![]() |
#61 |
BAN stały
|
Dot.: Facet okazuje zainteresowanie a potem przestaje.. JAK MAM TO ROZUMIEC? Pomozcie
Jestem na aplikacji w telefonie i jak widzę że miga lapmka w telefonie to sprawdzam i odpisuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Facet okazuje zainteresowanie a potem przestaje.. JAK MAM TO ROZUMIEC? Pomozcie
Cytat:
![]() ![]() Jutro widzę mojego seksownego, bucowatego, klejącego się Księciunia, poślę mu mrożące krew w żyłach spojrzenie i lepiej żeby to On znowu zaczął mnie zagadywać ![]() Miłej niedzieli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
BAN stały
|
Jestem tu po to żeby je zbawiać
![]() Dobry pomysł, do miłego ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Przyczajenie
|
Uaktualnienie wątku jeśli ktoś to jeszcze czyta i znalazłby chwilę na udzielenie porady
![]() No więc dzisiaj znowu widziałam mojego czarującego, seksownego instruktora haha :P Co do kontaktu jaki udało się dzisiaj nawiązać z Nim to: 1. wzrokowy - kiedy zmierzył mnie spojrzeniem jak rozmawiałam z innym kolegą i wspomniałam, że fajną ma i śmieszną koszulkę (choć podejrzewam, że On raczej nie słyszał o czym gadaliśmy). Popatrzył znacząco kiedy przechodził. Nie jestem pewna czy ogólnie wynika to z zazdrości czy raczej z tego, że po prostu do innych czasem zagadam sama lub kiedy ktoś zagada do mnie to normalnie odpowiadam, a na Niego albo wywalę gały w sensie "spadaj" albo odpowiem coś zdawkowo. 2. wzrokowy - w sensie na zajęciach. Byłam w dobrym humorze zamiast strzelać kacze dzióbki, więc starałam się często uśmiechać kiedy zdarzały się jakieś zabawne sytuacje itp lub sama je stwarzać (w sensie jakieś śmieszne ruchy kiedy wymiękałam już). On też wydawał się być w dobrym humorze dziś i np podczas jednego z ćwiczeń zrobił celowo większą liczbę serii, bo czasem tak robi kiedy ktoś "zabawnie" się przy tym rusza i widzi, że mnie to bawi, już kilka razy tak było. Wiem, że to robi specjalnie, bo wcześniej kiedy zdarzały się takie sytuacje to jeszcze podchodził i mówił do mnie, że zaraz będzie to ćwiczenie znowu, więc chyba chciał mnie porozśmieszać. 3 - słowny, zapytałam Go w przerwie, czy dobrze się czuje w sensie z głową (w nawiązaniu do tych powtórzeń, bo przegiął a do tego wciąż jakieś odgłosy z siebie wydawał jakby odchodził z tego świata), a On że w weekend robił nogi i ledwo chodzi, wszystko Go boli i coś tam jeszcze pomarudził, ale ogólnie nie odpowiedział zdawkowo, no ale po tym wywodzie jedyne na co się zdobyłam to komentarz "straszne" w sensie ironicznym.. No po prostu to mi wychodzi automatycznie. Dobrze to wróży czy nie dobrze..? Wydaje mi się, że może nie będzie źle i faktycznie powstrzymam się od jakiś pocałunków z zaskoczenia, poza tym musiałaby być bardzo sprzyjająca sytuacja do tego i miejsce, a na siłce Mu raczej nie dam w ślinę :P Będę starała się Go tak powoli oswajać znów. Tylko pytanie czy wróci Mu jeszcze zainteresowanie...???? ![]() Edytowane przez Piraniax28 Czas edycji: 2015-06-08 o 16:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
BAN stały
|
Wróci na pewno, narazie pewno jest zaskoczony Twoim zwrotem o 180 stopni
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Kobieta z klasą
|
Cytat:
