|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII
Hej piczki kochane
![]() Ale lecicie wariaty moje![]() Ewcia ty wymiataczu szalona ruda![]() Kluska super ten wyjazd twoj bedzie! Zophee zazdraszczam wypadu! Pomysl ekstra! Odpoczywajcie ![]() Migotko fak! Jak nie urok to sraka! Kurde oby pecherz tylko sie nie rozwinal ![]() Basia mam te same stempelki ![]() Margo a nic nie mow wlasnie tz siedzi z naszym przyjacielem znow i robia biznes plan ![]() Lilka kochana jestes mi was tez bardzo brakuje i mam ciagle wyrzuty sumienia:/ a co do Natanka to wiem o czym mowisz♡ cudowne to jest ze te dzieciaczki juz takie rozumne i tyle umieja a to odnajdywanie rzeczy mnie tez bardzo rozczula![]() Kasia jupi jupi jupi!!!! Gratuluje kochana! Bardzo sie ciesze ![]() Yss opowiadaj jak pierwszy dzien w pracy ![]() Ja mam glodomore pol arbuza peklo do tego dwie kanapki i nektarynka i cholera mysle o lodach moze ja pregent jestem!![]() Zarcik taki
|
|
|
|
#62 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII
89migotka oj kiepski początek tygodnia, dalej musi być już tylko lepiej
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Gianka krejzi jesteś z tym jedzeniem 😊 zazdroszczę ze możesz jeść i nadal taka chudzina jesteś 😊 ciesz się z tego 😊
Melduje dzisiaj 10minut ABS z mel i chodakowska na brzuch ( końcówka skalpela) i rozciąganie n końcu 😀
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gianka Ty żarłoku A właśnie dziewczyny, w środę na pewno nie dam rady się z Wami spotkać bo muszę być w pracy i wyjedziemy dopiero popołudniu Ale za to w czwartek na Was czekam jak coś
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Migotka to my chyba siostry jesteśmy... mnie też zapalenie pęcherza złapało :/ wzięłam juz dwie tabletki furaginum (dzięki temu że wzięłam to z pl !) I lyknelam 2 wit c. Przede mną ostatni klient i wskocze do wanny wygrzac ten pęcherz.
|
|
#66 |
|
Konto usunięte
|
Gianna M ale mi ochotę na arbuza zrobiłaś, muszę gdzieś upolować
Migotka, PannaMagda mam nadzieję że pęcherz szybko odpuści, zdrowia życzę Idę poczytać Miłego wieczoru
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
No jak wzięłam tabletki to powinno minąć szybko
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Na mnie furagina działa w prędkością światła ,wygrzej się we wannie i jeszcze termofor weź do łóżka jak masz
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wieczornie
![]() Migotko o fakkk Madzia oj kurde wygrzewaj kuperek ![]() Gianka ja tez wcinalam arbuza przed chwila :p Margot o widzisz musze takie golabki zrobic, moj P uwielbia. U mnie znów wode wylaczyli, Ole chusteczkami przetarlam. Juz mnie to wkurza bo ludziska podlewaja kwiaty i trawniki i ograniczaja dostep Ide prasowac mezowi koszulki do pracy zeby mial ladniutkie
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Na mnie ok 30 min potrzeba
teraz nóżkami przebieram szybko i marzę o sikaniu
|
|
#71 |
|
Wtajemniczenie
|
O Boziu wchodze a tu juz nowa czesc ! Przyznaje sie bez bicia ze tym razem jeszcze nie nadrobilam. Wpracy mnie dojezdzaja, w weekend byl moj brat z bratowa i dzieciakami wiec czasu zero !
a jutro droznosc juz drze. Z innych newsow no to utro tez mam koljna rozmowe o prace, na szczescie pierwsza przez tel wiec nie ma znaczenia ze rano badanie. No i w sumie tyle Ide Was ponadrabiac. Zameldowana, stesniona, caluje! ;*
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia znam ten ból aż za dobrze
![]() Mili o to jutro podwójnie kciuki będziemy ściskać ![]() Kasiu no pałkę przeginają fest z tą wodą
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
O Madzia widzisz jak się zgrałyśmy... Dobrze, że masz furaginum, to na pewno pomoże
![]() Kasia kurde co oni tak tą wodę Wam wyłączają Mili jutro mocno trzymam kciuki za Ciebie, będzie dobrze!!! ![]() Myślicie, że ja teraz przed laparo też mogę wspomóc się furaginum?
