|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ziajoholiczki nie próżnują, na nowosci kosmetyczne poluja :-) II część
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;51807007]A może i w Lydlu, mi się mieszają te supermarkety.
Siostra jest stałym bywalcem, bo praktycznie to koło szkoły je ma, a mi się z kolei wszystko miesza. Fajne żele pod prysznic mają, a ostatnio(czyli jakoś pod koniec marca ) w Bied(a)ronce widziałam spor fajnych kosmetyków. W oczy rzuciła mi się henna do rzęs i brwi, Venity bodajże. W sumie mogłabym tam kiedyś wpaść i zobaczyć czy nie mają grafitowej, a ostatecznie już czarnej. Mam rzęsy po rycynie długie i gęste, aczkolwiek grubością nie powalają i od połowy długości są jasne. A tuszy nie lubię, więc myślę o hennie. Poza tym leń jestem-po co codziennie malować rzęsy tuszem(i jeszcze to zmywać) jak można co jakiś czas potraktować je henną. ![]() Oj widzisz, gospodarstwo się ma, teraz sporo tam robię, bo mam czas. Jak mi się znudzi to się do Rolnika... mogę zgłosić. W sumie to mogłabym zacząć poszukiwania nadzianego faceta na męża, bo dzisiaj z nudów obejrzałam swatche lakierów Rimmel Sweetie Crush, czyli piasków o cukrowej fakturze. Zachorowałam na fioletowy i różowy. Ostatnio otworzyłam kuferek z lakierami i stwierdziłam, że nie mam czym malować, więc przydałoby się trochę pobuszować i pokupić parę lakierków. ![]() Tak więc-muszę szukać bogatego męża, który mi uzupełni mój kuferek. [/QUOTE]Wyguglałam te lakiery i mam tylko jedno pytanie: są już w Polsce? Najlepiej dostępne stacjonarnie. Chciałam dzisiaj pomalować paznokcie, ale mam dzień lenia. Jutro o tym pomyślę. Oglądam właśnie Fakty i było o tym, że jakiś s****iel zakopał psa żywcem. Policjanci na szczęście psinę odnaleźli i odkopali. Zastrzeliłabym takiego na miejscu albo w ramach kary też go zakopała. Niech zobaczy jak to jest
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#63 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Zadziwiają mnie ludzie na kurniku
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Wygrasz - źle, zwyzywają od oszustów, szmat i takich tam.
Przegrasz - źle i to samo co wyżej Nie dogodzisz ![]() Gram w makao, pana, monopol, literaki i chińczyka, ale na każdą z gier mam 'fazę' i gram aż mi się nie znudzi. Teraz, od trzech miesięcy, gram w monopol, ale wcześniej przez pół roku tłukłam tylko chińczyka
|
|
#67 |
|
Konto usunięte
|
Ja lubię sobie pogrywać wieczorami w mahjonga-wyjątkowo mnie to uspokaja i relaksuje. Puszczam sobie jakąś spokojną muzyczkę(ostatnio słucham Savage'a, lubię takie nostalgiczne, stare nuty, zdecydowanie są w moim melancholijnym, zamyślonym klimacie. No i sam Savage w teledysku do Don'y cry tonight jest całkiem przystojny.
![]() Pogorszyła mi się cera, osłabiły mi się paznokcie, podczas mycia wypada więcej włosów. I ja się pytam-dlaczego? ![]() O wszystko dbam, jestem zrelaksowanym i wyspanym człowiekiem(30-tego wyniki matur, a ja nie czuję tego. W ogóle się tym nie przejmuję.), dobrze odżywionym(w okolicach miednicy to aż za dobrze odżywionym). What, what, what? |
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;51819599]Ja lubię sobie pogrywać wieczorami w mahjonga-wyjątkowo mnie to uspokaja i relaksuje. Puszczam sobie jakąś spokojną muzyczkę(ostatnio słucham Savage'a, lubię takie nostalgiczne, stare nuty, zdecydowanie są w moim melancholijnym, zamyślonym klimacie. No i sam Savage w teledysku do Don'y cry tonight jest całkiem przystojny.
![]() Pogorszyła mi się cera, osłabiły mi się paznokcie, podczas mycia wypada więcej włosów. I ja się pytam-dlaczego? ![]() O wszystko dbam, jestem zrelaksowanym i wyspanym człowiekiem(30-tego wyniki matur, a ja nie czuję tego. W ogóle się tym nie przejmuję.), dobrze odżywionym(w okolicach miednicy to aż za dobrze odżywionym). What, what, what? Ja się chyba muszę przerzucić na grę w której nie będzie innych osób ![]() Właśnie jestem w trakcie wieczoru pielęgnacyjnego. Kąpiel z pianą zaliczona, nogi gładkie jak pupcia niemowlaczka są, maseczka na twarzy jest (pierwszy raz używam maseczkę, którą się aplikuje i nie zmywa, zobaczymy czy rano będę gładka czy z licznymi górami i wyżynami na czole, brodzie i policzkach ).