![]() Tyle rad dostałaś, żebyś znormalniała w końcu, a Ty dalej swoje. I jeszcze pytasz czy to wróży dobrze? Zacznij się do niego odzywać jak człowiek, a nie wiecznie jakieś przytyki. Myślisz, że jak po tych akcjach, które już odwaliłaś pytanie czy ma coś z głową zbliża Cię do randki? Nie wyciągasz żadnych wniosków, dalej zgrywasz wielką panią. "Ale przysięgłam sobie, że tym razem jeśli znów zapyta o numer telefonu to do trzech razy sztuka i od razu Mu wyrecytuje haha ![]() Jaki fajny, jaki fajny ... śnię o nim ![]() ![]() Wiesz jaki jest Twój największy problem? Fajny facet okaże Ci zainteresowanie, a Ty robisz w majtki. Byłoby łatwiej i nie wychodziłabyś na dzikuskę, gdybyś podeszła do tego jak do zwykłej koleżeńskiej znajomości. Zamiast zwyczajnie się do niego uśmiechać i przede wszystkim zmienić ton wypowiedzi kombinujesz jak rozpalić jego zmysły. I jeszcze te pocałunki... No kobieto weź Przestań skupiać się na jego spojrzeniach i czy w tym czasie świeciło słońce, czy jednak niebo było lekko zachmurzone, tylko weź popracuj nad swoim zachowaniem. Skupiaj się nad tym co Ty robisz i jak się zachowujesz. Wtedy łatwiej Ci będzie opanować chamskie odzywki. I przestań myśleć o nim źle, bo nawet gdy zrobi coś miłego w Twoją stronę z podejściem "pewnie chce mnie zaliczyć" zawsze źle to odbierzesz i katastrofa gotowa. Serio, trudno uwierzyć, że masz 28 lat i żyjesz wśród ludzi, a nie w buszu. I nie tłumacz, że tak masz, bo dorośli ludzie już potrafią jakoś zapanować nad emocjami. Dorośnij, bo tragicznie się czyta te Twoje dziecinne rozkminy. A teraz marsz do lustra i poćwicz miłe uśmiechy. Jedyne co bym zrobiła na Twoim miejscu, to kupiłabym wodę i po zajęciach podeszła do niego. Powiedziałabym, że chyba chce mu się pić i sorry że wcześniej byłam trochę niemiła. Nie musisz go podrywać, ani całować. Postaraj się, aby wasze relacje były ludzkie po prostu. Wtedy nawet, gdyby okazało się, że podrywa większość panienek to nie wyjdziesz na desperatkę, tylko trochę trudniejszą.
Miłość to gra we dwoje, w której oboje muszą wygrywać. Edytowane przez Karena 73 Czas edycji: 2015-06-10 o 07:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
BAN stały
|
Ten facet wcale fajny nie jest, kwalifikuje się do obicia wręcz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Pocałunki z zaskoczenia ? WTF... Nie umiesz przy nim poprawnie 2 zdań sklecić, gadasz z innymi, z nim jakieś totalne, zdawkowe bzdety. Wszystko to co podkreśliłem w Twojej wypowiedzi by mnie zniechęciło. Prawda jest taka, że przyjdą wakacje i na pewno znajdzie się tam inna zainteresowana, która w bardziej cywilizowany sposób będzie umiała okazać swoje zainteresowanie. No a on wtedy na Twoich oczach będzie się do niej ślinił (z wzajemnością), tak jak Ty teraz sobie trajkoczesz z innymi, a jak przychodzi z nim do rozmowy to zawsze ma ona jakiś dziwaczny, niepozytywny wydźwięk. Naprawdę jesteś dzikiem ![]() Nie umiesz z człowiekiem normalnie, pozytywnie porozmawiać ??? Nie mogę uwierzyć w to, że masz 28 lat. ps. inna sprawa, że facet zaczyna mi przypominać "typowego instruktora". No ale może ciągnie swój do swego... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
Ty zachowujesz się idiotycznie. On momentami też. Chociaż Twoje zachowanie bardziej mnie śmieszy (to totalna dziecinada). Jego teksty i podchody jeszcze można jakoś zrozumieć. Spodobałaś mu się, może tylko chciał wyrwać kolejną laskę, może liczył na coś więcej tak czy inaczej próbował poznać Cię bliżej, umówić się na spotkanie, pogadać. Ty zachowywałaś się przedziwnie, momentami idiotycznie i facet się zniechęcił. Czy jeszcze jest szansa na coś między wami? Być może, ale zachowując się w ten sposób cały czas ją zmniejszasz. Przestań zachowywać się jak dziecko, podejdź do niego, uśmiechnij się, pogadaj, zaproponuj spotkanie i tyle.
Czy to w Twoim życiu pierwszy facet, który okazał Ci zainteresowanie? Może pogadaj z koleżankami, niech doradzą Ci jak się w takich sytuacjach zachowywać, jak reagować gdy facet Cię podrywa, co zrobić gdy Ty chcesz się z nim umówić itp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Nie podoba mi sie ten facet. Zachowuje sie nieprofesjonalnie.
