![]() |
#61 |
Konto usunięte
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XXII)
Elllmi, tak, z roztopionych świecówek, do kolorowania.
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 | |
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór
![]() Blanka mnie dziś przetyrała, dwójki jej wychodzą dolne.W końcu! Zapisałam ją do neurologa też, bo mam wrażenie że bunt buntem ale u nas jest jest chyba coś z nadwrażliwością, taką ogólną Może przesadzam ale wolę to sprawdzić. Niechcieja mam takiego że szok a musze konstrukt magisterki napisać :/ Blanka ma 12,5kg, 86cm i stopę 24 ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
16 kg? ![]() Ale mam mikruska z tymi niecałymi 11. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Sylwia, a co to za sałatka teściowej?
Misia, u Ciebie mi coś mignęło o babce limonkowej - daj przepis, bo fajnie brzmi ![]() a macie jakiś fajny przepis na sałatkę z selerem naciowym? bo kupiłam, miałąm gdzieś przepis i mi wcięło
#65 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co do selera- cały filet z kury w przyprawach do piekarnika, jeden pęczek selera, żurawina suszona, prażony słonecznik i majonez ![]()
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Wzielam ketonal bo mnie napierdzielac zaczyna jaj nie przejdzie do jutra to w srode lekarz :/ ... zrobil mi sie taki jakby guz ale juz schodzi ajjj.....
Ja robie karpatke i nie wiem co dalej co by twz jie stac w kucjni a posiedziec z A i tztem
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;50866821]na ile czasu? i która to już jego specjalizacja?
ooo dzięki za przypomnienie o zielonym cieście, spróbuję ![]() altacet, ale jednak jeśli nie przejdzie to lekarz bałwanka wielkanocnego ulepią ![]() wizaż, sesese ![]() ---------------- Patrzcie, co dziewczynkom zrobiłam ![]() Druga zaczal, poprzednia zostawil, chce z pacjentami pracowac. Teraz pewnie zrobi spec. do konca aczkolwiek nie z interny tylko jakiejs dziedziny pokrewnej (taka tu zasada panuje). Ale stale mowi o ortopedii ;-) Czas pokaze |
![]() ![]() |
![]() |
#69 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Co do leginsów w pepco ja nie mogę tam dla Oli kupić bo ona taka okrągła i pampersa jeszcze ma a większość z tych leginsów płytka strasznie. Pomijając ze rozmiar na 4 lata biore jak już coś tam kupuję. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Współczuje pogody. Wyobrażam sobie te wiśnie ![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;50866821] Patrzcie, co dziewczynkom zrobiłam ![]() Super ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale wczoraj u mnie gradem upierdzieliło, masakra. Oliwka ma faze na śpiewanie piosenek, znaczy mi każe śpiewać a ona rusza się do muzyki i nuci. Gardło mnie co wieczór boli ale nie narzekam. Najlepiej że w kościele jak spiewamy to ona tez nuci i głowa buja. Kurde baty mi się należą, wczoraj sie zdenerwowałam i nawet trochę ostrzej do Oliwki wieczorem powiedziałam bo zasnąć długo nie mogłam, a ona biedna sie pewnie jeszcze czasowo nie przestawiła. nie iwem jakas nabuzowana chodze cały czas, zęby zaciskam żeby nie krzyczeć na Mała bo nawet nie ma powodu, z Tż zaczepki szukam, nie wiem jakąs melise musze zarzywac czy coś. Albo sie Świętami steresuję i tym ze z mamą Tż będzie miał konakt pierwszy raz od jej wyprowadzki.
![]() |
#70 |
Wtajemniczenie
|
Iwfka-no dopiero dwójki bo jej szły nie po kolei , najpierw były jedynki a potem czwórki , dwójki górne , trójki i teraz idą dwójki dolne .Piątki to może za rok wyjdą:P no ale u nas ogólne późno się zaczęło bo dopiero na roczek były pierwsze zęby .
Co do Świat to ja w ogóle tego nie czuje , mogłoby ich nie być , nic nie planuje nic nie szykuje . Ale oczywiście moja mama mnie męczy żebym zaczęła sprzątać i myć okna ![]() A i moje dziecko samo odstawiło smoka! Pewnego wieczoru przed snem wcale się nie upominała i chyba zapomniała |
![]() ![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Lenova, to ty nie wiesz, ze sensem świat sa czyste okna? gdzie sty sie uchowała
![]() Cytat:
![]() DEBRAH tarczyca? a czemu? IFWKA, tez tak mam, wqrw jak tylko oczy otworze, tez mi sie zdarzy na małego huknąc a potem rycze, chyba menopauza mi sie zaczyna ![]() ![]() Ej, na bieząco nie odpisuje, ale czytam w miare mozliwosci i wysnulam wniosek- HOPE łerarju???? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Hej
Ja właśnie pędzę do pracy. Lenova, ja też nie czuje ze idą święta. Okien nawet nie mam zamiaru myć bo po prostu nie mam kiedy. Jedynie co mnie cieszy to to że spędzimy z mężem w końcu czas razem.
#73 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Sylwietta-ja też już jakiś czas temu wysunęłam ten sam wniosek co ty. Hope odzywała się w k. A czemu tu nie pisze to nie wiem. Ale długo jej nie było. HOPE -odezwij się ![]() Ja wczoraj wyglancowałam pokój bo nuda mnie dopadła. Dziś tylko przeniose moje ciuchy do szafki małego a jego do mojej i finito-nic już nie robię przez następny rok ![]() Co za dużo to i świni nie zdrowo ![]() A Marsi gdzie? Jak Twój kręgosłup kochana?
#74 |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Lenova ciekawa jestem czy z tym smokiem to już na zawsze - oby ![]() Wy tu ciągle o jakimś sprzątaniu. Że niby święta, że trzeba okna myć? Pffff nie znam takiej zależności odkąd jestem na swoim i mam dzieci ![]() ![]() Też zauważyłam, że Hope zamilkła. Odezwij się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Hej ja dzis zamierzan wyglancowac lazienke. Wczoraj pierwszy raz cielam drzewp pila elektryczna haha ;d z noga lepiej ale chyba pojde do lekarza bo jednak to byla noga po przejsciach.
Musze pochwalic od 5 dni Amelka ma suchego pampa w nocy. W ogole w szoku jestem jak latwooo poszlo nam z odpielucuowaniem. hope odezwij sie !!!! Silver no i pewnie szooda robic pprzadki jak zaras wyprowadzka ;* Ej czy tylko my juz nie grzejemy w domu? ;p
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
u nas odpieluchowanie w czarnej dooopie, maly w nosie ma nocnik, nie woła jak mu sie chce tylko jak zrobi i chodzi wyłacznie o dwojeczke, siku to nawet nie marze....
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
To musi przyjsc moment stwierdzan to po A. Owszem sadzalam ja na nocnik- czasen bez spiny dla mnie to bypo bez sensu bo widzialan ze ona jeszcze nie potrzebuje tak tego no i nadszedl dzien co sama rano zawolala siusiu na nocnik i tak lata
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Witajcie z rana
![]() My dzis wstalismy o 7:15 ![]() Za to 2 pobudki w nocy,a to ostatnio nowosc bo juz przesypial cale noce. U nas zimno :-/ Hope gdzie jestes? |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() dzisiaj do nas teście zawitają ![]() ja jako idealna synowa ![]() ![]() co do mycia okien, jest grupa na fb, umyj okna dla Jezusa ![]() Deli brawo dla Amelki! hope odezwij się! Hania w nocy strasznie kaszlała, aż zwymiotowała ![]()
#80 |
Zakorzenienie
|
Ewik przybij pione z tymi oknami,ja odkad zaszlam w ciaze to ani razu nie mylam okien,1 w roku w wakacje robi to tz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
A co na obiad misia? Ja idealna synowa nie jestem hahaha ponoc ostatnio zamknelam specjalnie drzwi na zamek przed T. Hahahaha nie to ze jest amelka i sama pptrafi sobie otworzyc, wiec jak mam nie zamykac...
![]() |
#82 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też świąt wogóle nie czuje. Okna często myję bo lubie miec czyste więc jakoś przed świętami nie mam spiny. Gorzej mi z tym że żadnej dekoracji światecznej sobie jeszcze nie zrobiłam. Ale po nocach lalki szyje i nie mam czasu. Super z tym smokiem, ja nie wiem chyba nie doczekam, teraz wzmożone zapotrzebowanie nawet na smoczka obserwuje. Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#83 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a na deser karpatka ![]()
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może dziewczyny jeszcze się wypowiedzą w temacie,ale na szybko te dwa mi przychodzą do głowy. Oba są z naturalnych składników.
![]() |
#85 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#86 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja już nie wiem co na obiady robić. Nie cierpię gotować, a odkąd TŻ poszedł do nowej pracy muszę to robić ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Serek pleśniwoy panierowany albo nie w bułce tartej i lekko podsażony +dżem najlepiej żurawinowy i frytki placki ziemniaczane - ja robię w piątek.
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Ewik ja i Kuba bedziemy jesc schab z cebulka i papryka. Tz karczekz musztarda. Do tego peczak.
---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Dziewczyny,czy sa wsrod nas dzieci,ktore nie jedza same? A te ktore jedza,czy dalej sie przy tym brudza? |
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |||
Zakorzenienie
|
hej
![]() coś mnie naszło i poszłam do spowiedzi dzisiaj; tak daaawno nie byłam i miałam niezłego stracha, jak czekałam w kolejce ![]() ![]() a w jakim masz formacie? w pdf? i dzięki za przepis ![]() Cytat:
![]() myslałam, że jak teściowej, to z jakimś specjalnym składnikiem będzie ![]() Cytat:
![]() u nas też już tak było, a teraz od nowa zasikany po nocy na maksa, bo pije jak szalony na wieczór jakbym mojego brata słyszała jak mam ostatnio myła okna ![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- przegląda któraś z Was tą stronkę http://www.lovingit.pl/ ? uwielbiam, cudne wnętrza ![]() śnieżyca u nas ![]() ![]()
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Yae co ktorys raz mowi, ze chce w toalecie albo wrecz jest samoobsluga od poczatku do konca, ale o odpieluchowaniu mowy nie ma. A dzis mnie zalatwila: bylysmy w lazni i zazywajac relaksujacej kapieli nagle wstala i na pelen regulator: ROBIE SIUSIU (oczywiscie po japonsku), ale chyba wszystkie panie obok wziely to za ostrzezenie tylko ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.