![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część II
Widzę, że większość z was korzysta z portali randkowych. Podpowiecie gdzie warto zacząć? Jestem zupełnie zielona w temacie... Przez jakiś czas próbowałam poznawać ludzi na mieście, ale u mnie to wyłącznie turyście lub obcokrajowcy...
#62 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie to swoją drogą szczyt desperacji, bo równie dobrze można pójść wieczorem do klubu i kogoś poznać na przygodną noc ![]()
![]() |
#63 | ||
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#64 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No wiesz jak tak lezy rozwazlony na lozku, tylko w bokserkach to widac go w calej okazalosci ![]() ![]() A mnie zawsze dziwily wypozowane zdjecia u faceta albo wypozowane niby z zaskoczenia. Jakies takie komiczne to jest dla mnie ![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
Badoo bardziej mi odpowiada, mimo ze ma opinie iz tam szukaja glownie do seksu, z czym sie nie zgodze.
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
dzisiaj jeden z tych dni ze mam ochotę się po prostu przytulic do faceta... tez tak macie czasami ? i smutno się robi bo nikogo nie mam :-(
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Główka do góry, najlepsze dopiero przed nami! ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale poszłam na siłownie, zrobilam mocny trening Jak człowiek musi ćwiczyć w takiej pozycji http://i.ytimg.com/vi/MM9JEE33ZxM/hqdefault.jpg , to jak z tego zlezie to od razu mu lepiej ![]() Jeszcze mam od 2 dni problem z soczewkami, długo nie nosiłam, kupiłam te co zawsze mi pasowały i jakos tak nie wiem, uwiera mnie, mgłe mam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]()
#71 |
Zakorzenienie
|
Ja zamiast randkowania mam sesje z zasłoniętym "zdrowym" okiem,probuje zmusić do większej pracy moje oko z wadą wzroku. Ale coś mam wrazenie ze to bzdura i i tak to nic nie da.
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Ja siedze w kotem, oglądałam bonda i tęsknie za ex
![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#73 |
BAN stały
|
Ale mam bekę z was dziewczyny.
MonnieB, obleśna grubaska, która wyjechała do UK, żeby zapieprzać gdzieś na magazynie wśród murzynów. Jedyni zainteresowani to jacyś murzyni i różnego rodzaju patologia, która traktuje ją jak szmatę, a ona skacze z radości. Reszta z was też nie lepsza. Tzw. "nowoczesne", "wyksztalcone" (gówno kierunkiem), "z dużych miast". Takie wykształcone i oświecone, że w wieku prawie 30 lat nie potraficie stworzyć stałego, wartościowego i perspektywicznego związku. Ludzie w waszym wieku mają swoje cele, ideały, wartości, a wy żyjecie jak zwierzęta. Waszą wolnością jest nowoczesny liberalizm utożsamiany z pigułką antykoncepcyjną i zerową odpowiedzialnośćią. Nie łudźcie się, żaden wartościowy mężczyzna się wami nie zainteresuje (chyba, że do łóżka, jedyne co wam pozostąło). Trzeba coś sobą reprezentować, a wy nie reprezentujecie sobą nic. Tzw. głupie pustaki. Pozdro |
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Ja mam tak od miesiąca. Co wieczór w łóżku myśl, dlaczego... :/
#76 |
Konto usunięte
|
znowu trololo... ale się uczepiłeś sylwetki MonnieB, masz jakąś obsesyjkę na tym punkcie bo już raz to samo pisałeś
![]() albo masz zwykłą potrzebę zwracania na siebie uwagi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Konto usunięte
|
Cześć!
