Galeria duchów - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-11-14, 16:05   #61
Asiula1
Raczkowanie

Dot.: Galeria duchów

Cytat:
Napisane przez wenezja
Izunia86, a myślałam, że tylko ja mam takie odchyłki Ogladam się za siebie i na dokładkę porównuję, czy w lustrze odbija się to samo. W pokoju natomiast nachodzą mnie schizy, jak kwiatek na parapecie zaczyna zwijać swoje liście do środka, szurając przy tym o ścianę!!!! Dodam jeszcze, że idąc się myć- a mam w zwyczaju zawsze późno łazić- zapalam wszystkie światła po drodze Wracając gaszę zapierniczając przed siebie nie ogladając się!!!

))) ooo jak ja dobrze znam ten stan szybkiego zapierniczania przed siebie, byleby jak najszybciej dobiec do łóżka a najgorsze jak po 10 minutach czuję , że muszę iść siusiu ( to chyba taki odruch nerwowy) i wtedy to dopiero jest jazda jak muszę znowu pokonać całą trasę), a sypialnie mamy na samym końcu mieszkania i trzeba przejść przez 3 pokoje + kuchnię zanim sie dotrze do łazienki a jeszcze nie napisałam ,ze mieszkamy w starym budownictwie...wiec sami wiecie jak to jest,...

Ja najbardziej się boję jak mój mężulo wyjeżdza co rok na miesiąc na kontrakt i ja sama w chacie muszę zostać... wtedy zapraszam babcie do nas i juz mogę spac spokojnie, w tamtym roku babcia jednak mogła przyjechać dopiero 3 dni po wyjeździe mężula i ja przez te 3 dni prawie osiwiałam... nastawiałam sobie telewizor na automatyczne wyłączenie bo zawsze miałam nadzieję, że uda mi sie zasnąć ... jednak to nic nie dawało... brrrrrrrrrrr, nienawidze się bać! a duchy to juz najstraszniejsze !
Asiula1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-14, 16:31   #62
Joey
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001
ja tez jakis czas temu zrobilam zdjecia telewizora aparatem z telefonu, jednak nie mam kabla, wiec nie moge ich tu wrzucic. Tv byl wlaczony, po zrobieniu i pokazaniu przez telefon zdjecia okazalo sie, ze nie pokazuje tego co bylo nadawane przez stacje, ktorej zdjecie zrobilam. Widoczna jest twarz. Nie wiem czyja. Wiem jedno, mieszkam blisko cmentarza a czesto w moim domu dzieja sie dziwne rzeczy. Raz zleciala z suszarki szlanka, ktora jest zrobiona z bardzo cieniutkiego szkla. Normalnie powinna byla spasc do zlewozmywaka i sie rozbic, a ona upadla na blat szafki, ktora stoi obok i byla cala! Nie ma mowy o odbiciu od zlewy. A pare dni temu sam wylaczyl mi sie telewizor. Ktos moglby powiedziec, ze pewnie usiadlam na pilot. Nic z tego, tv wylaczyl sie tak jakby ktos go wylaczyl przyciskajac przycisk znajdujacy sie na telewizorze a w pokoju bylam sama. Myslalam, ze moze wlacznik sie zepsul, ale po ponownym wlaczeniu telewizor normalnie gral.
Jaga, nie strasz...
Joey jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-14, 18:46   #63
beat@
Zakorzenienie

GG do beat@ Send a message via Skype™ to beat@

ostro pokazalam to wczoraj kolezance to mi odpisala cos takiego: "ty wariatka jestes, nie przysylaj mi wiecej takich rzeczy" ale panikara nie ma co pfffffffffffff

Patrycja 28.06.2014

beat@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-14, 19:12   #64
Asiula1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beat@
ostro pokazalam to wczoraj kolezance to mi odpisala cos takiego: "ty wariatka jestes, nie przysylaj mi wiecej takich rzeczy" ale panikara nie ma co pfffffffffffff

