|
|
#61 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz.XIV
ale żal. 3 posty. W tym wątku się poprawie się, bo zacznę wygrywać
ale najpierw muszę wygrać z konkursowym leniem ;p tymczasem się witam
|
|
|
|
|
#62 | |
|
PółCegły
|
Cytat:
a nawet nie zdążyła do Ciebie trafić postanowiłaś coś w końcu?
|
|
|
#63 |
|
Konto usunięte
|
Nie wiem czy było ale na stronie empiku można wygrać 100 książek
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A poza tym, Twój TŻ zużywa więcej, niż niejedna kobieta ;D
|
|
|
|
#65 | |
|
Rozeznanie
|
Hello wszystkim w nowym wątku
![]() ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- Cytat:
ale to są faceci
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
:d
|
|
|
#67 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się
Ja wysłałam dwa zgłoszenia na rower na Rossnecie, ale żadnych nadziei sobie nie robię, jak mam szanse dwie na ponad 7000 Masakra jakaś!
|
|
|
#69 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo rowerów jest 100
Czarodziejka ![]() -15 Edytowane przez Kiciunia21 Czas edycji: 2015-07-25 o 00:32 |
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny on nie wie ze to sie nazywa płyn micelarny, on to określa mianem płyn do ryja i zapytaj go o firmę to tez nie wie, powie ze ten co miał to był dobry i taki mu kup. To był moj płyn ale ja wygrałam garniera i Biodermy to przestałam używac tamtego dermedica to on wypapral . Ja Dermedic kupowałam jak był po 10 zł w promo ale za 25 to juz nie będę, no skory bardzo. Ale mu kup. I nie kupiłam. Ma Ziaję i nie używa bo be. Ale ta ziaja tez fajna jest ale wiecie tamten tak ładnie pachnie............. Ale z dezodorantami to juz przegina, nawet na moim ostatnio zauważyłam klaki Isię pytam czy używał. A on ze tak bo jego sie skończył, a w szafce z zapasami 5 sztuk stoi!!!!!!!
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
I tak za mało
Jak wygram to idę w totka grać ![]()
|
|
|
#72 |
|
Zadomowienie
|
OMG to chyba rekord zgłoszeń ten konkurs pobił.......... rower juz sobie darowalam. Ciekawe jak oni wybiorą zwycięzcę ??????????????
|
|
#74 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Rozeznanie
|
Ten rower to po nocach będzie mi się śnił, przy tylu zgłoszeniach to raczej szans nie mam.
Pisze o cos nie mogłam dzisiaj spać , o 4 nad ranem strasznie zaczęło wiać a deszczu ani kropelki |
|
|
|
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#77 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ustaliłam z przyjaciółką, że jedziemy we wrześniu bo i teraz te ceny pozawyżane Także zaraz wybywamy na wieś, a później 2 tyg w Turcji
|
|
|
#78 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Cytat:
ja mojego gonie tylko do peelingu i do kremu. Bo inaczej ma truskawe zamiast nosa a na twarzy luszczaca sie skore. Co to micel wie, bo czesto mowie zeby mi podal to czy tamto to sie nauczyl a zelu po goleniu uzywa z wlasnej woli.---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Moj tez kiedys podobna gafe popelnil, do tej pory wspomina z mina zbitego psa ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Ulala u mnie tez wieje
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d53db55d5c43372a6959256 a3eb4d32370068980_60a5987 1e0e92;52195689]Nie wiem czy było ale na stronie empiku można wygrać 100 książek
[/QUOTE]Podasz link? I ja się witam w nowym wątku.
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
nowy wątek i juz nadrabianie
|
|
|
|
|
#81 | ||
|
PółCegły
|
Cytat:
dobrze, że pomimo straszenia przyszedł ten bon w końcu ale Ci Córa bardziej zazdroszczę ![]() Cytat:
u mnie jak na złość nie chce spaść ani kropla mogłaby być jakaś burza bo oddychać się nie da
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Szybciutko, próbki jedzonka dla kici http://www.josera-kot-probki.pl/
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry znad kubka z kawusią
Gratki wszelkich wygranych, bo wczoraj się worek przesympatycznie z nimi rozwiazał :-DIdę odsypiać dalej wieczorne spotkanie z koleżankami, bo jak na razie, to mam dopiero 5 godz snu za sobą ;-) ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Nie, nie będę spać, żal mi dnia :-D Zresztą po południu mają być burze, wtedy będzie się lepiej spało. Dopijam kawę i do boju, bo jakiś upominek muszę kupić na poranne imieniny przyszywanej babci i zapełnić lodówkę, bo bąble mają imprezkę urodzinową na bawialni a potem rodzinkę zaprosiłam na kolację. Też chciałam grać o rower w Rossie, ale ilość uczestników ostudziła mój zapał ;-) |
|
|
|
|
#84 |
|
Konto usunięte
|
empik.com/100ksiazek
Jestem na telefonie więc nie wiem czy zadziała
