Współlokatorka bzyka mi łóżko! - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-04-08, 20:12   #61
DopplegangerEddarda
BAN stały

Dot.: Współlokatorka bzyka mi łóżko!

Troll chyba. Nie sądzę by byli tacy ludzie.

A jeżeli nie no to popsułaś mi wieczór

Jeżeli nie mógłbym powiedzieć co o tym sądzę w otwarte karty to chyba bym dostał fioła i okazał dominacje razem z Renatą w jej pokoju po tygodniu celibatu......
DopplegangerEddarda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-08, 21:07   #62
Aramintha
Wtajemniczenie

Założenie zamka wydaje się najrozsądniejszym rozwiązaniem. Skoro jednak nie możesz tego zrobić, to może nastrasz koleżankę i jej chłopaka jakąś chorobą przenoszoną drogą pościelową Może wtedy odechce im się szukania wrażeń w cudzych łóżkach.
Aramintha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-08, 21:20   #63
Ji_Ling
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Jabajbaj Pokaż wiadomość
Nie mogę , musiałem to skomentować...
O ile problem rzeczywiście jest nieprzyjemny, nikt chyba nie wyobraża sobie spania z cudzymi "płynami ustrojowymi".... o tyle tytuł wątku to po prostu mistrzostwo świata i po prostu nie da się przejść obojętnie Wygrywasz tym nagrodę internetów!
O, dziękuję Specjalnie myślałam nad przyciągającym wzrok tytułem

Cytat:
Napisane przez DopplegangerEddarda Pokaż wiadomość
Troll chyba. Nie sądzę by byli tacy ludzie.
Tacy to znaczy jacy? Nie jestem trollem, choć chyba nie ma sensu Was o tym przekonywać. W końcu troll pisałby to samo.

Dziękuję Wam za tak liczny odzew! W większości mówicie mi to samo, co powtarzają mi znajomi, czyli mniej-więcej, że jestem za miękka i powinnam się postawić. Nie traktowałam ich zbyt poważnie, bo wydawało mi się, że skoro są moimi znajomymi to oczywiste, że trzymają moją stronę. Ale teraz, kiedy widzę zupełnie obcych, neutralnie nastawionych ludzi, którzy powtarzają dokładnie to samo... Cóż, chyba macie racje. Postaram się być bardziej stanowcza.

Zamiana łóżek, bez względu na to czy był to pomysł na serio czy nie, chyba się nie uda. Nawet mniejsza o to, że moja sofa by chyba nawet przez drzwi nie przeszła, po prostu nie zmieściłaby się w pokoju koleżanki. Jeśli już to zamiana pokojami, chociaż przyznam szczerze, że... mój pokój jest fajniejszy i nie chcę go oddawać ;_;
Jakieś swędzące proszki itp. już mi proponowali znajomi Obawiam się tylko, że potem nie byłabym w stanie go dokładnie odkurzyć.

Dodaliście mi trochę odwagi Mimo, że większość z Was po prostu na mnie nakrzyczała, to jednak poczułam się lepiej. To zabawne, ale zawsze uważałam się za osobę o silnym, dominującym charakterze. Chociaż jak się czyta moje wypowiedzi o tym jak to nie chcę ranić ludzi wokół siebie (co z resztą jest prawdą) można dojść do zgoła innego wniosku xD Prawdą jest, że zawsze oddawałam walkowerem, kiedy przychodziło mi walczyć o swoje. Ale macie rację, czas najwyższy to zmienić.
Ji_Ling jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-08, 21:48   #64
roseblue
wasza koleżanka

Cytat:
Napisane przez Ji_Ling Pokaż wiadomość

Tacy to znaczy jacy? Nie jestem trollem, choć chyba nie ma sensu Was o tym przekonywać. W końcu troll pisałby to samo.

Dziękuję Wam za tak liczny odzew! W większości mówicie mi to samo, co powtarzają mi znajomi, czyli mniej-więcej, że jestem za miękka i powinnam się postawić. Nie traktowałam ich zbyt poważnie, bo wydawało mi się, że skoro są moimi znajomymi to oczywiste, że trzymają moją stronę. Ale teraz, kiedy widzę zupełnie obcych, neutralnie nastawionych ludzi, którzy powtarzają dokładnie to samo... Cóż, chyba macie racje. Postaram się być bardziej stanowcza.

Zamiana łóżek, bez względu na to czy był to pomysł na serio czy nie, chyba się nie uda. Nawet mniejsza o to, że moja sofa by chyba nawet przez drzwi nie przeszła, po prostu nie zmieściłaby się w pokoju koleżanki. Jeśli już to zamiana pokojami, chociaż przyznam szczerze, że... mój pokój jest fajniejszy i nie chcę go oddawać ;_;
Jakieś swędzące proszki itp. już mi proponowali znajomi Obawiam się tylko, że potem nie byłabym w stanie go dokładnie odkurzyć.

