![]() |
#62 |
Rozeznanie
|
Dot.: _____najlepsze_ Balsamy_do Ciała___
Ja polecam balsamy Dove i Nivea jak dla mnie są niezawodne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Moi faworyci:
* Nivea z serii zimowej * Lotion Garniera * Pupa ![]() *L`oreal do skóry suchej (z pompką) * YR Bio Specific Nutrition
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
ja kocham balsamy Nivei za ich niesamowicie przyjemny zapach, doskonałe nawilżanie i dużą wydajność
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
a ja uwielbiam:
- AVON SPA, śródziemnomorski scrub do ciała z oliwką - PUPA, MISS MILKIE - CLARINS, Body Firming Cream... świetnie ujędrnia ![]() - CLARINS, tonizujący olejek do ciała - JOHNSON & JOHNSON, z wyciągiem z miodu -VOGLIA Di, jogurtowe mleczko do ciała- melon&arbuz a po solarium najlepsze jest: masło kakaowe- ZIAJA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
A na ile Wam starczaja balsamy 250-300ml?
Nie wiem czy tylko ja tak szybko zuzywam?! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
mi balsamy zużywają sie w atomowym tempie.
ale ja używam codziennie i po 2 razy ![]() Lubię nivea, Dove ujędrniający St. Ives J&J Ziaja
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- balsam do skóry suchej przeciw wysuszaniu (różowy) Garniera - świetnie radzi sobie z przesuszoną skórą, ładnie pachnie, wydelikaca ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
ja akurat balsamow nie lubie. mialam ich troche aczkolwiek jak na razie nie trafilam na ten jedyny i idealny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
a ja w zimę dodaję do balsamów oliwkę żeby były tłustsze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
ja tylko raz spotkałam super idealny balsam do ciałka i był nim dry skin relief z avonu. był - bo juz niestety nie mają tych kosmetyków w ofercie, a szkoda, bo były naprawde dobre, na długo nawilżały skórę i mialy piękny jak dla mnie zapach.
oprócz niego polecam mleczko do ciała body care z firmy soraya z drzewem pomaranczowym.ma bardzo ciekawy zapach(jak perfumy) długo się utrzymuje i fajnie nawilża skórę ![]()
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
a ja polecam balsam Neutrogena 300ml z pompką jest naprawde super! nigdy nie mialam tak gladkiej skory jak po nim. szybko sie wchlania, nie uczula mnie, super nawilza i jest nieeesamowicie wydajny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Ja póki co uzywam do ciała kremu do rąk rózanego Rossmana
Do rąk jest za tłusty jest tak wydajny, ze starcza do ciała na długo
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
nivea q10+ ujedrniajacy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zadomowienie
|
No akurat temat jak znalazł bo balsam mi się skończył(Ziaja oliwkowa) i muszę sobie coś kupić.Do ziaji oliwkowej nie wrócę na pewno,bo ma drażniący zapach i się klei,ciężko rozprowadza.Myślałam o Dove na noc,tym granatowym.W ogole to zalezy mi na czymś w miarę dobrze nawilżającym i przedweszystkim lekkim,ale nie muszą to być supernawilżacze bo skórę mam normalną(oprócz łydek;-( A jak myslicie,czy te duże rossmanowskie balsamy są dobre,bo cena jest bardzo niska i nie wiem,moge wziąc ale nie lubie mieć stert niepotrzebnych kosmetyków
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
![]()
Moja top lista
![]() 1. Neutrogena (balsam i krem) najlepszy z najlepszych, tylko zapach... zaledwie "nie przeszkadza" 2. Nivea mleczko w granatowym opakowaniu, jako ze lubie zapach nivea, nawilża, wygładza i wogóle, ale bardzo gęste i niewydajne, aczkolwiek lubie ![]() 3. Garnier (ogólnie przyzwoite nawilżacze, mile zaskoczył mnie brązujący bo i brązuje i nawilża i mało śmierdzi ![]() ![]() 4. Nutri soft - jak juz nie wiem co bym chciała to to jest zawsze dobry wybór i w dobrej cenie, nie mozna sie do niczego przyczepic 5. Ostatnio polubiłam oliwkowy balsam ziaji - ogólnie rzecz biorąc tłuste niewydajne mazidło ![]() obecnie testuje błękitne Nivea wygladzające, lepiej sie rozsmarowuje od granatowego ale dziala jakos słabiej ![]() reasumując najczęsciej jest tak ze zanim skoncze jeden balsam juz nabywam inny i mam zawsze spore zapasy czegos do się smarowania i zawsze ochotę wypróbowac cos nowego.... ale dobrze czuje sie s tym ze nie ja jedna mam to niegroźne zboczenie ... najwyzej bedziemy dobrze zakonserwowane = jak mumie egipskie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Podróżniczka