Jest duża szansa ,że mogło to być jakieś przebicie ...nie wiem jak to opisac fachowo ale ,ze nakładały sie fale telewizyjne i ,że poprostu telefon wychwycił obraz z innego programu... ja tak często mam , ze mi sie obraz z czech nakłada i wygląda to również niesamowicie.. ale oczywiście pewności nie mam.... słuchaj a może TY nas w konia robisz))) ........ najlepiej jakbyś zamieściła te zdjęcia w tym wątku...wtedy mogłbyśmy same ocenić jak to wygląda...

pozdrawiam
Stary 2005-11-14, 19:13   #65
lain
Zakorzenienie

brrr zobaczylam pierwsze zdjecie i zwialam - to nie dla mnie z reszta ogolnie jestem bardzo zeschizowana osoba. motyw z obracaniem sie za siebie w lazience tez mam opracowany, do tego jeszcze czasem mam wrazenie, ze zobacze kogos za soba w odbiciu w lustrze. ciemnosci nie znosze, a wizja siedzenia samej w pustym domu noca mnie przeraza... straszny tchorz jestem. (chociaz po cmentarzach nie boje sie spacerowac nocami(ale tylko z osoba towarzyszacza), nawet w nocy na cmentarzu czuje sie jakos bezpieczniej niz w nocy sama w domu).
horrory ogladalam tylko jak bylam mala, z wiekiem zaczelam sie poprostu bac (a TŻ probuje mnie nieustannie wyciagnac na jakis horror do kina - w zyciu!)
lain jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-14, 19:20   #66
Asiula1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beat@

aaaa własnie się doczytałam, ze Twoja koleżanka Ci napisała: "...to mi odpisala cos takiego: "ty wariatka jestes, nie przysylaj mi wiecej takich rzeczy"

WIĘC może i nam byś przesłala na wizaż to niesamowite zdjęcie zamieśc je tutaj poprostu!

Jakoś nie bardzo wierzę w ducha z Twojego telefonu...ale dopóki nie zobaczę nie chcę oczywiście całkowicie kwestionować tego co napisalaś))

pozdrawiam
Stary 2005-11-14, 19:25   #67
Asiula1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001
ja tez jakis czas temu zrobilam zdjecia telewizora aparatem z telefonu, jednak nie mam kabla, wiec nie moge ich tu wrzucic. Tv byl wlaczony, po zrobieniu i pokazaniu przez telefon zdjecia okazalo sie, ze nie pokazuje tego co bylo nadawane przez stacje, ktorej zdjecie zrobilam. Widoczna jest twarz. Nie wiem czyja. Wiem jedno, mieszkam blisko cmentarza a czesto w moim domu dzieja sie dziwne rzeczy. Raz zleciala z suszarki szlanka, ktora jest zrobiona z bardzo cieniutkiego szkla. Normalnie powinna byla spasc do zlewozmywaka i sie rozbic, a ona upadla na blat szafki, ktora stoi obok i byla cala! Nie ma mowy o odbiciu od zlewy. A pare dni temu sam wylaczyl mi sie telewizor. Ktos moglby powiedziec, ze pewnie usiadlam na pilot. Nic z tego, tv wylaczyl sie tak jakby ktos go wylaczyl przyciskajac przycisk znajdujacy sie na telewizorze a w pokoju bylam sama. Myslalam, ze moze wlacznik sie zepsul, ale po ponownym wlaczeniu telewizor normalnie gral.
BARDZO PRZEPRASZAM CIĘ: beat@ !!!!!!!!!! oczywiście to wszystko co napisałam było skierowane do jaga_2001

Jeszcze raz przepraszam za pomyłkę))

pozdrawiam

ps. to chyba przez te duchy wszystko)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-11-14, 20:03   #68
kizia mizia
Wtajemniczenie

Mnie najbardziej wystraszyło to "dzikie zwierze" z jaskini, mam bujna wyobraznie niepotrzebnie ogladałam ta stronę
kizia mizia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-14, 20:13   #69
Asiula1
Raczkowanie

SŁuchajcie a wyjaśnijcie mi coś... bo ja juz chyba mam dzis zaćmę na umyśle)

o co chodzi w tym opisie przy pierwszym zdjęciu???? znaczy sie chodzi mi głownie o zdanie:"
"....Jednak po wywołaniu na zdjęciu pojawia się ta oto dziewczyna... (tylko czemu warto założyć okulary 3D ;-) "

Co to znaczy ,tylko czemu warto założyć okulary 3D ;-) "

Czy jak sie załozy te okulary to widać coś innego.....?????????????

