|
|
#61 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Porta Potties- czyli 'modelki' w Dubaju...
Cytat:
Popisowo zjadam kupę na życzenie, jestem taka zdolna WOW chwalcie mnie!!!!oneoneone Dla mnie obrzydliwa sprawa, zarówno jeśli chodzi o ewentualnych korzystających, jak i takie baby, jeden sort. Jeśli chodzi o to, czy te dziewczyny się zgodziły, czy nie - to nie "agentka" za nie decydowała tylko po kolei się pojawiały zgody od tych dziewczyn w tych smsach. Zakładając, że nie jest to spreparowane. Jeśli tak, to straszne świństwo, choć wątpię, żeby te wszystkie panienki, co to się z Koziej Wólki nagle znalazły na salonach i balują w sukienkach za 20 tysi, zarabiały na to czymś innym, niż własnym dupskiem. |
|
|
|
|
|
#62 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Konto usunięte
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;50639975]To się serio ma odnosić do tej sytuacji?
Popisowo zjadam kupę na życzenie, jestem taka zdolna WOW chwalcie mnie!!!!oneoneone Dla mnie obrzydliwa sprawa, zarówno jeśli chodzi o ewentualnych korzystających, jak i takie baby, jeden sort. Jeśli chodzi o to, czy te dziewczyny się zgodziły, czy nie - to nie "agentka" za nie decydowała tylko po kolei się pojawiały zgody od tych dziewczyn w tych smsach. Zakładając, że nie jest to spreparowane. Jeśli tak, to straszne świństwo, choć wątpię, żeby te wszystkie panienki, co to się z Koziej Wólki nagle znalazły na salonach i balują w sukienkach za 20 tysi, zarabiały na to czymś innym, niż własnym dupskiem.[/QUOTE] Ok masz rację przyznaję ze wcześniej czytałam tylko screeny z pudelka lomatko. Ostro. No ale ich sprawa.
|
|
|
|
|
#64 | |
|
jestę wieszczę
|
Cytat:
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
BAN stały
|
Skoro mają inną moralność i dla nich "praca i zabawa" w Dubaju nie jest niczym złym dlaczego czują się tak bardzo skrzywdzone?
|
|
|
|
|
#66 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
to prawda. zadna z tych dziewczyn osobiscie nie pisala. na upartego mozna by wziac kogokolwiek zdjecia z insta i udawac ze ta osoba jest zainteresowana seksem za kase.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 |
|
Rozeznanie
|
Kiedyś dawno oglądałam jakiś film, w którym była scena jak jeden chłop (?) jadł odchody świni... Akcja działa się bodajże na angielskiej prowincji w czasach średniowiecza (?) Ktoś kojarzy może tytuł?
![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Już mam, to były "Opowieści kanterberyjskie" Pasoliniego |
|
|
|
|
#69 |
|
Konto usunięte
|
rownie dobrze moge stworzyc taka rozmowe piszac o "gangu prostytutek-wizażanek"
mogłabym wklejac wasze avatary i kłamać że zgodziłyście się na zjedzenie kupy a cały świat by mi uwierzył xD |
|
|
|
|
#70 |
|
Konto usunięte
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;50639975]To się serio ma odnosić do tej sytuacji?
Popisowo zjadam kupę na życzenie, jestem taka zdolna WOW chwalcie mnie!!!!oneoneone Dla mnie obrzydliwa sprawa, zarówno jeśli chodzi o ewentualnych korzystających, jak i takie baby, jeden sort. Jeśli chodzi o to, czy te dziewczyny się zgodziły, czy nie - to nie "agentka" za nie decydowała tylko po kolei się pojawiały zgody od tych dziewczyn w tych smsach. Zakładając, że nie jest to spreparowane. Jeśli tak, to straszne świństwo, choć wątpię, żeby te wszystkie panienki, co to się z Koziej Wólki nagle znalazły na salonach i balują w sukienkach za 20 tysi, zarabiały na to czymś innym, niż własnym dupskiem.[/QUOTE] Mnie zarabianie dupskiem samo w sobie ani ziębi ani grzeje, zastanawiam się tylko, ile modelek i celebrytek "doszłam do wszystkiego pracą, ciężką, ciężką pracą, brzydzę się robieniem kariery przez łóżko" robiło dobrze wysoko postawionym gościom żeby tylko kupić sobie bluzeczkę za 1000 zł. Nie moja dupa nie moja sprawa, wkurza mnie jedynie hipokryzja. Bo nadstawianie tyłka to nie jest aplikacja sędziowska ani studia medyczne, razi mnie rozkładanie nóg za parę tysiączków a potem pozowanie na "kobietę z godnością". |
|
|
|
|
#71 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
sorry, ale ja nie kumam co to znaczy "inna moralność". dla mnie takie coś to brak moralności i totalny brak ambicji. serio, większość ludzi na świecie nie musi się wstydzić za to w jaki sposób zarabiają na życie i swoje zachciankom.
i nie wiem, czego można takim dzieczynom zazdrościć? mi żadne pieniądze nie wynagrodziłyby braku szacunku do siebie... moim zdaniem można im jedynie współczuć wyborów życiowych i zachłanności na kasę. jasne, prostytutka to najstarszy zawód świata, ale dla mnie to nie znaczy, że mam się zachwycać, że ktoś jest taki super zaradny, a teraz skrzywdzony, bo wszystko się wydało. może jakby nie miały pozakładanych tysiąca kont na instagramach itd., a na nich miliona swoich zdjęć (również z tych "podróży"), nie brylowały "na salonach" to nikogo by to nie ruszyło? no i serio, gdyby chodziło o Waszą córkę czy bliską znajomą, to też niektórzy by powiedzieli: puszczanie się za kasę jest spoko, to tylko inna moralność i w ogóle?
|
|
#73 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
Chyba jednak nie chcialabym takiej znajomej. Nie rusza mnie, jesli znajoma spi co tydzien z innym facetem, ale chyba jednak ruszyloby mnie, gdyby pozwalala na siebie, za przeproszeniem, srac.
