![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Dot.: Czerwiec
Irysko,dołożyłam jednak w wątku http://www.fragrantica.pl/perfumy/Or...ise-14281.html, może byłabyś zainteresowana?
![]()
![]() |
#66 |
Wtajemniczenie
|
Super, dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
KK odpada niestety. Generalnie bardzo lubię zapachy drzewne, słone, dymne, kadzidlane i raczej mało słodkie (z nielicznymi wyjątkami
![]() Ja jestem ze Starogardu Gdańskiego, ale moja przyjaciółka mieszka w Gdyni, więc od czasu do czasu bywam w Gdańsku i właśnie w Gdyni ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
A Venezie nie oddasz??
![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Poczekam,poczekam ![]() Jakby jednak poszła to napisz chociaż czy ona do Poisona podobna ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Irysko teraz zajrzałam na all. i Twój Iris Noir to raczej już unikat także upraszam wybaczenia bo moja propozycja jest chyba troszkę nieadekwatna
![]() Z Twoich wątkowych zapachów podoba mi się jeszcze Venezia ale to też nie ta półka więc chyba nic nie dogramy... |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Ty wiesz,że mnie zainteresowałaś tym Ungarem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Rozeznanie
|
Szkoda
![]() A tej szczoty z dzika nie chcesz? Oddałabym za odlewkę Earthworm (ile masz ml? Bo ja szukam w zasadzie tylko odrobiny, do testów) i szampon Ives Rocher ![]() W weekend będę w Trójmieście, więc mogłybyśmy się ewentualnie spotkać i zaoszczędzić na wysyłce ![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Rozumiem ![]() To daj znać, jak będziesz jechała nad morze, może akurat się uda ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Irysko poczytałam, przetrawiłam i ja bym chyba chciała tego Ungara
![]() Za co mogę go chcieć? ![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- A dasz mi czas do jutra? ![]() ![]() Tymczasem spokojnej nocki i uciekam do spania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Konto usunięte
|
W takiej cenie, za jaką można ją teraz kupić, to na pewno warto
![]() ![]() Dziękuję za propozycję Obsession, ale jak szukasz czegoś dla siebie, to i tak nie mogę Ci nic zaoferować, bo coś męskiego chciałabym uzyskać dla brata za jego flaszkę Givenchy Gentlemen Only ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Chętnie Ci oddam obydwie celebrytki bo nie czuję się do nich w jakikolwiek sposób przywiązana
![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Konto usunięte
|
Aaa
![]() ![]() Za Mirage niestety nic nie wybiorę. Ale będę zaglądać, może coś dorzucisz, a wtedy kto wie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.