![]() |
#61 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Silesia City Center
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
ceny powiedziałabym, że to rzecz względna. W SSC jest przeciez i monnari i hexeline a z drugiej strony Reserved czy Troll. Ale że i u mnie portfel mało zasobny to cierpie katusze wchodząc do Zary, Promodu czy Solara:-( Mam taką uwagę po ostatiej eskapadzie-dlaczego szerokie spodnice robione są dla kobiet powyżej 170? Jak się ma 165 to kiecki zamiast za kolano za połowę łydki. Ni przypiął ni przyłatał:-( Jeszcze jedna uwaga ECHo-szwalnia z Jaworzna a ceny momentami "solarowe". Niby dobre materiały, ale nie jakaś rewelacja!
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Z dala dziewczynk od chińskich knajpek w Silesi....moja kumpela była świadkiem zbiorowego przybywania ludzi w pewnym katowickim szpitalu na płukanie brzuszka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
słyszałam też o tym. Ale jesli zgłodniejecie w czasie biegania po sklepach to proponuję North Fish- róznego rodzeje ryby, także w bułce z super sosami i dodatkami, także w bułce. Przetestowałyśmy z koleżanką
![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
A ja polecam lody w galce o smaku Nutelli
![]()
![]() |
#66 |
Wtajemniczenie
|
Uff...wczoraj byłam...co moge powiedzieć? Byłam w godzinach wzglednie wczesnych, wiec dzikich tłumów nie było. Co do sklepów - chodziłam 4 godziny, nawet cztery i pół i nie zdołałam wejść do wszystkich. Bardzo podobały mi sie rzeczy w Zarze - ten sklep ma identyczna zawartosc jak Zara w Pradze- pamietam, bo spedziałam w tamtejszej ponad 2 h na przymierzaniu, w katowickim wszytsko nawet wisi tak samo
![]() Rozczarował mnie moj ulubiony Promod, Taly Weil równiez. Faktycznie, niektore butiki powalaja cenami - ale nie wchodze do takich gdzie byle zakiet kosztuje 1500 ![]() Jesli o zawartość chodzi podobały mi sie również reserved, camaieu, gorseteria, echo, bolero...Jestem rozczarowana sklepami z obuwiem. Co do jedzenia...juz wiem, czemu chinski boks był zamkniety ![]() ![]() Mam zastrzezenia do obsługi w niektorych sklepach, ale to inna historia ![]() W innym sklepie...ekspedientka była tak niesmiała oosba, ze rumieniła sie przy kazdym zadanym pytaniu i mruczala cos pod nosem. Kupiłam sobie kurtkę i sweter...kurtka jest chyba za duża a sweter przestał mi się podobać ![]() Jedyny plus- kupiłam mleczko do demakijazu erisa w promocji za 9, 99 ![]() ![]() Edytowane przez Marilyn Czas edycji: 2005-11-30 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
a czy na "ty" to w Housie? Nie znosze tego. Nie mam 18 lat i nie lubię kiedy sprzedawcy ledwo co po szkole srednie tak się zwracają do mnie. Ja cieszę się ze sklepu Gatty, Tally Weijl-malutkie. Denerwuje mnie nachalność ekspedientek. Ledwo wejdę do sklepu a już słyszę czego szukam-NIE WIEM. Klienta powinno siędyskretnie obserwować i dopiero po chwili podejść. Lubię mieć pojęcie co w ogóle jest w danym sklepie. Ale to już wina tych co je szkolą. Szkoda mi tylko, że kasy nie ma więcej. Powód? Sklep z obuwiem Hego's.