|
Moja top lista to:
Balsamy z Body shopu, bardzo dobrze nawilzaja skore ![]() ![]() Kolejne miejsce zajmuje zolty balsam z Garnira ujedrniajacy. Nie lubie natomiast Neutrgeny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Najlepsze balsamy do ciała
Ja jestem istną maniaczką
![]() "na bezludną wyspę" zabrałabym AA masełko kakaowe, bielendy miss milkie, avon taki migdałowy (ale chyba już go nie ma..?) zresztą zabrałabym jakikolwiek, bo bez balsamu to... nie wyobrażam sobie siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
ja wlasnie koncze avon senses winter sensation - zapach taki sobie, nawilzenie rowniez. Bardzo lubie oliwke do ciala J&J rumiankowa - zapach super i nawilzenie skory bardzo dobre, tylko jak wiadomo oliwka=klejenie.
Uzywalam takze AA czekoladowego, dla mnie zapach strasznie drazniacy oraz malinowego - ale jak dla mnie nawilzaja ok ![]()
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
hmm jaki milusi watek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
A jak dla mnie najlepiej nawilza oliwka J&J rumiankowa (ale to nie balsam)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Moje nr 1 to balsam do suchej skóry z Graniera
![]() ![]() Za to suuper zapach ma balsam z Avonu Waniliowy mmm ![]() Mój TŻ ma ochote mnie zjeść po nim. Ale niestety nawilżenie równe zeru dlatego najpierw nakładam na mokrą skóre oliwkę Hipp (stosuje też na twarz i jest suuper nawilżona i mięciutka) po chwili ścieram nadmiar i nakladam balsamik wtedy wszystko jest cacy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
Ja również lubie balsam garniera czerwony i zapach też mi odpowiada
![]() ostatnio kupiam sobie masło kakaowe Ziaji-kiedyś miało inną konsytencje i zapach,ale teraz jest chyba jeszcze lepsze ![]() ![]() ![]() bardzo lubiłam zapach i działanie balsamu Soraya z zieloną herbatą-taki zielony w tubce,ale już chyba nie ma go w przedaży. Za zapachy cenie takze balsamy Avon-waniliowy i taki nowy z orzechem włoskim i cukrem -pycha ![]() I regularnie stosuję balsam Ziaja Sopot-piekna opalenizna po nim jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
a ja po dłuuuugim czasie wróciłam do klasycznej granatowej nivei.
Teraz jest w Realu promocja, za 14.99 jest opakowanie 400 ml plus małe opakowanie 150 ml gratis. I wydaje mi sie że jego konsystencja jest dużo delikatniejsza niż kiedyś? Lepij sie wchłania i nie jest takim tłuściochem jak dawniej Druga sprawa - może je po prostu rozrzedzili tajemniczym podstępem bo nie chce mi sie wierzyć że dali 550 ml za 14.99 ![]()
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie the best jest poki co Milk & Honey z Oriflame
![]() Tylko ja nie znosze sie kremowac... ![]()
![]() |
#88 |
Wtajemniczenie
|
Ja też, to mój ulubiony.
Lulu Mortese, mogłabyś go wypróbować, jest leciutki, jak dla mnie nawilża świetnie i jeszcze cudnie pachnie. Lubię jeszcze masło ujędrniająco-modelujące Eveline, które wbrew nazwie z masłem niewiele ma wspólnego (co mi akurat odpowiada) a za to doskonale nawilża. Zapach bardzo mi się podoba - taki zupełnie nieEvelinowy ![]()
![]() |
#89 |
Przyczajenie
|
Ja polecam nawilżajaco-dotleniający z algami morskimi z kolastyny. Jest świetny, super nawilża i pachnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zadomowienie
|
moim faworytem jest
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.