Trzeba mu bylo dac ten numer. Zobaczylabys wtedy, co by z nim zrobil. Gdyby umowil sie z Toba po pracy = super. Koniec Twoich analiz na silowni. Z analizowania na wszystkie strony usmiechow, spojrzen, calusow, obmacywania nic nie bedzie. Zauwaz, ze on jest w pracy, musi tam byc, zeby zarabiac pieniadze. I najwyrazniej stara sie sobie umilic czas. Facetom potrafi sie podobac wiele dziewczyn na raz, nie mowiac juz o tym, ze chetnie pompuja sobie ego. Jak jestes gotowa go zaprosic na kawe, to go zapros (ja uwazam, ze to facet powinien), ale z tego co piszesz chyba nie czulabys sie z tym konfortowo, a czy ten facet jest tego warty? Moze napisz mu ten swoj nr na kartce, badz mila, ale zajmij sie cwiczeniami? Mozesz tez zmienic silownie. Wiecej byloby warte gdyby byl zaangazowany niz zainteresowany. Ty moglas to lepiej rozegrac, ale mysle, ze nie powinnas teraz zajmowac sie jakims skomplikowanym "naprawianiem". Nawet sie jeszcze nie spotkaliscie, a juz sa rozterki: zalezy czy nie zalezy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Wtajemniczenie
|
A kto by go miał obijać? np. chłopiec który dyskutuje z kobietami, na kobiecym portalu, o kobiecych sprawach?
Autorko, zachowujesz sie jak "szalona" 12 letnia fan girl, a nie dorosła kobieta. Ja przeżyłaś 28 lat będąc tak nieporadną w kontaktach z ludźmi? Twoje towarzystwo to musi być męka. Przy fragmencie o tym, że starałaś się uśmiechać w zabawnych sytuacjach skisłam ![]() Miałaś kiedyś w ogóle jakiegoś chłopaka? Bo zachowujesz się jak napalona dziewica ![]() Edytowane przez rickybobby Czas edycji: 2015-06-10 o 16:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
BAN stały
|
Widocznie nie jest taka predka i nie nabiera się na prymitywne podrywy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Przyczajenie
|
Pomyśl co ci da ,że to on zrobi pierwszy krok, czy też Ty? jeśli macie naprawdę być razem, jeżeli naprawę mu się podobasz to nawet jeśli Ty wyjdziesz z inicjatywą nie oznacza, że on będzie Cię chciał mniej.
Natomiast to, że masz takie obawy oznaczają, moim zdaniem, że czujesz , iż jego zainteresowanie nie jest zbyt silne, stąpasz po kruchym lodzie dlatego jesteś taka ostrożna, czujesz , że on może szybko "opaść" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No chyba jednak się nabrała skoro na sam jego widok tak sika po majtkach że nie jest w stanie jednego sensownego zdania sklecić. Chyba że tak reaguje na widok każdego faceta. Zresztą gdyby się nie nabrała na ten podryw to nie byłoby wątku. Ucieszyłaby się, że facet przestał się jej narzucać i temat byłby zamknięty. A tymczasem ona się zastanawia co zrobić aby facet znowu ją podrywał, więc chyba jednak jej się podobało. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Masz cos do dziewic w ogole? Moze sama dajesz na lewo i prawo ![]() ![]() Ahaaa.. Czuje sie faktycznie na wiele mniej lat niz mam, dla mnie to plus, takze sie ciesze ![]() Milego dnia tam bejbe ![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Pozdrowienia dla ludzi czytajacych ze zrozumieniem i potrafiacych udzielic normalnej odpowiedzi na zadane pytanie bez zbednych rozkmin. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
Przeciez podryw zadzialal (tylko nie do konca wedlug oczekiwan,ale jednak)
![]() ![]() Edytowane przez berenka Czas edycji: 2015-06-11 o 15:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
plum plum
|
Cytat:
Jeśli masz przyjemność, Autorko, być jedną z zakonserwowanych dziewic, to szczerze współczuję, bo bardzo możliwe, że to co bierzesz za dowód zainteresowania tego faceta dawno już nie istnieje, a Ty wszystko NADINTERPRETUJESZ. Bardzo trudno będzie Ci, bez podstaw, nauczyć się normalnie zachowywać wobec ludzi płci przeciwnej, co widać w tym wątku. Ponieważ bardzo unikasz odpowiedzi na pytanie, czy miałaś już jakiś związek, to wydaje się, że sporo jest tu na rzeczy. Nawet jeśli nie - to i tak masz spore braki w tym temacie. Kurde, nie wiem, kup sobie jakiś poradnik o związkach, zacznij obserwować koleżanki, patrzeć jak one to robią. Idź sobie do kawiarni i obserwuj pary na randce. Zastosuj się wreszcie do rad z