|
|
#61 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: lista killerów...
Dla mnie mocno killerowata jest Habanita, zarówno w swoim dusznym, odurzającym charakterze jak i biorąc pod uwage trwałość i projekcje.
|
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mozesz mi powiedziec czy czuc tam bardzo brzoswinie , ktora niby jest w skladzie? w takie mroczne klimaty mnie kierujesz, oj Ty niedobra poczytam sobie
my government fuc.. me everyday Edytowane przez jarzo83 Czas edycji: 2012-01-16 o 13:10 |
|
|
|
|
|
#63 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tam nie czuje żadnego owoca, w ogóle mam problem z rozróżnianiem składników w takich bardzo złożonych starych kompozycjach
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
Montale Black Aoud
Frederic Malle Noir Epices Arabie SL L'Instant Guerlain Extreme *woda perfumowana i co ciekawe na mojej skórze Opium wytrzymuje najwyżej 4 góra 5 godzin w pozostałych ww przypadkach całość trwa bardzo,ale to bardzo długo zwłaszcza pozycja 2 i 3 nie do zajeżdżenia. jesli chodzi o dziewczynki to klasyki Mahora ,piątka Chanel.,Coco również tyle
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na mnie ani piatka ani czarna nie sa kilerami, powiedzialabym ze sa bardzo malo trwale
|
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
Jabol83 powiedział(a)
na mnie ani piatka ani czarna nie sa kilerami, powiedzialabym ze sa bardzo malo trwale![]() Nosz k..a skandal komisja śledcza utworzę,żeby zbadać twoją skórę. ale faktycznie wszystko zależy od niej Na mnie np Opium leży bardzo krótko po prostu żenada Ale Noir Epices i Arabie SL no i arabski Montale Black Aoud,może ten nie aż tak,natomiast te dwa pierwsze to po prostu mistrzowie trwałości
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde jaki Jabol no po prpstu posikalam sie ze smiechu , nawet jil rowniez nie jest, mrocznych klimatow nie znam jeszcze..... ..ale leci do mnie black casmere zobaczymy
|
|
|
|
#68 |
|
Wtajemniczenie
|
cinnabar estee lauder kiler absolutny
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
głodnemu chleb na myśli
![]() ---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- Drzucam Paloma Picasso edp Cytat:
Opim Organza Boudoir Lou Lou reszta to nie sa dla mnie killery
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Moja lista killerów jest krótka:
Alien Angel Arabie
|
|
#71 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wtrące się bo właśnie niedawno dostałam habanitę w odlewce. Ja czuję brzoskiwnie, zapach jest taki kremowy, ale pierwsze skojarzenie to babcie, do których chodziłam jak byłam mała. Ona jest taka specyficzna, pudrowa. Ale rzeczywiście b.trwała, dla mnie naprawdę killer. |
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=ROZ-ter-KA;31686983]głodnemu chleb na myśli
![]() dokladnie ![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
, trzeba jakiegos probasa dorwac i potestowac, a jak bedzie brzoskwinia bardzo wyrazista to po prostu padne, wiele zapachow kojarzy sie z babcia itd...np.obsession a ja lubiejeszcze dodam od siebie ze nie lubie angela ani aliena ale one kilerami dla mnie nie sa , ale opium zdecydowanie tak
my government fuc.. me everyday Edytowane przez jarzo83 Czas edycji: 2012-01-18 o 09:53 |
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
Dla mnie jedyne i niepowtarzalne- kilerowate - nienoszalne przeze mnie to Christmas in New York
![]()
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Czyżby nie było jeszcze mojego ukochanego Aromatics Elixiru clinique'a?
Pierwsze miejsce zdecydowanie!
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
nie znam się na perfumach, ale czy znacie może jakieś trwałe zapachy, przypominające bez?
|
|
#76 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Killery nielubiane : -najstraszniejszy ze strasznych - Tubereuse Criminelle , jednak detronizuje Aromatics Eliksira ![]() - klasyczne Poison sprzed reformulacji -Alien -Obsession CK -Flower Kenzo -Amour Kenzo Killery ukochane :-Aromatics Elixir ![]() -Mitsouko po każdą postacią -Opium edp i Youth Dew -Habanita -Słoń -Paloma Picasso wyłącznie edp -za killera można by jeszcze uznać Soir de Lune , Femme i Divę - chociaż mnie one wcale nie zabijają ![]() Killerem co do którego mam ambiwalentne poglądy są Jardins de Bagatelle - dostaję od tego bólu głowy , chociaż zapach piękny . I cokolwiek zabójcza jest Akaba Visconti świeżo testowana ![]() Belle d'Opium też potrafi być niebezpieczne
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2012-01-19 o 16:18 |
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
musze potestowac ta wersje bo nie znam
|
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
1. Jurek Killer
2. Leon Zawodowiec... ![]() Ja bym dodała Aliena likierowego i Taste of Fragrance, posiadam tylko nową bledszą wersję klasyka edp także te wersje biją ją na głowę ![]() Killerem jeszcze dla mnie jest Trouble Boucheron, Opus IV - nie do zdarcia , Note Vanillee też trwałe niesamowicie oraz często wymieniane Dune, Addict, Opium, Obsession
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Caleche Hermes edp
|
|
#81 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
|
#82 |
|
Wtajemniczenie
|
po mojemu
:Angel Słoń Shalimar edp |
|
|
|
|
#83 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, wiem ze swojego doświadczenia że nie ma męzczyzny który by sie oparł zapachom PRADY oraz D&G Nie są to tanie perfumy ale cóż czego sie nie robi dla facetów uHhhh
|
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie killery ukochane:
Alien i Soir de Lune - oba na 1 miejscu w mojej kolekcji, ukochane miłością ślepą i bezkrytyczną i te, które dosłownie mnie zabijają: Poeme, Roma, Angel, The One i cała masa waniliowo-syropowo-kuchennych ulepków wiadomo...o gustach się nie dyskutuje
|
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
O Magdama jestes chyba pierwsza wizazanka z mojego rodowitego miasta
Jak dla mnie killerkowata ale w pozytywnym sensie jest chloe intense A w negatywnym sensie- ostatnio- Czarna czyli stara Mania, tak mnie ostatnio poddusila ze musze cholere na targowisku w swiat puscic. Klasyczna Organza na mojej szefowej mnie dobijala. I zapach rzadziej spotykany- creed fleur de bulgarie. Tez sie z nim pozegnalam bo jak boa dusiciel Wspominany przez wiele osob slonik jest przepiekny jak dla mnie ale juz moj tzt od niego piany na pysku dostaje ![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Zapomnialam o jeszze jednym dusicielku- Crystal noir versace
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=43221823 #post43221823 wymienie Tresor Midnight Rose Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2012-01-21 o 20:27 |
|
|
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? - taki malutki off-topic![]() A co do Crystal Noir to miałam go zaraz dopisać, słowo daję. Wśród tych dusicieli do mdłości niestety
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
Przyczajenie
|
Hypnose
Alien Angel |
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Glamourous
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2012-01-26 o 23:07 |
|
|
|
|
#89 |
|
Wtajemniczenie
|
Aromatics Elixir
Youth Dew Eden Yvresse Samsara Chloe Chloe (trzyma się na mojej skórze po kąpieli, do 48h!) Opium Angel Poeme
"Powiedział, że przypominam mu jego zmarłą żonę. Oby z czasów, kiedy jeszcze żyła." Allen [I][COLOR=sienna]Poluję: ] Le Labo Patchouli, Le Labo Another 13, Arancia di Sicilia Perris, CdG Odeur 53, Tom Daxon Iridium Kliknij dla głodnych Zwierząt: www.pustamiska.pl |
|
|
|
|
#90 |
|
Przyczajenie
|
Najpiękniejsze kilery
Addict Alien Poeme Gucci Rush Euphoria Coco Mademoiselle Allure Sensuelle Pure Poison Escada Magnetism |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.

poczytam sobie
na mnie ani piatka ani czarna nie sa kilerami, powiedzialabym ze sa bardzo malo trwale
no po prpstu posikalam sie ze smiechu
jeszcze..... ..ale leci do mnie black casmere zobaczymy