|
|
#61 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: ktoś nas prowokuje?
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
WIesz, czemu użyłam takiego słowa?! Bo dla mnie kretyńsko głupie jest wykorzystywanie fragmentów czyichś wypowiedzi do dania upustu własnej frustracji i złośliwości, a z wszystkich Wizażanek zrobienie głupawych, pustych plastikowych panienek!!!
|
|
|
#63 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo się cieszymy że lubisz nasz serwis, ale daj żyć tym, których potrzeby są inne niż Twoje - czy nie tego chcesz dla siebie ?
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Jelonku, skasowałaś?
Bardzo mi w takim razie przykro, że takie oburzenie wywołała moja wypowiedź, ale... Cóż. Czego napisałam, nie cofnę. Nie cierpię sytuacji, kiedy ktoś robi ze mnie idiotkę. A tak się p przeczytaniu tego czuję. Epitet cofam i przepraszam Bywam impulsywna.
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zamknijcie już ten wątek.
Niech nie będzie samo nakręcająco się spiralą. Dość już padło słów, kontrowersyjnych wypowiedzi, ataków i powrotów motyli. Naprawdę powieśmy kłódkę na tym wątku.
|
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#69 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
może tylko przesunę na plotkowe, bo nie widze z niego żadnego pożytku na technicznym Widocznie macie potrzebę powymieniać te uprzejmowści którymi się traktujecie ... staram się powstrzymać od ocen I słówko do dziewczyn które najwyraźniej czują się "z wizażu" - aleksandry999, monyczkiii , svenji ... Takie wypowiedzi jak Wasze ostatnie w tym wątku są dla mnie przykładem podgrzewania atmosfery właśnie ... ziewacie ? to zmieńcie kanał, i niczego nie trzeba będzie zamykać Więcej dystansu życzę, a co do trolli itp. to zasady chyba mamy, prawda ? DON no to papa
|
|
|
#70 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: w sprawie podpisu
Zrównoważona emocjonalnie osoba.
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do moich wypowiedzi - probowalam rozladowac poczatkowe napiecie poprzez zarty (widac nie wszystkich smiesza , przykladem moga tu byc np. wypowiedzi Jelonka, ktore niektorzy uwielbiaja, a niektorzy odbieraja zupelnie inaczej). Nie sadze, ze zarty te przyczynily sie do "podgrzania atmosfery" w jakis szczegolny sposob. Tym bardziej, jesli wezmiemy pod uwage to, od czego sie cala ta sprawa zaczela.Zdarzylo mi sie to pierwszy raz, wczesniej nie wdawalam sie w watki, w ktorych biora udzial trolle. No i widze, ze blad popelnilam Agnieszko, popierasz wypowiedz Magi, a sama odpowiadalas "trollicy", dlaczego? Generalnie panialam aluzju Ide sobie podgrzac nie atmosfere, a wieczorna jajecznice
Potłuczydło. Edytowane przez svenja Czas edycji: 2005-11-13 o 23:27 |
|
|
|
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
mnie się rozmowa Jelonka z Awią nie podobała, bo cięty dowcip Jelonka tylko Awię prowokował, a mod powinien chyba raczej łagodzić.
Ale samo rozładowanie atmosfery żartami nie jest przecież złe - zwykle staram się wczuć w obie strony, ale Internet nie bardzo pozwala na niuanse, na poznanie motywacji przeciwników, a poza tym kieruje nami troszkę instynt stadny - takie wojenki konsolidują grupę - więc lepiej obrócić sprawę w żart niż się nakręcać. No wiem, sama DONa wymyśliłam, ale w takim gnieździe bab chyba nie jest możliwy - jednak przyznam, że Twoje wypowiedzi Mago powodują, że mam ochotę stać się lepszym człowiekiem - udzielaj się cześciej
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:16.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)