Wiem ze w dzisiejszych czasach jest keine grenzen, ale dla mnie to juz za wiele. Brzydzi mnie to, ze sa ludzie, którzy z pazernosci nawet gówno zjedza. Wysmaruje sie taka kupa, moze i na twarzy rozsmaruje, a pózniej cmok-cmok w policzek z kolezanka po powrocie? FUJ. Ohyda. |
|
|
|
|
#75 |
|
Konto usunięte
|
a gdyby ją to podniecało?
serio kogoś aż tak ta kupa ubodła xD? |
|
|
|
|
#76 |
|
BAN stały
|
Taki utwór artystyczny:
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#78 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Rozeznanie
|
o ta kupe tyle halasu?
przeciez tak w ogole to jest jedna z odmian seksu ;p \ chyba;p
|
|
#80 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że nie mam avatara ![]() I też mnie to bawi, że ludzie się tak ta kupą ekscytują Gdyby oferowały szejkom standardzik, albo wręcz pod kołderką, to byłoby pół biedy rozumiem
Edytowane przez _Mia Czas edycji: 2015-03-13 o 23:37 |
||
|
|
|
|
#81 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A że mnie osobiście jedzenie czjegos kału wyjątkowo obrzydza, to gdybym dowiedziała się czegoś takiegoo znajomej, nie spojrzałabym na nią juz nigdy w ten sam sposób I to niezależnie od tego, czy robiłaby to za kasę czy nie. Na samą myśl mam odruch wymiotny po prostu.ale tak z drugiej strony jakbym się miała dowiedzieć? Już to widzę: -hej, zjemy razem śniadanie? -nie, dzięki, najadłam się już stolcem mojego zdziśka. No serio, ktokolwiek się takimi rzeczami chwali? jeśli mam znajome, które robią w łózku coś, co mnie osobiście do granic mozliwości obrzydza, to wolę tego nie wiedzieć. i mam na to duże szanse. ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
Nie chcialabym sie swiadomie kolegowac z kims, kogo podnieca cos, co mnie obrzydza do granic mozliwosci. Tak samo nie kolegowalabym sie z kobieta, która sypia z zajetymi lub z facetem, który zdradza zone.
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
maskara xd ale to trzeba mieć coś z głową żeby zerwać znajomość bo ktoś lubi sobie osikać partnera |
|
|
|
|
|
#84 |
|
Raczkowanie
|
jest wielka róznica miedzy sikaniem a robieniem kupy. :P sikanie to akurat lajt.
|
|
|
|
|
#85 |
|
Konto usunięte
|
bo co?
bo ty mówisz że to lajt i stanowisz jakiś ogólnoświatowy niezawisły sąd seksualny XD? |
|
|
|
|
#86 |
|
Raczkowanie
|
Mówie tylko w swoim imieniu. Nie obrzydza mnie A, obrzydza mnie B, i pozwól prosze, ze sama bede decydowac, z kim chce sie zadawac, a z kim nie, i dlaczego.
|
|
|
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cała ta afera, jajcarskie memy i piosenki to czytelny sygnał dla ludzi, szczególnie tych młodych - ,,jeżeli wiesz coś o czyimś pożyciu łóżkowym, bez problemu możesz go zniszczyć''. Powtarzam - dzisiaj modelki, jutro może wy. Każdego da się w jakiś sposób udupić. Geja z konserwatywną rodziną, gimnazjalistkę, która uprawia seks oralny, z dziewicy też można sobie zrobić zabawę. Gdyby sprawa dotyczyła sikania, a nie robienia kupy, też znalazłoby się grono oburzonych i obrzydzonych. No nie wiem, dla mnie to dość oczywiste, że wtrącanie się w czyjeś życie łóżkowe i informowanie o nim otoczenia jest po prostu świństwem i żadne łóżkowe praktyki tego nie usprawiedliwiają.
|
|
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z drugiej strony to tak jakby wegetarianka eliminowala osoby jedzace mieso. Tez ją ten fakt obrzydza i wewnetrznie odrzuca. Ja tez nie potrafie tego racjonalnie wyjasnic, ale brzydzilabym sie z taka osoba przebywac. Zoofilia tez jest dla mnie obrzydliwa, a zaspokaja osobe i zwierze, bez robienia nikomu krzywdy. Troche w szoku jestem, ze wiele osob taka forme zaspokojenia seksualnego nie szokuje, acz jestem w stanie to zrozumiec.
Edytowane przez tworazka Czas edycji: 2015-03-14 o 02:25 |
|
|
|
|
|
#89 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Zdziwiona jestem, ze wiele osob takiego typu zachowanie uwaza za normalne. Jedzenie gunwa zawsze uwazalam za cos mega extremalnego. A na tym watku wiele osob prawie zasypia przy tym temacie.
Tak samo szokowali mnie kilka lat temu mezczyzni z torebkami przelozonymi przez ramie, czy pudrujacych twarz. Teraz to jest dla niektorych wrecz normalne. Ciekawa jestem co bedzie za 20 lat
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.

lomatko. Ostro. No ale ich sprawa.
Kto powinien za to beknąć, ale nie wiem, czy jest sens wnosić pozew o zniesławienie- nie wiadomo, czy ktokolwiek by go poważnie potraktował.

Gdyby oferowały szejkom standardzik, albo wręcz pod kołderką, to byłoby pół biedy rozumiem