Jak wy to rozumiecie???

POzdrawiam i czekam na odpowiedz
Stary 2005-11-14, 20:15   #70
Trinity
Raczkowanie

GG do Trinity
Wink Dot.: Galeria duchów

Wiecie co, do tej pory myslalam ,ze jestem jedyna, ktora oglada sie 30 razy za siebie w ciemnosciach i w lazience... Ale boje sie, ze kiedys sie obroce i na serio cos zobacze, a wtedy chyba zawal, szpital i zgon... i sama bede straszyc Ale jak sie nasluchalo i naogladalo o takich przypadkach, to na serio strach isc po korytarzu we wlasnym domu... Bede chyba robic foty televizora:P
Stary 2005-11-14, 20:17   #71
Hiacynta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Asiula1

o co chodzi w tym opisie przy pierwszym zdjęciu???? znaczy sie chodzi mi głownie o zdanie:"
"....Jednak po wywołaniu na zdjęciu pojawia się ta oto dziewczyna... (tylko czemu warto założyć okulary 3D ;-) "

Jak wy to rozumiecie???

też mnie to ciekawi a nie mam takich okularów
Stary 2005-11-14, 20:18   #72
Voodia
Wtajemniczenie

I po co ja duuurna weszłam na tą stronkę?!

Obejrzałam tylko jedną fotę, a już zdążyło mi się zrobić zimno-ciepło i tylko czekam i się czaję, aż mi coś z monitora wyskoczy

ghrrrrr,takam stara,a taka głupia
Voodia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-14, 20:20   #73
Trinity
Raczkowanie

GG do Trinity
Talking Dot.: Galeria duchów

Cytat:
Napisane przez Asiula1

Jak wy to rozumiecie???

chyba sa takie dziwne kolory na tym focie, tak mi sie wydaje i przy 3D by ta fota lepiej wygladala, mzoe jakis efekcik by sie zrobil trojwymiarowy
Stary 2005-11-14, 21:27   #74
Izunia86
Wtajemniczenie

GG do Izunia86

Kiedys ogladalam w TV dokumentalny film ,duchy uchwycone kamera video czy jakos tak brzmial tytul . To bylo naprawde straszne
Pokazywali tam filmiki , na ktorych ludzie amatorsko sfilmowali duchy
Mialam to nagrane na video i potem jak chcialysmy sie z kolezanka postraszyc to ogladalysmy Nie no naprawde swietne , osobiscie niekotre filmy sa takie realistyczne ,ze moze to glupie ale wierze ,ze to prawda
PS : Voodia swietny avatar
Izunia86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-14, 21:51   #75
Momo
Zakorzenienie

Wczoraj obejrzałam tylko dwa zdjęcia i oczywiście nie wyszło mi to na dobre - przyśnił mi się cmentarz...

Kobieta zmienną jest...moje hobby
http://www.zapiskiroztrzepane.pl/

Awatar - made by Momo
Momo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-14, 21:52   #76
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
Napisane przez Bridget
auuuua, duchów nie lubie oglądać, ale pozdrawiam oleczkę Gryficzankę (mam tam rodzinę)

Dziękuję bardzo Może znam Twoją rodzinkę???
Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna.
Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna.
Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
Oleczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-14, 22:15   #77
wenezja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Momo
Wczoraj obejrzałam tylko dwa zdjęcia i oczywiście nie wyszło mi to na dobre - przyśnił mi się cmentarz...

Ha ha ha... To nie byłam sama. Mi śniły się jakieś duchy i inne duperele Wszystko tak pomotane. A żeby jeszcze było weselej, to zasnąć nie mogłam bo co chwilę otwierałam oczy. Myślałam, że ktoś nade mną stoi! Przez to wszystko miałam przerąbany dzień, bo się nie wyspałam. Głowa mnie bolała i ziewałam jak opętana. Tak więc na zdrowie mi to nie wyszło Pomyśleć, że się chciało obejżeć ' Egzorcyzmy Emily Rose'. Jak dla mnie, to chyba tylko Kubuś Puchatek...