tego tematu. Jak masz być wredną panusią, to się ugryź w język i powiedz tylko: aha albo pokiwaj głową. Naucz się kilku ogólnych sformułowań i poćwicz mówienie ich bez przekąsu. Z tym kolesiem to nie wiadomo, czy coś wyjdzie. Przestań liczyć sekundy, przez które na Ciebie się patrzy - Ty myślisz, że on nie widzi, że Ty zerkasz, czy on patrzy? Że może jego zainteresowanie wzięło się z Twoich dzikich akcji na jego punkcie? Że to, że się facet gapi nic nie znaczy, bo się gapi bo ma oczy? Zachowuj się jak kobieta, a nie jak dziewczynka z podstawówki. Złap trochę dystansu do sprawy, wylej sobie kubeł zimnej wody na głowę, zacznij być miła i idź z nim na tą kawę. Bo może się okazać, że się wynudzicie we własnym towarzystwie i czar pryśnie. Zamiast głupio pyskować, weź sobie do serca rady, które tu padają.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
BAN stały
|
Te rady do niej sa kierowane w sposób wulgarny i typowy dla tego rodzaju wątków. Sam bym podziękował za takie tendencyjne rady. Tu tylko Berenka pisze w normalny sposób. To facet nadal swoim nachalnym (aprobowanym przez Was) zachowaniem taki przebieg nietypowy, całej sprawie. Całość mogłaby wyglądac inaczej gdyby się zachowywał jak dżentelmen.
Edytowane przez StarFighter Czas edycji: 2015-06-11 o 16:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
plum plum
|
Cytat:
![]() Autorka dla swojego dobra powinna zmienić swoje zachowanie, bo na razie nie nadaje się na partnerkę i nie sprawia wrażenia, by umiała stworzyć związek.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
BAN stały
|
Facet się jej nie podobał, podroczyla się z nim trochę, a później się zaczęła nim interesowac i co ma teraz niby zrobić przecież nie wróci z podkulonym ogonem dlatego kmini jak to ugryzc żeby nie wyszło żałośnie, nie widzę w tym nic dziwnego, trzeba to zaakceptować i doradzić jej spokojnie bez zbędnego wjezdzania na nią co ma zrobić.
---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Czyli tak jak Berenka mówi np. Choć ogółem dziwię się że ona jeszcze chce z nim cokolwiek robić bo dżentelmenem bym go nie nazwał tylko gimbem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
plum plum
|
Cytat:
![]() Fajnie by też było, gdyby Autorka brała sobie te spokojne rady do serca.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Przyczajenie
|
Chyba pare osob nie zrozumialo mojego ostatniego postu, a mianowicie, ze mam to gdzies co tam rozkminiacie na moj temat i mojego rzekomego "dziewictwa" czy zwiazkow
![]() ![]() ![]() Co do wulgarnosci to nie do konca bym sie zgodzila. Czasem dobrze jest dosadnie kogos oswiecic kiedy robi cos zle i ja akurat takie rady sobie cenie, ale nie koniecznie ocenianie mnie przez ludzi, ktorzy nawet nie wiedza jak wygladam, nie wspominajac o reszcie ![]() Co do wlepiania gal to jesli ktos czytal ze zrozumieniem to nie ja zaczelam je wlepiac. A jesli chodzi o odburkniecie to tez nie do konca tak, po prostu staralam sie byc jak najbardziej opanowana kiedy mi sie jakis rodzaj "zalotow" nie do konca podobal a wokol sa inni ludzie. Moze zle to opisalam i za duzo szczegolow, przynajmniej sie wygadalam, moze mi przejdzie teraz :P A jeszcze co do moich zwiazkow to nie o tym byl ten watek, ale dzieki za troske. Ogolnie liczylam na wyzszy poziom tego forum, dlatego je wybralam, ale wyglada na to, ze w wiekszosci pasujemy do siebie intelektem skoro juz to komentujecie... Hahaha ![]() ![]() Milego wieczoru ludzie, pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
BAN stały
|
To oczywiste że są kobiety z wianuszkiem, mnie to nie dziwi, przynajmniej się tego nie wstydzą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Co do typu machomena, fakt.. To tez w jakis sposob na mnie dziala. Facet oblechem nie jest, wrecz przeciwnie:P tak po mnie jedziecie, ze szcze w gacie, a zaloze sie, ze nie jedna z Was sama na Jego widok by sie poszczala... ![]() AMEN! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
BAN stały
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
BAN stały
|
Są uroczo nieśmiałe a nie jak z buszu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.