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
nie znoszę natretnych ekspedientek - o co im chodzi, ubrania mają czujniki zresztą i tak nie jestem złodziejką a baba łazi za mną jak opętana
![]() natomias jesli chodzi o zwracanie sie na ty - nie jestem pelnoletnia wiec mnie to nie dotyczy. Natomiast kiedy koles kilka lat starszy ode mnie mowi do mojej mamy 'narazie' to nie wiem czy mam sie smac czy płakac |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
Dziś zawitałam tam ponownie, chciałam kupić jeansy, bluzkę (coś na imprezę – NIE na ramiączkach!!!!) i małą torebkę. Kupiłam tylko torebkę z greenpoint’a Doznałam szoku, że w ponad 100 sklepach z ciuchami nie znalazłam ani fajnych jeansów ani czarnej bluzeczki na SZERSZYCH ramiączkach
![]() Ciekawy sklep – Bershka - nie znałam wcześniej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mnie juz te "dzieńdobrywczymmogepomóc " od samych drzwi nie przeszkadza, po prostu mówię, ze poradzę sobie sama, a w razie czego podejde i tyle. Gorzej jak laseczka traci rozeznanie i 5 razy do mnie podbiega i pyta o to samo w przeciagu 3 minut.. Oczywiscie są ekspedientki, które porafia pytac z wiekszym lub mniejszym wdziekiem - ale chyba zalezy to od osoby. Bardzo mile obsłuzyła mnie pani w Bolero ( mimo, ze w koncu nic nie kupiłam) natomiast ta z mówieniem na "ty" mało nie otrzymała feedbacku ![]() ![]() Edytowane przez Marilyn Czas edycji: 2005-11-30 o 21:26 Powód: cos mi tu ucina..;) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
Heh bylam tam w czwartek- dzien przed otwarciem. Wprawdzie tlumow nie bylo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
Hej,
Ja byłą w tygodniu, około godziny 20.00, to tylko godzinkę zdążyłam pobiegać i zobaczyć, jakie sklepy są.Ale tak na pierwszy rzut oka nic mnie nie powaliło. Jednak nie udało mi się przed zamknięciem dotrzeć do Telly, czy Esprita. W każdym razie jutro robię drugie podejście ![]() Pewnie będą dzikie tłumy... i pewnie parę z Was też tam się znajdzie Życzę wieć udanych zakupów. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
.
Edytowane przez bąbelek_82 Czas edycji: 2015-11-17 o 12:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Pomimo tego, że wczoraj był Dzień Bez Kupowania
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
nie orientujecie się czy wieczorami są tam nadal takie tłumy??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Ja byłam w pierwszym tygodniu wieczorem i było bardzo znośnie,więc nie sądzę aby teraz były tam tłumy. tylko trzeba mieć na względzie fakt, że większość sklepów zamykają o 21.00, więc trzeba wybrać się odpowiednio wcześniej.
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Takim ktore mówią na Ty też tak mówcie
![]() Swoją drogą wkurzające są ekspedientki w sklepach niektorych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Byłam..nieziemsko dużo miejsca, dużo przecen było teraz, ale..zmęczyłam się chodzeniem :P
Cudowna fontanna tam jest, super most!!! Bombastyczie!!
![]() |
#82 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Ale najgorsza byla muzyka w okresie swiatecznym!!!
Pracuje w silesi i ciesze sie z tego, ale jak mi przed swietami zaczeli te swiateczne przyspiewki puszczac, to mi swieta uszami zaczely wychodzic ![]() Co pol godziny ta sama plyta od poczatku......i tak przez 11 godzin dziennie ![]() ![]() ![]() Po swietach wydawalo mi sie ze jest rzeczywiscie po swietach...ale gdziez tam!!! Dalej to samo beznadziejstwo saczylo sie z glosnikow ![]() Ogolnie sklepy sa dla mnie troche za drogie, ale teraz jest mnostwo fajnych przecen, w koncu to styczen ![]() ![]() ![]() PS. Ciekawe ile Kolezanek - Wizazanek mija mnie w silesi? ![]() ![]()
Kiedy strach staje się niepokojem, pragnienie przeradza się w chciwość, irytacja ustępuje złości, a złość nienawiści, przyjaźń zamienia się w zawiść, miłość w obsesję, a przyjemność w uzależnienie, to nasze emocje zaczynają obracać się przeciwko nam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zadomowienie
|
Gusia2120, a gdzie dokładnie pracujesz, jeśli można wiedzieć?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Wtajemniczenie
|
Czy ktoś się orientuje w promocjach w Superpharmie?
![]() |
#86 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() powiem tylko ze na Zabrzanskiej ![]() ![]()
Kiedy strach staje się niepokojem, pragnienie przeradza się w chciwość, irytacja ustępuje złości, a złość nienawiści, przyjaźń zamienia się w zawiść, miłość w obsesję, a przyjemność w uzależnienie, to nasze emocje zaczynają obracać się przeciwko nam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie jestem pewna, czy dzial z art. kosmetycznymi tez nalezy do Superpharmie ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Wtajemniczenie
|
Wiem, dlatego chciałabym się dowiedzieć co aktualnie mają w promocji (w aptece właśnie - dermokosmetyki)
![]()
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
no no widze ze moj sklep sie ladnie prezentuje na slasku
![]() http://www.silesiacitycenter.com.pl/...asp?param=1107 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:49.