Miło wiedzieć, że łazienkowe ogladanie się za siebie nie jest tylko moją schizą! Wczoraj aż mi oczy łzawiły przy myciu twarzy żelem, bo bałam się je zamknąć!
-,,Biedna Emilka marznie a ja tutaj leżę"
wenezja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-14, 22:52   #78
Momo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wenezja
Ha ha ha... To nie byłam sama. Mi śniły się jakieś duchy i inne duperele Wszystko tak pomotane. A żeby jeszcze było weselej, to zasnąć nie mogłam bo co chwilę otwierałam oczy. Myślałam, że ktoś nade mną stoi! Przez to wszystko miałam przerąbany dzień, bo się nie wyspałam. Głowa mnie bolała i ziewałam jak opętana. Tak więc na zdrowie mi to nie wyszło Pomyśleć, że się chciało obejżeć ' Egzorcyzmy Emily Rose'. Jak dla mnie, to chyba tylko Kubuś Puchatek...

Miło wiedzieć, że łazienkowe ogladanie się za siebie nie jest tylko moją schizą! Wczoraj aż mi oczy łzawiły przy myciu twarzy żelem, bo bałam się je zamknąć!
Może ta noc będzie dla nas spokojniejsza Jak jak cos strasznego obejrzę,to wiadomo,że mi się przyśni.Horrorów już nie oglądam.

Kobieta zmienną jest...moje hobby
http://www.zapiskiroztrzepane.pl/

Awatar - made by Momo
Momo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-14, 22:55   #79
201804200947
Konto usunięte

Heh...wlasnie obejrzalam te zdjecie w okularach 3D.I dalej nie wiem dlaczego napisali ze warto...
201804200947 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-11-14, 23:13   #80
Asiula1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez warszawianka
Heh...wlasnie obejrzalam te zdjecie w okularach 3D.I dalej nie wiem dlaczego napisali ze warto...
Gratuluję odwagi ! ( ja się boję o tej godzinie wchodzić na tą stronkę)
Dzieki ,że to napisałaś...bo jutro miałam przegrzebać cały dom w poszukiwaniu okularow ale jak czytam nie warto
hmm więc pozostanie to dla nas tajemnicą) ...a może duch powie we śnie , którejś z nas o co chodzi z tymi okularami łuuuu łuuu łuuuu)

pozdrawiam
Stary 2005-11-14, 23:20   #81
201804200947
Konto usunięte

Dziekuje Asiula
Na mnie wogole te zdjecia nie zrobily najmniejszego wrazenia.Nie wierze w nie i tyle
201804200947 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-14, 23:34   #82
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

O właśnie, Jaga, też jestem ciekawa tego zdjęcia - dałoby się jakoś je tu zamieścić?
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-15, 07:45   #83
Voodia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Izunia86
Kiedys ogladalam w TV dokumentalny film ,duchy uchwycone kamera video czy jakos tak brzmial tytul . To bylo naprawde straszne
Pokazywali tam filmiki , na ktorych ludzie amatorsko sfilmowali duchy
Mialam to nagrane na video i potem jak chcialysmy sie z kolezanka postraszyc to ogladalysmy Nie no naprawde swietne , osobiscie niekotre filmy sa takie realistyczne ,ze moze to glupie ale wierze ,ze to prawda
PS : Voodia swietny avatar
Chyba widziałyśmy ten sam film Na szczęście go nie nagrałam, bo mam taki paskudny charakter, że im bardziej mnie coś przeraża, tym bardziej do tego ciągnę

PSziękuję Nareszcie dostałam Photoshopa
Stary 2005-11-15, 09:17   #84
sylwia.gda
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Voodia
I po co ja duuurna weszłam na tą stronkę?!

