![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Śluz przed wytryskiem - czy mogę być w ciąży?
Cytat:
![]() wszyscy, którzy takową potrzebę odczuwają [z różnych powodów], bez względu na wiek, czytajcie i uczcie się |
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
odnosnie wspołczucia to wspolczuje tym dzieciom(urodzonym od wlozenia czlonka do macicy) takich głupich rodziców.
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Po pierwsze - odpowiedziałyśmy jej naile mogłyśmy. Tak, może być w ciąży. Nie mamy pojęcia jak bardzo jest to prawdopodobne, bo a) nie wiemy co miała na myśli pisząc, że "tylko włożył". Nie mamy pojęcia czy autorka wątku odróżnia wargi od pochwy. b) nie wiemy jakieś jakości jest nasienie faceta
![]() Po drugie - abstrahujac od wieku evelyn, zanim ktoś się weźmie za seks powinien chyba "wybadać", dowiedzieć się kiedy i jak może zajść w ciążę... Nie widzę w tym nic złego, ze dziewczyny ją uświadamiają, podają jakieś informacje - jeśli nie przydadzą się jej, to może komu innemu. Po trzecie, widzę, że wątek toczy się w złym kierunku, więc bardzo proszę o zawrócenie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=bunny-pie]
Cytat:
pre-test i quick vue, moga(ale nie musza) wykryc ciaze juz po 7 dniach od zaplodnienia... jednak w kazdym jest napisane ze najlepiej zrobic w dniu spodziewanej miesiaczki...
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
Oj ale się dziewczyny ubawiłam czytając ten wątek
![]() ale z drugiej strony przeraził mnie brak odpowiedzialności choc może to bardziej głupota i to teraz w dobie inernetu gdzie wystarczy wpisać hało w wyszukiwarce a nawet prościej zadać pytanie tutaj ... ale zadać PRZED a nie po, wtedy napewno nikt by się nie wyśmiewał ... Może strasznie stara nie jestem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Uważam, że dla takich osób, jak autorka wątku, nie powinno mieć się niestety litości. Rozczarowałyśmy ją? Zniechęciłyśmy do zaglądania na forum? Szkoda, że wcześniej nikt nie zniechęcił jej do podejmowania współżycia! Skoro jej wiedza jest w tym temacie bliska zeru (wybaczcie, ale jak można wprowadzenie członka do pochwy nazwać psychicznym przygotowywaniem do podjęcie współżycia???) to czy naprawdę miałyśmy łamać nad nią ręce? Uspokajać, że wszystko będzie dobrze, że na pewno nie wpadli? Chyba nie o to chodzi! Niech dziewczyna przejrzy na oczy i uświadomi sobie, że seks to nie zabawa! Że decydując się na stosunek, podejmuje ryzyko i powinna być gotowana na odpowiedzialne ponoszenie konsekwencji. Nie mieści mi się w głowie tak totalna beztroska. Zanim pierwszy raz poszłam do łóżka z chłopakiem, starałam się (w miarę możliwości) dowiedzieć jak najwięcej o możliwości zapłodnienia, o sposobach zabezpieczania się przed niechcianą ciążą. Dla mnie to logiczne - jak można pchać się w coś, o czym się nie ma pojęcia? I nadal jestem zdania, że jeśli na młode osoby, totalnie pozbawione wyobraźni, się nie huknie, to nie zaczną myśleć. Bo czy słodkie ćwierkanie i pocieszanie coś by w tym przypadku dało? Wątpię. Niech dziewczyna przejrzy na oczy. Za głupotę niestety się płaci.
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
odp. ZE SZPITALA? < bo jak seksu nie było( "wsadził jej tylko do pochwy"), to wiadomo że wszpitalu podrzucili>. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale sie ubawiłam, bez takich ludzi żwiat nie był by tak piękny... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Chyba pisałam, że dosyć już nabijania się? Bo to sie już staje zwykłym nabijaniem z evelyn. Proszę to potraktować jako ostrzeżenie
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
Lexie, wybacz, jeszcze jeden offtopic..czytam 5. raz na głównym ten wątek i ciągle czytam "ŚLUB przed wytryskiem"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 | |
调解人
|
Cytat:
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Mi się też udało
![]()
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że przed niektórymi jeszcze długa droga zanim będą mogli odpowiedzialnie uprawiać seks
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...617#post839617 A co do pytania zadanego w temacie, myślę że żadna z nas nie jest w stanie na nie odpowiedzieć. Najlepiej zrobić sobie teścik, albo udać się prosto do lekarza. Innego sposobu rozwiania wątpliwości nie widzę. |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
BAN stały
|
olala.... ale watek sie rozkrecil od wczorajszej nocki... ale sie dosmialam jak to czytalam Az dziwne ze EVELYN22 juz sie nie wypowiedziala na swoj temat... mnie zadziwila (czytaj: zaszokowala) jej niewiedza! Najbardziej mnie ciekawi ILE ONA MA NA PRAWDE LAT! Jak mozna nie wiedziec rzeczy ktorych ucza w szkole (chyba ze nie chodzila do szkoly
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
wiecie co sobie myślę [chyba znów lekki off-topic] - czasami naprawdę aż się prosi żeby na kogoś "naskoczyć", "postraszyć" ciążą, przynajmniej następnym razem zanim zrobi cokolwiek to pomyśli o antykoncepcji...
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Tytułu proszę się nie czepiać, boi jest autorstwa mojego
![]() ![]() Wybaczcie, ale po zmianie kilkunastu tytułów typu :do pana doktora" inwencja twórcza i finezja mi się wyczerpały... ![]() Terapia szokowa, hmmm... ale posty pełne rotfl i hahaha chyba można sobie darować, co? |
![]() ![]() |
![]() |
#80 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
![]()
oczywiscie zgadzam się z tym... mnie mama i tata też nie uświadamiali... aż tak...
![]()
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda ze dojrzewanie nie idzie w parze z mądroscia i odpowiedzialnoscia. za moich czasow nie bylo internetu,tylu publikacji na temat seksu a jednak wiedzialm skad sie dzieci biora ,a dzisiaj wystarczy odpalic kompa i cala wiedza podana i to mozna sprawdzic przed stosunkiem bo internet coraz szybciej chodzi. wiecej luzu?? widzisz co sie dzieje jak mlodziez ma wiecej luzu?olewa wszytsko i idzie na zywiol. ja dla glupoty nie mam litosci. szkoda tylko ze od tej glupoty cierpia dzieci . |
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie, paula ma rację. Zresztą wcześniej też już wspomniałam o własnym braku litości dla ludzkiej głupoty i będę się tego trzymać. W takich sytuacjach nie ma miejsca na ćwierkanie i pocieszanie, że wszystko będzie dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Rozeznanie
|
Dot.: pytanie do pana dr.
Cytat:
Moi koledzy/koleżanki też. Myślę, że w Polsce jest całkiem spora gromadka dzieci poczętych właśnie w ten sposób. Poproszę jeszcze o definicję "rozpoczęcia współżycia". ![]() Czy aby "zaliczyć rozpoczęcie" potrzebne są jeszcze ruchy frykcyjne?? W jakiej liczbie? W. Kazimierak |
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
no jesli ja stwierdzilam ze nie jest w ciazy to ja moge odpowiedziec : na jakiej podstawie wy twierdzicie ze jest w ciazy??? nie robila jeszcze testu przeciez. z tym ze pyta sie po fakcie to odpowiadam : dobrze ze pozno niz wcale. jakby nie spytala to mozliwe ze by sie obudzila z rosnacym brzuszkiem. to zle ze sie pytala????
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic ,rosnacy brzuch nie zniknie od pytania. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.