goczek - ja mam kombinezon 0-3 m-ce ale jest nieduży chociaz na pewno luźny dla noworodka, ale to akurat plus, łatwiej sie ubiera i dziecku wygodniej Madzixx - mi z tych imion akurat żadne szczególnie nie pasuje, ale najmniej Klara (kojarzy mi sie z ciotką-klotką w duzych okularach ![]() U mnie piękna pogoda, słońce świeci od rana, Jest kilka st.na plus.
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Pisze i pisze i mi nie dodaje.. ![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- O dodalo wreszcie ![]() Ja juz od rana w trasie. Pit zawieziony i przeglad mojej foczki tez zrobiony ![]() GOCZEK ja mam na 62 kombiak í pewno bedzie ciut za duzy ale maluszkowi to zupelnie nie powinno przeszkadzac. Ja swoich karmilam przed wyjsciem jak wypis mialam i na spiocha ubieralam to nawet nie wiedzialy ze juz w domu sa ![]()
#73 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no u mnie juz tak nie leci na szczescie ![]() A to niedobry wizaz. Ja poczytalam opisy porodow lutowek i sie nie boje wcale ![]() Na 16 jade do koleżanki malutka wczoraj 2 miesiące skończyła ![]() Moze niedlugo wyskocze na miasto kupilabym wanienke.
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
MADZIX z tych 3 to Ala jak bym mialam wybierac. Klara i Lidka To jak dzíewczyny písaly ciotka klotka stara panna..
#75 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
to chyba tam wypada 56 ale tez sie duzy wydaje ![]() MADZIXX a mi sie z tych imion Klara najbardziej podoba, dobrze sie kojarzy ![]() Popijam sobie kawke i zajadam ciastka, ktore zostaly po wczorajszej imprezce. No i witam sie w 34 tygodniu ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
BLACK no nie dobry! Od 9 sie dobic probuje! Mam bujna wyobraznie bo jak przeczytalam o tej wanience to stanelas mi przed oczami z ta wanna pod pacha idaca przez pol miasta..
![]()
#77 | |||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Polecam film "sędzia" (tylko ten "the judge" 2014r) bardzo bardzo, kozak naprawdę, szkoda, że tak mało robi się takich filmów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja dziś przespałam całą noc ale piłam mało na wieczór, rano oddałam siuśki i Tż pojechał zawieść do badania ![]() Cytat:
![]() U nas też 3 imiona aktualnie na tapecie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ![]()
#79 |
Zakorzenienie
|
Porod jaki by nie byl to moment zleci! Ja pamietam ze od wejscia na sale to jak w trybie przyspieszonym wszystko.. ktg, oxy, poskakalam na pilce i zaraz parte, potem zawieszka na chwile jak mam malucha na brzuszku i tule a potem to juz na sale i po wszystkim
![]()
#80 |
Zakorzenienie
|
Cashmere, Hanka - gratki kolejnych tygodni!
Miałam się położyć, ale chyba idę poprasować pieluchy. Potem moze spacer po auto zaliczę jak słonko nadal będzie tak pięknie świecić
#81 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() milych ploteczek ![]() Cytat:
![]() Klara z Zemsty Fredry ![]() [1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;50375092] Alicja piękne imię, Lidka tez chociaż ostatnio popularne dosyć, przynajmniej w moich okolicach, a Klara to mi sie z uwodzicielką z Zemsty Fredry kojarzy ![]() gratki 34 tyg ![]() Lidia jest na 96 miejscu wg rankingu 2014 ![]() ![]() Cytat:
dzięki za głosy, widzę, że Alicja póki co wygrywa ![]() mi się bardzo to imię podoba, od początku było brane pod uwagę ale zniechęcało mnie zdrobnienie Ala, bo moim zdaniem nie jest tak urokliwe jak pełna forma ![]() no cóż, nie można mieć wszystkiego..
Edytowane przez madzixx88 Czas edycji: 2015-02-23 o 09:32 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Kamilove - zjadłam kanapki z twarożkiem i zagryzłam snickersem
![]()
#83 |
BAN stały
|
Matko, ja ne nie moge, ile sniegu nawalilo, doslownie po pas chyba i dalej sypie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
no to dobrze, mi się tak czasem też robi jak wchodzę po schodach i już wejdę do mieszkania, nie wiem zupełnie czym to jest powodowane
![]()
#85 |
Zakorzenienie
|
Gratki kolejnych tygodni dziewczyny!
![]()
#86 | ||
Zakorzenienie
|
Madzixx - szczerze mówiac to nie jadłam, ale często tak z samego rana nie jem bo nie mam apetytu. Dziś w nocy jadłam po 4 i banana i soczek gęsty wypiłam, wiec tak całkiem na czczo nie byłam
---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
Cytat:
Mi sie tak stało co prawda na podwórku jak tylko z auta wysiadłam, więc juz sama nie wiem, potem po wejsciu po schodach.
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
MADZIX no nie wszystko mozna miec.. u nas Martyna nie ma zdrobnienia to plus
![]() Oprocz Martyny mi sie bardzo podoba Liwia ale maz sie nie zgadza i od razu z Maja wychodzi
#88 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie od rana cudnie ![]() Zabiore sie chyba niebawem za prasowanie.
![]() |
#90 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:49.