![]() |
#61 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.2
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja tak robiłam; proporcja 1:3 i już ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
lobofylia - fajna lista
![]() ja osobiście nie używałam rożka - tzn dostałam od koleżanki, ale służył mi rozłożony jako kocyk, gdy dziecko kładłam na sofie ![]() Do spania spiworek super rozwiazanie - na początku ja mojej zakładałam kokonik - uspokajała się i ją machanie rączkami nie wybudzało ![]() Od siebie polecam krem na odparzenia Pat&Rub Kingi Rusin - REWELACJA! a wypróbowałam chyba wiele mozliwych opcji.
#64 |
Zakorzenienie
|
moj tz wymyslil mi fajny patent z tantum rosa. Przelal mi rozrobione do buteleczki po octenisepcie i moglam sobie pryskac do woli. Super uczucie i ulga....
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
zaktualizowałam pierwszą stronę, zerknijcie proszę, bo na prawdę robi się ze mnie kalafior
![]() lobofylia - to propozycja na pierwszą stronę?
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie od początku było karmienie mieszane, bo mała już w szpitalu dostała mm. W domu potrafiłam ją karmić tylko z jednej pozycji - spod pachy i to było mega niewygodne i plecy mi siadały. Laktacja na dobre się nie rozkręciła, więc nie było problemu.. Trochę wyrzutów sumienia mam, że nie dawałam jej "to co najlepsze" - ale ja nawet sama nie specjalnie lubiłam karmić piersią - to nie było dla mnie 'magiczne' czy 'budujące więź' - jak karmiłam butlą i widziałam te oczka we mnie wpatrzone to już mi wyrzuty sumienia mijały ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Ja nie uzywalam majtek siateczkowych, wolalam miec staly dostep powietrza. Szybciej sie goi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Lobo- świetna ściąga! Muszę sobie zapisać ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
wiesz co ![]() ![]() rożka nie miałam - później z płaczem dzwoniłam do teściowej błagając o rożek bo bałam się brać małego na ręce... że mu coś zrobię. W rożku jest raźniej - większe oparcie ![]() napewno!! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
Potwierdzam termos. My braliśmy na wyjścia, bo na mm przeszliśmy wtedy kiedy nocnych karmien już nie było. W domu zawsze jest butelka z wystudzoną wodą przegotowana i do niej dolewamy wrzątek. W podgrzewaczu wszystko trwało wieki.
Potwierdzam ze u nas rożek sie nie przydał. Moja córka nie lubi być krępowana, natomiast syn znajomych tak się właśnie uspokajał. Ale oni mieli otulacz. Co do body ja osobiście na zimę polecam raczej te z długim rękawem. Zwłaszcza jak się Wam trafi taki zimnolubek jak moja. Do body z krótkim musiałam założyć kaftanik po czym szybko sie przegrzewała. Jak było tylko body z długim było ok. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ja miałam hardcorowe momenty z moim chorowitkiem... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ooo fajnie, że już są konkretne rzeczy na wyprawkę ![]() ![]()
Grudniowa mama 01.12.2015 ![]() Wrześniowa mama 18.09.2020 ![]() Edytowane przez _karmazynova_ Czas edycji: 2015-06-08 o 22:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Zadomowienie
|
witam
![]() ![]() halwaya, karmazynova trzymam mocno kciuki i wierzę że będzie wszystko dobrze! ![]() u mnie przed każdą wizytą u gina położna waży i mierzy ciśnienie rudaska ja korzystałam z podgrzewacza lovi, jak skończyłam karmić piersią ten podgrzewacz stał się moim najlepszym przyjacielem ![]() co do wyprawki to chyba lepiej kupić mniej a w razie potrzeby dokupić bo teraz wszystko łatwo można dostać, ale też dobrze mieć upatrzone co sie chce, u mnie tak było z laktatorem, nie byłam przekonana czy będzie mi potrzebny ale jak się okazało że jest to już TŻ wiedział dokładnie po jaki ma jechać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() hm ja miałam siateczkowe do spania. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kołdrę to moje dziecko dostało dopiero jak miałoponad rok ![]() to tak wyglądało: ![]() ![]()
![]() |
#77 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() hm no to fakt z tymi body, aczkolwiek ja np. zakładałam młodemu krótki rękawek i cieńkie body do domu, chyba że zimno to ten welurek; ale mieszkaliśmy w starym budownictwie chłodno było mimo grzania więc to wiadomo wszystko się dostosowuje pewnie pod siebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Sorry za takie wielkie zdjecie!
