Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XIII - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-23, 08:28   #61
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XIII

Cytat:
Napisane przez rybcia2309 Pokaż wiadomość
Ale sie uśmialam, mój to ma olewke :/ ale w sumie to rozumiem to chlop on tego nie czuje za bardzo, chociaż jest ciepły, dobry i troskliwy
U mnie z ta dobrocia, cieplem i troskliwoscia to różnie, ale ciesze sie ze maly takie emocje w nim wywołuje

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 08:29   #62
siempre
Wtajemniczenie

Ja też już po śniadaniu teraz trzeba odpocząć. Później zabieram się za sprzątanie, kot byl z gościami wiec trochę syfu jest a i prania jeszcze więcej.
siempre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 08:35   #63
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

też się przywitam w nowym
zaczęłam dziś 34 tydzień i az by mi się chciało powiedzieć jak zwykle wcześniej że "nic jeszcze nie mam dla dzidzi",czym nieźle TZta irytowałam ale sie zorientowałam,ze już prawie wszystko mam
nie mama tylko m.in. takiego małutkiego kombinezony na wyjście ze śzpitala, mama rozmiar 0-3 m-ce ale on od czubka głowy do pięt ma 67 cm. Możecie mi poradzić, dziewczyny, czy taki styknie, dziecko sie nie utopi w dyskomforcie, czy jednak mniejszego szukac?
Hanka, ty moja "rówieśnico ciążowa" , masz moze jakiś mniejszy?

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny!! Witam sie w nowym watku

Tz pojechal dzis do sklepu, jak wszedl na dzieciecy dzial- oszalal dzwoniąc do mnie i ogladajac ciuszki dla malego cieszyl sie jak glupek powiedzial ze nie spodziewal sie takiego orgazmu
ale fajowo mój tez jak ogladałm ciuszki dla córci czasem sie zachwycał, zwlaszcza takimi z napisami "little angel", córeczka tatusia" itp. Podobno na spacerach po parku np. z malutkim dzieckiem to podryw dla tatusia murowany

Cytat:
Lidia czy Klara
Alicja jest ex aequo z Lidią, potem Klara
Alicja piękne imię, Lidka tez chociaż ostatnio popularne dosyć, przynajmniej w moich okolicach, a Klara to mi sie z uwodzicielką z Zemsty Fredry kojarzy
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 08:42   #64
gossip_girl21
Zakorzenienie

Witam sie i ja
Noc nie przespana cały czas się budziłam o 3 popatrzyłam na zegarek i nie spalam nie wiem kiedy usnęłam ale długo się męczyłam...
Piers która mnie bolała moczyła koszulkę cały czas praktycznie i mnie denerwowała ale przynajmniej boleć przestało
No i kruszynka moja też nie spała razem z mamą... kurde chyba bd musiała iśc do sklepu dziś po papier bo mam ostatnią rolkę o dzizas jak mi sie nie chce... deszcz pada

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;50375092]też się przywitam w nowym
zaczęłam dziś 34 tydzień i az by mi się chciało powiedzieć jak zwykle wcześniej że "nic jeszcze nie mam dla dzidzi",czym nieźle TZta irytowałam ale sie zorientowałam,ze już prawie wszystko mam
nie mama tylko m.in. takiego małutkiego kombinezony na wyjście ze śzpitala, mama rozmiar 0-3 m-ce ale on od czubka głowy do pięt ma 67 cm. Możecie mi poradzić, dziewczyny, czy taki styknie, dziecko sie nie utopi w dyskomforcie, czy jednak mniejszego szukac?
Hanka, ty moja "rówieśnico ciążowa" , masz moze jakiś mniejszy?
[/QUOTE]

ja mam kombinezon 62/68 i tez mi się wielki wydaję... ale ma podwijane rękawki więc obstawiam że styknie najwyżej bd smiesznie wyglądać ale to tylko na chwilkę się założy więc może wytrzyma nie drząc się