Edytowane przez d53db55d5c43372a6959256a3eb4d32370068980_60a59871e0e92 Czas edycji: 2015-07-25 o 10:43 |
|
|
|
|
#85 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzieńdoberek
![]() obudziłam się i jak huknęło niezła nawałnica przeszła po 8 ale już słonko wyszło tylko jest zimny wiatrja się wczoraj nałaziłam nogi mnie tak bolały, japonki się rozwaliły z lekka, ale kupiłam nowe sandałki, więc nie jest źle ![]() Cytat:
Cytat:
jak ziajka też dobra to niech używa tyle że w opakowaniu droższym ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- [1=d53db55d5c43372a6959256 a3eb4d32370068980_60a5987 1e0e92;52197739]empik.com/100ksiazek Jestem na telefonie więc nie wiem czy zadziała [/QUOTE]http://www.empik.com/100ksiazek?utm_...zyAaAkO88P8HAQ
|
||
|
|
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#87 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wzięłam udział
Może się uda ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#88 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi też się z mlekiem udało ale szkoda ze praktycznie miesiąc trzeba na nie czekać :/ Cytat:
Cytat:
Cytat:
A to z Plusa jest cos nowego? bo ja juz od nich ze 2 tygodnie temu dostałam jeden Witam sie w nowym wątku i życzę sobie i Wam wiele wygranych |
||||
|
|
|
|
#89 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Eh a ja kiedyś narzekałam na mego małża, że jest antykosmetykowy. On nawet nie wie co to płyn micelarny. Kremu do twarzy używa tego wygranego w konkursie nivea. Żel pod prysznic starcza mu na długo lubi białą Nivee, ale jak nie ma promocji to zadowoli się najtańszym z lidla czy biedry. Kulkę nivea też ma przynajmniej na 3 mce. A jak nie ma, to zadowoli się moją rexona. Twarz myjemy oboje mydłem Barwy za 99 gr ![]() Pasta do zębów najtańsza jaka jest w promocji. Ostatnio użył mojej parodontax jego reakcja była bezcenna. Żelu do HI nie chce używać. No i w sumie racja. Nie wiem kto wymyślił żele dla facetów? Oni mają infekcje? Potrzebują podmywać się specjalnymi specyfikami? Przesada. Mój małżonek lubi kosmetyki nivea więc staram mu się je kupować na promocji- żel do golenia, balsam po goleniu, kulka, żel pod prysznic krem do twarzy- teraz się pojawiła nawet wersja dla facetów- nie ma to jak marketing ![]() Teraz skończył żel do golenia i bez marudzenia używa tańszego Isana, Dopiero teraz doceniłam swojego faceta. Nawet jak marudzi, że mam za dużo kosmetyków. Dzięki niemu już nic nie kupuję i żyję tylko z wygranych. Odczulam wielką ulgę w łazience |
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;5219794 4]U nas akurat koszty prania się równoważą, zawsze pilnuję by prać cały wsad. i zazwyczaj mieszczę się w 2 praniach na tydzień -jasne i ciemnie osobno.
Eh a ja kiedyś narzekałam na mego małża, że jest antykosmetykowy. On nawet nie wie co to płyn micelarny. Kremu do twarzy używa tego wygranego w konkursie nivea. Żel pod prysznic starcza mu na długo lubi białą Nivee, ale jak nie ma promocji to zadowoli się najtańszym z lidla czy biedry. Kulkę nivea też ma przynajmniej na 3 mce. A jak nie ma, to zadowoli się moją rexona. Twarz myjemy oboje mydłem Barwy za 99 gr ![]() Pasta do zębów najtańsza jaka jest w promocji. Ostatnio użył mojej parodontax jego reakcja była bezcenna. Żelu do HI nie chce używać. No i w sumie racja. Nie wiem kto wymyślił żele dla facetów? Oni mają infekcje? Potrzebują podmywać się specjalnymi specyfikami? Przesada. Mój małżonek lubi kosmetyki nivea więc staram mu się je kupować na promocji- żel do golenia, balsam po goleniu, kulka, żel pod prysznic krem do twarzy- teraz się pojawiła nawet wersja dla facetów- nie ma to jak marketing ![]() Teraz skończył żel do golenia i bez marudzenia używa tańszego Isana, Dopiero teraz doceniłam swojego faceta. Nawet jak marudzi, że mam za dużo kosmetyków. Dzięki niemu już nic nie kupuję i żyję tylko z wygranych. Odczulam wielką ulgę w łazience[/QUOTE] Mój ma podobnie. Jedynie szampon do włosów, to musi być Clear i żaden inny. Żele pod prysznic i kulki zazwyczaj używa z Adidasa. Jeszcze pianka do golenia, płyn po goleniu i więcej mu nie trzeba. Kosmetyków nie rozróżnia. Ostatnio rozłożyłam się na łóżku, żeby pobalsamował mi plecy. W trakcie czuję, coś zapach inny, patrzę, a on mi plecy smaruje kremem do rąk No bo przecież balsam i krem do rąk stały obok siebie to co to za różnica, który wziął
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:13.

ale najpierw muszę wygrać z konkursowym leniem ;p tymczasem się witam 

chyba mnie wakacje porwały bo na pewno nie wygrane
postanowiłaś coś w końcu?

Masakra jakaś!

mogłaby być jakaś burza bo oddychać się nie da