Dodaliście mi trochę odwagi Mimo, że większość z Was po prostu na mnie nakrzyczała, to jednak poczułam się lepiej. To zabawne, ale zawsze uważałam się za osobę o silnym, dominującym charakterze. Chociaż jak się czyta moje wypowiedzi o tym jak to nie chcę ranić ludzi wokół siebie (co z resztą jest prawdą) można dojść do zgoła innego wniosku xD Prawdą jest, że zawsze oddawałam walkowerem, kiedy przychodziło mi walczyć o swoje. Ale macie rację, czas najwyższy to zmienić.
no to postanowiłaś coś z tym zrobić czy nadal śpisz w jego spermie? Ja bym zmienila zamki, nawet bym jej o tym nie informowała. W ogóle nie wiem co znaczą dobre relacje z osoba, ktora cie olewa i narusza twoją prywatność.
Stary 2015-04-08, 22:02   #65
olenkasz
Zakorzenienie

Jeśli ktoś na serio zaproponował zamianę pokoi, to właśnie obsmarkalam sie z oburzenia. Serio.
Stary 2015-04-08, 22:08   #66
czarna_maciejka
Wtajemniczenie

GG do czarna_maciejka

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
Jeśli ktoś na serio zaproponował zamianę pokoi, to właśnie obsmarkalam sie z oburzenia. Serio.
Zamiane pokoi? Tu juz byla propozycja kupna tamtej wiekszego lozka na spolke
czarna_maciejka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-08, 22:19   #67
201704110957
Konto usunięte

Cytat:

Mam wrażenie, że niewiele jednak zrozumiałaś. OK co masz zamiar z tym zrobić, zmiana pokoju odpada. Wyprowadzić się? zamek w drzwiach? Czy może następnym razem przyszykuj łóżko dla koleżanki i jej chłopaka i nie zapomnij posypać płatkami róż... wątpię troszkę w twoją asertywność, skoro tak długo się z tym męczysz.

U mnie przy pierwszym razie już by to nie przeszło, ale ja potrafiłam nie raz postawić się współlokatorom i powiedzieć swoje, jak było źle. Tobie też tego życzę
201704110957 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-04-08, 22:27   #68
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna_maciejka Pokaż wiadomość
Zamiane pokoi? Tu juz byla propozycja kupna tamtej wiekszego lozka na spolke
to już postanowiłam zignorować, bo to za duża abstrakcja.
Stary 2015-04-08, 22:34   #69
emma8
Zadomowienie

A ja myślałam że to ze mnie jest momentami ofiara losu która nic nikomu nie potrafi wygarnąć. Pierwszy raz taką akcję pewnie był przełknęła, z trudem, ale jednak. Po drugiej tak bym się wściekła, że wszystko by latało, łącznie z pościelą którą kazałabym jej w tym momencie dwukrotnie wyprać, od razu założyłabym zamek i skończyłyby się jakiekolwiek dobre relacje z dziewczyną, która mnie kompletnie nie szanuje i zwyczajnie robi sobie ze mnie jaja razem ze swoim facetem. Autorko sam fakt tego że w ogóle zastanawiałaś się nad zamianą pokoi świadczy o tym że jesteś straszną memłą którą można ustawiać po kątach wedle uznania. Ta laska nie jest Twoją dobrą koleżanką i najwidoczniej nigdy nią nie była. Pewnie po tych wszystkich akcjach i Twoich reakcjach mieli obydwoje z całej sytuacji niezły ubaw. Ktoś wcześniej napisał że Twoi rodzice dają Ci kasę na jedynkę bo chcą żebyś miała swoje własne miejsce, swoją prywatność, a nie na lepszy seks koleżanki z pokoju obok. Doceń to że masz swój własny kąt, ja wiele lat mieszkałam z inną dziewczyną na paru metrach i wspominam to jak koszmar. Załóż sobie ten cholerny zamek, masz prawo do prywatności i właśnie na to Twoi rodzice bulą tyle kasy, żebyś mogła się zamknąć w swoim pokoju kiedy musisz się uczyć ani nie masz ochoty z nikim rozmawiać, żeby sobie w spokoju pierdnąć kiedy masz ochotę i żeby Twoja współlokatorka nie bzykała się w Twojej pościeli.

Edytowane przez emma8
Czas edycji: 2015-04-08 o 22:37
emma8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-09, 07:48   #70
ef54e0a2a1d8c328bd9581b7d386552d742cc4ca
Konto usunięte

Treść usunięta
ef54e0a2a1d8c328bd9581b7d386552d742cc4ca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-09, 08:50   #71
verumka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aramintha Pokaż wiadomość
Skoro jednak nie możesz tego zrobić, to może nastrasz koleżankę i jej chłopaka jakąś chorobą przenoszoną drogą pościelową Może wtedy odechce im się szukania wrażeń w cudzych łóżkach.
No, jakaś grzybica czy coś
Ale na poważnie to zamek byłby najrozsądniejszym rozwiązaniem. Albo postawienie sprawy jasno i konkretnie. Jeśli koleżanka się obrazi o to, że zabronisz jej seksić się w TWOIM łóżku, to chyba ma trochę źle poukładane w głowie i brak jej elementarnej kultury.

verumka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-04-09, 09:06   #72
Rena
Zakorzenienie

tytul watku przebil nawet sama tresc. Tu chyba chodzi o to, ze ich jest dwoje kontra jedna panna, wiec moze dobierz partnera do negocjacji?
Rena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-09, 09:20   #73
jesienny_lisc
Zakorzenienie

Jeśli kanapa jest stara, a właściciel mieszkania jest spoko, to może pogadaj z nim o wymianie kanapy na pojedyncze łóżko? Zawsze możesz w kanapie zepsuć ten mechanizm do rozkładania, że niby ze starości
Gorzej jeśli właściciel to janusz, który uważa, że studentowi wystarczy stuletnia rogówka, bardzo cenna, a w ogóle pamiątka po prababci.
jesienny_lisc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-09, 11:15   #74
poshh
Zadomowienie

W głowie mi się nie mieści, żeby spać w spermie chłopaka mojej koleżanki tylko dlatego, że chcę z nią utrzymywać rzekomo dobre relacje.
Masz jakieś większe profity z tej znajomości, że godzisz się na coś takiego?
Koleżanka jawnie leje na twoje zdanie, a ty się zastanawiasz co zrobić, bo założenie zamka jest "niegrzeczne". Szkoda, że twoja znajoma nie ma dylematów czy bzykanie się w twoim prywatnym łóżku nawet po ówczesnym zwróceniu uwagi nie jest niegrzeczne.
poshh jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-09, 19:35   #75
Pako_
Rozeznanie

Może w tej kanapie da się zamontować jakieś zamknięcie?
Albo alarm taki z magnesikami, może ich zniechęci.
Albo sztucznego pająka albo mysz w pościel.

To takie niewinne żarciki
Pako_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-09, 22:41   #76
LadyArya
Amounted Princess

Masakra nie wyobrażam sobie czegos takiego. Twoja lokatorka niestety ma zero wstydu i totalny brak kultury zeby robic takie rzeczy w cudzym lozku i poscieli, obrzydliwe. Na twoim miejscu bieglabym bo nowe zamki w drzwiach zamiast sie zastanawiac
LadyArya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-10, 10:43   #77
BiegnijLola
Raczkowanie

Poleć po hardkorze i powbijaj jakieś szpilki w wyro - jak coś wkuje im się w tyłek raz czy drugi, to może się zastanowią żeby chociaż swoją pościel brać na czas igraszek

Swoja droga cała ta sytuacja jest kosmiczna. Czy Ty Autorko nie możesz po prostu nadrzeć twarzy na swoją współlokatorkę? Jak zaczniesz ją tępić to się uspokoi, bo teraz to żyje chyba w świadomości, że jak weszła Ci na głowę to może jeszcze poskakać :P Powiedz że maja się ogarnąć i nie bzykać Twojego łóżka, bo w przeciwnym razie zakładasz zamek i g*** Cię obchodzi gdzie ona będzie trzymała swoje rzeczy i koniec. Nie wiem co tu więcej dyskutować. Do boju
BiegnijLola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-10, 11:44   #78
Deborah100
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie tak xD Nie chcę być tak jawnie chamska. Poza tym boję się, że współlokatorka uzna mnie za oszołoma Chciałabym, żeby ona sama z własnej woli uszanowała moją prywatność, a nie zmuszać ją i tresować jak psa.
No i z zamkiem jeszcze jest taka sprawa, że mój pokój jest większy, więc chowamy w nim też rzeczy wspólnego użytku, np suszarke na pranie, deske do prasowania, że nie wspomnę o wyjściu na balkon, które również znajduje się u mnie.

Nie jestem uległa, po prostu nie chcę rozpoczynać otwartego konfliktu. Jak już wspomniałam, poza tym drobnym epizodem, z koleżanką mam na serio dobre stosunki. Nie chcę tego psuć.
Zdaję sobie sprawę, że to beznadziejna sytuacja i sama jestem sobie po części winna, bo siedzę i marudzę, zamiast coś z tym zrobić. Chciałam tylko wiedzieć, czy nie przesadzam.
Zwracałaś uwagę kilka razy, do dziewczyny nie docierało to podejmij radykalne kroki. Płacisz za pokój, masz do niego prawo. Dziewucha jest niewychowana, bez żadnych zasad.
Co z tego, że macie wspólne rzeczy? Może czas to zmienić??
Czy nadal będziesz sprzątać po nich?
Jaka to koleżanka, że nie potrafi Ciebie uszanować? Ludzie teraz nie mają odrobiny wstydu....bo dla mnie byłby wstyd gdyby koleżanka odkryła, że uprawiałam sex w jej łóżku na jej pościeli.
Deborah100 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-10, 17:35   #79
moniaszelki
Zadomowienie

Nie chcesz być dla niej jawnie chamska, ale nie widzisz ze ona jest dla ciebie jawnie chamska? Mówiłaś jej ze sobie tego nie zyczysz a ona ma to tow dupie. Mi by było głupio gdyby ktoś zwrocil mi uwagę i miałabym w dupie jego zdanie i robiłam po swojemu. To twoje łóżko, twoje prawa. Otwórz oczy.
moniaszelki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-04-10, 17:50   #80
201609102148
Konto usunięte

Imo troll
201609102148 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości