|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Niziutkie Też Są Piękne!!!!
Cytat:
fajnie to wygląda
|
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No rzeczywiscie ,z daleka widac roznice ,jak np jestesmy na filmie z kamery ale jak ide obok to czuje sie jakby byl mojego wzrostu
|
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny
Dziekuje za ten watek Ja mam 158 cm i waze ok 49 kg. Nr buta to 36. Malutka, drobniutka i wogole. Ciezko znalezc spodnie na taki rozmiar, ale to jest mozliwe. Tylko kosztuja majatek w firmowych sklepach. Nie wiedzialam, ze Kasia Cichopek jest taka niziutka, ale bardzo sie ciesze :P To moje ulubiona aktorka Trzymajcie sie!
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam 1,65 m.
W sumie nie wiem czy to mało czy dużo.Na pewno jakas strasznie wysoka nie jestem ale malutka też nie.Taka średnia krajowa. Szczerze mówiąc nie mialam nigdy kompleksów na tym tle.Nie zastanawiałam się też specjalnie nad wyborem ubrań czy fryzury. A o dziwo zawsze przyciągam wysokich mężczyn min. 185 cm
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zadomowienie
|
Rachel Bilson 1.57
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ona ma 1.57 ?! Wygląda na wyższą
|
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
|
|
#68 |
|
Przyczajenie
|
Ja tez jestem niziutka mam tylko 1,56. Spodnie oczywiście skracam, z butami zawsze mam problem mam rozmiar 35. Nie lubie tylko gdy jest bardzo tłoczno np w autobusie zawsze boje sie ze mnie podepcza wrrrrrrr.......
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#70 |
|
Zadomowienie
|
a ja zawsze zazdrościłam własnie "malutkim'' dziewczynom, że są takie drobniutkie, leciutkie
, że można je nosic na rekach, moga siedziec na kolanach wiercic sie itd a są nadal wagi piorkowej i w ogole. sama mam 1,74 cm [ w dowodzie 1,76:P] i teraz juz w sumie sie przyzwyczailam d mojego wzrostu i go polubilam. mysle ze mozna znalezc wiele zalet [i wad] w byciu niskim badz wysokim. i nie ma co narzekac
|
|
#71 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#72 |
|
Przyczajenie
|
Ja mierzę 160cm ale nie mam na tym tle kompleksów wręcz przeciwnie uważam to za cos fajnego bo małe jest piękne.Niestety waże troszke mało bo tylko 45kg chciałabym przytyć jednak nie udaje sie. Ale i tak jest ok.
|
|
|
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
Hej !
Fajjny post Hmm ja jestem strasznie dr0bniutka i maluSia, za 4 dni k0ńCze 15 latek i mam wzrostu- 152 cm :x, moja waga to 39 kg..<hmm> a rozmiar bucika to akurat mi pasuje bo czasem 36 lub 37 sp0dnie najczęściej kupuje u Levisa..i są nosze 26 i zawsze jakieś fajjnee wylukam xD hmm a biust przy m0ich wymiarach też nie zaduŻy <hmm> bo miseczka B. Mój chłopak ma 182 i jako0ś nam t0 nie przeszkadza, że taka róŻnica wręCz mÓwi..że dla nieg0 jestem ideaLna b0 zawsze mu się po0d0bały takie maleństwa ![]() NIe ma Czym się przejjjjmo0wać ![]() ~~MaŁe jest piękne, nie raz t0 ud0w0dniłam ~
|
|
|
|
|
#74 |
|
Rozeznanie
|
ja mam 160,moj chlopak 180, nie odczuwam roznicy bo zawsze mam butki na obcasie najczesciej 8-10 cm. Przyzwyczailam sie juz do tego wzrostu chodziaz gdybym miala wybor napewno chcialabym miec wiecej. Bardzo denerwuje mnie skracanie spodni, bo nawet do obcasow musze skracac, nie wiem dlaczego tak robią rozm. XS a spodnie dlugosciowo na kogos kto ma 175, raczej to zadkosc zeby takie spodnie pasowaly na wysoka osobe, bo w biodrach za ciasne.
|
|
#75 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam 163cm. To nie jest tak STRASZNIE mało, a jednak wszyscy zwracają uwagę na to że jestem "taka malutka". Ważę 44 kg, nr buta 37.
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
Ja zawsze chciałam być malutka i szczuplutka