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 08:45   #65
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny witamy się w 34 tygodniu
MADZIXX z tych trzech imion wybrałabym Alicję, te dwa pozostałe kojarzą mi się z stara ciotka, wybacz ze to pisze ale u mnie w rodzinie była ciocia Lidka stara panna i tylko jedyna Lidia jaka znałam wiec automatycznie mam takie skojarzenia. A Klara to z jakiejś lektury chyba...
MAJKA co Ci się to dzieje oby przeszlo. zjedz coś i połóż się jak wrócisz
MADDY ale pyszności taki tort to bym wszamala
BLACK na pewno to tylko śluz ja to samo przechodziłam ostatnio ale na szczęście minęło a na usg wyszły wody prawidłowe wiec się uspokoiłam.
Gratki

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Witam sie i ja
Noc nie przespana cały czas się budziłam o 3 popatrzyłam na zegarek i nie spalam nie wiem kiedy usnęłam ale długo się męczyłam...
Piers która mnie bolała moczyła koszulkę cały czas praktycznie i mnie denerwowała ale przynajmniej boleć przestało
No i kruszynka moja też nie spała razem z mamą... kurde chyba bd musiała iśc do sklepu dziś po papier bo mam ostatnią rolkę o dzizas jak mi sie nie chce... deszcz pada

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

ja mam kombinezon 62/68 i tez mi się wielki wydaję... ale ma podwijane rękawki więc obstawiam że styknie najwyżej bd smiesznie wyglądać ale to tylko na chwilkę się założy więc może wytrzyma nie drząc się
to milych zakupkow

Ja jem sniadanko i potrm sie smaruje i ubieram i lece z Kapryskiem
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 08:49   #66
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
tez chyba na razie przy tym moim zostanę, najwyżej będzie mała miec luźno w nogach Pozatym jak tak patrze na ta pogode u mnie, to od chyba 2 tygodni juz jest tak wiosennie, (dzis od rana znów słońce i +4 C z rana), ze mam wrażenie, że w kwietniu to juz pełnia lata będzie i grillowanie

btw.- tez sie wczoraj i dziś zajadałam sałatką Fightless , bardzo dobra, co prawda dla mnie w wersji z korniszonkiem i musztardą (bo ja lubie ostrzej i kwasniej), ale reszta ludności zadowolona z takiej smacznej i łagodnej bardzo
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 08:51   #67
soniuska
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;50375312]tez chyba na razie przy tym moim zostanę, najwyżej będzie mała miec luźno w nogach Pozatym jak tak patrze na ta pogode u mnie, to od chyba 2 tygodni juz jest tak wiosennie, (dzis od rana znów słońce i +4 C z rana), ze mam wrażenie, że w kwietniu to juz pełnia lata będzie i grillowanie

btw.- tez sie wczoraj i dziś zajadałam sałatką Fightless , bardzo dobra, co prawda dla mnie w wersji z korniszonkiem i musztardą (bo ja lubie ostrzej i kwasniej), ale reszta ludności zadowolona z takiej smacznej i łagodnej bardzo[/QUOTE]

Niby tak ale po poludniu juz sie robi nieciekawie.
Zaczyna wiac..:/
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 08:58   #68
gossip_girl21
Zakorzenienie

Dziewczynki a zauważyłam że jak robię siku to na koniec siusiania mam upław dziwnej konsystencji Jakby rozpuszczonej tabletki białej takie jak sie polopiryne rozpuszczało na łyżeczce wody to takie coś pod koniec sikania mam dość dużo tego.. spotakała się któraś z czyms takim lub poodbnym? bo ciutkę mnie to niepokoic zaczyna

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 08:59   #69
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

Dzień dobry dziewczynki w weekend mnie nie było ale już wracam do "życia" i postaram się nadrobić
Od 8 już nie śpimy zjadlam śniadanko i Tż pojechał do pracy
Gratuluje rozpoczętych tygodni
Dziś jakis dziwny dzień a mialo słońce świecic, może jeszcze wyjdzie, słyszałam że pod koniec miesiąca ma wrócić zima
Stary 2015-02-23, 09:09   #70
Hanka20
Zakorzenienie

GOCZEK ja też mam trochę za duży kombinezon i jest on typowo zimowy wiec nawet nie wiem czy z niego skorzystamy. Jakby bylo ciepło to założę na body i pajaca dodatkowy puchaty spioch i w foteliku przykryje kocykiem tylko.
GOSSIP ja mam takie właśnie upławy ale to przez luteine która mi wycieka. Jak nic nie bierzesz to dziwne to trochę szczególnie przy sikaniu.