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;51819599]Ja lubię sobie pogrywać wieczorami w mahjonga-wyjątkowo mnie to uspokaja i relaksuje. Puszczam sobie jakąś spokojną muzyczkę(ostatnio słucham Savage'a, lubię takie nostalgiczne, stare nuty, zdecydowanie są w moim melancholijnym, zamyślonym klimacie. No i sam Savage w teledysku do Don'y cry tonight jest całkiem przystojny.
![]() Pogorszyła mi się cera, osłabiły mi się paznokcie, podczas mycia wypada więcej włosów. I ja się pytam-dlaczego? ![]() O wszystko dbam, jestem zrelaksowanym i wyspanym człowiekiem(30-tego wyniki matur, a ja nie czuję tego. W ogóle się tym nie przejmuję.), dobrze odżywionym(w okolicach miednicy to aż za dobrze odżywionym). What, what, what? Kup sobie Biotebal 😄 zadne suplementy jakie testowalam przez pół swojego życia nie pomogły jak ten. Brałam go ok 5 miesięcy, teraz nie biorę juz od jakiś 4 miesięcy a włosów przy myciu i czesaniu wypada może w sumie z 5😜
|
#70 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Z suplementacji to tylko tran łykam i ostatnio mam dziką myśl, aby pozrywać pokrzywy zza stodoły, ususzyć i się herbatkować. Piłam już pokrzywę z apteki oraz supermarketu, obie na mnie dobrze podziałały, a teraz próbuję się zabrać za gąszcze parzących wrogów z czasów dzieciństwa(jak byłam mała to przefikołkowałam na rowerku i wleciałam w pokrzywy po pas. Tata mi powiedział, że jak robią się bąble i swędzi po pokrzywie, to jest dobrze, bo skóra będzie zdrowsza. Patrzcie jaki mój tata kosmetolog i zielarz, a mnie na kosmetologię puścić nie chce. ). Na Biotebal na razie nie mam funduszu. Ostatnio dużo myślę o tym, aby nakłonić mamę by mi ogarnęła badanie tarczycy-od dwóch lat mi to obiecuje i nadal jestem niezbadana.
|
||
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;51819852]Oto dlaczego lubię łindołsowe gierki, najbardziej mahjonga i FreeCell-siadasz, odpalasz ulubioną muzykę i grasz. Ja tak potrafię godzinę siedzieć.
U mnie wszystko było dobrze, myślałam, że mój organizm oraz uroda osiągnęły stan zen, bo naprawdę było idealnie, a teraz od ponad dwóch tygodni mam takie ustrojstwa i problemy. ![]() Z suplementacji to tylko tran łykam i ostatnio mam dziką myśl, aby pozrywać pokrzywy zza stodoły, ususzyć i się herbatkować. Piłam już pokrzywę z apteki oraz supermarketu, obie na mnie dobrze podziałały, a teraz próbuję się zabrać za gąszcze parzących wrogów z czasów dzieciństwa(jak byłam mała to przefikołkowałam na rowerku i wleciałam w pokrzywy po pas. Tata mi powiedział, że jak robią się bąble i swędzi po pokrzywie, to jest dobrze, bo skóra będzie zdrowsza. Patrzcie jaki mój tata kosmetolog i zielarz, a mnie na kosmetologię puścić nie chce. ). Na Biotebal na razie nie mam funduszu. Ostatnio dużo myślę o tym, aby nakłonić mamę by mi ogarnęła badanie tarczycy-od dwóch lat mi to obiecuje i nadal jestem niezbadana. [/QUOTE]Ja miałam zrobić usg tarczycy ale oczywiście brak czasu w tym roku osiągnął szczyt, a skierowanie straciło ważność :-o
|
#72 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ułożyłam madżonga, Windows puścił mi fajerwerki z tej okazji, sylwester dla forever alone. ![]() Dobranoc.
|
|
|
|
|
#74 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Abi, Twoje włosy
![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Trzymamy
|
|
#79 |
|
Konto usunięte
|
Wiesz co to, Day? Mój włosowy burdel po wstaniu z łóżka. Mam ogromy żal, że te lekkie fale się prostują po szczotkowaniu, bo jednak one dodają nieco przestrzeni włosom. Pogodziłam się z faktem, że są za ciężkie i za śliskie na luźne, przestrzenne fale.