ale niestety mam to nieszczęsne 168 cm...
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
NEFERTITI też miała coś koło 150 cm a rządziła Egiptem
|
|
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
hm a co wy myslicie ze wysokie dziewczyny nie maja problemów z ubraniem się ???? ze wszytsko na nich dobrze lezy .... niestety tak nie jest ... jak ktos napisal duzo zalezy od figury a nie od wzrostu ...
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Napoleon też był niski
Wystarczy pozostawić na lodówce serek, a po miesiącu nie dość, że ożyje, odzyska barwy, zapach i sprężystość, to na dodatek sam do nas przyjdzie. Gdy zaś poczekamy cierpliwie znów miesiąc, serek ten zacznie do nas przemawiać w ludzkim języku, a przy odrobinie ćwiczeń nad głosem na pewno zaśpiewa
|
|
|
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam całe 158cm i za żadny skarby nie chciałabym mieć więcej. Osobiście nigdy nie miałam problemu z kupieniem spodni no chyba ,że jakieś podobały mi się niemiłosiernie a zostały same długaśne
ale mama zuch dziewczyna zawsze mi skraca. Poza tym małe jest takie słodkie i niewinne
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
A ja ma 162 cm...czy jakoś tak
i uważam że niewysokie kobietki są fajne maja w sobie jakiś urok i sporo energii ...nei znam zadnej ktora bylaby niewysoka i spokojna
|
|
|
#82 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Ja mam 158 i chciałabym być trochę wyższa, tak 162-3. Ale nie narzekam, podoba mi się, że jestem drobna
![]() Polecam stronę http://www.celebheights.com/ |
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
tez jestem niska drobna
mam 1,60cm ale dobrze mi z tym, wole byc taka jaka jestem a nie jak żyrafa :/ Pamietajcie : Male do kochanie, duże do roboty
|
|
|
|
|
#84 |
|
♥
|
ja mam 162 wzrostu i przyzwyczaiłam sie do swojego niskiego wzorstu i już mi nie przeszkadza tak jak kiedys i nawet mam przyjaciółke która mi zazdrości wzrostu bo ma 168 a chciałaby by miec tyle ile ja
)
|
|
|
|
|
#85 |
|
Rozeznanie
|
odkopuje
|
|
|
|
|
#86 |
|
żona
|
Jejku watek dla mnie!!
Mam 162 cm wzrostu i przyznam ze glupio mi jak wszyscy moi znajomi sa wyzszi ode mnie a ja taka malutka miedzy nimi. Butow eleganckich to ja wogole nie moge dla siebie kupic 35 jest na mnie duzy a przyczynia sie do tego ze mam do tego szczupła nozke jedynie z RYŁKO moge kupic buty...
|
|
|
|
|
#87 |
|
Rozeznanie
|
Mam 1,57 i kocham swój niski wzrost
![]() zawsze narzekam na to, ze jestem taka malutka, ale jest z tym tak, że kocham na to narzekać Zwłaszcza w ramionach kolesi czuję się taka drobniutka i porcelanowa - bezpieczna.. :,) Ważę zawsze ok. 45-47kg, gorzej tylko z butami, bo mam rozmiar 35-36, w adidasach 37 i bardzo cieżko jest mi np. kupic szpilki, z reguły najmniejszy rozmiar jest dla mnie za duzy Spodnie oczywiście podwijam albo skracan ![]() Ale kocham swój wzrost i nie chciałabym być wyższa w zyciu! pozdrowienia dla wszystkich malutkich!! ![]()
|
|
#88 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
Rozeznanie
|
a moze niziutkie mają jakie patenty na.....
?http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=147206
|
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Drastycznych zmian wzrostowych i tak nie będzie, podobno około 2,3 cm.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.

Co do figurki to caly czas nad nia pracuje ale na dzien dzisiejszy wiekszosc ciuchow to 38 .Bardzo lubie swoj wzrost , moj TZ ma 197 cm i czuje sie przy nim naprawde bezpiecznie
Ogolnie czuje sie bardzo kobieco ze swoim malym zwroscikiem 

i zawsze jakieś fajjnee wylukam xD hmm a biust przy m0ich wymiarach też nie zaduŻy <hmm> bo miseczka B. 

35 jest na mnie duzy
?