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 09:13   #71
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:

Dzięki Haniu. Zmierzyłam ciśnienie i było ok. Nie wiem dlaczego tak mnie złapało, ciemno w oczach jak szłam, jak usiadłam to przeszło. Okropne uczucie.
Auto zostało pod przedszkolem, musze tam jakoś dotrzeć

Goczek - ja mam kombinezon 0-3 m-ce ale jest nieduży chociaz na pewno luźny dla noworodka, ale to akurat plus, łatwiej sie ubiera i dziecku wygodniej

Madzixx
- mi z tych imion akurat żadne szczególnie nie pasuje, ale najmniej Klara (kojarzy mi sie z ciotką-klotką w duzych okularach )

U mnie piękna pogoda, słońce świeci od rana, Jest kilka st.na plus.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-02-23, 09:20   #72
gosiak0512
Zakorzenienie

Hej.
Pisze i pisze i mi nie dodaje..

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

O dodalo wreszcie
Ja juz od rana w trasie. Pit zawieziony i przeglad mojej foczki tez zrobiony

GOCZEK ja mam na 62 kombiak í pewno bedzie ciut za duzy ale maluszkowi to zupelnie nie powinno przeszkadzac. Ja swoich karmilam przed wyjsciem jak wypis mialam i na spiocha ubieralam to nawet nie wiedzialy ze juz w domu sa

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 09:21   #73
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez slowiczek27 Pokaż wiadomość
Spokojnie miałam podobnie.. któregos dnia tak mi pociekło, ze całe majtki były mokre. Ta wydzielina była bardzo wodnista, bez zapachu. Byłam pewna, ze to wody ale na szczescie okazalo sie, ze to fizjologiczny śluz. Dobrze, ze masz jutro lekarza bo zawsze lepiej sie upewnic

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

trzymam mocno kciuki za kicię brakuje mi bardzo moich psich i kocich pacjentów
Jestes wetem?

Cytat:
MADZIXX z tych trzech imion wybrałabym Alicję, te dwa pozostałe kojarzą mi się z stara ciotka, wybacz ze to pisze ale u mnie w rodzinie była ciocia Lidka stara panna i tylko jedyna Lidia jaka znałam wiec automatycznie mam takie skojarzenia. A Klara to z jakiejś lektury chyba...
BLACK na pewno to tylko śluz ja to samo przechodziłam ostatnio ale na szczęście minęło a na usg wyszły wody prawidłowe wiec się uspokoiłam.

no u mnie juz tak nie leci na szczescie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Hej.
Pisze i pisze i mi nie dodaje..
A to niedobry wizaz.

Ja poczytalam opisy porodow lutowek i sie nie boje wcale

Na 16 jade do koleżanki malutka wczoraj 2 miesiące skończyła
Moze niedlugo wyskocze na miasto kupilabym wanienke.
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 09:22   #74
gosiak0512
Zakorzenienie

MADZIX z tych 3 to Ala jak bym mialam wybierac. Klara i Lidka To jak dzíewczyny písaly ciotka klotka stara panna..

Stary 2015-02-23, 09:24   #75
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Hejka ja właśnie wcinam śniadanko i zaraz ruszam
Povzytałam wczoraj lutówki to na porządku dziennym nieprzespane noce i problemy z karmieniem ajj mam nadzieje że nas to mocno nie dotknie.
Madzixx mam w rodzinie dwie siostry Lidia i Alicja to ja bym wybrała Klarę pewnie- ale najbardziej Alicja mi się podoba

Maddy cashmere super smakołyki
Tez je troche podczytuje. Niestety mysle ze u nas bedzie tak samo Nie ma tak dobrze, trzeba to przejsc

Cytat:
Dziewczynki a zauważyłam że jak robię siku to na koniec siusiania mam upław dziwnej konsystencji Jakby rozpuszczonej tabletki białej takie jak sie polopiryne rozpuszczało na łyżeczce wody to takie coś pod koniec sikania mam dość dużo tego.. spotakała się któraś z czyms takim lub poodbnym? bo ciutkę mnie to niepokoic zaczyna
Moze to po prostu sluz, ktory tak wyglada? Polozna mowila ze pod koniec zwieksza sie jego ilosc.

Cytat:
GOCZEK ja też mam trochę za duży kombinezon i jest on typowo zimowy wiec nawet nie wiem czy z niego skorzystamy. Jakby bylo ciepło to założę na body i pajaca dodatkowy puchaty spioch i w foteliku przykryje kocykiem tylko.
GOSSIP ja mam takie właśnie upławy ale to przez luteine która mi wycieka. Jak nic nie bierzesz to dziwne to trochę szczególnie przy sikaniu.
Ja mam na 1-2m-ce z H&M,
to chyba tam wypada 56 ale tez sie duzy wydaje

MADZIXX a mi sie z tych imion Klara najbardziej podoba, dobrze sie kojarzy

Popijam sobie kawke i zajadam ciastka, ktore zostaly po wczorajszej imprezce. No i witam sie w 34 tygodniu Wczoraj byla u mnie kumpela w dwa tygodnie starszej ciazy i smialysmy sie, ze moze spotkamy sie na porodowce

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-02-23, 09:25   #76
gosiak0512
Zakorzenienie

BLACK no nie dobry! Od 9 sie dobic probuje! Mam bujna wyobraznie bo jak przeczytalam o tej wanience to stanelas mi przed oczami z ta wanna pod pacha idaca przez pol miasta..

Stary 2015-02-23, 09:26   #77
kamilove
Zakorzenienie

Hej

Polecam film "sędzia" (tylko ten "the judge" 2014r) bardzo bardzo, kozak naprawdę, szkoda, że tak mało robi się takich filmów

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Kamilove nie strasze tylko w tak jest, wcsoraj tz opowiadal, a dzis wy dowod znalezliscie, ale to robia w nocy nie w dsien gdzie duzo osob tam na spacer idzie
a to byliście w tym lesie o którym Ci mówiłam?

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Prawie godz.temu wstałam siusiu i zebrało mi się na rozmyślanie i teraz nie śpię. Zjadłam banana, 2 ptasie mleczka i wypilam soczek. Teraz mam chec na fante,której nie mam :/

Maddy, cashmere - fajne te Wasze smakołyki
co to za nocna podjadania
ja dziś przespałam całą noc ale piłam mało na wieczór, rano oddałam siuśki i Tż pojechał zawieść do badania

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
mmmm jakie cudowności zgłodniałam:brzy dal:

dziękuje!

znałam jednak te szyszki a nie skojarzyłam w pierwszej chwili pycha

nie denerwuj się, tylko obserwuj
ale wiem o czym mówisz, sama w 20 tyg podjechałam na ip bo mialam taką schizę..a wyobraź sobie co czułam, jak lekarz źle mnie paskiem zbadał i wyszło, że to faktycznie wody

witam się w nowym wątku

hehe co do imion to u nas rzeczywiście sukces właściwie to zawęziliśmy wybor do 3 imion i myślimy- Alicja, Lidia czy Klara
Alicja jest ex aequo z Lidią, potem Klara
Mi się Lidia podoba naj
U nas też 3 imiona aktualnie na tapecie 1sze miejsce póki co Nadia, 2gie Kamila, 3cie Lidia Zbieramy głosy wśród rodziny, starsze osoby wybierają Lidia czyli chyba coś w tym jest, ze ciotkowe imię nam obojgu najbardziej się Nadia podoba i chyba to będzie to

Cytat:
Dzien dobry
U mnie dzień nie zaczął się optymistycznie bo przywiozłam Młodego i już 2 razy bylo mi słabo i ciemno w oczach. Strachu sie najadlam. Czekam na Tż żeby mnie zabrał bo boję sie kierowac
współczuję może jakąś słodkość zjedz, mi ostatnio pomogło

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny!! Witam sie w nowym watku

Tz pojechal dzis do sklepu, jak wszedl na dzieciecy dzial- oszalal dzwoniąc do mnie i ogladajac ciuszki dla malego cieszyl sie jak glupek powiedzial ze nie spodziewal sie takiego orgazmu

Ok, musze cos zjesc, zycze milego dnia!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
no i super może po prostu Twój Tż z tych mniej wylewnych ale jak córcia się pojawi będzie zakochany, na bank (wysłałaś mi w końcu to PW? bo nie dostałam..)
Stary 2015-02-23, 09:27   #78
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

dzien dobry moj wyjazd na wies skonczyl sie cholernym, bolem gardla :/ lece Was nadrobic w starym watku a i tu 3 str na lapku. buziaki brzuszki

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 09:28   #79
gosiak0512
Zakorzenienie

Porod jaki by nie byl to moment zleci! Ja pamietam ze od wejscia na sale to jak w trybie przyspieszonym wszystko.. ktg, oxy, poskakalam na pilce i zaraz parte, potem zawieszka na chwile jak mam malucha na brzuszku i tule a potem to juz na sale i po wszystkim

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-02-23, 09:29   #80
Majka232
Zakorzenienie

Cashmere, Hanka - gratki kolejnych tygodni!

Miałam się położyć, ale chyba idę poprasować pieluchy.
Potem moze spacer po auto zaliczę jak słonko nadal będzie tak pięknie świecić
Stary 2015-02-23, 09:31   #81
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Hejka ja właśnie wcinam śniadanko i zaraz ruszam
Povzytałam wczoraj lutówki to na porządku dziennym nieprzespane noce i problemy z karmieniem ajj mam nadzieje że nas to mocno nie dotknie.
Madzixx mam w rodzinie dwie siostry Lidia i Alicja to ja bym wybrała Klarę pewnie- ale najbardziej Alicja mi się podoba

Maddy cashmere super smakołyki
tez czytałam je ostatnio i jestem przerażona

Cytat:
Napisane przez malinka1984 Pokaż wiadomość
Ja miałam iśc lulu ale wypatrzylam wolną godzinkę u mojej ginki i jadę na posiew GBS-a żeby już był zrobiony gdyby jednak syn postanowił wcześniej brzuch opuścić i przy okazji porozmawiam o szpitalu który chcemy wybrać.
Madzix z tych 3 imion to Alcja
kciuki za posiew

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Madzix Ala ladnie, Lidki same dziwne znam, a Klara z ciocia mi sie kojazy

Cytat:
Dzien dobry
U mnie dzień nie zaczął się optymistycznie bo przywiozłam Młodego i już 2 razy bylo mi słabo i ciemno w oczach. Strachu sie najadlam. Czekam na Tż żeby mnie zabrał bo boję sie kierowac
jejku brzmi groźnie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Maddy mniami
Cashmere!mniam!

Majka o fanta-ja o niej mysle tez od jakiegos czasu!

Black tak ja teraz tez znow mam nawal wodnistego sluzu nie martw sie

Madzix to czekamy na wybor klara i lidia tak ladnie ale tearde to sa imiona

Czajelka;*

A ja sie obudzilam, ogarne podlogi tylko bo o 11 kolezanka bedzie no i siebie delikatnie hehe. Na spacerku z Kaperkiem pojdzirmy do miesnego po miesko
Oczywiscie sniadanko tez jakies wciagniemy. On na pewno dostanie ryz z serkiem wloskim wiec bedzie pelnia szczescia.
Poki co jeszcze w lozku leze.
Wafla musialam juz ze stolu ukrasc i pyszne wyszly