Obejrzałam tylko jedną fotę, a już zdążyło mi się zrobić zimno-ciepło i tylko czekam i się czaję, aż mi coś z monitora wyskoczy

ghrrrrr,takam stara,a taka głupia
Voodia, mam to samo najpierw ogladam, potem przeklinam ten moment otworzenia strony....brrr
sylwia.gda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-15, 09:37   #85
Voodia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sylwia.gda
Voodia, mam to samo najpierw ogladam, potem przeklinam ten moment otworzenia strony....brrr
Mój TŻ dziś się ze mnie śmiał, bo całą noc bałam się opuścić sypialnię,a wypiłam 2 litry Coli przed snem Jak tylko zaświtało, biegłam do toalety z prędkością światła, a nawet większą
Stary 2005-11-15, 09:54   #86
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez Voodia
PSziękuję Nareszcie dostałam Photoshopa
Voodia, przecież Ty się nie potrzebujesz photoshopować
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-15, 09:58   #87
Voodia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lexie
Voodia, przecież Ty się nie potrzebujesz photoshopować
Lexie,dziękuję Ale ja bym sphotoshopowała wszystko co się da W tej chwili właśnie "przerabiam" mojego TŻ w czarnego elfa,bo on mnie "przerobił" wczoraj

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-11-15, 12:26   #88
Alice.soul.
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Alice.soul. GG do Alice.soul.

Cytat:
Napisane przez Bąbel
Alice, może duchowi spodobała sie muzyka ? NAwet jeżeli tak, to wygląda to całkiem niegroźnie. Mogłabyś np. poprosić "go" lub "ją" żeby załączał wieżę o tej godzinie o której wstajesz

Gorzej, że może to tylko miłe złego poczatki...
Hmmm...dobry pomysł Spróbuje przy najblizszej okazji
.....bo wiesz....za tysiąc lat nie będzie nikt pamiętał nas........ tym jednym życiem trzeba żyć, beztrosko śnić i iść dopóki płynie nasza krew dopóki Ciebie mam Ty Mnie nikt nie pokona NIGDY nas... nie mają szans...
Alice.soul. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-15, 12:28   #89
natka_pietruszki
Zakorzenienie

Aha, nie wiem, czy już ktoś o tym wspominał, ale polecam forum http://www.komnatadusz.ostrowiec.net.pl/forum/index.php
Stary 2005-11-15, 12:47   #90
natka_pietruszki
Zakorzenienie

A skoro już przy duchach jesteśmy, ja też opowiem Wam moją historię z nimi związaną
Kiedy byłam młodsza (miałam jakieś 9 lat) wyjechałam z mamą na wakacje do mojego wujka. Mieszkał na wsi, miał tam dwa domy stojące obok siebie. Zdaje się, że w jednym z nich mieszkały jego dzieci, a w drugim on z żoną i mamą. Okazało się, że w dniu, w którym przyjechałyśmy, odbywał się jej pogrzeb... Była to starsza kobieta, zmarła chyba dzień czy dwa przed naszym przyjazdem. Chciałyśmy wrócić do domu, żeby nie przeszkadzać, ale wszyscy namawiali nas na to, żebyśmy zostały. Dostałyśmy pokój na piętrze. W czasie stypy odeszłam na chwilę od stołu i poszłam na górę po jakąś błahostkę, gumę do żucia chyba. Piętro było całkiem puste, bo wszyscy przebywali na dole. Otworzyłam drzwi do naszego pokoju i na środku ujrzałam siedzącą na bujanym fotelu, starą kobietę. Przestraszyłam się strasznie, zamknęłam drzwi i otworzyłam je ponownie - kobiety już nie było. Uciekłam na dół i do końca pobytu tam nie ruszałam się nigdzie sama...

Pisałam o tym kiedyś na forum poświęconym parapsychologii. Powiedziano mi, że prawdopodobnie mama wujka nie wiedziała, że umarła i jak gdyby nigdy nic bujała się na fotelu... Nie wiem tylko, dlaczego później zniknęła. Namawiano mnie nawet na seans spirytystyczny mający na celu uświadomienie jej, że nie żyje, ale 1) pisałam o tym wiele lat po zdarzeniu, 2) nigdy w życiu nie zdecydowałabym się na taki seans - za bardzo się boję

Oczywiście większość osób, którym o tym opowiadam, patrzy na mnie z politowaniem, ale ja mimo to wierzę, że był to jej duch.

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości