![]() |
#61 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 31
|
Dot.: Przerwa w zwi±zku
czy jest jaki¶ sposób, ¿eby udowodniæ dziewczynie, ¿e siê zmieniam ? ¿e ju¿ nie jestem taki zazdrosny ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
po drugiej stronie szafy
Wiadomo¶ci: 41 748
|
Ale po co chcesz k³amaæ? Przecie¿ to oczywiste, ¿e nie zmieni³e¶ siê tak bardzo w ci±gu paru dni, ¿e to po prostu kombinowanie ¿eby j± odzyskaæ. W ten sposób siê nie wprowadzi na sta³e ¿adnej zmiany w charakterze - z³e podstawy po prostu.
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
jasne, ¿e nie zmieniê siê z dnia na dzieñ, ale walczê z tym i chcia³ bym jej to w jaki¶ sposób pokazaæ, teraz znam przyczynê "czemu wszystko by³o nie tak " po prostu by³em tak bardzo zazdrosny i ogranicza³em j± do tego stopnia, ¿e mog³a mieæ czas tylko dla mnie, a kiedy chcia³a mieæ go dla znajomych to robi³em tak ¿eby i tak by³ dla mnie :/ skopa³em to ale chce to naprawiæ
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 14 836
|
Cytat:
A co was ³±czy w takim razie? ![]() Wyobra¿asz sobie wasz zwi±zek bez seksu? Do koñca ¿ycia b³agaæ o seks?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca sk³ada³ ten ¶wiat, mia³ mnóstwo znakomitych pomys³ów, jednak uczynienie go zrozumia³ym jako¶ nie przysz³o mu do g³owy. T.Pratchett Edytowane przez Elfir Czas edycji: 2015-05-02 o 14:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
po drugiej stronie szafy
|
Czyli co chcesz zrobiæ? Wy³±czysz zazdro¶æ pstryczkiem? Czy bêdziesz j± t³amsi³ w sobie?
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
wiem, ¿e to nie bêdzie ³atwe.. ale wiem te¿, ¿e mam na tyle silny charakter i wolê, ¿e poradzê sobie z zazdro¶ci±, wiadomo ¿e nie od razu, ale na pewno z czasem j± zwalczê i nie bêdê musia³ t³umiæ w sobie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
po drugiej stronie szafy
|
Do tej pory sobie nie radzi³e¶, uwa¿a³e¶ ¿e masz podstawy do zazdro¶ci, a teraz raptem o¶wiecenie na Ciebie sp³ynê³o i przekonanie, ¿e jednak nie masz o co byæ zazdrosnym?
S³abo to brzmi. Jak dla mnie to ewidentne kombinowanie ¿eby j± odzyskaæ, a potem postêpowaæ wbrew sobie, czyli udawaæ ¿e siê nie jest zazdrosnym. A to prosta droga do frustracji.
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.