|
|
#74 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziekuje Wam wszystkim za zyczenia
mam nadzieje, ze kazdy rok bedzie tylko lepszy 89migotka mam nadzieje, ze szybko Ci przejdzie ! W czwartek w jakich godzinach bedziesz free? PannaMagda o losie i Ciebie zlapalo ? Moze za bardzo z K. szalalas i teraz tak masz RudaEwcia25 czekaj czekaj 2 tyg szybko mina i zaraz tz znow bedzie. Wielkie brawa za wage!!! mysia1986 jak tam silka? Ja tez nie widze statystyk ale teraz to ja pewnie na szarym koncu jestem bo ciagle mnie nie ma ;( _Kluska_ ale super hotel! Jedz, odpocznij, oderwij sie! Upij zophiee mini wakacje 😍 ale fajnie. My mamy urlop z lipcu ale niestety nigdzie sie nie ruszymy pewnie, kasa ;( dobrze ze tz sie ogarnal troche w weekend i zajal w koncu Bobrim Gianna M jak ja lubie jak facet ma kaca no marudy pierwsza klasa Pieknie to o Was napisalas, dacie rade, dotrzecie sie i super bedzie wszystko! kasiab91 brawa za zaliczenie! Jeszcze troszke i masz szkole za soba! A co ta Twoja mama taka maruda, kurde do Olaske na troche zotawiasz i to nie dla zabawy a do szkoly jezdzisz!! No i nie wiem co komu jeszcze mialam, wiec wybaczcie ![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- No i dziekuje za kciuki jutro
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Mili na 10 mam być w szpitalu, także na pewno tam mnie znajdziecie przez cały dzień
![]() Uciekam spać, dobranoc
|
|
#76 |
|
Wtajemniczenie
|
Melduję się
![]() I uciekam bo kończymy meble na balkon Kubula dziś dzień marudy miał. Kilka razy płakał jak nie po jego myśli było. Ale zabawny był przy tym, mój aktor mały taki słodziak, że niby tragedia się dzieje i przychodził się przytulać.Spokojnej nocy :-* |
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Mili myślę, że to nie od tego
dzisiaj po prostu za długo trzymałam
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Ziajka o to czekamy na fotki
Ja spadam suszyć włosy i też się kładę ,Młody coś się kręci
|
#79 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Melduję się w nowym wątku!
Zophiee Udanego wypadu!!! Znowu chcesz mnie dobić? Kluska Pięknie tam Cytat:
![]() No superancko!!!! Cytat:
. My wkładaliśmy gazety żeby wyciągnęły wilgoć.Cytat:
No to zaczęłam pracę. Jedzie się tam ode mnie 11 min Dostałam ubranko, tzn sama sobie dobrałam. I generalnie strasznie nietwarzowe. Sieknę se jutro fotkę w kiblu Ekipę mam taką średnią... Tzn. kobiety dużo starsze ode mnie. Zobaczymy jak to się rozkręci. Badaliśmy dziś głównie starszych panów. Ale byliśmy też mierzyć fale mózgowe facetowi, który wpadł do najgłębszego jeziora na Islandii. Nikt nie wie co się właściwe stało. Łowił ryby i nagle faceta nie ma. Pisali o nim w gazetach. Lekarz mi potem tłumaczył jego zapis, nie ma zbyt optymistycznych rokowań. Najprawdopodobniej powstały trwałe urazy w mózgu. A także badaliśmy takiego 3 dniowego maluszka. Miał ciężki poród i doszło do niedotlenienia. Ale lekarz mówi, że chyba wyjdzie z tego. Generalnie fajnie jest, dużo informacji i nowych rzeczy. Szkoda że wszyscy starsi ode mnie. Nie było dziś dziewczyny na której miejsce mnie przyjmują, a ona jest jedyna młoda. Rozkręcę się. No i jeszcze po pracy w szpitalu, musiałam jechać do tej drugiej pracy. Muszę im tam jeszcze trochę pomagać. Także skończyłam po 18stej. Chciałam jechać kupić sobie spodnie, ale TŻ rozkazał mi wracać do domu na obiad .Uciekam, padnięta dziś jestem. |
|||
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Yss początki zawsze są najtrudniejsze, ale Ty jesteś taka babka ze dasz sobie świetnie rade 😁
Teraz już na serio dobranoc i dzień dobry 😊
|
#81 |
|
Wtajemniczenie
|
89migotka cos wymyslimy, ja do 16 pracuje....