Mam ochotę coś napisać. Podczytuję Was, nawet się gdzieśtam udzielałam kiedyś masę postów wstecz. Teraz tez coś napiszę od siebie, taki głosik w dyskusji panny +26 notorycznie samej. Wychodzi już jakoś 2 lata bez związku /nawet dłuższej znajomości/, za to z tuzinami randek, przygód i spotkań na koncie, również tych internetowych. Co do mojego singlowania, przechodziłam już przez różne fazy /może Wam znane?/ : rozpaczy, desperacji, zapełniania sobie czasu aż po brzegi, robieniem wszystkiego by się przypodobać (witajcie poradniki typu "Jak zdobyć faceta?" hehe) i jak sie bardziej podobać, schudłam jeszcze bardziej, zadbałam o siebie jak nigdy. I nic ![]() W końcu zaczęłam szukać jakiegoś głębszego powodu porażek, przyczyny czemu mi nie wychodzi i skąd ten schemat : podobam sie facetowi, zaczyna coś działać ale na dłuższą metę NIGDY nie wychodzi, zaczyna mnie szybko zlewać, wycofywać się... W końcu, przez czysty przypadek natrafiłam na tekst o nałogowej miłości /nałóg kochania/. Potem przeczytałam książkę "Miłośna Obsesja" (można ją spokojnie znaleźć w wersji pdf), która rozkłada to na czynniki pierwsze i pomaga z tego wyjść. Poczytajcie co to za syndrom. Polecam książkę z całego serca, bo może parę z Was na to cierpi ( a raczej na pewno czytając niektóre posty)... Mi pomogła zrozumieć parę rzeczy. Dojść do jakiegos ładu z przeszłością i ze sobą. Coraz bardziej wierzyć w siebie,bo z samooceną, po tylu porażkach jest ciężko... Jednego na pewno się nauczyłam, po tylu kopach. Banalne: być sobą. Naprawdę sobą. Niby proste, ale nie do końca ![]() ![]() Pseudofeministko - zgadzam się z Tobą w 100% a nawet i więcej ![]() ![]() Wkurzające jest to. Nie chcesz być gruba/nieatrakcyjna: ćwiczysz, ubierasz się. Nie chcesz być głupia, rozwijać się: uczysz się, idziesz na studia, zmieniasz pracę. Chcesz być bogata: zakładasz biznes, oszczedzasz. Nie chcesz być sama? No nic, co można zrobić? Do miłości nikogo nie zmusić. To jest coś co musisz przeczekać. Łut szczęścia? Jedynie to działać na polu randek internetowych, choć przyznam że to obdziera miłość ze wszelkiego romantyzmu... Spotkania w końcu w jednym celu. Czasem to aż śmieszne jak spojrzę na to z boku ![]() Co do bycia sobą, jak z tym macie, podzielcie się bo mnie to interesuję. Jak mówiłam, ciężko mi się otworzyć. Szczególnie jak mi zaczyna zależeć. Choć i to mi powoli przechodzi, chyba po tylu porażkach i randkach zaczyna się mieć powoli wyje...ane na to co sobie ktoś pomyśli ![]() Ale się rozpisałam hehe będę wdzięczna jak ktoś to przeczyta. A książkę naprawde polecam! Edytowane przez 201703081551 Czas edycji: 2015-06-20 o 23:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny! Nie ma co sie dolowac
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do nalogu milosci to uwazam, ze warto o nim poczytac, czasami takie uswiadomienie moze okazac sie bardzo pomocne. Sama po przeczytalam kilka pozycji z tego zakresu i pomoglo mi to zrozumiec siebie, moje zachowania, sporo mechanizmow, ktore gdzies tam zachodizly w mojej glowie. Wiec warto, nawet dla samej wiedzy ![]() Co do bycia soba to mysle, ze jak ktos naprawde i w pelni zaakeptue siebie, polubi siebie to bycie soba staje sie czyms naturalnym. Inaczej sie nie da. Jezeli czlowiek nie czue sie z soba dobrze i swobodnie to zawsze gdzies wyjdzie gdzies ta jego niepewnosc. Wiec nie wyobrazam sobie bycia soba, gdy ktos nie czuje sie z soba dobrze.
![]() |
#79 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() żadna praca nie hańbi ale ja w życiu nie pracowałam na żadnym magazynie, nigdy nie sprzątalam, bo takie prace nie są dla mnie. nie lubię się ubrudzic- non stop myje ręce, czasami co 10 minut bo wydaje mi się ze są brudne. w pracy gdzie miałabym styk z pudłami, kurzem nie dałabym rady. studiuje tez psychoterapię wiec nie sądzę że jestem jakaś głupia, a tak ogólnie to serio masz obsesję na moim punkcie ze tak cały czas o mnie gadasz? ![]() ![]() a i jeszcze ci powiem ze chciałbyś być taka patologia o której piszesz ![]() ![]() ![]() Cytat:
ja kiedyś na sile na randki się stroilam w sukienki i szpilki, przebrana a nie ubrana. a później już musiałam tak na każde spotkanie bo nie wyskocze nagle w jeans ach i Adidasach do restauracji. teraz się ubieram tak jak na co dzień, na luzie, bo tak czuję się najlepiej. ogólnie jeśli chodzi o zachowanie to potrafię się wyluzować i być sobą, mówię to co myślę i nie obchodzi mnie jaka będzie reakcja.. ale to przyszło z czasem i jak przyszło to i stres minął ![]() ![]()
Edytowane przez MonnieB Czas edycji: 2015-06-21 o 00:13 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
Troll nie może spać i ma zły humor. A wszystko przez... piwo.
Jako miłośnik piwa poszedłem dziś wieczorem do specjalistycznego sklepu, gdzie gatunków jest ze 300. Wybieram sobie jakieś ciekawe i zauważam, że obok mnie stoi dziewczyna, patrzy na te piwa, patrzy... No i pyta się sprzedawcy, czy może coś polecić, bo chce swojemu chłopakowi zrobić niespodziankę. Jakbym kijem dostał. ![]() No i siedzę jak struty od 7 godzin i mam ogólnie wszystkiego dość. |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Rozeznanie
|
mroja fajnie że piszesz o swoich przemyśleniach, książkę chętnie przeczytam, pewnie się przyda...
![]() Też się za bardzo staram, zdecydowanie. I też mnie irytuje ta niemożność zrobienia czegokolwiek żeby druga strona nagle zachciała jak nie chce ![]() Ostatnio poznałam jednego chłopaka, umówiliśmy się następnego dnia na spacer, wszystko ładnie pięknie, wiem że mu się podobałam, i co? Nie odezwał się już. Strasznie mnie wkurza zachowanie facetów - jakieś takie niezdecydowanie. Niby coś chce a potem przestaje się odzywać, albo zagada raz na kilka tygodni. Bez sensu totalnie. Wtorek/środa mam 3 egzaminy na studiach, a tak bardzo mi się nie chce uczyć jak to tylko możliwe. Zdecydowanie mam kryzys ![]()
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Ja olałam temat i nagle bede miec 2 randki
![]() Najlepiej się po prostu wyluzować, zająć się sobą,jakimiś swoimi pasjami itd ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Rozeznanie
|
Przeczytam "milosna obsesje"... Mam to pewnie to mam.
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ![]() Wczoraj bylam na miescie z moim kolega z nad jeziora ipod koniec wieczoru spytal sie o to co jest miedzy nami i czy mozna uznac, ze oficjalnie jestesmy razem bo ciagle znajomi sie go pytali i nie wiedzial co powiedziec ![]() W ogole wczoraj troche wypil i zaczal mi duo opowiadac o swoich zwiazkach i o tym, ze chcialby aby nam wyszlo ![]() No nic mam nadieje, ze potem wytrzymamy rozlake do listopada, w sumie niby to tylko 5 miesiecy ale jako, ze krotko sie znami to wiadomo jak to moze byc. mroja. do rze napisane, zgadzam sie z prawie wszystkim co napisalas |
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trollu nie dolujemy sie w tym watku ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co ma byc to bedzie mam jedynie nadzieje, ze dadza mi w pracy urlop to bym poleciala go odwiedzic na kilka dni |
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Konto usunięte
|
Dzieki Wam za odpowiedzi
![]() Cytat:
![]() ![]() Niestety z moch obserwacji przeważają same singielki, mam masę samotnych koleżanek i z pracy i z otoczenia, a samotnego faceta raptem jednego...w pracy wszyscy faceci są sparowani... Czyżby naprawdę był ich deficyt ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja mam wrażenie, że ci którzy są sami to właśnie takie niezdecydowane typy, niby coś chcą a jednak nic. Ja bym zrozumiała jeszcze, jakby chcieli tylko zaliczyć i koniec - a oni nawet tutaj nie potrafią się zdecydować ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A odnośnie kolegów z pracy - u mnie taki jeden od kilku dni wyraźnie szuka mojego towarzystwa i pretekstu, żeby się odezwać. Co jest w sumie dosyć urocze ![]() ![]() Co do pogrubionego - skąd ja to znam. Jedna mi powiedziała, że muszę przestać być taka wybredna odnośnie facetów, bo nigdy nikogo nie znajdę. Tylko się na to uśmiechnęłam i odpowiedziałam, że etap, żeby mieć kogoś, po to, żeby tylko mieć, to był w szkole podstawowej ![]()
![]() |
#90 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.