|
|
#61 | |
|
plum plum
|
Dot.: ilu miałaś facetów?
Cytat:
|
|
|
|
#62 |
|
Przyczajenie
|
Licząc z obecnym : 5.
Pierwszy: 1,5 miesiąca ja miałam prawie 16 lat,on prawie 19. Drugi: 7 miesięcy,równolatkowie Trzeci : 4 miesiące,rok młodszy Czwarty: 2 miesiące 3 lata straszy Obecny: 3,5 roku razem,zaręczeni,tylko z nim spałam i nie żałuję
|
|
|
|
|
#63 |
|
Hrodebert
|
Dwie ,pierwsza miłość i następna żona :p
|
|
|
|
|
#64 | |
|
multitasking ninja
|
Cytat:
|
|
|
#65 |
|
Rozeznanie
|
nie wyobrażam sobie tego że w moim wieku dziewczyny spały z ponad 30stoma facetami...
|
|
#66 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To ja tez cos napisze bardzo na temat. Pierwszy rower dostałam w wieku 5 lat: Bialy skladak, używany Drugi: Na komunie, byl czerwony i wspanialy, ale wyroslam z niego :< Trzeci: Jakos w gimnazjum, niebieski. Straszny szajs. Czwarty: Na poczatku liceum, bardzo wygodna szosowka. Mam nadzieje, ze to póki co ostatni, tylko z nim byłam na tak dalekich wycieczkach i nie żałuję
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Mam w zasadzie trzy dość poważne związki za sobą.
Z jednym z nich , ostatnim uprawiałam petting. Do seksu jako takiego nie doszło z nikim. |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 | |
|
multitasking ninja
|
Cytat:
|
|
|
#69 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
multitasking ninja
|
kiedyś na wolontariacie musiałam spać na wielkiej hali z ponad tysiącem ludzi. jakoś dało radę
|
|
#71 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Konto usunięte
|
ale serio co jest złego czy ograniczonego w tym, że ktoś nie wyobraża sobie posiadania 30 partnerów w młodym wieku? dla mnie osobiście to też bardzo dużo i nie wyobrażam sobie takiej liczby. co nie znaczy, że będę potępiać taką osobę. po prostu aż tak luźne podejście do seksu jest dla mnie czym odległym ( choć wcale nie uważam, że jak seks to tylko z wielkiej miłości i w poważnym związku)
---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- ale serio co jest złego czy ograniczonego w tym, że ktoś nie wyobraża sobie posiadania 30 partnerów w młodym wieku? dla mnie osobiście to też bardzo dużo i nie wyobrażam sobie takiej liczby. co nie znaczy, że będę potępiać taką osobę. po prostu aż tak luźne podejście do seksu jest dla mnie czym odległym ( choć wcale nie uważam, że jak seks to tylko z wielkiej miłości i w poważnym związku) edit: miałam zacytować post WhySoSerious ale jakieś mam problemy techniczne z wizażem dziś |
|
|
|
|
#73 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jedna dziewczyna pisze: Nie wyobrażam sobie... Druga jej odpisuje: No to masz ograniczoną wyobraźnię. Ta riposta jest bardzo zwięzła i logiczna, nawet jak ktoś się nie zgadza z takimi poglądami. |
|
|
|
|
|
#74 |
|
Konto usunięte
|
czytam ze zrozumiem. wiadomo, że odpowiedź na zasadzie " masz ograniczoną wyobraźnię" jest ironiczna i zgryźliwa a samo stwierdzenie " nie wyobrażam sobie czegos" nie oznacza na ogół dosłownej niemożliwości wyobrażenia sobie faktu istnienia zachowania tylko to, że jest to dla nas nie zrozumiałe/odległe od naszego podejścia do życia itp
tnie wiem po co się słówek czepiać |
|
|
|
|
#75 |
|
Przyczajenie
|
Przepraszam drogie panie,chciałem się wtrącić
.A co pomyślicie o facecie co miał około 120 partnerek seksualnych do 40 roku życia ? Wszystko z życia singla,bez zdrad. I gdyby wam o tym powiedział na początku związku...to jaka byłaby wasza reakcja ? Zaznaczam,że już ma dość seksualnych podbojów,jest,że tak powiem "wyszumiony" na maxa w tym temacie i teraz chce sobie ułożyć stabilne spokojne życie z jedną ukochaną partnerką ? Czy w takim przypadku przeszłość faceta ma znaczenie ?? Edytowane przez wyborny40 Czas edycji: 2015-03-26 o 13:37 |
|
|
|
|
#76 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dla mnie w każdym wypadku przeszłość faceta ma znaczenie
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
Naczelna Nastolatka
|
30 partrnerow to dla mnie dużo.