PannaMagda i po co bylo tak trzymac, masz teraz! Puszczaj jak trzeba ![]() yssmay ciesze sie , ze w koncu sie ruszylo i moglas zaczac w tych poprzednich robotach to Cie bardzo lubia widze. Trzymaj trzymaj mocne ![]() nie moge spac, stresa mam....
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry kochane
![]() Mili sciskam z calej mocy kochana kciuki! Dobrze bedzie! ![]() Kasiu ale beznadziejnie z ta woda. Kurde przeciez ciezko tak funkcjonowac normalnie. Jeszcze jakby dali znac wczesniej. Ewcia brawo za cwiczenia! Dzielna moja ![]() Yss o kurcze ale super mialas dzis dzien w pracy duzo nowych rzeczy i jakich ciekawych. Nie martw sie ekipa ja tam bym sie cieszyla bo mi zdecydowanie latwiej sie dogadac ze starszym niz z rowiesnikiem.Migotko kurcze a jak w piatek? Bo w czwartek mam popo ![]() ---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ---------- Ziajka ale ty jestes niesamowita nawet jak Kuba marudzi to piszesz ze jest slodki to balkon juz prawie skonczony?Ja od rana siedze z maruda ide zaraz sie biore za robote:/ obiad,zupa dla Tuli jakies pranie no i powinnam cos chalupke ogarnac ale nie wiem bo mi sie nie chce. ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- Dziewczynki czy wasze dzieciaki chetnie myja zabki? Tula od jakiegos czasu nie chce myc. Drze sie skubana ucieka. Jakis czas myla elektryczna ale juz i to jej sie odwidzialo i znow cyrkuje. Macie jakis sposob na swoje dzieci? |
|
|
|
#83 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry!
Wstaliśmy przed 7mą ![]() Witam z kawusią. Zaraz idę się szykować bo dziś PUP , potem korki. Fotki del balkono wrzucę jak przyjadę na Kubuli drzemę, bo inaczej to chyba dopiero na kąpiel wrócimy ![]() Mili ogromniaste wszystkie cztery zaciśnięte!Gianka bo to taka słodka maruda była. Podchodzi do autka i nagle idzie do mnie mnie , oczy kota ze shreka , płacz i łzy jak groch, poczym jak przytulę to już lepiej i wogóle cały dzień chodził i się tulil. Ajak kurier wnosił paczki to Kubula po drzemce stanął na środku pokoju, włos rozczochrany, koszula w kratę pomięta, oczy kota i ściska pieska i wpatrujesię tak w ciszy tymi oczętami. No z 10min tak stał, rozczulał mnie wczoraj zęby męczą znowu bo jeść już ciężko i do tego wczoraj padalo cały dzień i taki wyciszony chodził.Yss super, że w pracy fajnie. Pracoholiku nasz, zjednej do drugiej? A dopiero co bezrobotna bylaś
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 | |
|
Zakorzenienie
|
witam sie
posta mi wczoraj wcielo Migotko ale pech ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- Cytat:
|
|
#85 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#86 |
|
Wtajemniczenie
|
Gianka Kuba lubi myć zęby, tzn lubi zjadać pastę
ale ostatnio straszna histeria był kiedy ja tą szczoteczką chciałam dokładnie umyć bo on tylko sam chce gryźć szczoteczkę. Kupiłam.więc drug szczoteczkę i jest spokój. On ma swoją do zabawy w kąpieli a ja w tym czasie myję drugą. A może Tulę boki jak zęby idą, bo wtedy Kuba też nie chce dać umyć tam gdzie ząb wychodzi. |
|
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Źle mi się spało, jakaś rozbita byłam.. ehh. Boli mnie cos dół brzucha ale to jakaś tak dziwnie. Migotko, jak pęcherz? Mam nadzieje, ze lepiej. Co do czwartku to ja nie obiecuje. Ale obiecuje sobotę na 100%Mili, za Ciebie x 100000000 Będzie dobrze! Yss, fajną masz prace. O czymś takim kiedyś marzyłam. Powodzenia z rozkręceniem. A zdjęcia na fb
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Wode włączyli po jakiejś godzinie. No wykonczyc sie idzie ale to właśnie przez podlewanie przez wszystkich w okolo. Gianka Ola lubi myc bo pasta jej smakuje wiec ja jak myje to ona szybko wysysa paste No ale jakos myjemy. Jak miala bunt to odpuscilam na dwa dni i później już spoko. Yss ciesze sie ze w pracy fajnie A ekipą się nie przejmuj ![]() Mili ogromne Kochanie
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.

wariaty moje
szalona ruda

Ale za to w czwartek na Was czekam jak coś