Eh, mykam do pracy! miłej nocy dziewczyny ![]()
#79 | |
Raczkowanie
|
ja miałam taki luźny bez rączek zapinany na ramionkach i że nogami można majtać
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
![]() ja za to mykam do łóżka... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
Dobrych snów dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() benita84 dzięki ![]()
#81 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Natomiast teraz nie lubi być przykryta. Dlatego choc ma już 1,5 roku nie ma jeszcze kołderki. Może teraz kupię jak będziemy urządzać jej pokój. Dlatego na początek trzeba poznać co dla nas a przede wszystkim dla dziecka wygodne ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
Ło dzizas dziewczyny ja pracująca chyba za Wami nie nadążę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
nam rożek sprezentowała babcia chyba pod swoim kątem bo bez rożka bała się wziąć młodego na ręce
![]() co do karmienia piersią to pierwsze 4-6tyg wspominam bardzo źle, gdyby nie chora presja otoczenia na pewno bym wtedy skończyła, później jakoś to się wszystko ustabilizowało i karmiłam rok |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Gumisiowa - pozdrawiam z pracy
![]() ![]() Co do przegrzewania dziecka to my właśnie dostaliśmy opieprz od położnej, która przyszla następnego dnia po wyjściu ze szpitala. Stwierdziła, że mamy za gorąco w domu.. no środek listopada, więc grzalismy ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez halwaya Czas edycji: 2015-06-09 o 01:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Rozeznanie
|
Czy wy dziewczyny też tak macie że budzicie się z nocy i już nie możecie zasnąć? Ja wstaje nie wiem który raz na siku i od 2 nie mogę spać. To już n-ta taka noc. Aż się boję co będzie jak będę miała brzuch. Ani pozycji dobrej bo zawsze śpię na brzuchu ani snu. Najgorsze ze zasypiam na chwilę przed wstawaniem do przedszkola i pracy. Wrrrr
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
Dzieeen dobryyy
![]() ![]() Cienwiatru super ![]() Lobofylia zapisuje sprzedawcę ! Może na pierwszej stronie też zrobimy listę polecanych sprzedawców jak myślicie? Pewnie powstawalaby w trakcie alr myślę że mogła by pomóc . Rgreen tez pobolewa mnie brzuch ale nie są to jakoś bardzo silne bóle no i w formie ciągnięcia gin pow ze nie ma się czym martwić jak boli mocniej to nospa i poleżeć . Lobofylia czemu ten termometr na podczerwień nie ? I dzięki za sprawdzona listę ! Czytam o karmieniu i jestem przerażona narazie .. czy wogole dam radę ![]() Lobofylia zaraz włączam lapka i idę czytać do klubu ! Gin nam dał zielone światło co do sexu a ze mnie taki ogier ze po 21 juz spałam ;D ![]() Wojniann różnie z tym wstawaniem czasami obudze się i koniec a czasem pomęcze się godzinę i zasne ![]() Ja podejrzewam ze zakupy zacznę robić jak się wyprzedaże zaczną ;p I może coś zamówię z aliexpees ![]()
#87 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, witam się z rana. Lista polecanych sprzedawców - super pomysł, bo ja bez alle żyć nie umiem
![]()
![]() |
#88 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
sprzedawca rp 77 tak sobie myśle, że można w klubie tez taki temat osobny zrobic gdzie bedziemy wklejac linki do tego co juz kupiłysmy .. moze sie przydac a wiadomo ze w wątku bedzie cięzko to odnaleźć Kalusia... u nas tez podobno była burza ![]() ![]()
![]() |
#90 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:33.