|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana MARZEC. Mary Kay, Euphoria, Khadi,Irena Eris,rosyjskie, indyjskie,Alep.
Dziękuję, nic nie znalazłam, M.
|
|
|
|
#62 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymiana MARZEC. Mary Kay, Euphoria, Khadi,Irena Eris,rosyjskie, indyjskie,Alep.
Dziękuje, ale nic nie znalazłam.
Pozdrawiam
|
|
|
|
#64 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Dziękuję za propozycję, niestety nic nie znalazłam. Pozdrawiam ciepło !
|
#65 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymiana MARZEC. Mary Kay, Euphoria, Irena Eris,rosyjskie, indyjskie,Alep.
Cześć
![]() Coś u mnie za : Gucci EDP II - odlewka w atomizerku 5 ml, zostało mniej więcej 3-3,5 ml. L'OCCITANE Woda Toaletowa PIWONIA -3,4 ml? - miniaturka ? |
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
hej
może znajdziesz coś u mnie za Euphorię?
|
#67 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za
olej musztardowy Dabur - uzgodniona odlewka, świetnie nawilż olej indyjski Heenara - w stanie stałym zostało trochę mniej niż połowa i mogę oddać całą. Nalepka z tyłu już zdarta przez wkładanie olejku do ciepłej wody. Ma piękny czerwony kolor ;-) mydło kwiatowe rosyjskie - do ciała, włosów, cery - piękny skład, zapach - odlewka do uzgodnienia olejek Alverde migdałowo-arganowy zostało 30 ml Mydło Alep z olejkiem Nigella - ucięłam tylko kawałek, dla zainteresowanych zdjęcie dokładniejsz Olejek The Body Shop do twarzy, włosów, ciała 100 ml - dwa razy użyty, nie widzę daty ważności, prawdopodobnie po terminie. czarna marokańska maska - hit, zużycie widoczne, oddam tylko za coś fajnego |
|
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
tak jak napisałam na chance eau fraiche chcę tylko wersję podstawową chance, także muszę podziękować
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic mi się jednak nie przyda (wybacz, miałam odpisać wcześniej i gdzieś mi to umknęło)
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:02.