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

A i najwazniejsze - snil mi sie moj synek dzis
super sen
milych ploteczek

Cytat:
hehe z ciotką mówisz?
Klara z Zemsty Fredry

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;50375092]
Alicja piękne imię, Lidka tez chociaż ostatnio popularne dosyć, przynajmniej w moich okolicach, a Klara to mi sie z uwodzicielką z Zemsty Fredry kojarzy [/QUOTE]

gratki 34 tyg

Lidia jest na 96 miejscu wg rankingu 2014 ja osobiście znam jedną

Cytat:
Dzięki Haniu. Zmierzyłam ciśnienie i było ok. Nie wiem dlaczego tak mnie złapało, ciemno w oczach jak szłam, jak usiadłam to przeszło. Okropne uczucie.
Auto zostało pod przedszkolem, musze tam jakoś dotrzeć

Madzixx
- mi z tych imion akurat żadne szczególnie nie pasuje, ale najmniej Klara (kojarzy mi sie z ciotką-klotką w duzych okularach )

U mnie piękna pogoda, słońce świeci od rana, Jest kilka st.na plus.
a jadłaś sniadanie??

dzięki za głosy, widzę, że Alicja póki co wygrywa
mi się bardzo to imię podoba, od początku było brane pod uwagę ale zniechęcało mnie zdrobnienie Ala, bo moim zdaniem nie jest tak urokliwe jak pełna forma
no cóż, nie można mieć wszystkiego..

Edytowane przez madzixx88
Czas edycji: 2015-02-23 o 09:32
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 09:31   #82
Majka232
Zakorzenienie

Kamilove - zjadłam kanapki z twarożkiem i zagryzłam snickersem
Stary 2015-02-23, 09:31   #83
kordelka85
BAN stały

Matko, ja ne nie moge, ile sniegu nawalilo, doslownie po pas chyba i dalej sypie.
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 09:32   #84
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Kamilove - zjadłam kanapki z twarożkiem i zagryzłam snickersem
no to dobrze, mi się tak czasem też robi jak wchodzę po schodach i już wejdę do mieszkania, nie wiem zupełnie czym to jest powodowane
Stary 2015-02-23, 09:33   #85
gosiak0512
Zakorzenienie

Gratki kolejnych tygodni dziewczyny!

Stary 2015-02-23, 09:35   #86
Majka232
Zakorzenienie

Madzixx - szczerze mówiac to nie jadłam, ale często tak z samego rana nie jem bo nie mam apetytu. Dziś w nocy jadłam po 4 i banana i soczek gęsty wypiłam, wiec tak całkiem na czczo nie byłam

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Matko, ja ne nie moge, ile sniegu nawalilo, doslownie po pas chyba i dalej sypie.
Ojejku, oby u nas juz nie było śniegu

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
no to dobrze, mi się tak czasem też robi jak wchodzę po schodach i już wejdę do mieszkania, nie wiem zupełnie czym to jest powodowane
To chyba brak kondycji, zmęczenie, mało tlenu, tak myślę.
Mi sie tak stało co prawda na podwórku jak tylko z auta wysiadłam, więc juz sama nie wiem, potem po wejsciu po schodach.
Stary 2015-02-23, 09:35   #87
gosiak0512
Zakorzenienie

MADZIX no nie wszystko mozna miec.. u nas Martyna nie ma zdrobnienia to plus
Oprocz Martyny mi sie bardzo podoba Liwia ale maz sie nie zgadza i od razu z Maja wychodzi

Stary 2015-02-23, 09:35   #88
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Moim zdaniem tez roznica byc grubym a w ciazy.
Nie wiem po sobie ale wydaje mi sie ze majac dziecko w brzuchu jest ciezej

Tez mi sie tak wydaje.
Srodek ciezkosci jest jakos inaczej,
Stary 2015-02-23, 09:36   #89
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Nie gadaj! Mam nadzieje ze do nas nie dotrze!

U mnie od rana cudnie
Zabiore sie chyba niebawem za prasowanie.

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 09:37   #90
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
A ja nie moge spac goraco mi..

Co do bycia grubym a w ciazy to dla mnie to duza roznica.. chociazby taka ze nawet bedac grubym mozna smialo spac na brzuchu ja mialam taki moment ze wazylam 72kg, mega gruba nie bylam ale waga taka jak teraz a dalo sie zrobic wszystko a z dzidziusiem to trzeba uwazac zeby sie nie uderzyc czy cos..
Sadelko jest miekkie, mozna scisnac, ubic.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości