![]() |
#61 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: PIERSI - nie ogólnie
Ja skończyłam 18 lat a nosze stanik o rozmiarze 80 B czyli można powiedzieć małe C i naprawde jestem zadowolona
![]()
Nikt mnie nie poznał i nie zna mnie za dobrzE Nie ważne co osiągnę,co stworzę,co zrobiĘ Dla ślepych głupców pozostanę taka samA Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM Taka już jestem..i to właśnie jA
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja może kiedyś przytyję ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, wydaje mi się, że za szybko zaczęłyście się przejmować. Dajcie sobie czas. Ja też się bałam, że zostanę płaska, ale w ciągu ostatniego roku piersi urosły mi z malutkiego B do C!! Troszkę przytyłam i może to między innymi przez to, ale napewno nie tylko.
Cierpliwości!!!
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]()
![]() |
#65 |
Rozeznanie
|
małe jest piekne za to duze może więcej :p np. mozna sie udusić przy próbowaniu dotkniecia głowa do kolana majac miseczke E można paśc na zawał biegajac cały dzien po sklepach żeby znależc ten jeden jedyny stanik który wreszcie będzie pasował (tak nawiasem to tylko na allegro znalazłam ładne staniki w rozmiarze E polecam) można sobie podbic oko grajac w kosza można sobie poobijac brode podczas biegu do autobusu mozna szczerze znienawidzić kupowania górnej części odzieży mozna zacząc walic głowa w mur kiedy na kazdym kroku słyszy sie złośliwe komentarze dziewczat/chamskie komentarze facetów
a tak ogolnie to pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#66 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
moim zdaniem taka już ich natura poslinić sie do biuściastych
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
"tylko jakoś pokaźna wiekszosc facetów gdy widzi dziewczyne z duzymi piersiami traci głowe
![]() dokładnie!!!!!!!!! a co jak nie ma się prawie wogóle????? ![]()
![]() |
#69 |
Przyczajenie
|
Ja mam kompleks w druga strone, bo jestem dosc szczupla i nosze 70C, bo nie produkuja 65C. Chyba wolabym moc powybierac w tej slicznej bieliznie dla tych z nieco mniejszymi lub przynajmniej umiarkowanymi piersiami...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Przyczajenie
|
wiekszosc moich kolegow raczej gustuje w dziewczynach z umiarkownie "rozrosnieta" gora... Sporo takich znam, zwalaszcza normalnych i zdrowo myslacych o zyciu. Z kolei gorzej jest z takimi ktorzy wola duze biuty, bo czeto sprowadza sie zaspokajania czegos zwierzecego w ich naturze. Przynajmniej ja to tak odbieram. Wole budzic zainteresowanie niz slinotok...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Konto usunięte
|
To ja mam większe piersi niż biodra
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
hmmm ja wam powiem ze od 1.5 roku mi piersi nie rosną. mam małe, w sumie nawet ich brak. i też miałam nadzieję jak tu czytałam, że jeszcze urosną. ale nic a nic mimo, że trochę przytyłam. wtedy mialam 15 lat teraz mam 17 i takie same. juz nie mam nadziei że urosną i mnie szlak trafiaa. nie chcę się rozbierać na plaży, wolę chodzić w bluzce. a więc ja pocieszać nie będę...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.