|
|
#78 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Poza tym - jeśli taka osoba zaczęła współżycie powiedzmy w wieku 18 lat - to zostają 22 lata aktywności seksualnej. czyli 264 miesiące. Podzielić na 120 kobiet - to wychodzi niewiele ponad 2 kobiety miesięcznie (jeśli dobrze liczę). Dla zakładam singla i osoby bez zobowiązań? Mnie osobiście by taka sytuacja nie przeszkadzała i o ile nie byłoby innych cech mi nie odpowiadających, na pewno nie byłaby czynnikiem skreślającym faceta. Na 100% skreśliłabym faceta, o ktorym dowiedzialabym się, że zdradził stałą partnerkę (nawet jakby to była jego druga partnerka seksualna) Edytowane przez 201712071518 Czas edycji: 2015-03-26 o 13:53 |
|
|
|
|
|
#79 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Ja mam 40 lat. 30 partnerów seksualnych to wg mnie dużo. A 120 to dla mnie liczba szokująca
|
|
#80 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Wyborny - nie cytuje mi postów - ale co mnie to obchodzi? Ja bym się zastanowiła, co ma na celu taki osobnik - pochwalić się? "Przebiegiem"
![]() Jesteśmy dorośli, każdy ma jakieś doświadczenia erotyczne za sobą, niezależnie od płci - ale jaki niby ma być cel takiej informacji?
|
|
#81 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Pomijam już kwestię, że ktoś z tak bujnym życiem erotycznym prowadzi ścisłą rachunkowość ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
no dokładnie - zwlaszcza rzucanie konkretnymi liczbami. |
||
|
|
|
|
#82 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mam prawie 40 lat i nawet licząc od przedszkola, licząc ciężko mi zrobić listę 120 facetów z którymi chciałoby się bzykać 2 osoby na m-c, w ciągu ostatnich 5 lat bardziej zainteresowało mnie dwóch, może trzech (tata jednej dziewczynki z przedszkola, facet z zusu i kelner) Edytowane przez 749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573 Czas edycji: 2015-03-26 o 14:07 |
|
|
|
|
|
#83 |
|
Przyczajenie
|
Jak ktoś słusznie powyżej zauważył wychodzi (technicznie pisząc) jedna partnerka na 2 miesiące...więc wynik nie powala.
Chwalić się nie ma czym i nie oto chodzi.... Pytam czy warto ujawniać taki wynik w rozmowie z partnerką (o ile taka rozmowa będzie miała miejsce) ..... Czy lepiej skłamać (choć to nie leży w mojej naturze) . Edit : Nie ścisłą ... mowa jest o "około" plus minus 10-20 Edytowane przez wyborny40 Czas edycji: 2015-03-26 o 14:05 |
|
|
|
|
#84 |
|
Konto usunięte
|
[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;50818181]mało wybredny
mam prawie 40 lat i nawet licząc od przedszkola, licząc ciężko mi zrobić listę 120 facetów z którymi chciałoby się bzykać[/QUOTE] to inna sprawa ![]() ale może ktoś jest trenerem personalnym supermodelek w Los Angeles, seksownym intruktorem nauki jazdy na wypasionym motocyklu, albo uznanym fotografem przez którego łóżka prowadzi droga na okładkę vogue albo coś w tym stylu ![]() BTW bardziej od samych liczb interesowałoby mnie dlaczego ktoś przez ponad 20 lat nie potrafił stworzyć żadne trwalszej relacji z drugą osobą Edytowane przez 201712071518 Czas edycji: 2015-03-26 o 14:09 |
|
|
|
|
#85 |
|
Konto usunięte
|
kłamstwo jest wybitnie nie fair, uważam, że kobieta ma prawo wiedzieć z kim z kim jest. można co najwyżej powiedzieć, że nie chce się o tym rozmawiać.
Ja bym nie zdecydowanie chciała faceta, który miał aż tyle partnerek |
|
|
|
|
#86 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
BTW szlag mnie zaraz trafi z tym nowym wizażem
|
|
|
#87 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
znam kogoś w podobnym wieku kto miał inicjację seksualną w wieku 15 lat i baaaardzo bujne życie erotyczne. ale nawet on zdążył mieć żonę i dziecko (i rozwód z winy żony )
|
|
|
|
|
|
#88 |
|
Przyczajenie
|
2 lata związek trwał....
Ja z kolei uważam,że w takiej sytuacji jest dużo większa szansa powodzenia na stały związek. Facet jest "wyszumiany" i nie w głowie mu już romanse,zdrady....potrzeb uje stabilizacji . Mam kolegę co "wpadł" mając 19 lat z dziewczyną którą znał 3 miesiące...(była chyba jego 3 kobietą).....są teraz malżeństwem z 20 letnim stażem i dorosłym synem...poświęcił się rodzinie jednym słowem....ale przyszedł teraz taki czas,że zaczyna myśleć czy nie zaprzepaścił życia,że się nie wybawił...no i widzę,że zaczyna coś kombinować,przebąkuje o rozwodzie (chociaż nie ma kochanki) .... Jednym słowem chyba ma kryzys wieku średniego...i wydaje mi się ,że on już dłużej tego nie wytrzyma. Każdy w życiu musi przejść jakieś etapy....u jednego trwają krócej u drugiego dłużej.....ale muszą one być...inaczej się wszystko może spier.....ć . |
|
|
|
|
#89 |
|
Konto usunięte
|
Ale jak to zdążyć do 30-tki? 120 facetów? Serio? Nie wyrobiłabym
|
|
|
|
|
#90 |
|
Raczkowanie
|
Ja z tego co pamiętam 3 .
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:30.