Byłam w bibliotece, nie dostanę batów. Po raz kolejny miałam akcję z przedszkolankami młodego. Odebrałam go, jesteśmy w szatni, on zmienia buty, a tu biegnie kobitka i się pyta jak się nazywam, bo musi sprawdzić czy jestem upoważniona. Czy ja jakiś kameleon jestem, że nie może mnie rozpoznać, czy to ona ma jaką sklerozę?
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;51835422]Wiesz co to, Day? Mój włosowy burdel po wstaniu z łóżka. Mam ogromy żal, że te lekkie fale się prostują po szczotkowaniu, bo jednak one dodają nieco przestrzeni włosom. Pogodziłam się z faktem, że są za ciężkie i za śliskie na luźne, przestrzenne fale.
Byłam w bibliotece, nie dostanę batów. Po raz kolejny miałam akcję z przedszkolankami młodego. Odebrałam go, jesteśmy w szatni, on zmienia buty, a tu biegnie kobitka i się pyta jak się nazywam, bo musi sprawdzić czy jestem upoważniona. Czy ja jakiś kameleon jestem, że nie może mnie rozpoznać, czy to ona ma jaką sklerozę? [/QUOTE]Śliczne są. Moje niestety są cieniuteńkie i zawsze będę miała przyklap ![]() A tyty, porywaczu dzieci
|
|
#81 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wczoraj zrobiłam sobie peelingo-maseczkę z sody i kurkumy. Tak mi wymiotło brudy ze skóry, że włączę ten miks do stałej pielęgnacji. Tylko kurkuma śmierdzi strasznie, no i przy zmywaniu to się bałam, że mi się twarz przebarwi do efektu Amatorki Solarium i Tanich Utleniających Się Do Pomarańczy Podkładów, ewentualnie Mandaryny. Na szczęście po dokładnym zmyciu wróciła moja blada facjata.Ale kurkuma pięknie mnie oczyściła i mam zamiar robić z niej maseczki. Przeboleję fakt, że podczas jej noszenia na twarzy wyglądam jak kurczak curry.
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zadomowienie
|
Trzymam kciuki za egzamin
A ja już po obronie, zaczęłam wakacje |
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;51835969]Moje na wskutek zaniedbania zrobiły się cienkie i delikatne, ale teraz, dzięki włosomaniactwu, ma włosy normalnej grubości idącej chyba w stronę grubej grubości.
![]() Wczoraj zrobiłam sobie peelingo-maseczkę z sody i kurkumy. Tak mi wymiotło brudy ze skóry, że włączę ten miks do stałej pielęgnacji. Tylko kurkuma śmierdzi strasznie, no i przy zmywaniu to się bałam, że mi się twarz przebarwi do efektu Amatorki Solarium i Tanich Utleniających Się Do Pomarańczy Podkładów, ewentualnie Mandaryny. Na szczęście po dokładnym zmyciu wróciła moja blada facjata.Ale kurkuma pięknie mnie oczyściła i mam zamiar robić z niej maseczki. Przeboleję fakt, że podczas jej noszenia na twarzy wyglądam jak kurczak curry. [/QUOTE]Zazdro. U mnie to już tylko będzie gorzej, bo jak skończy się sesja to wracam na basen, a tutaj to się dopiero zacznie moje narzekanie ![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- I doszłam do porozumienia sama ze sobą, że kupuję krem na noc Liscie Manuka
|
|
#84 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Tak bardzo zazdroszczę 😊
I gratuluję 😉
|
#86 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
No to tym bardziej należą się gratki ☺
|
#89 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Mi się juz miesza w mózgu od nauki :-o
|
|
#90 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No to mamy podwójny powód do świętowania ze strony Dżini i jeden ze strony Księżniczki. ![]() Tylko ja nie robię nic dobrego dla świata. Oglądam Highschool of the Dead. Gdyby rodzice to zobaczyli, to już mogłabym pakować manatki jako wydziedziczona. I manicure zrobiłam-jak na co dzień za bardzo szałowy i imprezowy, choć śliczny-Golden Rose with protein 273. Jednak wolę teraz potulne frenchaki. Mam ambitny plan wykupić całą serię lakierów Et Voila Miss Sporty i Lovely Nude-po prostu to moje kolory. Ostatnio nic tylko frencze i frencze. ![]() Dżini, czego Ci tu życzyć? Zdrowia, cierpliwości, miłości to już chyba nie, bo masz jej dużo. Szczęścia, pieniędzy i sukcesów.
Edytowane przez 201612060923 Czas edycji: 2015-06-22 o 22:05 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.

Siostra jest stałym bywalcem, bo praktycznie to koło szkoły je ma, a mi się z kolei wszystko miesza. Fajne żele pod prysznic mają, a ostatnio(czyli jakoś pod koniec marca
) w Bied(a)ronce widziałam spor fajnych kosmetyków.

Nie dogodzisz