![]() |
#61 |
Konto usunięte
|
Dot.: Zarobki sławnych osób
Może celebryci kupują za mało akcji i obligacji Skarbu Państwa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Albo może gdyby każdy z nich oddawał 1% podatku na łatanie dziury w budżecie to by zniknęła Nie wiem czemu rząd jeszcze na to nie wpadł |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie wiem też, czemu winisz państwo, że trybson trzepie hajs, tak jak dziewczyny wspomniały, państwo mu samo w sobie poza becikowym na Victorię złotówki nie dało, tylko głupi ludzie, którzy jeszcze głupszym chcą go pokazywać na imprezach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
Nie udzielę Ci tej satysfakcji
![]() Przecież jest internet ,książki i inne źródła ![]() Zaraz powiesz jak dziecko na placu zabaw ze nie powiem bo nie wiem To ja na to ze biorę zabawki i idę z tej piaskownicy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Niestety, ale internet nic mi nie mówi gdy wpisuje "wpływ celebrytów na dziurę budżetową" w wyszukiwarkę, więc myslałam, ze mnie douczysz, skoro juz doszłas do wniosków, że nie uważałam w szkole. Chociaż podpowiedz mi gdzie mam szukać, chętnie się douczę, serio. Ale najwidoczniej nie masz absolutnie żadnego pojęcia na temat, w którym się wypowiadasz, co widac w nieudolnych próbach wymigania sie od odpowiedzi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Konto usunięte
|
serio, jak Eva nie chce zdradzać tej tajemnej wiedzy plebsowi to niech idzie z tym wyżej. Ta wiedza może rozwiązać wiele problemów i pomóc załatać dziurę budżetową. Może nawet dostanie jakis order czy nagrodę za to.
A MOŻE POKOJOWEGO NOBLA?! Za przywrocenie znaczenia słowa "człowiek" we współczesnym świecie :C Edytowane przez 201605301111 Czas edycji: 2015-07-17 o 18:12 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Ja rozumiem o co chodzi autorce z tym poczuciem niesprawiedliwości co do wysokości zarobków
ale to nie jest do końca tak, że celebryci dostają kasę za nic. Pozornie tak to wygląda. Na wyjście na jakikolwiek event muszą się przygotować: fryzjer, profesjonalny makijaż, dobór ciuchów ze stylistą. Zaliczą wpadkę na tym polu i ich akcje spadną. Jak powiedziała kiedyś Patrycja Kazadi, jak się sprężą to zmieszczą się z wydatkami w tysiaku. Popularność to nie tylko blask fleszy. Taki celebryta już sobie nie skoczy po bułki w dresie. Zaraz opiszą go że niechlujny, bez makeupu. Paparuchy koczujące pod domem, grzebiące w śmietniku - żadna przyjemność. A do tego nastoletnie fanki o piskliwych głosikach proszące o wspólną fotkę i autograf. Strach wyjść gdziekolwiek, bo wszędzie jest się pod obserwacją, jest się zaczepianym. Jak się straci cierpliwość, to od razu nagłówek ze jest się burakiem i akcje spadają. Ok, jest też dużo plusów, ale na przykład dla mnie utrata prywatności lub jej zaciekłe bronienie to wysoka cena wysokich zarobków. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
gdyby nie google i ten wątek nie wiedziałabym kim jest Trybson.
Serio. Od kilku lat nie mam telewizora w domu.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja też nie mam i chyba na szczęście zapuszczam się w jakieś inne rejony Internetów, bo mi taki Trybson nie włazi na ekran. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
no właśnie mnie też nie. Ale teraz wiedząc skąd on jest znany, nie dziwię się.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Konto usunięte
|
Uswiadomcie mnie bo ja nie telewizyjna: w skali globalnej (nie mowie o polskim grajdolku) zrobil ktos wiecej ''kariere'' dluzej niz 1-2 sezony na byciu znanym z tego, ze sie jest znanym poza Kim Kardashian?
Bo ja to predzej slysze o dolkach finansowych ex-celebrytow niz o bajecznych zarobkach aktualnych |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
and cigarettes
|
Już nie.
![]() ![]() Big brother jest na jutjubie. ![]() https://youtu.be/NfUuPj8QboM?t=7m13s Edit: chociaż może to nie ten. Ten był posłem, nie senatorem... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Konto usunięte
|
Znalazłam:
Janusz Andrzej Dzięcioł (ur. 11 grudnia 1953 w Dąbrowie Chełmińskiej) – polski polityk, poseł na Sejm VI i VII kadencji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
Droga autorko,
otóż owi celebryci będą opłacani tak długo, jak Ty i Tobie podobne osoby będą przeżywać ich zarobki, fryzury i najnowsze związki. Mnie to nie interesuje, nie pracuję na ich popularność i naprawdę zwisa mi, ile jeden z drugim zarabia. Jeśli masz z tym problem, to wywal TV i przestań czytać serwisy, które donoszą Ci, ile kto zarobił i zachęć do tego samego znajomych.
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ten pomysł o oddawaniu części pieniędzy mnie rozwalił. Janosik jesteś? Zabierzesz bogatym oddasz biednym? Jak ktoś sobie zarobił to MA i to jest JEGO i dlaczego ma komuś oddawać? A ty oddajesz połowę zarobków biedniejszej sąsiadce?
![]() |
![]() |
#85 |
Konto usunięte
|
Akurat dzisiaj zostać celebrytą nie jest trudno, można iść i zrobić kupę na ulicy, zarobione na uzyskanej popularnosci pieniądze przeznaczyc na zalatanie dzury budzetowej i w ten oto prosty sposob wyciagnac ludzi z biedy.
Tak w temacie to rzeczywiscie niezbyt logiczne, ze ktos robi gruby (albo i nie, ponoc teraz roznie bywa) hajs na robieniu i gadaniu glupot, ale jeszcze mniej logiczne jest to ze ludzie ktorzy taki stan rzeczy krytykuja siedza od rana na pudelkach itp i sami takim paniom Siwiec pchaja hajs do rak. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Konto usunięte
|
Do Sejmu weszła część osob, ktore straciły bliskich w Smoleńsku to raz
Senator Cugowski też był. Krzysio Ibisz był posłem Anna Mucha była radną warszawską Wymieniać dalej? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Konto usunięte
|
No akurat Cugowski, Mucha i Ibisz to od lat bujaja sie w showbiznesie. W sumie to chyba tylko Mucha i Ibisz zasluguja na miano celebrytow bo zadnych artystycznych czy chocby tworczych osiagniec nie maja
![]() W polityce wszystkich celebrytow dzialanosc konczyla sie na byciu wybranym i pobieraniu uposazenia z naszych podatkow. Czyli jednak powiekszaja dziure budzetowa ![]() Edytowane przez 201712071518 Czas edycji: 2015-07-19 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
+ mało kto wie, ale celebrytki nie kupują sobie tych kiecek, w których pokazują się raz. Ciuchy są pożyczane od projektantów, a potem im zwracane. Ot taka transakcja- ja się pokaże w waszych ciuchach, wy będziecie mieć reklamę, mi z kolei powiedzą że mam TAAAAKI gust i jestem TAAAAKA bogata, bo chodzę w kiecy od XYZ
![]() |
![]() |
#90 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.