![]() |
#61 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mój pierwszy raz
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
hmmmm moj pierwszy raz byl po 3 latach znajomosci mialam 17 lat on 19 to juz 3 lata od tego czasu minely jestesmy ze soba nadal
![]() ![]() ![]()
#63 |
Przyczajenie
|
mój pierwszy raz przezyłam w wieku 16 lat po... 3 tyg. znajomości. mój partner był... 12 lat starszy ode mnie i juz doswiadczony tak, ze potrafil tak pokierowac wszystkim, ze w ogole nie czulam bolu, a nawet troche przyjemnosci z tego mialam, choc orgazmu wtedy nie doznalam. jestem z nim do dzis bardzo szczesliwa, a co wiecej spodziewamy sie dziecka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
![]()
moj 1 raz był bardzo nie typowy ehhe .kochalismy sie w aucie ;mało miejsca ,zestersowani ,ale jakos to wyszło nam bardzo dobrze ze mam takiego kochanego faceta no juz meza który jest ciepły i bardzo wyrozumiały nastepne nasze razy były bardziej tradycionalne ....
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#66 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mam przyjaciół, którzy po 2 latach bycia razem zdecydowali sie na swój pierwszy raz ( dla nich obojga miało to być pierwsze zetknięcie z seksem), mieli po 18 lat. Mimo zabezpieczenia (prezerwatywy) właśnie w tą piękną, wyjątkową noc spłodzili Darusię ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Przyczajenie
|
hehehehe
zdaję sobie sprawę, że moje podejście do spraw tak powaznych jak macieżyństwo czy małżeństwo może szokować, no ale cóż... rózni ludzie po tym świecie chodzą i różnie swoje zycie układają. moge tu tylko dodać, że decyzję o ślubie podjęliśmy po 5 miesiącach bycia razem a dziecko - możecie wierzyć lub nie - było od A do Z zaplanowane. może trochę wyjaśni fakt, że od lat bardzo poważnie choruję i muszę być przygotowana na to, że za kilka lat zdrowie nie pozwoli mi na urodzenie dziecka. na moim miejscu chyba nikt nie czekałby bezsensownie aż może zrobić się zbyt późno. |
![]() ![]() |
![]() |
#68 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
Pierwszy raz ... Ile miałyście latek ?
Dziewczyny ile miałyście latek jak straciłyście dziewictwo ? Kiedy był Wasz pierwszy raz ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwszy raz ... Ile miałyście latek ?
19
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
BAN stały
|
14
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
Hej, dziewczyny, zanim wątek sie rozpędzi to zapraszam na forum intymnie. Tutaj z założenia są wątki ginekologiczne w sensie "medyczne", takie, na które może wypowiedzieć sie Pan Doktor. Choć może da się wciagnać w ten temat...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
- jest to forum ginekologiczne z poradami ginekologa, zastanawiam się, jak też Pan Waldemar miałby odpowiedzieć na Twoje pytanie - nie rozumiem istoty problemu ginekologicznego wątek przenoszę na Intymne. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja miałam wówczas 17 lat.
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
mam 18 lat i pierwszy raz jeszcze przede mna
![]()
![]() |
#76 |
Przyczajenie
|
A ja... nie powiem kiedy!
![]() Edytowane przez a6usia Czas edycji: 2012-12-08 o 22:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
22, a było to w czerwcu tuż przed obroną pracy licencjackiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Ja natomiast łączę wątki, ponieważ podobny już istnieję. Nie widze sensu powielać tematów. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Rozeznanie
|
mój pierwszy ra byl w noc sylwestrowa 2001 r w pokoju jego siostry w ktorym spalismy sami
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
hehe wiecie co dziewczyny a ja juz myslalam ze jestem jedyna 18-letnia dziewica na tym swiecie, ktora jest z chlopakiem 2 lata i jeszcze sie do konca nie zdecydowala :P moj TŻ nie naciska, ale czesto wspomina o "tym" i wzdycha ze bardzo by chcial, ale nie zmusza mnie i czeka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez beatkaaa Czas edycji: 2005-12-21 o 21:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
Pierwszy raz baaaardzo dawno temu
![]() ![]() Co do czekania do nocy poslubnej, uwazam, ze kompatybilnosc w seksie jest niezmiernie istotna i jej brak moze doprowadzic do rozpadu zwiazku. Dlatego uwazam, ze tak jak poznaje sie swojego partnera i przekonuje o kompatybilnosci lub jej braku w wielu innych dziedzinach, tak powinno sie wiedziec i w kwestii seksu, czy odpowiada sie sobie nawzajem zanim podejmie sie decyzje o spedzeniu zycia razem. |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
mam 19 lat i jestem dziewica. Jeszcze nie spotkalam mężczyzny ktoremu moglabym to ofiarowac. Wierze ze sie pojawi i wole na niego czekac niz pokusic sie o inne rozwiazania. szczerze mowiac jestem dumna z tego ale wytracil mnie z rownowagi pewnien artykul ze jesli koboeta nie zacznie wspolzyc do 20 roku zycia to potem szybko stanie sie oziebla itp. i w ogole jest juz na starconej pozycji. Nie wiem co o tym myslec ?? a Wy jak sadzicie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#84 |
Wtajemniczenie
|
Ja swoj pierwszy raz przezylam majac 17 lat . Bylo to z chlopakiem w zwiazku z ktorym mam jedynie przykre wspomnienia . Bylam w nim zauroczona , nie kochalam go ,teraz juz wiem
![]() ![]() Bylismy ze soba kilka miesiecy . On mnie namawial caly czas , ja nieulegalam ![]() ![]() Swoj pierwszy raz przezywalam bez zadnego wspomagacza ( piwko jedno czy cosik ,nic takiego) w tak cholernie jasny dzien , w srodku dnia ![]() ![]() ![]() ![]() Musze przyznac ,ze dziewictwo jest jadna z najwaniejszych rzeczy w zyciu kobiety i naprawde nie warto poswiecac tak pieknych wspomnien i robic tego bez przekoniania . Jakbym poczekala , zrobila to ze swoim TZ mialabym naprawde bardzo mile wspomnienia ale niestety ,co sie juz zdarzylo tego nie wroce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
bardzo dobrze to napisalas ja swoj pierwszy raz mialam w wieku 17 lat ale z czlowiekiem z ktorym jestem do tej pory z ktorym juz niedlugo stowrze rodzine i wiem ze warto bylo choc jasne moglismy poczekac ale to bylo bez nalegan stalo sie jakos tak instynktownie samo z siebie i moze dlatego bylo tak pieknie bylo tyle milosci i szczescia do tej pory wiem ze tylko z nim moglabym stracic cnote dalam mu cos najwazniejszego on to doskonale wie i do tej pory szanuje to a to wspaniale ![]() ![]()
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
Swoj pierwszy raz przezylam w wieku 20 lat, czyli w tym roku i w ogole tego sie nie wstydze ze tak pozno. Jedyne co bylo piekne w tym wydarzeniu to to, ze stalo sie to 8 marca, czyli w dzien kobiet
![]()
#87 |
Zadomowienie
|
Ja mam 19 lat i nadal dziewica. Nie wstydze sie tego
![]() ![]() ![]()
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie, że normalne. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
I nie ma znaczenia czy on jest prawiczkiem czy nie...
"Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię. Na tym polega zasadnicza różnica między psem a człowiekiem" - M.Twain http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=1675216 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:31.